Σελίδα 151 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 51101141146147148149150151152153154155156161201251 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.251 έως 2.265 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε κωστα πλακα κανεις;;;
    δηλαδη εισαι και ευχαριστημενος με την σαπιλα ολη που ερχεται στον παναθηναικο;;;
    τι ειμαστε επαρχιακη ομαδα που προσπαθει να ανεβει;;;;
    δηλαδη επειδη δεν επιασαν καποιοι παιχτες να μην ξαναφερουμε;;;
    να φερνουμε ολα τα σκατα;;;;;
    ο γαυρος ειναι μαλακας δηλαδη που πηγε και πληρωσε γαι να φερει παιχτες, ετσι;;;
    και εμεις ειμαστε οι εξυπνοι!!!!!!!!!
    εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα και πρωτοι φταιχτες ειναι οσοι πανε ακομα γηπεδο και φωναζουν γαι την ομαδα και δινουν τα εικοσαρικα και τις φωνες του, αντι να δειξουν οτι εχουν σιχαθει πια.....
    η κατασταση ετσι θα πηγαινει....
    δεν μου πέφτει λόγος να μιλήσω για τον παναθηναικό αλλά νομίζω οτι έχεις απόλυτο δίκιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν μου πέφτει λόγος να μιλήσω για τον παναθηναικό αλλά νομίζω οτι έχεις απόλυτο δίκιο.
    Billy kouventa kanoume
    den xreiazetai na sou peftei logos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Καλά όλα αυτά που λέτε και πράγματι έχουν δίκιο οι φίλοι βάζελοι να... ξεσηκώνονται.
    Αλλά... για να ανάψω τα αίματα... ρε παιδιά...

σας φαίνεται πολύ... λογικό πριν τρεις μέρες να χάνονται κλασσικές ευκαιρίες, γκολ που... εδν χάνονται και τρεις μέρες μετά να λήγει το ματς 4-0 με έναν ΠΑΟ αγνώριστο;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Καλά όλα αυτά που λέτε και πράγματι έχουν δίκιο οι φίλοι βάζελοι να... ξεσηκώνονται.
    Αλλά... για να ανάψω τα αίματα... ρε παιδιά...

σας φαίνεται πολύ... λογικό πριν τρεις μέρες να χάνονται κλασσικές ευκαιρίες, γκολ που... εδν χάνονται και τρεις μέρες μετά να λήγει το ματς 4-0 με έναν ΠΑΟ αγνώριστο;;;;
    που ειναι το περιεργο δηλαδη ;;;
    ο παναθηναικος γενικα δεν ειναι πουθενα
    ετυχε και εκανε ενα ομολογουμενως πολυ καλο παιχνιδι αλλα μεχρι εκει
    οι δυνατοτητες του δεν ειανι για τιποτα περισσοτερο

απολύτως λογικό γιατι ο ΘΡΥΛΟΣ την κυριακη μπήκε στο γήπεδο με την μύτη ψηλά
    κ πάλι δημιούργησε αλλα κινδύνευσε κιόλας...άλλο αν για το γκολ που έφαγε είναι αιτία διαιτητη

κατα τ'άλλα συμφωνω με Ελ_Χύμα
    η ομάδα καλή είναι...κάνετε ένα λάθος,την συγκρίνετε με τον Θρύλο..αυτό δεν είναι δίκαιο καθότι υπάρχει διαφορά επιπέδου
    δεν δίνει λεφτά ο τζίγγερ ή αυτοί που τα διαχειρίζονται ίσως είναι επιεικώς μέτριοι?
    πήρε Κονσεισάο...και εμεις στον Ολυμπιακόθα πανυγηρίζαμε αν τον παίρναμε...δεν του βγήκε
    πήρε Μπίσκαν
    ο Σόουζα τα έβγαλε τα λεφτά του...αποψή μου...έπαιξε λίγο αλλά όσο έπαιξε ήταν παίχτης
    πήρε Σάλπι, Ιβανσιτς

