Σελίδα 15 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 489

Θέμα: α ρε φλώροι ducatisti!!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    τι εχανα ο μαλακας τοσες μερες...νομιζα οτι ηταν για Paintball αλλα ειδα 100 σελιδες και σκαλωσα...:rotflmao:

να ξεκινησω με τα βασικα...κομμενες οι μαλακιες με το fmx...το πραμα μαμαει και παταει και bmw 650 gs (εχουμε και αποδειξεις)...

αν θελετα να συζητησουμε σοβαρα για τα μπουρδελα τα ευρωπαικα πειτε μου ε...
    γαμώτ...
    Μας μυρίστηκε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εχεις οδηγησει ΧΤΧ και DRZ ή τα λες ετσι?

α,και επισης ποτε δεν εγραψα οτι βγηκε να χτυπησει τα ΚΤΜ.
    απλα με την κινηση της αυτη η Honda, ωθεισε τον κοσμο σε κατι αλλο πολυ καλυτερο. (γιατι εγω βλεπω περισσοτερα DUKEII στον δρομο παρα FMX)
    ξαναδιαβασε αυτα που γραφω.
    Nαι κ τα εχω οδηγησει κ τα εχω πατησει , το DRZ δεν ειχε ροπη κ ειχε σελα στριγκακι , το χτχ λες κ οδηγαγα 200 κιλα μηχανη ηταν , δεν ηταν καλοζυγισμενο ..........
    Ναι παιζουν πολλοι δουκες αφου μεταχειρα πιανουν 3000ε

Ας συγκρινουμε με ενα κτμ ποσα ευρο εχει δωσει σε 5 ετη κ ποσα εγω .............

Δε καταλαβα εχω 50 αλογα ροδα κ δινω 30ε το χρονο συντηρηση .......... Τη σελητσα μου την ωραια ,
    τα φρενακια , μπαινω στις στροφουλες , συνχωρει λαθη , γιατι ειναι καλοζυγισμενο .......... Service κανω οπου γουσταρω ........
    Παταω κ Vstorm που παιζουν κ πολλα ......... αμα κατσει ...... :rotflmao:

Αμα θελω παω μαλια στην πολη ......... αμα θελω παω κ 180 στην εθνικη

Ασε που εγω εχω κολημα με κιβωτια ταχυτητων με αισθηση βουτηρο ......... που εκει το FMX τον ανταγωνισμο τον εκανε σκονη ......... στο STRADA ακομα ψαχνουν τη δευτερα.........
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αν παρα ξετσουτσουνισει και τον ζορισει θα την ξαναθαψει...απλα πραγματα...

για την ωρα απλως δεν ασχολειται...

Δεν αμφισβητει κανενας οτι οι Ιαπωνες μπορουν ανετα να θαψουν τους Ευρωπαιους...
    Το θεμα ειναι οτι οι μεν με τους δε εχουν ενα τελειως διαφορετικο χαρακτηρα στις κατασκευες τους.
    Τουλαχιστον τα ΚΤΜ δεν μοιαζουν με ΤΙΠΟΤΑ αλλο.Ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

Με τους κραδασμους τους,τον θορυβο τους,τις βλαβες τους και ολα τα αλλα που ξερουμε.
    Ενω τα ιαπωνικα μεταξυ τους, εμενα μου κανουν το ιδιο.Δδλ τι XT τι XR τι FMX για εμενα το ιδιο ειναι...

Δε ξερω αν κανω κατανοητο αυτο που θελω οποτε ας το πω αλλιως.Νομιζω οτι τα Ευρωπαικα εχουν χαρακτηρα ενω τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου.Αλλαζει μονο η μαρκα.
    Κ αυτος ειναι ο λογος που καποιοι αγαπανε τα ευρωπαικα.Γτ εχουν κατι το πιο ιδιαιτερο απο ολα τα υπολοιπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Nαι κ τα εχω οδηγησει κ τα εχω πατησει , το DRZ δεν ειχε ροπη κ ειχε σελα στριγκακι , το χτχ λες κ οδηγαγα 200 κιλα μηχανη ηταν , δεν ηταν καλοζυγισμενο ..........
    Ναι παιζουν πολλοι δουκες αφου μεταχειρα πιανουν 3000ε

Ας συγκρινουμε με ενα κτμ ποσα ευρο εχει δωσει σε 5 ετη κ ποσα εγω .............

