Σελίδα 152 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 52102142147148149150151152153154155156157162202 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.266 έως 2.280 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Γιά Μπλάνκο...........

Τό ποιοί τόν ζήτησαν μόνο αύτοί τό ξέρουν .........τά παραμύθια τών φυλλάδων είναι γιά
    νά χρυσώνουν τό χάπι στούς όπαδούς.........
    Ταχύτητα στά 25-26..........ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΣ.........!!!!!!
    Ό Μπλάνκο δέν παίζει σέ Βαλένθια.............ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.........!!!!!!!!

Ό Παπασταθόπουλός είναι όντως 19.............καί έχει περιθώρια βελτίωσης..........ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..
    Άς γίνει πρώτα παικταράς καί μετά βλέπουμε....!!!!
    Καί γώ πιστεύω ότι σέ 2 χρόνια θά είναι πολύ καλός,άν παίζει σέ σύστημα 3-5-2.....ή 5-3-2....
    Γιά κεντρικός αμύντικός έμβέλειας Ευρώπης δέν μπορεί....
    Σέ μιά από τίς παραπάνω άμυνες μπορεί νά κάνει μεγάλη καρριέρα έξω....!!!
    Πρέπει νά ωριμάσει,κάνει εύκολα τό φάουλ καί ένας ξύπνιος έπιθετικός θά τόν δουλέψει
    εύκολα.....
    ΕΧΕΙ....ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ......!!!!!!

Τόν Γκέκα τόν πάει πολύ ή Μπουντεσλίγκα ...........μέ τίς ανοιχτές άμυνες.........σέ μιά
    Άγγλία,Ίσπανία,Γαλλία.............θά ήταν ξυλοκόπος....!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ...........ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..........

Μήν άπαντάς σέ ήλιθιότητες,δέν χρειάζεται..............

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ................

ΗΤΑΝ.............Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ..............!!!!!!!!!

ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.............ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.......

ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.........

ΜΕ 7 ΠΡΟΣ 6 ΨΗΦΟΥΣ............!!!!!!!!!!

Ποιό άρθρο 44 καί μαλακίες.............γαύρικες.........!!!!!!!!!

μαλλον αλλα τη χαριστικη ρυθμιση στον ΟΣΦΠ ο Ντεμης δεν τη δεχτηκε.ωραιοι ειμαστε ολοι!να μαλωνουμε ποιος ... κερδισε λιγοτερα απο κρατικες ρυθμισεις!και μην ξεχναμε οτι πριν την 4αρα υπηρχε γκρινια για την μπαλα της ΑΕΚ.δεν εγινε ομαδαρα επειδη ο θρυλος ηταν αχρηστος στο συγκεκριμενο παιχνιδι!

τα...Καρκαμανεια εννοουσα για την ομορφια του ...ποδοσφαιρου του τιγρη!

κατα τα αλλα εγω καλυτερο μπακ απο τον Παπασταθοπουλο στην ηλικια του δεν εχω δει.απο δω και περα ειναι θεμα δουλειας ...
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    μαλλον αλλα τη χαριστικη ρυθμιση στον ΟΣΦΠ ο Ντεμης δεν τη δεχτηκε.ωραιοι ειμαστε ολοι!να μαλωνουμε ποιος ... κερδισε λιγοτερα απο κρατικες ρυθμισεις!και μην ξεχναμε οτι πριν την 4αρα υπηρχε γκρινια για την μπαλα της ΑΕΚ.δεν εγινε ομαδαρα επειδη ο θρυλος ηταν αχρηστος στο συγκεκριμενο παιχνιδι!

τα...Καρκαμανεια εννοουσα για την ομορφια του ...ποδοσφαιρου του τιγρη!

κατα τα αλλα εγω καλυτερο μπακ απο τον Παπασταθοπουλο στην ηλικια του δεν εχω δει.απο δω και περα ειναι θεμα δουλειας ...

EΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΤΟΤΕ..........ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..........