αν δεν θέλουμε να εθελοτυφλούμε δεν γίνεται ελληνική ομάδα να έχει 22 πρωτοκλασσάτους
    και ο Θρύλος πρώτη χρονια σήμερα έκανε την υπέρβαση σε μεταγραφές μετα απο 8 χρόνια (απο Ζαχοβιτς,Ζιοβάνι)
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Billy kouventa kanoume
    den xreiazetai na sou peftei logos
    ειναι έτσι ακριβώς όπως τα λες, πιστεύω ότι ο τζίγγερ έβαλε μία φορα το χέρι στη τσέπη να κάνει την υπέρβαση και πήρε κονσεισάο και μπίσκαν που ήταν ονόματα, δεν του βγήκαν (πάντα υπάρχει τέτοιο ρίσκο και ο ολυμπιακός την έχει πατήσει πολλές φορες πχ ζαχοβιτς) και απογοητεύτηκε και είπε σιγά μη δίνω φράγκα τσάμπα, θα παίρνω υποσχόμενους παίχτες που κάνουν λίγα και αποφέρουν πολλά όπως ήταν παλιά ο βαζέχα που ήταν παιχτουρα και δεν τον ήξερε κανένας εκτός ελλάδας αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι για να κάνεις τέτοιο scooting και να πάρεις τέτοια διαμαντάκια θα σου κάτσουν μία στις 50, δεν φτιάχνεις ομάδα έτσι, απλά τα πράγματα ή τα σκας και προσπαθείς να φτιάξεις ομάδα (γιατί δεν γίνονται όλα με φράγκα απλά είναι απαραίτητη προυπόθεση για να κάνεις το παραπάνω) ή έχεις τον αιώνιο αντίπαλο να σε ξεφτιλίζει συνέχεια!!! αν δεν αλλάξει κάτι στη σκέψη του τζίγγερ δε γίνεται τίποτα. μη μου πείτε να πουλήσει την ομάδα σε άλλον γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει όσο χάλια και να πάτε. αυτά!!!!

+1000

αντε ρε Μπιλαρα
    μακαρι να τα εβλεπαν και οι δικοι μας αυτα...
    το τι μαλακια εχω ακουσει απο βαζελους δεν λεγεται....

+1000

αντε ρε Μπιλαρα
    μακαρι να τα εβλεπαν και οι δικοι μας αυτα...
    το τι μαλακια εχω ακουσει απο βαζελους δεν λεγεται....
    μη νομίζεις και εγώ πανηγυρίζω και κοροιδεύω πλέον μόνο αυτούς τους φίλους μου βάζελους που βγάζουν λίγο γλώσσα και κάνουμε πλακίτσα, με τους άλλους τους συνιδητοποιημένους βάζελους σαν εσένα τι πλάκα να κάνεις αφού τα ξέρετε πως είναι τα πράγματα και τα παραδέχεστε δε μας βγαίνει ρε γαμώτο να σας δουλέψουμε και αυτό είναι το χειρότερο γιατι κάθε ολυμπιακός θέλει και τον αιώνιο του δυνατό για να έχουνε αξία οι νίκες του αλλιώς τι νόημα έχει. ευτυχώς που φέτος παρουσιάζονται και τα χανουμάκια λίγο καλά, είμαστε και εμείς μέτριοι χωρίς πολλές αλλαγές στον πάγκο και υπάρχει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα τουλάχιστον, τζερτζελές να γίνεται, γιατί αλλιώς θα είμασταν πρώτοι και εκεί με 15 βαθμούς διαφορα από τον δεύτερο και θα πηγαίναμε να δούμε κανα γκολφ!!!

θέλει παίχτες ο παναθηναικός να τραβήξουν όλη την ομάδα μπροστά!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εχει πλακα ομως να διαβαζεις σε αυτο το ποστ (και στις εφημεριδες...) το πως απο τη μια μερα στην αλλη ξαφνικα αλλαζουν οι "μεγαλες ομαδες" "παιχταραδες" κτλ κτλ

αυτα τα "σας τα'λεγα εγω" εχουν τη περισσοτερη πλακα, εγω προσωπικα κλανω στα γελια που τα διαβαζω

"γεροι, αχριστοι και λουζερ" αλλα απο τις 16 αγωνιστηκες ειναι στη πρωτη θεση τις 14 αρα σταθερα βαδιζουν προς τον ΜΟΝΟ στοχο που εχουν θεσει για φετος ...

δεν εχει καταλαβει κανεις σας προφανως οτι η ΑΕΚ θα παρει το πρωταθλημα....

κουτσα στραβα με τυχη οπως θελετε πειτε το.... το κατσαρολι ειναι της ΑΕΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εχει πλακα ομως να διαβαζεις σε αυτο το ποστ (και στις εφημεριδες...) το πως απο τη μια μερα στην αλλη ξαφνικα αλλαζουν οι "μεγαλες ομαδες" "παιχταραδες" κτλ κτλ

αυτα τα "σας τ'αλεγα εγω" εχουν τη περισσοτερη πλακα, εγω προσωπικα κλανωβ στα γελια που τα διαβαζω

δεν εχει καταλαβειο κανεις σας προφανως οτι η ΑΕΚ θα παρει το πρωταθλημα....

κουτσα στραβα με τυχη οπως θελετε πειτε το.... το κατσαρολι ειναι της ΑΕΚ

ο kalgeorge πάντως πάντα το ίδιο υποστήριζε δεν άλλαξε γνώμη τώρα μετά το στραπάτσο, από την αρχή του πρωταθλήματος έλεγε πως ο βάζελος είναι για τα μπάζα, αλλοι έκαναν στροφή 180 μοιρών!!!!

όσο για το πρωτάθλημα θα δούμε στο τέλος, ε ρε και να σας κάτσει η στραβή και να το χάσετε (που έτσι θα γίνει) τι γέλιο έχει να πέσει και θα σου θυμίζω τότε αυτά που λες τώρα ουπς λάθος το έκοψα στην αρχή του χρόνου!!!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ο kalgeorge πάντως πάντα το ίδιο υποστήριζε δεν άλλαξε γνώμη τώρα μετά το στραπάτσο, από την αρχή του πρωταθλήματος έλεγε πως ο βάζελος είναι για τα μπάζα, αλλοι έκαναν στροφή 180 μοιρών!!!!

όσο για το πρωτάθλημα θα δούμε στο τέλος, ε ρε και να σας κάτσει η στραβή και να το χάσετε (που έτσι θα γίνει) τι γέλιο έχει να πέσει και θα σου θυμίζω τότε αυτά που λες τώρα ουπς λάθος το έκοψα στην αρχή του χρόνου!!!:rotflmao: :rotflmao:
    αλλοι ειναι αυτοι που ξαφνικα εχουν χεσμενο το κυπελλο ενω στην αρχη το ειχαν δικο τους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    O φετεινος Παναθηναϊκος δεν ειναι χαλια ομαδα!

Καλα σοβαρα μιλατε;

ποτε τα τελυταια χρονια ειδατε να παιζουμε καλυτερη μπαλα;

Ναι εχει ακομα προβληματα, ναι δεν ειναι η ομαδα που εχει σταθερη αποδοση, ναι δεν ειναι ακομα πληρως δεμενη.

Αλλα απο την αθλια εικονα που παρουσιαζε ολα τα προηγουμενα χρονια ειναι σαφως καλυτερη.

Και σαφως πιστευω οτι αν δεν μας πιασει η μιρλα και απαιτησουμε ααααααλλη μια ανανεωση με αμφιβολα αποτελεσματα, θα βγει κατι καλο.

Υπομονη θελει, εχουμε κανει αρκετη ως τωρα λιγο ακομα δεν βλαπτει.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αλλοι ειναι αυτοι που ξαφνικα εχουν χεσμενο το κυπελλο ενω στην αρχη το ειχαν δικο τους
    για πες ποιος ειχε το κυπελο δικο του και τωρα το εχει χεσμενο....

εγω χεσμενο το εχω παντα! δες και τα περσυνα και τα προπερσυνα κοκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    για πες ποιος ειχε το κυπελο δικο του και τωρα το εχει χεσμενο....

εγω χεσμενο το εχω παντα! δες και τα περσυνα και τα προπερσυνα κοκ
    οτι πεις....αν σας το δωσουν μην το παρετε...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20