Σελίδα 15 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 404

Θέμα: Συζήτηση για το χωμάτινο τριήμερο 2010

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Εγώ τα TKC έβαλα και σε ένα τσεκάρισμα σήμερα και εχθές μου δημιούργησαν πολύ καλές εντυπώσεις...

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
    Εγώ τα TKC έβαλα και σε ένα τσεκάρισμα σήμερα και εχθές μου δημιούργησαν πολύ καλές εντυπώσεις...
    Παντελή, καλησπέρα. Sorry και πάλι και ψάχνω να βρω χρόνο (σύντομα) να έρθω στα μέρη σας για να τα πούμε από κοντά. Θα τηλεφωνήσω σχετικά.
    Περιττό να σου πω ότι περιμένω άρθρο και σχετική φωτο-κάλυψη για τις περιπέτειες σας σε Λαϊ-Λια, Μπέλες,κλπ...

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Έγινε φίλε. Από αύριο τα νεότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
    Κανά καινούργιο θέτε στη παρέα για την εδρομή...???

Από Αθήνα θα ανέβω άμα είναι (καλά, καταγωγή από Γαναδιό Κόνιτσας, ΟΚ?)

Εμπειρία μεγάλη δεν διαθέτει το κατάστημα οπότε αν είναι για πολύ extreme να κάτσω για φραπεδάκι στα Πατήσια...:ZZZ:

Βοηθάτε θέλω αλά δεν ξέρω!

Να περνάτε καλά...καλούς δρόμους

Γεια σου φίλε, από Αθήνα θα ανέβουμε εγώ και ο ΚώσταςΥΖ.ι

Το πόσο extreme είναι οι διαδρομές δε γνωρίζω να σου πω, ας μας πουν τα παιδιά από πάνω.
    Το θέμα είναι ότι δεν είναι μια μέρα, τρως την κούραση και ξεκουράζεσαι μετά σπίτι σου,είναι 3μερο.
    Την 2η και 3η μέρα η κούραση μεγαλώνει και σε συνδυασμό με την απειρία γίνετε επικίνδυνο για τον οδηγό.

Αν πάλι έχεις μεγάλες αντοχές και όρεξη, θα τα πούμε στο βουνό.

---Dum spiro, spero---

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Δεν θα κουραστουμε να τρωμε,ουτε την πρωτη,ουτε την δευτερη ουτε την τριτη μερα
    Απλα μεχρι την ταβερνα,να κανουμε και καμμια 100αρια χιλιομετρα λασπο-λουκι-πετρα ετσι ωστε να παμε με ορεξη για μασα!:rotflmao:
    Δεν θα παμε και μονοπατια,απλα οι διαδρομες λογω του οτι λιωνουν και τα χιονια οι διαδρομες θα ειναι,οσο να'ναι,λιγο απαιτητικες και θα κουραστουμε λιγακι...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    .................................................................................................... ..................................
    αμεσως προσεχες διαστημα να εφαρμοσουμε αυστηρα νηστεια,......... και προσευχη...
    .................................................................................................... ................................... [/B]
    Επειδή την πρώτη φορά έπιασε το κόλπο σου, Γιάννη και έλιωσαν αρκετά τα χιόνια , το πάμε άλλη μια φορά το "ποίημα", για να είμαστε σίγουροι ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Επειδή την πρώτη φορά έπιασε το κόλπο σου, Γιάννη και έλιωσαν αρκετά τα χιόνια , το πάμε άλλη μια φορά το "ποίημα", για να είμαστε σίγουροι ???
    Μην ανησυχεις,οσο κι αν λιωσει το χιονι ΠΟΛΥ δυσκολα ακομα θα κανουμε καποιες ψηλες διαδρομες μιας και οι χιονουρες στα ανηλιαγα θα εχουν κλεισει καποια κομματια.
    Απο εκει και περα,φανταζομαι οτι στα χαμηλοτερα θα ειναι ομορφα και λασπωμενα τα πραγματα!
    Αν ειναι και ο καιρος ανοιχτος,ευελπιστω και να παρουμε καμμια καλη φωτογραφια
    Λαστιχα οσο πιο χωματινα(προς το εντουραδικο θα ελεγα) βαλει ο λαος ακομα καλυτερα μιας και θα φαει η μυγα σιδερο και το ΚΤΜακι λασπη

edit:

Οι (Ν)ΤΕΝΕΚΕ660 με 21'' μπροστα μπορουν να παιξουν και με καθαρα εντουραδικο λαστιχο.Θα ταλαιπωρηθουν στην ασφαλτο απο την βαβουρα που κανουν,αλλα στο χωμα θα σταυροκοπιουνται(οι Χριστιανοι ε!) απο τις τουμπες που θα γλυτωσουνε!
    Καλο ειναι για την υγεια μας(και για λιγοτερο σΜπρωξιμο) οι αλλαζοντες λαστιχα να βαλουν και χοντρες-μοτοκροσαδικες(οι Michelin ειναι κορυφη σε αντοχη) σαμπρελες,προαιρετικα και καμμια κοντρα στην ζαντα ιζ νοτ ε μπαντ αϊντία.Η αφεντια μου εχω κανει 50000χλμ σε ολων των ειδων τα εδαφη χωρις σκασιμο ακομα.ΟΚ,ειναι και θεμα τυχης αλλα ας κανουμε κι εμεις οτι μπορουμε να αποφυγουμε τα φουϊτ,οπως λενε οι Σαλλλλλλονικιοι
    Οσο για τα ΤΚC για τα οποια ελαλησε ο εκ Ξανθης συνταξ(υ)διωτης τα δοκιμασα και δεν τρελλαθηκα κι ολας.Για τα μεγαλα ειναι μονοδρομος μιας και δεν βρισκεις και πολλα λαστιχα σε αυτες τις διαστασεις.Για τα μικρα με 21"-17" καλυτερα να παιξετε(για αυτο το τετραημερο) με κατι μεταξυ Τ63 ή εντουραδικο μπροστα και πισω παλι με κανα Τ63 ή οσοι εχετε φορεσει το TKC κρατηστε το γιατι ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο μπροστινο που εχει πολυ πυκνα τακουνια και μπουκωνει στην λασπη σε χρονο dt.
    Προσωπικη συμβουλη μην βαλετε τιποτα Pirelli MT21,ειναι τα χειροτερα λαστιχα για μικτη χρηση που εβαλα ποτε,πεταχτηκαν στα 500χλμ.Στεργιο τα εχεις ακομα ρε στο DRZ?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Προσωπικη συμβουλη μην βαλετε τιποτα Pirelli MT21,ειναι τα χειροτερα λαστιχα για μικτη χρηση που εβαλα ποτε,πεταχτηκαν στα 500χλμ.Στεργιο τα εχεις ακομα ρε στο DRZ?

Εμένα μια χαρά με έχουν πάει μέχρις στιγμής στο Dt και αν ακολουθήσω ίσως να φοράω αυτά ακόμη...
    Να ντρέπομαι???