Κάποιος έπρεπε νά τούς πεί νά μήν ίσοφαρίσουν στό 84'..............

Δέν είναι έτσι άκριβώς όπως στά είπαν.......!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..........καί μάλιστα πρίν άπό τήν ΑΕΚ........

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Terens... γουστάρω αντίλογο , μιας και δεν έχει και δουλειά πολύ σήμερα...

Για τον Μπλάνκο ... δεν είπα να αποκτήσει ταχύτητα.. να αποκτήσει δέσιμο και εμπειρίες. Να γίνει "τύποις" Ινζάγκι δηλαδή. Μπορεί τότε να μην είναι σε εμάς βέβαια αλλά αυτό δεν αναιρεί το παραπάνω.

Τον είδες παρεπιπτόντως τον Ιταλό στο προηγούμενο παιχνίδι στην Ιταλία; Όπου rebound χαμένης μπαλιάς μέσα ήταν! Ε... αυτό θέλει η ΑΕΚ... τρεχαντήρια βρίσκεις... killer ¨ομως πολύ δύσκολα φίλε!

Για τον Παπ.. συμφωνώ σε όλα όσα είπες με την διαφορά οτι πιστεύω οτι μπορεί και κεντρικός αμυντικός αλλά του λείπουν εμπειρίες και ηρεμία στο παιχνίδι του. Είναι 19 και όσο να είναι , η παρόρμηση είναι χαρακτηριστικό των κινήσεων του. Θα δούμε...

Για το τι θα γίνει την Κυριακή , νομίζω οτι δεν θα έχουμε εκπλήξεις.. γνώμη μου... αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Μαθηματικά ακόμα και ο ΠΑΟ βγαίνει πρωταθλητής. Το ποιός θα είναι στο τέλος θα το πεί .. μόνο το CAS!

Εμένα με ενδιαφέρει απο εδώ και πέρα τι κάνουμε.. Ο Κλέυτον μάλλον πάει ΟΣΦΠ λέει με 2+ μετρητά συν ανταλλάγματα. Συγνωμη ρε παιδιά , αλλά οχι και έτσι... με τόσα χρήματα βρίσκεις και άλλους σε αυτή την κατηγορία.

Ο Τζέφερσον και Μπασινάς μάλλον σε εμάς.

Για μένα αν με ρωτάς και θέλει πραγματικά η ΑΕΚ και οι μέτοχοι να χώσουν λεφτά και υπάρχουν προϋποθέσεις απο τον ίδιο τον παίκτη... φέρτε τον Κατσουράνη πίσω. Με Μπασικά και Κατσουράνη κόφτες αριστερά και δεξιά δεν μπορώ να σκεφτώ παίκτες που θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι απέναντι τους.

Γνώμη μου και πάλι!

A.. και μην ξεχνιόμαστε... ο sexy Bruno γυρνά και πάλι πίσω. Τέλος δανεισμού και υποβιβασμός για την ομάδα του. Εντάξει... είναι ξυλοκόπος... αλλά το λέει η καρδούλα του και αν μοιραστεί το πάθος όλων... λυπάμαι όποιον βρεθεί μπροστά του!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    στα χαρτια σωθηκε η ΑΕΚ(44)στα χαρτια επαναληφθηκε το περιφημο ματς της Φιλαδελφειας,κλπ κλπ
    ειπαμε ο ολυμπιακος ειναι ηθικα εκθετος λογω των παλιοτερων δηλωσεων Κοκκαλη αλλα μην κανουμε τις αγνες παρθενες επειδη μας συμφερει!
    υπαρχουν κανονες και πρεπει να τηρουνται τι να κανουμε!(που παρεπιπτοντως τους εχουν υπογραψει κ αποδεχτει ολες οι ομαδες πριν την εναρξη)
    ας αποφασισει και το CAS και βλεπουμε ....

