Σελίδα 152 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 52102142147148149150151152153154155156157162202252 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.266 έως 2.280 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

...ποια αεκ βρε
    εσεις μας χρωστατε μια ανασταση και μαλιστα πρωτοχρονιατικα......οχι οτι ο παοκ
    επαιξε μπαλα....

οσο για τον γαυρο εχει δικιο ο φιλος σε λιγο θα σας γινει συνηθεια γαυρακια και ουτε που θα χρειαζεται να βουτατε για πεναλτι θα σας τα δινουν δωρο....να μην λερωνεστε κιολας... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...η μυπως τοσα χρονια ετσι δεν τα περνατε??.....αλλα δεν φταιτε εσεις εγινε λεει ερευνα στην αγγλια και βρηκαν οτι η ομαδες που φοραν κοκκινο ευνοουνται απο την διατησια κατα μεγαλο ποσοστο,συγκεκριμανα εγιναν καποια παιχνιδια με ανονυμους με μαυρες,μπλε,κιτρνες,κοκκινες φανελες και στο τελος ειδαν οτι τα υπερ ηταν προς τους κοκκινους για ολα φταινε οι αλλοι ....

μολις την βρω θα την ποσταρω.....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

αυτό που λες πράγματι γράφτηκε...

χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν γιατί οι ομάδες που είχαν κόκκινο χρώμα παίρναν πιο εύκολα σφύριγμα....

δείξαν ιδιες φάσεις αλλάζοντας σε υπολογιτστή το χρωμα της φανέλας και συνήθως οι αμφισβητούμενες φάσεις σφυρίζονταν υπέρ των ομάδων με τις κόκκινες φανέλες...

τώρα πόσο αξιόπιστο πείραμα είναι δεν μπορείς να ξέρεις...

αλλά αυτό σημαίνει ότι για ότι γίνεται ΔΕΝ φταίει ο κόκκαλης...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

..κολπο ηταν ο κουμπιουτερας που τα προβαλε ηταν βαφτησιμη του κοκαλη :rotflmao: :rotflmao:
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Μία μέρα στο δάσος ήταν μαζεμένα τα ζώα και κάτω από ένα δέντρο και κουβέντιαζαν για διάφορα για να περάσει η ώρα τους.
    Ξαφνικά εμφανίζεται ο λαγός κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτί.
    - Τι είναι αυτό ρε λαγέ; τον ρωτάνε.
    - Μ...., πήγα κάτω στην Αθήνα, στο υπουργείο και μου έδωσαν ένα χαρτί που επιβεβαιώνει ότι είμαι το γρηγορότερο ζώο του δάσους!
    Λέει την επόμενη μέρα το λιοντάρι:
    - Εγώ ολόκληρος βασιλιάς και να μην έχω...
    ένα χαρτί που να λέει ότι είμαι ο πιο δυνατός;!!
    Πράγματι λοιπόν, το επόμενο πρωί πάει κι αυτός στην Αθήνα και γυρίζει το μεσημέρι έχοντας το χαρτί.
    Την επόμενη το πρωί λέει κι η χελώνα:
    - Δεν βγάζω κι εγώ ένα χαρτί σαν το πιο αργό ζώο του δάσους;
    Ξεκινά λοιπόν κι η χελώνα πρωί-πρωί για την Αθήνα.
    Περνάει ένας μήνας, δυο, τρεις και τα υπόλοιπα ζώα ανησυχούν!
    Ξαφνικά φτάνει η χελώνα κακόκεφη και κλαμένη!
    - Τι έπαθες; την ρωτάνε. Δεν το πήρες το χαρτί;
    Και απαντά:
    - Ρε μ...., ποιός είναι αυτός ο Ραούλ Μπράβο;;;!!!
    :a36: :a36: :a36:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Μία μέρα στο δάσος ήταν μαζεμένα τα ζώα και κάτω από ένα δέντρο και κουβέντιαζαν για διάφορα για να περάσει η ώρα τους.
    Ξαφνικά εμφανίζεται ο λαγός κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτί.
    - Τι είναι αυτό ρε λαγέ; τον ρωτάνε.
    - Μ...., πήγα κάτω στην Αθήνα, στο υπουργείο και μου έδωσαν ένα χαρτί που επιβεβαιώνει ότι είμαι το γρηγορότερο ζώο του δάσους!
    Λέει την επόμενη μέρα το λιοντάρι:
    - Εγώ ολόκληρος βασιλιάς και να μην έχω...
    ένα χαρτί που να λέει ότι είμαι ο πιο δυνατός;!!
    Πράγματι λοιπόν, το επόμενο πρωί πάει κι αυτός στην Αθήνα και γυρίζει το μεσημέρι έχοντας το χαρτί.
    Την επόμενη το πρωί λέει κι η χελώνα:
    - Δεν βγάζω κι εγώ ένα χαρτί σαν το πιο αργό ζώο του δάσους;
    Ξεκινά λοιπόν κι η χελώνα πρωί-πρωί για την Αθήνα.
    Περνάει ένας μήνας, δυο, τρεις και τα υπόλοιπα ζώα ανησυχούν!
    Ξαφνικά φτάνει η χελώνα κακόκεφη και κλαμένη!
    - Τι έπαθες; την ρωτάνε. Δεν το πήρες το χαρτί;
    Και απαντά:
    - Ρε μ...., ποιός είναι αυτός ο Ραούλ Μπράβο;;;!!!
    :a36: :a36: :a36:

:rotflmao: απ τα ωραια ποδοσφαιρικα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ..