Δε καταλαβα εχω 50 αλογα ροδα κ δινω 30ε το χρονο συντηρηση .......... Τη σελητσα μου την ωραια ,
    τα φρενακια , μπαινω στις στροφουλες , συνχωρει λαθη , γιατι ειναι καλοζυγισμενο .......... Service κανω οπου γουσταρω ........
    Παταω κ Vstorm που παιζουν κ πολλα ......... αμα κατσει ...... :rotflmao:

Αμα θελω παω μαλια στην πολη ......... αμα θελω παω κ 180 στην εθνικη

Ασε που εγω εχω κολημα με κιβωτια ταχυτητων με αισθηση βουτηρο ......... που εκει το FMX τον ανταγωνισμο τον εκανε σκονη ......... στο STRADA ακομα ψαχνουν τη δευτερα.........
    Κ παλι FMX ειναι ομως ρε συ...
    Και για να βγουν τα 50 αλογα εσκασες αρκετα νομιζω.Οταν ενα 640 φτανει τα 60 σχετικα ευκολα αμα ξερεις τι να κανεις...

Εγω πιστευω οτι εισαι θυμα του marketing της Περτικαλης αγωνιστικης ομαδας που με τη διαφημηση, σας εχει κανει να νομιζετε οτι ειστε γρηγοροι , μοναδικοι , με χαρακτηρα προσωπικοτητα κ Prestige k μουρες στην καφετερια .......... Οτι εχετε το TOP και ολα ταλλα ειναι απο κατω ........................ και ολο αυτο το πακετακι τοχετε φαει κ γουσταρετε κ η τσεπη αδεια ......... σχεδιαστηκα πιο μηχανη με χαρακτηρα , μου κανει Eνa Ηοndα CB παρα οι ανωμαλες μασκες των KTM που νομιζεις οτι το καβαλαει o Ji JOe..........

Εγω πιστευω οτι εισαι θυμα του marketing της Περτικαλης αγωνιστικης ομαδας που με τη διαφημηση, σας εχει κανει να νομιζετε οτι ειστε γρηγοροι , μοναδικοι , με χαρακτηρα προσωπικοτητα κ Prestige k μουρες στην καφετερια .......... Οτι εχετε το TOP και ολα ταλλα ειναι απο κατω ........................ και ολο αυτο το πακετακι τοχετε φαει κ γουσταρετε κ η τσεπη αδεια ......... σχεδιαστηκα πιο μηχανη με χαρακτηρα , μου κανει Eνa Ηοndα CB παρα οι ανωμαλες μασκες των KTM που νομιζεις οτι το καβαλαει o Ji JOe..........
    Ε τωρα αμα μου πειτε οτι δεν εχουν και χαρακτηρα τα ΚΤΜ "θα τρελαθω,θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!"

Ειναι απο τα λιγα μηχανακια που δεν τα μπερδευει ακομη και ενας παντελως ασχετος.
    Παρε παραδειγμα μια γκομενα.Αν της βαλεις διπλα διπλα ενα ΧΤ και ενα FMX θα νομιζει οτι ειναι ιδια.
    Αν δει ομως ενα ΚΤΜ θα ξερει οτι ειναι ΚΤΜ...

