καλησπερα! το τενερε με abs εχει ερθει/θα ερθει ελλαδα, γνωριζετε κατι? γιατι δεν το βλεπω πουθενα στο ελληνικο σαιτ
καλησπερα! το τενερε με abs εχει ερθει/θα ερθει ελλαδα, γνωριζετε κατι? γιατι δεν το βλεπω πουθενα στο ελληνικο σαιτ
just ride...
Και τώρα ποιός καλός άνθρωπος θα μου πει ένα κόλπο για να βάλω τα μαμίσια αντίβαρα στις τουρατεκ χούφτες???Αν το έχει κάνει κάποιος ας με φωτίσει και εμένα τον κακόμοιρο οικογενειάρχη με τις τρεις γυναίκες...![]()
Κόλπο δεν υπάρχει.....Εαν ψάξεις νομίζω οτι είχα βάλει στο θέμα με τα aftermarket, φωτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Και τώρα ποιός καλός άνθρωπος θα μου πει ένα κόλπο για να βάλω τα μαμίσια αντίβαρα στις τουρατεκ χούφτες???Αν το έχει κάνει κάποιος ας με φωτίσει και εμένα τον κακόμοιρο οικογενειάρχη με τις τρεις γυναίκες...![]()
Είχα φτιάξει αντίβαρα, λίγο πιο ελαφριά απο τα μαμα (είχα αφαιρέσει το βάρος της χούφτας) και πήγα σε έναν τόρνο καί έφτιαξα δυο καινούργια...Θα ψάξω και εγώ να δώ...
Στη διαδικασία δε μπαίνω ούτε για αστείο...Απλά είχα δει στο car ένα τενερε με χουφτες τουρατεκ και μαμισια αντίβαρα και λέω μπας και υπάρχει κανένα κολπο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Κόλπο δεν υπάρχει.....Εαν ψάξεις νομίζω οτι είχα βάλει στο θέμα με τα aftermarket, φωτο..
Είχα φτιάξει αντίβαρα, λίγο πιο ελαφριά απο τα μαμα (είχα αφαιρέσει το βάρος της χούφτας) και πήγα σε έναν τόρνο καί έφτιαξα δυο καινούργια...Θα ψάξω και εγώ να δώ...
Δεν είναι και μεγάλος κόπος. Επειδή είμαι εκτός Ιωαννίνων, όταν γυρίσω θα κοιτάξω να βρώ το σχέδιο που είχα κάνει και να στο δώσω. Φαντάσου οτι έγιναν πιο στενές και μεγάλωσε η διάμετρος εξωτερικά...Πρέπει να είχα βάλει φωτό απο τα αντίβαρα εδώ πριν πολύ πολύ καιρό!Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Στη διαδικασία δε μπαίνω ούτε για αστείο...Απλά είχα δει στο car ένα τενερε με χουφτες τουρατεκ και μαμισια αντίβαρα και λέω μπας και υπάρχει κανένα κολπο...
Sent from me using a computer.
Ρε φίλε γερός να σαι ξέρεις το κομμάτι του xt660z απ' έξω κι ανακατωτά...!Τα αντίβαρα είναι τέλεια!Αν γινόταν να μου φτιάξει κι εμένα και να του τα πληρώσω θα ήταν ότι καλύτερο...Εδώ πήγα να κάνω κάτι ανάλογο και πέταξα τα λεφτά μου...
Χαχαχα ναί όντως και φαντάσου, εγώ που τα ανέβασα δε ήξερα .....Βέβεια μια αναζήτηση θα έλυνε το πρόβλημα...Αμα θέλεις μετά το Πάσχα, μιλάμε να πάω να σου φτιάξουν εδώ πάνω και εσένα..Εκτός και εαν θέλεις να σου στείλω σχέδιο που είχα κάνει!Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ρε φίλε γερός να σαι ξέρεις το κομμάτι του xt660z απ' έξω κι ανακατωτά...!Τα αντίβαρα είναι τέλεια!Αν γινόταν να μου φτιάξει κι εμένα και να του τα πληρώσω θα ήταν ότι καλύτερο...Εδώ πήγα να κάνω κάτι ανάλογο και πέταξα τα λεφτά μου...
Τι κόστος έχει?Μπορείς να το δώσεις σε μεταφορική να το στείλει?Υποθέτω με το ταχυδρομείο θα είναι ακριβά.Από την άλλη βέβαια μπορείς να κανονίσεις διακοπές στη Χίο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Χαχαχα ναί όντως και φαντάσου, εγώ που τα ανέβασα δε ήξερα .....Βέβεια μια αναζήτηση θα έλυνε το πρόβλημα...Αμα θέλεις μετά το Πάσχα, μιλάμε να πάω να σου φτιάξουν εδώ πάνω και εσένα..Εκτός και εαν θέλεις να σου στείλω σχέδιο που είχα κάνει!![]()
Επειδή έχουμε καιρό να γράψουμε εδώ ανεβάζω μια εκδρομή που έχει το club tenere italia!Όσοι είστε ελεύθεροι να πάτε!Κι επειδή δε μπορώ να ανεβάσω pdf αρχείο κάνω clopy paste το link.raduno nationale 2011
Μακάρι να μπορέσουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Επειδή έχουμε καιρό να γράψουμε εδώ ανεβάζω μια εκδρομή που έχει το club tenere italia!Όσοι είστε ελεύθεροι να πάτε!Κι επειδή δε μπορώ να ανεβάσω pdf αρχείο κάνω clopy paste το link.raduno nationale 2011
παιδια εσεις που το εχετε το μηχανακι τωρα 2-3 χρονια, για πειτε επο θεμα αξιοπιστιας τι γινεται. κλασσικο και αφθαρτο xt; εβγαλε καμια ζημια αξια αναφορας; για πειτε να μαθουμε κι εμεις που ενδιαφερομαστε![]()
just ride...
Ενας χρόνος - 10.000km σε όλους τους τύπους εδάφους με κάθε πιθανό συνδυασμό φορτίου.
Κανένα πρόβλημα εως τώρα και ελπίζω να παραμείνει έτσι...
Μεγάλο παπί.
Ενα ΧΤ 660 με καλυτερα φρενα, σκελετο, και ψεκασμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtpath
παιδια εσεις που το εχετε το μηχανακι τωρα 2-3 χρονια, για πειτε επο θεμα αξιοπιστιας τι γινεται. κλασσικο και αφθαρτο xt; εβγαλε καμια ζημια αξια αναφορας; για πειτε να μαθουμε κι εμεις που ενδιαφερομαστε![]()
Τι προβληματα περιμενεις να εχει???
Απο εδω μεσα δεν εχω ακουσει να εχει μεινει κανεις,![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
οχι και να μεινει με xt! μην τα ισοπεδωσουμε ολα σ'αυτο τον κοσμο! ας πουμε, το xtr εχει/ειχε ενα θεμα με την αλυσιδα του και ολοι την εχουν αλλαξει. τετοια θεματακια ποιοτικα που εχουν ομως τη σημασια τους.
just ride...