.................................................................................................... ...............................................
    Οι (Ν)ΤΕΝΕΚΕ660 με 21'' μπροστα μπορουν να παιξουν και με καθαρα εντουραδικο λαστιχο.Θα ταλαιπωρηθουν στην ασφαλτο απο την βαβουρα που κανουν,αλλα στο χωμα θα σταυροκοπιουνται(οι Χριστιανοι ε!) απο τις τουμπες που θα γλυτωσουνε!
    Καλο ειναι για την υγεια μας(και για λιγοτερο σΜπρωξιμο) οι αλλαζοντες λαστιχα να βαλουν και χοντρες-μοτοκροσαδικες(οι Michelin ειναι κορυφη σε αντοχη) σαμπρελες,προαιρετικα και καμμια κοντρα στην ζαντα ................................................................................................
    Οσο για τα ΤΚC για τα οποια ελαλησε ο εκ Ξανθης συνταξ(υ)διωτης τα δοκιμασα και δεν τρελλαθηκα κι ολας.Για τα μεγαλα ειναι μονοδρομος μιας και δεν βρισκεις και πολλα λαστιχα σε αυτες τις διαστασεις.Για τα μικρα με 21"-17" καλυτερα να παιξετε(για αυτο το τετραημερο) με κατι μεταξυ Τ63 ή εντουραδικο μπροστα και πισω παλι με κανα Τ63 ή οσοι εχετε φορεσει το TKC κρατηστε το γιατι ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο μπροστινο που εχει πολυ πυκνα τακουνια και μπουκωνει στην λασπη σε χρονο dt.
    .................................................................................................... .......................................wave2:
    Εκτός από Τ-63 (για το 690 έχει το πίσω μόνο σε 130/80/18") , παίζει και το Michelin Βaja σε 90/90/21" και 140/80/18" ( δεν βγαίνει σε 17"). Πολύ αξιόπιστο λάστιχο, με έμφαση σε OFF , αλλά και αναλογικά,καλή απόδοση σε βρεγμένη άσφαλτο(!!!).
    Επίσης , υπάρχει και το Dunlop D606, σε 90/90/21" και 130/90 σε 17" και 18", με πολύ καλές κριτικές. Για enduro λάστιχα παίζουν τα FIM ( πίσω μόνο σε 18"): Michelin enduro compet. IV & III, Metzeler 6days extreme, Pirelli Scorpion Pro, κλπ.
    Για τα μεγάλα εκτός από τα ΤKC 80, παίζουν και τα γνωστά Metzeler Karoo και Karoo T. To δεύτερο έχει πιο μικρά και πλατιά τακούνια και πιο σκληρή γόμα, είναι καλύτερο σε all around.
    To πίσω του βγαίνει μόνο σε 140/80/18" με δείκτη ταχύτητας Q (160 Km/h), σε αντίθεση με το απλό Karoo, που βγαίνει στην εργοστασιακή διάσταση του 950-990, δηλαδή 150/70/18" και υπερέχει σαφώς σε OFF χρήση, αλλά φαγώνεται σχετικά γρήγορα (με δείκτη R=170 Km/h !!). Εναλλακτικά παίζει και Μetzeler Unicross σε 140/80/18" (λόγω δείκτη βάρους 70), αλλά με δείκτη ταχύτητας Μ (130 Km/h) αντί R των Karoo. Παρεμφερές για all terrain εδάφη, το Pirelli Scorpion Rally (με πλατιά τακούνια), σε 140/80/18" 70R.
    Πιο extreme εκδοχή όλων είναι το Dunlop 908 RR, σε 140/80/18" 70R. Πολύ σκληρή γόμα και ανθεκτικό λάστιχο, με μεγάλα διάκενα για απόδοση σε λάσπη και άμμο, αλλά φτύνεις "σφραγίσματα" σε βραχώδη εδάφη.

Εκτός από Τ-63 (για το 690 έχει το πίσω μόνο σε 130/80/18") , παίζει και το Michelin Βaja σε 90/90/21" και 140/80/18" ( δεν βγαίνει σε 17"). Πολύ αξιόπιστο λάστιχο, με έμφαση σε OFF , αλλά και αναλογικά,καλή απόδοση σε βρεγμένη άσφαλτο(!!!).
    Επίσης , υπάρχει και το Dunlop D606, σε 90/90/21" και 130/90 σε 17" και 18", με πολύ καλές κριτικές. Για enduro λάστιχα παίζουν τα FIM ( πίσω μόνο σε 18"): Michelin enduro compet. IV & III, Metzeler 6days extreme, Pirelli Scorpion Pro, κλπ.
    Για τα μεγάλα εκτός από τα ΤKC 80, παίζουν και τα γνωστά Metzeler Karoo και Karoo T. To δεύτερο έχει πιο μικρά και πλατιά τακούνια και πιο σκληρή γόμα, είναι καλύτερο σε all around.
    To πίσω του βγαίνει μόνο σε 140/80/18" με δείκτη ταχύτητας Q (160 Km/h), σε αντίθεση με το απλό Karoo, που βγαίνει στην εργοστασιακή διάσταση του 950-990, δηλαδή 150/70/18" και υπερέχει σαφώς σε OFF χρήση, αλλά φαγώνεται σχετικά γρήγορα (με δείκτη R=170 Km/h !!). Εναλλακτικά παίζει και Μetzeler Unicross σε 140/80/18" (λόγω δείκτη βάρους 70), αλλά με δείκτη ταχύτητας Μ (130 Km/h) αντί R των Karoo. Παρεμφερές για all terrain εδάφη, το Pirelli Scorpion Rally (με πλατιά τακούνια), σε 140/80/18" 70R.
    Πιο extreme εκδοχή όλων είναι το Dunlop 908 RR, σε 140/80/18" 70R. Πολύ σκληρή γόμα και ανθεκτικό λάστιχο, με μεγάλα διάκενα για απόδοση σε λάσπη και άμμο, αλλά φτύνεις "σφραγίσματα" σε βραχώδη εδάφη.
    συμφωνω μαζι σου σου στα παραπανω ,τα εχω δοκιμασει ολα και κατεληξα στο 908rallyraid,
    πολυ σκληρη γομα ,μεγαλες αντοχες σε καθε ειδους χρηση ,και στα βραχια και σε κυλιωμενη πετρα μια χαρα παει, δεν το ξανααλαζω ποτε στο 990
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Τα Baja απο οτι ειδα στον καταλογο της Michelin σταματησε να το βγαζει,βγαζει το-λιγο διαφορετικο-Desert που ειναι τερας ανθεκτικοτητας(διπλα χειλη στην ζαντα) αλλα εχει εξωφρενικη τιμη(στο 250 ευρω+ για το δικο μου!).Εχω δοκιμασει τα Baja παλαιοτερα,σαν τα εντουρο ειναι περιπου.Α,και το Enduro Competition το soft που ειχα μια χαρα κραταγε,ακομα και σε βρεγμενη ασφαλτο.
    Τα Dunlop δεν τα εχω δοκιμασει,οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη
    Το Τ63 σε 130αρι το φοραω πισω,μια χαρα το βλεπω.Η αντοχη τους βεβαια δεν ειναι για πανω απο 4-5000χλμ.
    Εξακολουθω απλα να παρακαλω τους συνταξιδιωτες,ας βαλουνε οτι λαστιχο θελουν ΜΑΖΙ με χοντρες σαμπρελλες

αχχχχ μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα δουλευω ρε πουστη μου ,δεν αντεχω αλλο θελω
    πετρες και κροκαλες
    καλα να περασετε να προσεχετε,και παντα full εξοπλισμο μαζι για τα παντα.
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Αντε καλο πασχα(για τους πιστευοντες) και να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα απο βδομαδα.
    Τελικα θα κουβαλησουμε σκηνες και μπαγκαζια ή θα το παιξουμε κοκοκο και θα την πεσουμε σε κανα ξενωνα?
    Να διευκρινιστει γιατι ειναι κρισιμο σημειο!
    Και μην φατε τον αγλεουρα,να ειμαστε fit γιατι προβλεπεται λασποπολεμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM

Τελικα θα κουβαλησουμε σκηνες και μπαγκαζια ή θα το παιξουμε κοκοκο και θα την πεσουμε σε κανα ξενωνα?
    Να διευκρινιστει γιατι ειναι κρισιμο σημειο!
    Και μην φατε τον αγλεουρα,να ειμαστε fit γιατι προβλεπεται λασποπολεμος

εγώ πάντως είμαι για κοκοκο.
    βαριεμαι να κουβαλάω τόσο πράμα.
    και δεν προβλέπεται λασποπόλεμος,αλλά χιονοπόλεμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Δυστυχώς δν με βλέπω ούτε εμένα να τα καταφέρνω να έρθω...
    Καλές διακοπές πάντως για τις επόμενες μέρες σε όλους ..

Παρόμοια θέματα

1. Nέο Ducati Hypermotard 796 για το 2010
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2009, 11:21
  2. Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 07:49
  3. Συζητηση για το κλιμα στο Forum
    από X_NR750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2006, 10:46
  4. για το τριημερο στον βολο 18-19-20-/6