Γρηγορα ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ,τελειο στησιμο ΕΧΟΥΝ, φρεναρες και αναρτησαρες ΕΧΟΥΝ,δυνατα μοτερ ΕΧΟΥΝ.Περα απο καποιες ζημιες που βγαζουν δεν υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αλλο να τους προσαψεται.Που και αυτες πλεον εχουν ελαχιστοποιηθει εως εξαλιφθει...
    Αρα δε βλεπω γτ να μην πληρωνεις οτι περνεις απο την στιγμη που τα αξιζουν...
    Που οπως αποδειξαμε και πριν τα χρηματα ειναι λογικοτατα αν το δεις συγκριτικα...

Ενταξει ειπαμε εδωσα 1800ε απο 2500ε που εκανε το κιτ για 15 αλογα τροχο ..........

Ναι παλυ FMX εχω ......... τι σημαινει αυτο ? ......... οτι δεν μου φτανουν τα 50 αλογα να κανω τη φαση μου μεσα στην πολη ......... Δηλαδη εσυ με το 640 , ti κανεις στην πολη απογειωνεσε ......?
    Εγω το Duke 2 το βρηκα κουραστικο στην κινηση παντως ...........

Ενταξει ειπαμε εδωσα 1800ε απο 2500ε που εκανε το κιτ για 15 αλογα τροχο ..........

Ναι παλυ FMX εχω ......... τι σημαινει αυτο ? ......... οτι δεν μου φτανουν τα 50 αλογα να κανω τη φαση μου μεσα στην πολη ......... Δηλαδη εσυ με το 640 , ti κανεις στην πολη απογειωνεσε ......?
    Εγω το Duke 2 το βρηκα κουραστικο στην κινηση παντως ...........
    Αυτο που θιγεις ειναι υποκειμενικο ρε αγορινα...
    Κ καποιοι αλλοι αγοραζουν goldwing ,τι να κανουμε...

ΕΙναι σαν να μου λες οτι εχεις punto τουρμπατο με καμια 350αρια αλογα και εγω την Μ3 ρε mag.Κ επειδη και οι δυο το ιδιο θα κανουμε ειναι και τα αμαξια μας ιδια.Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...

Αυτο εννοω λεγοντας οτι και παλι FMX ειναι...

Εγω παντως δεν ειμαι κολημενος με εταιριες ........... αναλογα τη ζηταω περνω μηχανη .......... αλλα παντα μα παντα .......... μονο H Honda δεν μου εχει βγαλει την παραμικρη ζημια .............
    Μη νομιζεις κ εγω κρυφοκατεμακιας ειμαι ............ αλλα ακομα περιμενω να κανω την κινηση μου ........... ακομα εχετε καποια θεματακια που με χαλανε...........

Εγω παντως δεν ειμαι κολημενος με εταιριες ........... αναλογα τη ζηταω περνω μηχανη .......... αλλα παντα μα παντα .......... μονο H Honda δεν μου εχει βγαλει την παραμικρη ζημια .............
    Μη νομιζεις κ εγω κρυφοκατεμακιας ειμαι ............ αλλα ακομα περιμενω να κανω την κινηση μου ........... ακομα εχετε καποια θεματακια που με χαλανε...........
    Ουτε εγω κανενα κολλημα με το οποιοδηποτε μηχανακι
    Μακαρι να μπορουσα να τα παρω ολα

Απλα καποια πραγματα ειναι ξεκαθαρα...Οι ιαπωνες μας γ@μ@νε σε αξιοπιστια αλλα την φινετσα και το στησιμο το εχουν οι ευρωπαιοι.Μακαρι να υπηρχαν ΚΤΜ με την αξιοπιστια της HONDA...

K ας μην μιλαμε μονο για ΚΤΜ.Yπαρχουν και τα ducati που οποιος ισχυριστει οτι ΔΕΝ θα ηθελε ενα εστω και να το κοιταει ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης του κοσμου...

Οχι φιλε μου εγω Fiat κ εσυ BMW ......... Καλος εισαι εσυ...........
    Εγω ειμαι mercentes εγγυηση gia 150.000klm ......... κ εσυ Ferari k καθε 20.οοοκλμ θα κανεις ανακατασκευη..............
    Ασε που αναλογα τον οδηγο ........ μπορει να μεινεις κ πολυ πισω ............... Η τεχνη κ η εμπειρια του οδηγου ξεπερνανε να ξερεις τα καλητερα φρενα κ αναρτησεις..........

Οχι φιλε μου εγω Fiat κ εσυ BMW ......... Καλος εισαι εσυ...........
    Εγω ειμαι mercentes εγγυηση gia 150.000klm ......... κ εσυ Ferari k καθε 20.οοοκλμ θα κανεις ανακατασκευη..............
    Ασε που αναλογα τον οδηγο ........ μπορει να μεινεις κ πολυ πισω ............... Η τεχνη κ η εμπειρια του οδηγου ξεπερνανε να ξερεις τα καλητερα φρενα κ αναρτησεις..........
    Ρε δε μιλαω για οδηγους ...Μιλαω για τα μηχανηματα καθαρα και μονο.
    Οταν μου συγκρινεις FMX-ΚΤΜ ειναι σαν να συγκρινεις punto-bmw 335...
    Κ τα 2 αμαξια μπορει να εχουν 300 αλογα αλλα ιδια δεν ειναι ρε φιλε,αν με πιανεις...
    Το ιδιο για το FMX.Επειδη εχει τα ιδια αλογα με το 640 δεν λεει κατι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ε τωρα αμα μου πειτε οτι δεν εχουν και χαρακτηρα τα ΚΤΜ "θα τρελαθω,θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!"

Ειναι απο τα λιγα μηχανακια που δεν τα μπερδευει ακομη και ενας παντελως ασχετος.
    Παρε παραδειγμα μια γκομενα.Αν της βαλεις διπλα διπλα ενα ΧΤ και ενα FMX θα νομιζει οτι ειναι ιδια.
    Αν δει ομως ενα ΚΤΜ θα ξερει οτι ειναι ΚΤΜ...

...
    Ναι αμα ομως η ιδια γκομενα δει κανα κοκκινο DUCATI ομως διπλα ........... μπορει να ξεχασει πια ειναι τα KTM ............

Ναι αμα ομως η ιδια γκομενα δει κανα κοκκινο DUCATI ομως διπλα ........... μπορει να ξεχασει πια ειναι τα KTM ............
    Ναι παιζει,το παραδεχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ρε δε μιλαω για οδηγους ...Μιλαω για τα μηχανηματα καθαρα και μονο.
    Οταν μου συγκρινεις FMX-ΚΤΜ ειναι σαν να συγκρινεις punto-bmw 335...
    Κ τα 2 αμαξια μπορει να εχουν 300 αλογα αλλα ιδια δεν ειναι ρε φιλε,αν με πιανεις...
    Το ιδιο για το FMX.Επειδη εχει τα ιδια αλογα με το 640 δεν λεει κατι.

Ωραια εγω μιλαω για ολο το πακετο ...............ΓΙΑΤΙ Εσυ μια μερα θα μου κουνηθεις στο φαναρι επειδη εχεις KTM που ειναι καλητερο σε ολα ......... και εγω σου λεω οτι μπορει να φας κ πακετο ομως στο τελος .............. κ ολα τα καλα περηφεριακα να πανε στραφη λογο καλητερου οδηγου........

Δεν ειναι η HONDA fiat re Camen πως να το κανουμε .............. Η honda exei τα πιο αξιοπιστα μηχανακια , οπως κ η Mercendes h εστω η Honda......... ΗΜΑΡΤΟΝ fiat .. ma ti les ........

Kai h ΚΤΜ me tipota ΒΜW ............. kati σε Lotus , Lancia , Rover moy κανει ........ καλα αμαξια με περηφεριακα που βγαζουν κ τα προβληματακια τους ......... ακου BMW .........

Παρόμοια θέματα

1. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  2. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:29
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  4. Μην κάνετε σαν μαλάκες ρε....