Σελίδα 151 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 51101141146147148149150151152153154155156161 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.251 έως 2.265 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Banned Το avatar του/της WebD
    Αν είναι βάρβαρο και ανέφικτο να πάρουμε τα κλεμμένα από τους κλέφτες.... τότε στην επόμενη απεργία δεν χρειάζεται να κατέβουμε στους δρόμους.... μπορούμε απλά να φοράμε ένα ταμπελάκι στην δουλειά όπως κάνουν οι Ιάπωνες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Αν είναι βάρβαρο και ανέφικτο να πάρουμε τα κλεμμένα από τους κλέφτες.... τότε στην επόμενη απεργία δεν χρειάζεται να κατέβουμε στους δρόμους.... μπορούμε απλά να φοράμε ένα ταμπελάκι στην δουλειά όπως κάνουν οι Ιάπωνες.
    Για να πάρεις "τα κλεμμένα απο τους κλέφτες", εαν πραγματικά θες να κάνεις κατι και όχι απλα να θυμίζεις τον Παπαδάκη στο πρωινάδικο που είχε το σλογκαν "φερτε πίσω τα κλεμμένα", υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις.

1. Να γνωρίζεις, ΑΚΡΙΒΩΣ, ποια είναι τα κλεμμένα. Όχι γενικότητες "η περιουσία των ταμείων". Συγκεκριμενα

2. Να γνωρίζεις ΑΚΡΙΒΩΣ, ποιος τα πήρε. Οχι "οι πολιτικοι, τα λαμόγια, ο βγενόπουλος" κλπ. Συγκεκριμένα.

3. Να μπορείς να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, οτι ο "2" πήρε τα "1"

4. Να γνωρίζεις που βρίσκονται τα "1" ωστε να τα πάρεις πίσω

5. Να υπάρχουν ακόμα τα "1"

Καλή τύχη

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
    πως θα το οργανώσεις αυτό?
    Δεν έχω ιδέα, μα την αλήθεια!
    Αλλά κοιτώντας πίσω μερικές χιλιάδες χρόνια βλέπω τα ίδια και τα ίδια.
    Λαμόγια κλέβουν, λαός κοιμάται, λαμόγια συνεχίζουν να κλέβουν, λαός ξυπνάει, εκτελλεί λαμόγια, εγκαθιστά τρομοκρατία/δικτακτορία, έπεται πόλεμος, εξαθλίωση του λαού, βρυκολακιάζουν και επανέρχονται τα λαμόγια, ξαναπέφτει σε λήθαργο ο λαός κτλ κτλ κτλ
    Οπότε τι να προβλέψω ότι θα γίνει και πως;
    Επανάσταση, τρομοκρατία, πόλεμος λέει η ιστορία. Μπορούμε να την αλλάξουμε τη ροή; Θέλουμε;
    Δεν μπορούμε;
    Δεν θέλουμε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για να πάρεις "τα κλεμμένα απο τους κλέφτες", εαν πραγματικά θες να κάνεις κατι και όχι απλα να θυμίζεις τον Παπαδάκη στο πρωινάδικο που είχε το σλογκαν "φερτε πίσω τα κλεμμένα", υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις.

1. Να γνωρίζεις, ΑΚΡΙΒΩΣ, ποια είναι τα κλεμμένα. Όχι γενικότητες "η περιουσία των ταμείων". Συγκεκριμενα

2. Να γνωρίζεις ΑΚΡΙΒΩΣ, ποιος τα πήρε. Οχι "οι πολιτικοι, τα λαμόγια, ο βγενόπουλος" κλπ. Συγκεκριμένα.

Καλή τύχη

Ξέρω τόσα χρόνια σε ποιούς εφοριακούς και υπαλλήλους του ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, Πολεοδομίας, ΔΕΗ έχω δώσει και πότε. Πιάνεται;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν έχω ιδέα, μα την αλήθεια!
    Αλλά κοιτώντας πίσω μερικές χιλιάδες χρόνια βλέπω τα ίδια και τα ίδια.
    Λαμόγια κλέβουν, λαός κοιμάται, λαμόγια συνεχίζουν να κλέβουν, λαός ξυπνάει, εκτελλεί λαμόγια, εγκαθιστά τρομοκρατία/δικτακτορία, έπεται πόλεμος, εξαθλίωση του λαού, βρυκολακιάζουν και επανέρχονται τα λαμόγια, ξαναπέφτει σε λήθαργο ο λαός κτλ κτλ κτλ
    Οπότε τι να προβλέψω ότι θα γίνει και πως;
    Επανάσταση, τρομοκρατία, πόλεμος λέει η ιστορία. Μπορούμε να την αλλάξουμε τη ροή; Θέλουμε;
    Δεν μπορούμε;
    Δεν θέλουμε;
    Ναι, αλλα αν κοιτάξεις πίσω θα δεις οτι η συχνότητα των φαινομένων, φθίνει.