(γιατι ολοι οι ...ηθικοι ΑΕΚτζηδες αναπολουν τον Μελισσανιδη αραγε?οτι μας συμφερει ΟΛΟΙ)
    +1000
    αυτά ακριβώς λεώ και εγώ
    εσυ τα λες με όμορφα λόγια εγώ τους τα χτυπάω στο κεφάλι και γι'αυτο ξεροστρίβονται

γιατι εμεις απο αυτά δεν κερδίζουμε...ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας δικαιολογώντας τους δικούς μας κ κατακρίνοντας τους άλλους για τα ίδια θέματα

ετσι κλείνω με τα λόγια σου

υ.γ για άλλη μια φορά κάναν τουμπεκί...εμ τι να πουν...μα γιαυτο μην μιλάτε απο πριν για το τι θα κάνατε γιατι είναι η 3 ή 4η φορα που εκτείθεστε
    υ.γ 2 για το θεμα μπλάνκο για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω με τον τερενς...ρε τερενς είσαι καλά?όλα εντάξει?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Terens... γουστάρω αντίλογο , μιας και δεν έχει και δουλειά πολύ σήμερα...

Για τον Μπλάνκο ... δεν είπα να αποκτήσει ταχύτητα.. να αποκτήσει δέσιμο και εμπειρίες. Να γίνει "τύποις" Ινζάγκι δηλαδή. Μπορεί τότε να μην είναι σε εμάς βέβαια αλλά αυτό δεν αναιρεί το παραπάνω.

Τον είδες παρεπιπτόντως τον Ιταλό στο προηγούμενο παιχνίδι στην Ιταλία; Όπου rebound χαμένης μπαλιάς μέσα ήταν! Ε... αυτό θέλει η ΑΕΚ... τρεχαντήρια βρίσκεις... killer ¨ομως πολύ δύσκολα φίλε!

Για τον Παπ.. συμφωνώ σε όλα όσα είπες με την διαφορά οτι πιστεύω οτι μπορεί και κεντρικός αμυντικός αλλά του λείπουν εμπειρίες και ηρεμία στο παιχνίδι του. Είναι 19 και όσο να είναι , η παρόρμηση είναι χαρακτηριστικό των κινήσεων του. Θα δούμε...

Για το τι θα γίνει την Κυριακή , νομίζω οτι δεν θα έχουμε εκπλήξεις.. γνώμη μου... αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Μαθηματικά ακόμα και ο ΠΑΟ βγαίνει πρωταθλητής. Το ποιός θα είναι στο τέλος θα το πεί .. μόνο το CAS!

Εμένα με ενδιαφέρει απο εδώ και πέρα τι κάνουμε.. Ο Κλέυτον μάλλον πάει ΟΣΦΠ λέει με 2+ μετρητά συν ανταλλάγματα. Συγνωμη ρε παιδιά , αλλά οχι και έτσι... με τόσα χρήματα βρίσκεις και άλλους σε αυτή την κατηγορία.

Ο Τζέφερσον και Μπασινάς μάλλον σε εμάς.

Για μένα αν με ρωτάς και θέλει πραγματικά η ΑΕΚ και οι μέτοχοι να χώσουν λεφτά και υπάρχουν προϋποθέσεις απο τον ίδιο τον παίκτη... φέρτε τον Κατσουράνη πίσω. Με Μπασικά και Κατσουράνη κόφτες αριστερά και δεξιά δεν μπορώ να σκεφτώ παίκτες που θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι απέναντι τους.

Γνώμη μου και πάλι!

A.. και μην ξεχνιόμαστε... ο sexy Bruno γυρνά και πάλι πίσω. Τέλος δανεισμού και υποβιβασμός για την ομάδα του. Εντάξει... είναι ξυλοκόπος... αλλά το λέει η καρδούλα του και αν μοιραστεί το πάθος όλων... λυπάμαι όποιον βρεθεί μπροστά του!

Gandalf
    Μπλάνκο..........

Ό Ίνζάγκι........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΜΙ.......ούτε γιά πλάκα.......σά καμπούρης 400άρης είναι...!!!!
    Έμπειρίες, ναί άπειρες.......!!!!!!έχει τό ένστικτο όπως είπες...όπως καί ό Μπλάνκο....!!!

Ναί τόν είδα......

Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ............δέ θά γίνει ποτέ Μανωλάς.......δέν έχει τό κορμί είναι κοντός,
    γιαυτό στίς επιτόπου μονομαχίες ψηλά χάνει τή μπάλα, καί τόν άντίπαλο λόγω άπειρίας φυσικά..

Σεβίλλη..........2 μπαλλάκια άπό κόρνερ ό Φαμπιάνο.........
    Ηρακλής.........τό 2ο γκόλ μόλις βγήκε ό Δέλλας άπό σέντρα πολύ μακρινή.......
    Έχασε τόν Κοβάσεβιτς στό Καραισκάκη.........
    Έψαχνε τόν Πορτογάλλο μέ ΠΑΟ στήν ίσοφάριση..........
    Λάρισσα.........δικιά του μαλακία ή στήμένη φάση μέ τό γκόλ της στό 84'........
    Έσκυψε αύτός άντί νά πηδήσει..........λούφα ό Μορέττο πού άργησε έξ'αίτίας του..πάρτο
    τό μπαλλάκι........

Βαριέμαι νά άναφέρω άλλα.........

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ..........

Τό καλό είναι ότι τόν βλέπω προσγειωμένο,έργατικό,σεμνό καί παθιασμένο στό γήπεδο....!!!!

Δέν άξίζει 900χιλ. ό Μπασινάς καί μάλιστα γιά 3 χρόνια.......

Ό Κλέιτον είναι καλός γιά μικρομεσαία όμάδα.........σέ μεγάλη Έλληνική όμάδα θά χαθεί...
    Όπότε 2+ μύρρια + τά 700 τό χρόνο πού θέλει αύτός γιά 3 χρόνια είναι 4,5 μύρρια..
    Ποιός είναι ρέ παιδιά...???
    Προτιμώ Φερναντέζ τού Πανιωνίου μέ ούτε τά μισά............παιχτάρα....

Τόν Τζέφερσον δέν τόν έχω δεί ποτέ..........άλλά Βραζιλιάνος καί τερματοφύλακας,....δύσκολο
    μετρημένοι στά δάχτυλα είναι.....!!!!!!

ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟΝ ΠΑΩ.............ΜΕ 1000......

ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ............ότι καί νάναι Ίταλός άμυντικός είναι.....!!!
    Μαζί μέ τούς Νοτιοαμερικάνους Ούρουγουανούς,Χιλιανούς,Αργεντίνους είναι οί καλύτεροι.
    Μόνο πού αύτοί είναι πιό πρωτόγονοι καί συνήθως έκνευρίζονται καί τήν πατάνε,ένώ οί
    Ίταλοί είναι μαίτρ τού είδους..........!!!!!!
    Ό Τσιρίλο είναι τόσο πούστης πού ούτε κάν στήν Εύρώπη άποβλήθηκε ποτέ......!!!!!!

Ό Κατσουράνης όσο κορεσμένος καί νά είναι άγαπάει τήν ΑΕΚ ,είναι κολλητάρι μέ τό Ντέμη
    καί παιχταράς........
    Άν τόν πάρουμε θά είναι γιά μάς ή καλύτερη μεταγραφή άπό έποχής Τσιάρτα.......!!!!!!!

Ό Καλλόν ξέρει έκατό κιλά μπάλλα........τό θέμα είναι νά τόν έμπνεύσει ή όμάδα,νά μείνει καί
    νά παρουσιάσει έργο.....!!!!

