Σελίδα 150 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 50100140145146147148149150151152153154155160 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.236 έως 2.250 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Από τα λίγα που είδα χτες βλέπω ότι όλες οι ομάδες είναι για γέλια. Το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό...
    αν θες να δεις μπαλα δεν βλεπεις ελληνικο ποδοσφαιρο .....

οτι δινεις παιρνεις ........

TΣΟΥ - ΛΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ................

Ό ΠΑΟ....!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    TΣΟΥ - ΛΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ................

Ό ΠΑΟ....!!

Παοκ......!!!

Οι αλλοι " θελουν......"

Αλλα δεν μπορουν...!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Παοκ......!!!

Οι αλλοι " θελουν......"

Αλλα δεν μπορουν...!!!

Ενώ ο θρύλος και θέλει και μπορεί.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ενώ ο θρύλος και θέλει και μπορεί.
    Δεν ξερω τι μου λες Βαγγελη μου.......

( Αυτο τον καιρο μονο για Eurovision μιλα μας..... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν ξερω τι μου λες Βαγγελη μου.......

( Αυτο τον καιρο μονο για Eurovision μιλα μας..... )

Μπα!Υπάρχει ακόμα αυτό το πράγμα;Τελευταία φορά που το είχα δει τραγούδαγε η Μαριάνα Τόλη.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Μπα!Υπάρχει ακόμα αυτό το πράγμα;Τελευταία φορά που το είχα δει τραγούδαγε η Μαριάνα Τόλη.:rotflmao: :rotflmao:

Ειχες χασει την ανεπαναληπτη χρονια με τον Ρακιτζη..... ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

""""Το ότι βρέθηκαν στο Σχολείο από όπου αποφοίτησαν δεν σημαίνει ότι κάποιος τους... τράβηξε το αυτί, ωστόσο οι συνήθως δημαγωγοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου αυτοί τη φορά μίλησαν και παρότι λακωνικοί... είπαν πολλά για τα δεινά που κατατρέχουν τον χώρο και κυρίως για τις ευθύνες τους!

Ο λόγος για την ημερίδα με θέμα «Το Ποδόσφαιρο σε κρίση. Αναζητείται λύση», που διεξήχθη στα Εκπαιδευτήρια Μωραΐτη με καλεσμένους τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό, τον πρώην πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Πέτρο Κόκκαλη, το μέλος Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, Μαίρη Λομβάρδου - Ζούλα, τους μετόχους της ΑΕΚ, Τάκη Κανελόπουλου και Πόλυ Χατζηιωάννου, τον πρώην πρόεδρο του Ατρομήτου, Τάσο Παπανικόλα και τον μάνατζερ, Δήμητρης Χατζηιωάννου.

Όλοι οι καλεσμένοι παραβρέθηκαν με τη ιδιότητα του αποφοίτου στα Εκπαιδευτήρια Μωραϊτη, ενώ το παρών έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδη, όσο και ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γαύρος, Γιάννης Μώραλης.

Επί της ουσίας, η πιο ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική παραδοχή ήταν του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας, Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος ορθά – κοφτά τόνισε...

«Εκανα κι εγώ λάθη. Οταν ήμουν ενεργός στο ποδόσφαιρο ακολουθούσα τη λογική της νίκης ανεξαρτήτου τιμήματος. Εθετα πάνω από όλα το ατομικό και όχι το συνολικό συμφέρον. Δηλαδή, «εμείς να νικάμε και οι άλλοι... να μην νικάνε». Αυτή ήταν η λογική!»

Μώραλης: «Υπερασπίστηκα το παράλογο»

Ο έτερος άνθρωπος που συνδέεται με τον Ολυμπιακό, ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης πήρε τη... σκυτάλη των παραδοχών και πρόσθεσε... «Είμαστε μέρος το ποδοσφαίρου, άρα μέρος του προβλήματος. Εχω κάνει κι εγώ λάθη με την σειρά μου. Δεν βοηθάει, όμως το να κατηγορούμε το ποδόσφαιρο»

Μάλιστα, ο Γ. Μώραλης παραδέχτηκε πως όταν στο παρελθόν ο Γαύρος ήταν κατηγορούμενος για επεισόδια «Στο δικαστήριο υπερασπίστηκα το παράλογο»! Σε ό,τι αφορά την αφαίρεση βαθμών ως πιθανή τιμωρία για τα επεισόδια, σχολίασε...