Επίσης γιατί αυτά δεν έγιναν ποτέ σε κάποιους λαούς; Γιατί στη Γαλλία πχ δεν εγινε ποτέ πραξικόπημα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τρικύλινδρο μέλος Το avatar του/της Parasense

Καλή τύχη

Ηλία,

έξυπνη η απάντησή σου όπως πάντα..

το θέμα είναι πως έχουν κλέψει τόοοοοοσα πολλά που δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα είναι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ξέρω τόσα χρόνια σε ποιούς εφοριακούς και υπαλλήλους του ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, Πολεοδομίας, ΔΕΗ έχω δώσει και πότε. Πιάνεται;
    Βεβαίως και πιάνεται, αλλα θα δυσκολευτείς στο "3"

Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
    το θέμα είναι πως έχουν κλέψει τόοοοοοσα πολλά που δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα είναι..
    Ουτε και ποιοι ακριβώς. Οι σωρηδόν λυσεις "ολοι τα παίρνουν, στην κρεμάλα" δεν απαντά στο πρόβλημα.

Καντε διαφορετικές επιλογές. Στις εκλογές να ψηφίζετε πρόσωπα, όχι κομματα. Να ριχνετε μια ματιά σε "φρεσκα" κόμματα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned Το avatar του/της WebD
    να σου πω εμένα στα @@ ποιος από τους 300 της βουλής ή του 100 "επιχειρηματίες" τα έχουν φάει... εγώ θα βαράω αδιακρίτως!!

Όπως κάνουν κι αυτοί τόσα χρόνια πάνω μας!! Εγώ γι αυτούς είμαι απλά ένας αριθμός.... ένα ΑΦΜ.. ένα ΑΜΚΑ... κι αυτοί για μένα είναι απλά σκουπίδια!! είτε φάγανε 100, είτε φάγανε 1000000, είτε απλά κοιτούσαν τους άλλους που τρώγανε και περιμένανε τη σειρά τους.

Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω με τα ίδια λεφτά που δούλευα το 2006 και με περισσότερες ώρες... με το ζόρι θα πάρω μια βδομάδα άδεια και πιθανόν να δώσω πάλι μάχη για το επίδομα αδείας όπως έκανα και για το δώρο πάσχα.

Αρκετά χρόνια από τη ζωή μου τους χάρισα.... ο Τζάμπας πέθανε!!!!!!!

Ναι, αλλα αν κοιτάξεις πίσω θα δεις οτι η συχνότητα των φαινομένων, φθίνει.

Επίσης γιατί αυτά δεν έγιναν ποτέ σε κάποιους λαούς; Γιατί στη Γαλλία πχ δεν εγινε ποτέ πραξικόπημα;
    καπετανιο τι λες ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    καπετανιο τι λες ?
    Τι εννοείς;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

να σου πω εμένα στα @@ ποιος από τους 300 της βουλής ή του 100 "επιχειρηματίες" τα έχουν φάει... εγώ θα βαράω αδιακρίτως!!
    Ότι κανουν κι οι μπάτσοι στις πορείες δλδ. Στ' @@ τους ποιοι σπανε, βαράνε αδιακρίτως...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Καλή τύχη

6. Η νομοθεσία να επιτρέπει δήμευση περιουσίας ...

Τρικύλινδρο μέλος Το avatar του/της Parasense

Όπως κάνουν κι αυτοί τόσα χρόνια πάνω μας!! Εγώ γι αυτούς είμαι απλά ένας αριθμός.... ένα ΑΦΜ.. ένα ΑΜΚΑ... κι αυτοί για μένα είναι απλά σκουπίδια!! είτε φάγανε 100, είτε φάγανε 1000000, είτε απλά κοιτούσαν τους άλλους που τρώγανε και περιμένανε τη σειρά τους.

Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω με τα ίδια λεφτά που δούλευα το 2006 και με περισσότερες ώρες... με το ζόρι θα πάρω μια βδομάδα άδεια και πιθανόν να δώσω πάλι μάχη για το επίδομα αδείας όπως έκανα και για το δώρο πάσχα.

Αρκετά χρόνια από τη ζωή μου του χάρισα.... ο Τζάμπας πέθανε!!!!!!!

στην πραξη τι κανεις ρε μαν? ωραια τα λες στην θεωρια.. στην πραξη ομως??

προτεινε κατι συγκεκριμενο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    6. Η νομοθεσία να επιτρέπει δήμευση περιουσίας ...
    Συμφωνω απολυτως! Με αυστηρές προϋποθέσεις όμως, να μην χάνουμε το τεκμήριο αθωώτητας.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

O "τι κρατά ο Ναπολέων" ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος και αρεστός σε όλους ειρηνιστής άρχων;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