Ό Έντίνιο είναι όντως μεγάλη εύκαιρία γιά τήν ΑΕΚ καί μπράβο πού έδωσε μάχη γιά νά τόν κρατήσει.......
    Σουτάρει φαρμακερά καί μέ τά 2 πόδια,πολύ δυνατός ψηλά καί φοβερό κορμί....
    Είδες τούς κοιλιακούς του......έ.....συνέκρινε τους μέ τού Μπλάνκο....:rotflmao:

Ό Μάχο είναι ήρωικός καί συγκινητικός,3 φορές τήν έφαγε στό κεφάλι καί δέν καταλαβαίνει
    τίποτε,πάλι στήν Τούμπα κεφαλιά ψαράκι έκανε.........
    ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ........

Ένας πολύ καλός τερματοφύλακας πού θά σού δώσει καί μερικούς βαθμούς.....

Ό Μορέττο .........άς πάει στό καλό.........

Θεωρώ τόν Μάχο καλύτερο άπό τόν Σορεντίνο,πού έπαιζε χωρίς άντίπαλο.......

Άρουαμπαρένα..........μεγάλος παίχτης δυστυχώς γιά μάς τελειωμένος....ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...
    μάλλον τού ποδηλάτη....!!!!

Ή ΑΕΚ θέλει ένα καλό σέντερ-μπάκ.........ό Δέλλας δέ βγάζει πρωτάθλημα μέ τίποτε...
    μαζί μέ Παπασταθό......καί Τσιρίλο άν έρθει ή ΑΕΚ θά είναι πολύ δυνατή πίσω......
    Κακώς δέν προωθείται ό Άραμπατζής.........ό Άλεξόπουλος τελείωσε 2 χρόνια έξω....μακάρι άλλά

Ή άμπαλλη συμπάθεια μου Γεωργέας.........ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ........!!!!!!!

Ό Ρίμπο είναι πιά γιά μετά τό 60 όταν πέφτουν οί ρυθμοί λόγω κόπωσης,άν τό καταλάβει καί δεχτεί θά είναι........Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..........!!!!!!!!

Ό Παυλής είναι κρίμα..........πρέπει νά παίξει,άν δέν παίζει τώρα πότε...???
    Θά μπορούσε νά είναι ό νέος Ντέμης τής ΑΕΚ........

ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..........

νά κάνουν τήν ΑΕΚ όμάδα μεγάλη γιά τά Έλληνικά δεδομένα ,πρέπει νά σπρώξουν.........
    ...............

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΥΡΡΙΑ.........!!!!!!!!!

Άλλιώς θά ψάχνουμε κανά δανεικό πάλι νά τού δώσουμε παιχνίδια μπάς καί κάτσει τίποτε....!!

Ό Μανού ήταν ή καλύτερη μεταγραφή τού καλοκαιριού..........
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΕ Η ΑΕΚ..........ΛΑΘΟΣ..........!!!!!!!

Καί ό άνθρωπος παίζει μέ τήν ψυχή καί όλη του τή δύναμη............κακώς δέν θά τόν κρατήσει
    ή όμάδα,πολύ κακώς.....!!!!!!!
    Τόν γάμισε ό ποδηλάτης........καί ό Κωστέ...........ποιόν νά πρωτοβάλει,άσε πού ήρθαν καί Έντίνιο
    Καλόν........
    Γιά τή νέα χρονιά όμως πρέπει νά τόν κρατήσει ή ΑΕΚ ..............έκτός άν πάρει καλύτερους...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ............ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ........

Ότι ήταν νά γίνει έγινε μέ Λάρισσα,Άρη ,Καλαμαριά,Ήρακλή....κ.λ.π.κ.λ.π.....
    Τί θές νά γίνει δηλαδή.........

Άν ή ΑΕΚΑΡΑ μας..............κερδίσει............

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ............

ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...............

Γάμισε καί τό CAS καί τίς άποφάσεις τους καί όλα.......!!!!!!!

Ο Παπασταθοπουλος ειναι 1.83 συμφωνα με το επισημο site μας...Δεν ειναι κοντος....