«Είμαι υπέρ αυτής της ποινής, εφόσον υπάρχει δόλος, από την ομάδα των οποίων οι οπαδοί δημιουργούν τα επεισόδια. Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα την τελευταία 15ετια και δεν γίνονται επεισόδια στο γήπεδό. Οσες φορές έχει συμβεί αυτό, τα δημιουργούν 200 ανεγκέφαλοι»

Πιλάβιος: «Κανόνες από την αρχή!»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος πήρε θέση για τον προβληματικό Πειθαρχικό Κώδικα και αποκάλυψε πως...

«Η δική μου ευθύνη ως πρόεδρος της ΕΠΟ είναι να αλλάξουν τα πλαίσια, δηλαδή οι κανόνες και ο πειθαρχικός κώδικας, που αποτελούνται από αρκετές σελίδες και έχουν αρκετά «παράθυρα». Στον ένα χρόνο που απομένει στη θητεία μου στόχος μου είναι αυτοί οι κανόνες και ο κώδικας να γραφτεί από την αρχή. Μία ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση επεισοδίων ίσως να είναι και επικίνδυνη, ως προς τις αντιδράσεις»

Ο Γενικός Διευθυντής της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνός σύνδεσε την κρίση στο ποδόσφαιρο με αυτή που βιώνει η Ελλάδα ως κοινωνία...

«Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ήταν ο πρώτος, που ασχολήθηκε με τα θέματα βίας. Τώρα είναι συνεργάτης του Πλατινί. Είμαστε μέρος ενός συστήματος, που είναι προβληματικό. Η Ελλάδα ζει μια μάχη της παλιάς και της νέας γενιάς. Υπάρχει ατιμωρησία σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας».

Αδαμίδης: «Ζητώ αυστηροποίηση του Κώδικα»

Ο Σταύρος Αδαμίδης τοποθετήθηκε κι αυτός στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σχολίασε πως...

«Μετά από 14 μήνες που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με παράγοντα του Ολυμπιακού. Για τα επεισόδια, είχαμε προτείνει αποκλεισμό από Ευρώπη όσων ομάδων τα προκαλούν, να υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος. Ζητώ την αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα»

Αναφερόμενος ειδικά στα επεισόδια στο τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ – Ατρόμητος τόνισε... «Οι ΠΑΕ έχουν λίγα πράγματα στα χέρια μας. Δεν μπορούμε ούτε να συλλάβουμε ταραξίες, ούτε να τους παραπέμψουμε στον εισαγγελέα, ούτε να τους δείρουμε»

Παπανικόλας: «Γκαγκάτσης και Μητρόπουλος»

Ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου, Τάσος Παπανικόλας ήταν εν μέρει αποκαλυπτικός...
    «Ας μιλήσουμε και με ονόματα... Γκαγκάτσης και Μητρόπουλος», υπονοώντας τους συγκεκριμένους υπεύθυνους για πολλά από όσα ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο. Ανέλαβα Ατρόμητο στη Γ' Εθνική.

Ημουν μέλος της ΕΠΑΕ και σε μία συνεδρίαση το 2004 όταν είχε απαγορευτεί η είσοδος στον Αχιλλέα Μπέο, παρόλα αυτά παραβρέθηκε σε κάποιο ΔΣ μη έχοντας κανένα ρόλο. Κανείς δεν του ζήτησε το λόγο και δεν του είπε «σήκω φύγε αφού δεν έχεις καμία αρμοδιότητα». Να παραιτηθεί ο Μπέος αν είναι να σωθεί το ποδόσφαιρο, αλλά δεν νομίζω πως αρκεί αυτό».

Τέλος, ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάκης Κανελλόπουλος πρόσθεσε...
    «Το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι διαφορετικό από την κοινωνία. Δεν γίνεται να έχουμε καθαρό πρωτάθλημα, γιατί το πλεονέκτημα στο παιχνίδι το έχουν οι τραμπούκοι και οι απατεώνες»."""""

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το θέατρο του παραλόγου είναι οι διάλογοι αυτοί.

Ο ένας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα (τις χορηγίες των διαρκείας, τα χαιδέματα στα αυτιά των οργανωμένων άλλοι τα κάνουν έτσι; )..
    Ο άλλος φταίνε οι παλιοί και οχι οι καινούριοι (τους είδαμε και τους καινούριους.. τόσο τον Μαρινάκη που διδάσκει "ήθος" , όσο και τους Αδαμίδη - Πατέρα.
    ο τρίτος φταίνε συγκεκριμένα ονόματα... αν τους ξέρετε γιατί δεν τους στέλνετε σπίτια τους;

Αίντε ρε απο εδώ.. Νουμερα.. ε νούμερα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ρε τι γίνεται...Βλέπω το πρώτο ματς και κόντευε να με πάρει ο ύπνος.Βλέπω τώρα τον Βόλο,έχει κάνει σκόνη τούς βάζελους,
    κάνει τη μαλακία ο Μπρέσκα...πάρ'το.Ο Λέτο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άμα κερδίσουν εκεί μέσα οι βάζελοι,θα βγούν πρώτοι.Εμάς μάς βλέπω για πολλά με την τόσο αργή ομάδα.:wacko:
    moto perpetuo

hasta luego.

ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΟ.............

Τόπαμε αύτό....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΟ...........
    Τόπαμε αύτό....

Άμα νικήσει τον Βόλο στην Αθήνα,αποκτά πιθανότητες.
    moto perpetuo

hasta luego.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Terens... Μιλάς για την Θεσσαλονίκη με το αιώνιο ΜΕΤΡΟ υπό κατασκευή;.. τον καφέ των 5-6 ευρώ;.. της ανεργίας του 25%;... της εγκληματικότητας που ανά περιοχές είναι χειρότερη και απο την Ομόνοια;

Ξεκόλα ρε ... παντού στην Ελλάδα τα ίδια σκατά είναι.. εκτός και αν θεωρείς πως η Θεσσαλονίκη ανήκει σε άλλη χώρα οπότε πάμε αλλού...

Για την πρόβλεψη των playoff... με -4 ο ΠΑΟ και με -2 ο ΠΑΟΚ.. επιμένεις;

Τώρα αν είναι καλό που μπορεί η ΑΕΚ να έχει μια ευκαιρία στο CH.L. είναι ενα θέμα.. αλλά ας το συζητήσουμε αν και όποτε τα καταφέρει.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το ποστ του Τερενς πηρε την αγουσα για τα αποδυτήρια, απ' ευθειας κοκκινη

Δεν ειχε σχεση με το θεμα και θα ξεκιναγε μια ανούσια αντιπαράθεση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Terens... Μιλάς για την Θεσσαλονίκη με το αιώνιο ΜΕΤΡΟ υπό κατασκευή;.. τον καφέ των 5-6 ευρώ;.. της ανεργίας του 25%;... της εγκληματικότητας που ανά περιοχές είναι χειρότερη και απο την Ομόνοια;

Ξεκόλα ρε ... παντού στην Ελλάδα τα ίδια σκατά είναι.. εκτός και αν θεωρείς πως η Θεσσαλονίκη ανήκει σε άλλη χώρα οπότε πάμε αλλού...

Για την πρόβλεψη των playoff... με -4 ο ΠΑΟ και με -2 ο ΠΑΟΚ.. επιμένεις;

Τώρα αν είναι καλό που μπορεί η ΑΕΚ να έχει μια ευκαιρία στο CH.L. είναι ενα θέμα.. αλλά ας το συζητήσουμε αν και όποτε τα καταφέρει.

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ............

Άπλά ζώ έδώ πολλά χρόνια.
    Συνεπώς δέν έχω καμμία πρεμούρα νά ύποστηρίξω κανέναν.
    Προσωπικά τή Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩ ίδιαίτερα,
    έτυχε νά ζήσω έδώ πολλά χρόνια άπό τή ζωή μου.
    Όταν μπορώ τήν κοπανάω γιά τά βουνά ,τή φύση καί τούς άγρούς.
    Έχω ζήσει τήν Άθήνα.
    Δέν έχω κανένα κόλλημα.
    Άν ήμουν κολλημένος ΔΕ ΘΑΜΟΥΝ ΑΕΚ....!!!
    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ..........
    Δέν συγκρίνεται ή ζωή στίς δύο πόλεις.
    Σέ σχέση μέ τήν Άθήνα ή έγκληματικότητα έδώ είναι στό ΜΗΔΕΝ...!!
    Μή τά λές αύτά.
    Δέν ξέρω γιά τό ποσοστό άνεργίας στήν Άθήνα καί πόσο είναι.
    Εδώ έχει καφέ καί μέ 2-2,5 εύρώ στήν παραλία.
    Άν στή Θεσσαλονίκη θές γιά νά ζήσεις ένα μήνα 1000,
    στήν Αθήνα θές 1500.
    Μή λές τέτοια ή ζωή έδώ είναι ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ....!!!
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ..........
    Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΛΑΣΗ....!
    Ούτε πεζοδρόμιο δέ βρίσκεις νά βάλεις τό μηχανάκι σου.
    Πίστεψε δέν έχω κανένα κίνητρο νά στηρίζω πράμματα ούτοπικά.
    Δέ μέ νοιάζει ούτε καί τήν πάω αύτή τήν πόλη παρότι μεγάλωσα έδώ.
    Άλλού είναι οί ρίζες μου καί κάθε φορά πού βρίσκω εύκαιρία, τήν κοπανάω.
    Τό μετρό όταν γινόταν στήν Άθήνα βούλιαζαν περίπτερα.
    Ύπήρχε ή Όλυμπιάδα γιαυτό καί έγινε μέ ταχείς ρυθμούς.
    Έδώ δέν μάς ένοχλεί ίδιαίτερα ή κατασκευή του παρότι πάει σάν χελώνα...!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΜΕ 4,5 ΜΥΡΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ 1,5 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.........
    άπό τούς όποίους οί 300000 μονίμως περιφέρονται Έρμού μέ σύνταγμα,έχει μαυρισει
    ό τόπος,
    μέ μιά πόλη 1,2 μυρρίου άπλωμένη γύρω άπό τή θάλασσα.
    Έχεις ζήσει ποτέ στή Θεσσαλονίκη..??
    Ποιός σού είπε ότι έδώ ύπάρχει μέρος χειρότερο άπό τήν Όμόνοια..??
    ΛΑΘΟΣ...........ότι ώρα θές περιφέρεσαι παντού.
    Στό κέντρο ,στά Λαδάδικα στό Βαρδάρι,στά μπουρδέλλα ΠΑΝΤΟΥ....!!
    Θέλουμε πολύ νά σάς φτάσουμε.......
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....!!

Στήν τελική.............ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ....!!!

Όσο γιά τό Τσου -Λού...??

ΠΕΡΙΜΕΝΕ................ΘΑ ΔΕΙΣ.

Ή ΑΕΚ παίζει έναντίον όλων....!!!
    Ό Βόλος θά πάθει τρα..λα...λα
    άν βγούμε πρώτοι.
    Θά δούμε τόν Δώνη μέ τό μικρό Άτρόμητο στήν Εύρώπη....!!!
    Έκτός ΑΝ..........ζήσουμε τό τρελλό σενάριο,
    τή διάλυση τού ΚΟΤΤΕΡΟΥ...!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων