Αυτο το εκανες η ηταν απλα μια απειλη???Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Περίμενε τον Οκτώβρη να πάρεις την δικιά μου , που είναι και η καλήτερη εδώ μέσα![]()
Αυτο το εκανες η ηταν απλα μια απειλη???Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Περίμενε τον Οκτώβρη να πάρεις την δικιά μου , που είναι και η καλήτερη εδώ μέσα![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε … τι γίνεται ?
Ο pyromaniacs την πούλησε…πηρε ΚΤΜ
Ο Ταμίας την πουλαει για να πάρει ...ΚΤΜ(με τα λεφτά που έφαγε)
Ο προεδρας σε κάνα μήνα θα την έχει δώσει… (θα παρει ΚΤΜ?)
….και εγώ δεν νιώθω και πολύ καλά…
![]()
Εγώ πάλι δεν ξέρω για εσάς, αλλά το Tenere είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα που με έκανε να ξαναχαμογελάσω απο τον καιρό του DT200.
Μετά απο 11 μήνες και 24.000χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, με βλέπω να το κρατώ για πολύ καιρό ακόμα. Ίσως πάρω ένα δεύτερο, για πιο civilize καταστάσεις, ένα Kawa W800 που το ερωτεύτηκα πρόσφατα, αλλά το Tenere θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα μαζί μου ως μηχανή πραγματικά διπλής χρήσης...
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Θέμη θα μείνουμε οι δυο μας ρε να τα λέμε σε αυτό το θρεντάκι.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Θα κάνουμε και ετήσια Πανελλήνια Tenere!!! Προτείνω Πλαταμώνα να μοιράσουμε την απόσταση!!! Όντως για πολλές μπύρες η φάση...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Θέμη θα μείνουμε οι δυο μας ρε να τα λέμε σε αυτό το θρεντάκι.![]()
![]()
![]()
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Θα κάνουμε και ετήσια Πανελλήνια Tenere!!! Προτείνω Πλαταμώνα να μοιράσουμε την απόσταση!!! Όντως για πολλές μπύρες η φάση...
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ.
Z.K.A.P
Ρε σεις, ειπα πουθενα οτι δεν μου αρεσει το τενερακι???![]()
![]()
![]()
Θεωρουσα και θεωρω ακομα οτι ειναι το καλυτερο μικρο ον-οφ της αγορας.
Και ειδικα το δικο μου που ειναι και το καλυτερο που κυκλοφορει.....![]()
Οι λογοι που σκεφτηκα να το δωσω κατ' αρχην για ανταλλαγη με gs 1150 και β! ΚΤΜ 950 ειναι προσωπικοι...![]()
Και για να μην ξεχνιομαστε επειδη προσπαθησατε να προσβαλετε την ακεραιη προσωπικοτητα του φτωχου πλην τιμιου ταμια σας......
1)ggs 100 ευρω
2)Daz 80 ευρω
Και θα σκεφτω και για τους αλλους...![]()
![]()
![]()
Επισης να σας πληροφορησω οτι το ερωτευμενο με την μπλε καλλονη του σαλιγκαρι (ο επιτημος) XT_Billy αλλαξοπιστησε σε τετρακυλινδρο γυμνο σουπερ ντουπερ τουμπανο.![]()
![]()
![]()
Δεν τον σωζει ουτε το ΔΝΤ :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καποια στιγμη προσπαθησαμε αλλα οταν μπορουσε ο ενας δεν μπορουσε ο αλλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
πάντως κακώς τόσον καιρό δεν κανονίσαμε μια συνάντηση
Αυτο που ισως ειναι εφικτο τουλαχιστον για αρχη να πουμε οτι μαζευομαστε οι νοτιοι καποια Κυριακη, (αν ειναι και αυτη που μας ερχεται εγω ειμαι μεσα) και βλεπουμε για την πανΕλλαδικη αλλη στιγμη.![]()
Σήμερα η μπλε καλλονή άλλαξε ιδιοκτήτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Επισης να σας πληροφορησω οτι το ερωτευμενο με την μπλε καλλονη του σαλιγκαρι (ο επιτημος) XT_Billy αλλαξοπιστησε σε τετρακυλινδρο γυμνο σουπερ ντουπερ τουμπανο.![]()
![]()
![]()
Δεν τον σωζει ουτε το ΔΝΤ :rotflmao:
Ο φίλος Μπάμπης είναι ευτυχισμένος, αναμενόμενο με το εργαλείο που πήρε...![]()
Εγώ πήρα 4Κ, τα οποία συν άλλων θα πάνε για την τετρακύλινδρη γυμνή σούπερ ντούπερ τούμπανη που ο φίλτατος ταμίας έσπευσε να διαδώσει...:a66: :a015: :a37:
Και μετά, άντε να με πιάσει για να πάρει συνδρομές...:a029:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
κι εσυ τεκνον Βιλλυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σήμερα η μπλε καλλονή άλλαξε ιδιοκτήτη.
Ο φίλος Μπάμπης είναι ευτυχισμένος, αναμενόμενο με το εργαλείο που πήρε...![]()
Εγώ πήρα 4Κ, τα οποία συν άλλων θα πάνε για την τετρακύλινδρη γυμνή σούπερ ντούπερ τούμπανη που ο φίλτατος ταμίας έσπευσε να διαδώσει...:a66: :a015: :a37:
![]()
![]()
![]()
![]()
με γεια ρε μαστορα... καλοταξιδο και αγρατζουνιστο...![]()
(τι ειπαμε οτι ειναι?)
Θα παρω ρε το ποδηλατο του μικρου που εχει και 21 ταχυτητες και θα σε κανω σκονη.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
1300ccΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
κι εσυ τεκνον Βιλλυ...![]()
![]()
με γεια ρε μαστορα... καλοταξιδο και αγρατζουνιστο...![]()
(τι ειπαμε οτι ειναι?)
Δεν μαρτυραω αλλα...![]()