Για τον Μπλανκο συμφωνω...Θα βαλει γκολ στην Ελλαδα αλλα θελει δουλεια και κυριως γυμναστικη....Οταν εβγαλε την φανελα στο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο φανηκανε ψωμακια και αγυμνασια....Το σχολιασα οταν το ειδα το βραδυ στην ΤV γιατι απο την κερκιδα δεν φανηκε

Λιγα με τον Γεωργεα ε...Μια χαρα τεχνικη εχει...Ειδικα σε συγκριση με Μπουρμπο

Συμφωνω για τον Παυλη...Εχω φοβερο προαισθημα με το τυπακι...Δεν ξερω αν ειναι ετοιμος για φουλ πρωταθλημα αλλα μαλλον θα πρεπει να φυγει ο Λυμπε για να παιξει ή ο Μπλανκο....Υπαρχει και ο Καλον και ο Εντινιο που δυσκολα τον προτιμας αντι για αυτους....

Τσιριλο-Μπασινας-Κατουρανης και ενα δεξι μπακ της προκοπης με ρεζερβα τον Μπουρμπο και ειμαστε μια χαρα....Ο Γεωργεας αν αντεχει να βγαλει πρωταθλημα ειναι μια χαρα στα αριστερα...

Τοζερ και Κονε για ρεζερβες του παππου...Για τον Μανου θα διαφωνησω...Δεν μου αρεσει καθολου...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

.Για τον Μανου θα διαφωνησω...Δεν μου αρεσει καθολου...
    Φάε μόνο τίς πατάτες
    Λοιπόν,χωρίς πλάκα,απαγορεύεται να έχεις ποδοσφαιριστή που να περνάει κάθε αντίπαλο σαν σταματημένο και να μην τον χρησιμοποιείς.
    Θα συμφωνήσω με τον Terens.Τού παιδιού αυτού καθώς και τού Παππά,τούς έχουν πηδήξει την ψυχολογία.
    Παλιότερα το ίδιο έγκλημα είχαν κάνει με τον Λάκη,έναν παίχτη που είχε δυνατότητες να πάρει τον ρόλο τού Ματέους στην ΑΕΚ.Αντ' αυτού,πήρε τ'@@ μου!!Φτάσαμε σε σημείο να λέμε "Λάκης"και να γελάμε.Αν είναι δυνατόν.

Τώρα για το άλλο κουφό που είπες....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Τοζερ και Κονε για ρεζερβες του παππου..
    Τι σόϊ μπάλα βλέπεις ρε γαμώτο;Τι σχέση έχει ο Κονέ με τον Τόζερ;Έπαιξε ποτέ ο Τόζερ στη φυσική του θέση;Φαντάζεσαι τον Τσάρτα αμυντικό χαφ και να μαρκάρει δεξιά κι αριστερά;

Ο Ριβάλντο θεωρείς πως μπορεί να παίξει πάνω από 15-20 λεπτά;Θα τρελλαθούμε τελείως;

Για μένα,ούτε ο Λυμπερόπουλος πρέπει να παίζει πάνω από ημίχρονο,όσο για τον Δέλλα,ΤΕΛΟΟΟΟΣΣΣ..δεν μπορεί πια.Καλή η εμπειρία αλλά χωρίς ταχύτητα να τη βράσω.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Για τον Μανου...Τον θεωρω σκετο τρεχαντηρι....Αμπαλο....Εγω ετσι τον ειδα...Τρεχει πολυ και τιποτα αλλο....Οχι οτι τον ειδα πολυ κιολας καθως δεν εχει πολλες συμμετοχες αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι αρνητικη απο αυτα που εχω δει...Προτιμω Εντινιο 100 φορες δεξια...Δανεικος δεν ειναι ο Μανου?Ετσι και αλλιως θα φυγει αν ειναι,δεν θυμαμαι,οποτε αμα τον χρησιμοποιησει η αλλη ομαδα θα δουμε ποιος εχει δικιο....Δεν παρακολουθω προπονησεις της ΑΕΚ...Ο Παπας καηκε οντως στην ΑΕΚ....Τον προτιμουσα χιλιες φορες ειτε αριστερα ειτε δεξια απο Μαντουκα και Σεζαρ...Ειδικα απο τον πρωτο...