Μπρέχτ........

Άι.........στό διάολο ρέ γαύροι........!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Ξεπληρωσατε τα περσυνα δωρα με το καλλυτερο τροπο....

Μπραβο σας !!!

[/B]

EIΠΕ............Ο ΜΠΑΤΜΑΝ.......!!!!

ΤΟΧΟΥΡΟΓΛΟΥ........ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.........ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ.........

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ....... ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ.........ΛΙΜΠΡΕΧΤΣ........κ.λ.π...κ.λ.π......κ.λ.π.....κ.λ.π. ...

Μέσα είσαι......ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ........ΣΤΟΥΜΠΙ.......!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ..

Μπρέχτ........

Άι.........στό διάολο ρέ γαύροι........!!!!

Πες μας κι αλλα !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παλασιο...

για να δουμε...

βολτάδικο μέλος
    Ρε κατακαημένοι αντι-Ολυμπιακοί. Παίξτε πρώτα την μπάλα που παίξαμε με την Ξάνθη, άσχετα απ' το σκορ και τα περι διαιτησίας, και μετά γκρινιάξτε. Με μία μλκια του Πάντου και άλλη μία του βοηθού, έχετε τώρα 2 μέρες και μας τα χετε κάνει ζέπελιν. Αλλά τα βλέπετε όλα πράσινα-κίτρινα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο χρώμα. Για τις δικές μας αμφισβητούμενες δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε οτιδήποτε.

Και για την δίκη του Φιλόπουλου, που είχε σχολιαστεί πρόσφατα εδώ, ένας που έφαγε ισόβια (Σακάτης) δεν ήταν καν στο Λαύριο εκείνη την μέρα, απλά τον είδαν κακομοίρη και του τα φόρτωσαν. Οι πραγματικοί ένοχοι είτε αθωώθηκαν είτε δεν ήταν καν κατηγορούμενοι, δεν γνωρίζω. Και αυτό γιατί όλοι οι αυτόπτες βάζελοι, άλλαξαν τις μαρτυρίες τους κατά την διάρκεια της δίκης. Οπότε δεν φταίει η 'τυφλή' δικαιοσύνη που δεν είχε ενοχοποιητικά στοιχεία.
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παλασιο...

για να δουμε...
    τι ξερεις για τον παλασιο κωστα;;

βολτάδικο μέλος
    αμυντικός της Ξάνθης, Σταύρος Τζιωτζόπουλος:

«Ο Ολυμπιακός δεν ανάγκη τέτοιες διαιτησίες, όμως δεν ευθύνεται αυτός για ότι συνέβη. Έτσι συμβαίνει συνήθως όταν μια μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζει μια μικρή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το αν είναι άξια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοί», απάντησε πως: «Παίζει χωρίς αντίπαλο»
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Και για την δίκη του Φιλόπουλου, που είχε σχολιαστεί πρόσφατα εδώ, ένας που έφαγε ισόβια (Σακάτης) δεν ήταν καν στο Λαύριο εκείνη την μέρα, απλά τον είδαν κακομοίρη και του τα φόρτωσαν. Οι πραγματικοί ένοχοι είτε αθωώθηκαν είτε δεν ήταν καν κατηγορούμενοι, δεν γνωρίζω. Και αυτό γιατί όλοι οι αυτόπτες βάζελοι, άλλαξαν τις μαρτυρίες τους κατά την διάρκεια της δίκης. Οπότε δεν φταίει η 'τυφλή' δικαιοσύνη που δεν είχε ενοχοποιητικά στοιχεία.

Οχι, οι πραγματικοι ενοχοι ειναι στο ΔΣ του γαυρου...

Τωρα για το πως εφτασαν στο σημειο να αλλαξουν τις καταθεσεις οι αυτοπτες μαρτυρες (γεγονος), για ψαξτο λιγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    τι ξερεις για τον παλασιο κωστα;;
    Οτι εχει τραυυματισμο που τον εχει κρατησει πισω για αυτο και παιζει στα μεταγραφολογικα μας...αν δεν ηταν τραυματιας, τα @@ μας θα περναμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οτι εχει τραυυματισμο που τον εχει κρατησει πισω για αυτο και παιζει στα μεταγραφολογικα μας...αν δεν ηταν τραυματιας, τα @@ μας θα περναμε...
    να συμπληρωσω τοτε....

- τεχνιτης με οπλο του την εκρηκτικοτητα.
    δεν θα ηταν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ειχε πισω του τον ΡΙΚΕΛΜΕ.
    εδω ποιον θα εχει;;;

- εχει μεγαλη ζημια στους κοιλιακους. αυτο τον εχει αφησει πολλες αγωνιστικες εξω με αποτελεσμα η ομαδα του να θελει να τον ξεφορτωθει (ετσι λεγεται....)
    ο ιδιος αρνειται να κανει την εγχειρηση γιατι θα επηρεαστουν οι προσαγωγοι του και ισως του επηρεασει την εκρηκτικοτητα.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε