Απόστολε πρέπει να είναι κάποιου είδους πάθηση αυτό που έχεις, ζήτα βοήθεια φίλε δεν είναι ντροπή![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν αλλά... αφού σας αρέσουν τα καινούρια και γυαλιστερά... !
Εβγαλα μια πριν το λερώσω.
Eξωλκέας για μπαλάκια (ένσφαιρα ρουλεμάν ή όπως τα λένε στο χωριό μου ball joints)
Το μέγεθος δε θα το καταλάβετε απ' τις φωτό αλλά το κλειδι επάνω είναι 20-22.
Bosseli ιταλικές. Η συγκεκριμένη είναι bastard και την ήθελα λίγο μεγαλύτερη αλλά δε βρήκα.
Όλες οι μεγαλύτερες ήταν second cut.
Θα δείξει πόσο καλή είναι.
![]()
Sent from me using a computer.
Και μερικές λερωμένες απ' αυτές που μ' αρέσουν εμένα.
Ρυθμιζόμενος εξωλκέας πηρούνι. Απ' τα εργαλεία που δε μ' αρέσει να χρησιμοποιώ αλλά είναι η δευτερη φορά που είναι αποτελεσματικό σε 18αρι κώνο.
Για να μη λέτε οτι έχω μόνο καλές μάρκες!
Enough με τα spesial tools.
Random απ' το κουτί που πετάω τα εργαλεία με τα οποία δουλεύω.
Ιαπωνικό αμάξι, γεμάτο 18, 21 και εσωτερικά τορξ. Πάει χαλασε ο κόσμος. (Το 17αρι είναι για το γρύλο μου)
Γερμανικά gedore.Είναι τα καλύτερα που μπορείτε να αγοράσετε με λεφτά. Πιο σφιχτές ανοχές δε θα βρείτε.
Και η μέρα τελείωσε με το αμάξι επάνω σε τρίποδα, γιατί το καινούριο μπαλάκι ήταν λάθος νούμερο. (Το χαλί είναι miraraki)
![]()
Είδες μαστορα τι καλά είναι τα BGS special tools? Για παρε το αντιστοιχο Gedore ή Hazet να το χρησιμοποιησεις μια φορά...
Όσο κι αν κάποιοι υποτιμάνε/με κάποιες φίρμες, είναι γεγονός ότι BGS και Force (αλλά και φίρμες όπως KS Tools και Teng Tools, με τις τελευταίες σε υψηλότερο γενικά κοστολόγιο), κυκλοφορούν πάρα πολλά εξειδικευμένα και χρήσιμα εργαλεία, ιδίως αυτοκινήτου, που λύνουν τα χέρια στον ερασιτέχνη που θέλει να κάνει επισκευές στο όχημά του, αλλά και σε αρκετούς επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα.
Τα spesial tools είναι για μια, δυο, τρεις φορές το χρόνο το πολύ. Force, bgs κλ, είναι παραπάνω από επαρκείς. Δεν αξίζει να πληρώσεις prime τιμές σε τέτοια εργαλεία, αν δεν έχεις συνεργείο και δε τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα.
Επιπλέον πολλά spesial tools είναι για να κάνεις τη δουλειά γρηγορότερα. Αν έχεις συνεργείο και ο χρόνος είναι χρήμα, επενδύεις. Διαφορετικά, αν είσαι weekend warrior και η δουλειά μπορεί να γίνει χωρίς αυτό, δεν αξίζει η αγορά του.
Το πόσο καλά είναι τα bgs θα φανεί σε διαρκή χρήση. Η αγορά ακριβών sepsial tools μερικές φορές είναι υπερβολή ακόμα και για συνεργεία.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 25/02/2023 στις 20:38.