Για το αλλο κουφο....Ειναι ρεαλιστικο το θεμα για εμενα και οχι αντικειμενικα λογω αξιας του Τοζερ και του Κονε....Δεν υπαρχει περιπτωση ο Ριβαλντο να δεχτει να παιξει 15-20 λεπτα,δηλαδη ρεζερβα,αυτων των δυο...Ειτε αξιζουν να του παρουνε την θεση ειτε οχι...Θα κανει φασαρια..

Οποτε ρεαλιστικα και με βαση το οτι ο Ριβαλντο θα παιξει του χρονου αυτοι οι δυο δεν χωρανε σαν επιθετικα χαφ..Στην θεση του Ριμπο και οχι καθαροι ακραιοι βεβαια να παιζουν στην γραμμη..Οτι ειπα,ειδικα για τον Τοζερ που τον παω,τα ειπα για τον παραπανω λογο...Θα παιζει ο Ριβαλντο οσο αντεχει και αμα δεν αντεχει αλλο θα βαζουν Τοζερ και Κονε...

Αναλογα και το συστημα βεβαια...Αμα παιξει το 4-4-2 του χρονου παλι η ομαδα με 2 αμυντικα χαφ δεν τους βλεπω να παιζουνε βασικοι...Εκτος αμα δεις τον Τοζερ αμυντικο χαφ παλι

Για να δουμε τι θα πει ο μελλοντικος προπονητης μας που ισως χρησιμοποιησει καλυτερα καποιους παιχτες αφου δει πραγματα που εμεις αγνοουμε και διαφορετικο συστημα ωστε να τους χωρεσει..

Για Λυμπε και Δελλα δεν μπορω να πω ακομα...Δεν εχουμε καλυτερους....ΑΜΑ βρουμε αξιους αντικαταστατες τα ξαναλεμε....Μεχρι τοτε ειδικα ο Δελλας δεν βγαινει...Και ο Λυμπε,αμα φυγει ο Καλον και δεν παρουμε αλλο παιχτη αξιας,θα παρει φανελα βασικου...Ο Καλον ειναι ο μονος στο ροστερ σε συστημα με 2 επιθετικους που μπορει να παιξει στην θεση του...Ο Μπλανκο την εχει παρει σπιτι την φανελα...Για τωρα...

ΥΓ Οχι αλλες πατατες τωρα γυρισα απο την ταβερνα

Καλά,τίς σταματάω τίς πατάτες.

Λοιπόοοον,εμένα ο Μανού μού είχε κάνει τρομερή εντύπωση στο φιλικό που είχε δώσει πρόπερσυ η ΑΕΚ στην Αμερική με τη Μπενφίκα.Δεν πίστευα στα μάτια μου με την άνεση που πέρναγε ό,τι τού τύχαινε στο διάβα,το πώς συνεργαζόταν με τούς συμπαίκτες του,το καθαρό του μυαλό(δείγμα ψυχολογίας)και την αλτικότητά του(!!)
    Όταν ήρθε στην ΑΕΚ έπαθα ζημιά, "πλάκα μάς κάνουνε"έλεγα.Μετά...άρχισε τα μαγικά ο Φερέρ.Τέλος πάντων.
    Φαντάζεσαι να παίζεις κόντρα με τέτοιους παίχτες στα άκρα;Θάνατος!!Ποιός Σέζαρ και πράσινα άλογα.Πόσες επιθέσεις κολλάγανε πάνω του!Για μένα μακάρι να μείνει και να πάει στο καλό ο Ιούλιος.
    Στο κάτω κάτω δεν σε φτάνει μια ενδεκάδα για να πεις ότι κάπου στοχεύεις.Θέλεις δύο!Αλλιώς καταντάς σαν τον ξεζουμισμένο Ολυμπιακό.με τη διαφορά όμως πως δεν θα έχεις τίς αβάντες του.

