Πανί ψεκασμενο με WD40 και καθαρισες. Αλυσιδα ειναι, εαν μεινει και λιγο βρωμια/λαδιλα πανω δεν εγινε και τιποτα.
![]()
Πανί ψεκασμενο με WD40 και καθαρισες. Αλυσιδα ειναι, εαν μεινει και λιγο βρωμια/λαδιλα πανω δεν εγινε και τιποτα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Σωστοοοοοοςςςςς! 1.73 (χωρις τα ...ψηλοτακουνα:rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
CB...K μπερδεύτηκα... Εσύ δεν έχεις αγοράσει ακόμα Bandit? Που κολλάει το test ride?
ΠοΜ δεν είναι τόσο "άσχημα" τα πράγματα γιατί πλέον υπάρχει μεγάλη βάση δεδομένων για να ψαχτείς. Όταν το πήρα, εδώ έγραφαν 3 άνθρωποι μόνο. Πλέον, είμαστε... καμμιά 50αριά; Υπάρχουν λύσεις, αλλά εξαρτώνται από το ύψος του καθ' ενός και τι προτεραιότητες βάζει. Άλλος θέλει "μούρη" άλλος άνεση, πάντως από ένα ύψος και πέρα, ότι και να κάνεις, δεν βολεύεσαι. Για μετρήσου...Όλο και κάποιος θα είναι στα μέτρα σου να σου πει τι σε καλύπτει καλύτερα.
κανενας ...ημιψηλος (κατα το μισογεματος) παιδια ?
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Στην επιφάνεια των κρίκων δεν με νοιάζει, πάνω στα Oring ή Ζring ότι έχει τελος πάντων είναι που με πειράζει γιατί προφανώς λαστιχάκι+άμμος+τριβή=φθαρμένο λαστιχάκι =>μειωμένη ζωή αλυσίδας... Θα ξαναπάρω ειδικό καθαριστικό ΜΕ φαίνεται όπως λέει και ο Portis. Η οικολογία δεν με θέλει! Του Lidl πάντως παρ' όλο που είναι "τσάμπα" στα 2 ευρώ δεν κάνει τόσο καλή δουλειά όσο το Motul και τρως όλο το μπουκάλι με τη μία. Όλα αυτά αφού δοκιμάσω και το WD40 που το έχω πρόχειρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
εαν μεινει και λιγο βρωμια/λαδιλα πανω δεν εγινε και τιποτα.![]()
Επίσης χρειάζομαι άλλα γαντάκια ή θερμαινόμενα grips, δεν την παλεύω με το κρύο ειδικά βράδι. Τα γάντια που έχω βέβαια δεν είναι για βαρύ χειμώνα, το ήξερα από πέρυσι. Οπότε πάλι μια 120-130άρα για ένα καλό goretex. Θέλει και πίσω τακάκια, κανένα 30άρι... Θέλει και λάστιχα, κανένα 250άρι στην καλύτερη περίπτωση... Το κέρατό μου, πολύ ακριβή βγαίνει ώρες ώρες... Αν και τι περιμένω, 12-01-09 έκανε το σέρβις των 30,000 και τώρα έχει 52,000...![]()
Γιαννη , προσοχη μην το ψεκασεις κατευθειαν πανω στην αλυσιδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Όλα αυτά αφού δοκιμάσω και το WD40 που το έχω πρόχειρο!![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Φιλε εγω την καθαριζω με πανι που ειναι ελαφρως βρεγμενο με καθαρη βενζινα,αλλα προσοχη μονο εξωτερικα &οχι στα o-ring γιατι χαλανε!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Στην επιφάνεια των κρίκων δεν με νοιάζει, πάνω στα Oring ή Ζring ότι έχει τελος πάντων είναι που με πειράζει γιατί προφανώς λαστιχάκι+άμμος+τριβή=φθαρμένο λαστιχάκι =>μειωμένη ζωή αλυσίδας... Θα ξαναπάρω ειδικό καθαριστικό ΜΕ φαίνεται όπως λέει και ο Portis. Η οικολογία δεν με θέλει! Του Lidl πάντως παρ' όλο που είναι "τσάμπα" στα 2 ευρώ δεν κάνει τόσο καλή δουλειά όσο το Motul και τρως όλο το μπουκάλι με τη μία. Όλα αυτά αφού δοκιμάσω και το WD40 που το έχω πρόχειρο!![]()