Το κρασάκι καλό;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Δεν μπορω να πιω γιατι περνω κατι φαρμακα...Την εβγαλα με κοκα κολα .....Αλλα ξεκοιλιαστηκα ο π@$στης...Δεν μπορω να κοιμηθω...

:ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    http://www.enet.gr/online/online_tex...08,id=25943232

αλλη μια σωστή κινηση (για να μην λέμε μονο τα στραβά) απο τη διοικηση του Παναθηναικου ή οποια οπως εχουμε ξαναπεί εχει μαζέψει οτι ελπιδοφόρο κινειται στην ελληνική αγορά.....
    κατα την άποψή μου ειναι παιχτουρα ο πιτσιρικάς και αν ειναι προσγειωμενος συντομα θα μπορεσει να παιξει στο εξωτερικό ανετα....

ελπίζουμε με τη συνεργασία με τον Ροτσα να δουμε και μια καλή μεταγραφή απο το εξωτερικό .....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

αλλη μια σωστή κινηση (για να μην λέμε μονο τα στραβά) απο τη διοικηση του Παναθηναικου ή οποια οπως εχουμε ξαναπεί εχει μαζέψει οτι ελπιδοφόρο κινειται στην ελληνική αγορά.....
    κατα την άποψή μου ειναι παιχτουρα ο πιτσιρικάς και αν ειναι προσγειωμενος συντομα θα μπορεσει να παιξει στο εξωτερικό ανετα....

ελπίζουμε με τη συνεργασία με τον Ροτσα να δουμε και μια καλή μεταγραφή απο το εξωτερικό .....
    Μού αρέσει πολύ.Τρομερά φυσικά προσόντα.Μακάρι να αξιοποιηθεί γιατί είναι μεγάλο ταλέντο.
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

οντως!!!!

ας ειναι καλα τα συλλαλητιρια και η ΠΕΚ που πιεζουν!

τωρα που ανοιξε ο σακος με τα κωλοδαχτυλα, ο Τζιγγερ τρεχει μην τυχων και τον προλαβουν!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    οντως!!!!

ας ειναι καλα τα συλλαλητιρια και η ΠΕΚ που πιεζουν!

τωρα που ανοιξε ο σακος με τα κωλοδαχτυλα, ο Τζιγγερ τρεχει μην τυχων και τον προλαβουν!!
    Τωρα σοβαρα πιστευεις οτι η κινηση οφείλεται στην ΠΕΚ?? ή στα συλλαλητήρια??

ο Τζιγκερ εχει αποδειξει τουλάχιστον σε οτι αφορά τον ελληνικό χώρο οτι κανει σοβαρές προτάσεις και στις περισσότερες περιπτώσεις αγοράζει όλους τους νεους φερέλπιδες παιχτες....
    σαλπιγγιδης, λεοντιου, τζιολης, δαρλας, Σπυρόπουλος κτλ κτλ

αυτο το κανει εδώ και 4 χρονια.....μην τρελαθουμε κιολας....
    το προβλήμα του Τζιγγερ δεν ειναι η τσιγγουνια.....
    οι κακοι συβουλοι σε συνδυασμό με την κακή του νοοτροπία σε ότι αφορά τον τροπο χειρισμου της διοίκησης της ΠΑΕ ειναι το μεγαλο προβλημα.....

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΕ και πως μπορεις να τη διοικησεις.....και σαν γνησιος Βαρδινογιαννης δεν δεχεται και συμβουλές απο αυτους που
    ξέρουν
    τα χρηματα που εχει βαλει τα τελευταια 5 χρονια ηταν υπεραρκετα για να φτιαξουμε καλή ομαδα
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

1,83............ό Παπασταθόπουλος.........?????

Μέ τί......?????

Μέ τά τακούνια.....?????

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13