Επίσης χρειάζομαι άλλα γαντάκια ή θερμαινόμενα grips, δεν την παλεύω με το κρύο ειδικά βράδι. Τα γάντια που έχω βέβαια δεν είναι για βαρύ χειμώνα, το ήξερα από πέρυσι. Οπότε πάλι μια 120-130άρα για ένα καλό goretex. Θέλει και πίσω τακάκια, κανένα 30άρι... Θέλει και λάστιχα, κανένα 250άρι στην καλύτερη περίπτωση... Το κέρατό μου, πολύ ακριβή βγαίνει ώρες ώρες... Αν και τι περιμένω, 12-01-09 έκανε το σέρβις των 30,000 και τώρα έχει 52,000...![]()
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Κανονικά, λέω τώρα, σε αυτό το ύψος, μάλλον δεν χρειάζεσαι άλλη ζελατίνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
Σωστοοοοοοςςςςς! 1.73 (χωρις τα ...ψηλοτακουνα:rotflmao: )
λες? θα την βαλω σε αναμονη μεχρι το επομενο ταξιδι μια και σημερα πηρα την akrapovic...![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Καλορίζικη, καλορίζικη!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
λες? θα την βαλω σε αναμονη μεχρι το επομενο ταξιδι μια και σημερα πηρα την akrapovic...![]()
ευχαριστω!![]()
οι πρωτες εντυπωσεις:
-πιο γεματος ηχος - οχι ενοχλητικος
-γεμιζει καλυτερα στις χαμηλομεσαιες
-ανεβαζει πιο γρηγορα
-5 κιλα λιγοτερα
-πολυ πιο μαζεμενη κατασκευη
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
ευχαριστω!![]()
οι πρωτες εντυπωσεις:
-πιο γεματος ηχος - οχι ενοχλητικος
-γεμιζει καλυτερα στις χαμηλομεσαιες
-ανεβαζει πιο γρηγορα
-5 κιλα λιγοτερα
-πολυ πιο μαζεμενη κατασκευη![]()
Τωρα ειμαστε δυο με Acrapa.Την ταπα την εβγαλες;
οχι...ασε να συνηθισω πρωτα το...μπουκωμενο (1300 χλμ εχω ολα κι ολα) και μετα θα παιξω και με το ξεμπουκωτο (αν και δε νομιζω οτι θα μου αρεσει η βαβουρα...)
ουτως ή αλλως, αυτοτο μοντελο ειναι κλειστο απο μαμα για χρηση δρομου οποτε και χωρις τσιμπουκοφωνο, δε θα κανει πολυ θορυβο (αυτα κατα τας γραφας....)
αν παρεις την ολοσωμη, αυτη ειναι ανοικτη και χωρις το ...οφωνο θα κανει χαλασμο!
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Μια ακραπα γουσταρα και για το δικο μου το μεγαλο αλλα οταν ειδα τιμες μου πεσαν τα σαγονια και ειπα να παω σε beowulf ή blueflame
μηπως ειμαστε 3??Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
![]()
Τωρα ειμαστε δυο με Acrapa.Την ταπα την εβγαλες;![]()
GSF 650 N
sorry! 3![]()
Εγω παντως ειμουν τυχερος και την πηρα απο ebay 330 ευρα απο ιδιωτη. Ηταν σαν καινουργια.
Αλλα δυστυχως δεν βρισκεις ευκολα και απο οτι καταλαβα για το bandit ειναι συγκεκριμενη αφου ο συνδετικος σωληνας ειναι μαζι με το τελικο κολλημενα. Οποτε δεν ταιριαζει απο αλλες μηχανες τουλαχιστον χωρις κοψε-ραψε.
και γω εψαξα στο ebay.co.uk αλλα δεν υπηρχε τιποτα....
παντως, η τιμη της ειναι μακραν value for money σε σχεση με αλλες που κυκλοφορουν! η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια και σημειωτεον οτι στην ελλαδα η τιμη καταλογου ειναι περιπου 110-120? φθηνοτερη απο την αντιστοιχη στην ιταλια (και παιζει και εκπτωση στην αρχικη....)![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8