Αν είσαι τόσο τρισμεγιστος όσο αυτοί κομμάτια να γίνει φίλε μου,ας σε κρεμάσουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Εδω σταυρωσαν τον Σπαρτακο, εκτελεσαν την Ροζα, κρεμασαν τον Βελουχιωτη, πυροβολησαν τον Τσε, εγω θα την γλυτωνα...
Αν είσαι τόσο τρισμεγιστος όσο αυτοί κομμάτια να γίνει φίλε μου,ας σε κρεμάσουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Εδω σταυρωσαν τον Σπαρτακο, εκτελεσαν την Ροζα, κρεμασαν τον Βελουχιωτη, πυροβολησαν τον Τσε, εγω θα την γλυτωνα...
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για να πάρεις "τα κλεμμένα απο τους κλέφτες", εαν πραγματικά θες να κάνεις κατι και όχι απλα να θυμίζεις τον Παπαδάκη στο πρωινάδικο που είχε το σλογκαν "φερτε πίσω τα κλεμμένα", υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις.
1. Να γνωρίζεις, ΑΚΡΙΒΩΣ, ποια είναι τα κλεμμένα. Όχι γενικότητες "η περιουσία των ταμείων". Συγκεκριμενα
2. Να γνωρίζεις ΑΚΡΙΒΩΣ, ποιος τα πήρε. Οχι "οι πολιτικοι, τα λαμόγια, ο βγενόπουλος" κλπ. Συγκεκριμένα.
3. Να μπορείς να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, οτι ο "2" πήρε τα "1"
4. Να γνωρίζεις που βρίσκονται τα "1" ωστε να τα πάρεις πίσω
5. Να υπάρχουν ακόμα τα "1"
Καλή τύχη
![]()
Ρε μπαρμπα δεν πας να δεις αν ερχομαι?Εδω εχει γινει η κλοπη του αιωνα απο πασοκ και νδ και συ μας πουλας φουμαρα.Ποιος τα εκλεψε,ποσα ηταν,απο που ειναι αυτες οι πατατες,τι καιρο εκανε οταν τις κοψανε κλπ.
Αντε γεια ρε Ηλια κι αν δεν ξερεις ποιος τα εκλεψε μην ξαναγραψεις εδω και μην καβαλας μηχανη.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δε χρειάζομαι την άδειά σου σύντροφε, αυτά στο κόμμα σου, όχι σε μεναΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αντε γεια ρε Ηλια κι αν δεν ξερεις ποιος τα εκλεψε μην ξαναγραψεις εδω και μην καβαλας μηχανη.
Φιλάκια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βόμβα Καστανίδη- Θέτει θέμα πρόωρων εκλογών και "χτυπάει" κόκκινο στο Μαξίμου
Μια δήλωση όλο νόημα- Τι λέει η Ν.Δ.
Με μια δήλωση που έπεσε σαν βόμβα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θέτει εμμέσως πλην σαφώς θέμα πρόωρων εκλογών. Μιλώντας τον ρ/σ “Θέμα 98.9” είπε πως “ή μια γενναία κυβέρνηση όπως αυτή θα σώσει τη χώρα αλλά η κεντροαριστερά θα εξαφανιστεί για 30 χρόνια ή θα πρέπει να υπάρχουν διαδικασίες νέας δημοκρατικής νομιμοποίησής της κυβέρνησης”.
Ο κ. Καστανίδης έκανε λόγο για "μέτρα που προκαλούν ιδεολογική πικρία και που καμία σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση δεν θα ελάμβανε εάν δεν ήταν απόλυτη ανάγκη".
Στο Μαξίμου τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα εκλογών ούτε ως σκέψη και υπενθυμίζουν οτι ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ζήτημα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με τις σημερινές δηλώσεις του, περί «ανάγκης δημοκρατικής νομιμοποίησης», είναι ξεκάθαρο ότι υπαινίσσεται πρόωρες εκλογές. Τώρα, πλέον, είναι η σειρά του Πρωθυπουργού να μας απαντήσει υπεύθυνα, αν σκέφτεται να πραγματοποιήσει (και πότε…) αυτό που υπονοεί ο Υπουργός του».
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Πολυ φοβαμαι οτι "η δημοκρατικη νομιμοποιηση της κυβερνησης" αφορα τα νεα μετρα που θα χρειαστει να παρει απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Βόμβα Καστανίδη- Θέτει θέμα πρόωρων εκλογών και "χτυπάει" κόκκινο στο Μαξίμου
Μια δήλωση όλο νόημα- Τι λέει η Ν.Δ.
Με μια δήλωση που έπεσε σαν βόμβα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θέτει εμμέσως πλην σαφώς θέμα πρόωρων εκλογών. Μιλώντας τον ρ/σ “Θέμα 98.9” είπε πως “ή μια γενναία κυβέρνηση όπως αυτή θα σώσει τη χώρα αλλά η κεντροαριστερά θα εξαφανιστεί για 30 χρόνια ή θα πρέπει να υπάρχουν διαδικασίες νέας δημοκρατικής νομιμοποίησής της κυβέρνησης”.
Ο κ. Καστανίδης έκανε λόγο για "μέτρα που προκαλούν ιδεολογική πικρία και που καμία σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση δεν θα ελάμβανε εάν δεν ήταν απόλυτη ανάγκη".
Στο Μαξίμου τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα εκλογών ούτε ως σκέψη και υπενθυμίζουν οτι ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ζήτημα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με τις σημερινές δηλώσεις του, περί «ανάγκης δημοκρατικής νομιμοποίησης», είναι ξεκάθαρο ότι υπαινίσσεται πρόωρες εκλογές. Τώρα, πλέον, είναι η σειρά του Πρωθυπουργού να μας απαντήσει υπεύθυνα, αν σκέφτεται να πραγματοποιήσει (και πότε…) αυτό που υπονοεί ο Υπουργός του».![]()
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Ξεχασα τον john Lennon...Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Αν είσαι τόσο τρισμεγιστος όσο αυτοί κομμάτια να γίνει φίλε μου,ας σε κρεμάσουν.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Πολυ φοβαμαι οτι "η δημοκρατικη νομιμοποιηση της κυβερνησης" αφορα τα νεα μετρα που θα χρειαστει να παρει απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη.![]()
Βέβαια υπάρχει και το θέμα της είσπραξης των υπόλοιπων δόσεων του δανείου με διαφορετικό από τον τωρινό πρωθυπουργό....
κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν λόγο του Μάι του '68Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον Cpt.Haddock, δεν χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα, οπως στην Γαλλια:ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!!! . Το οτι η Γαλλια ειναι σημερα κρατος, το οφειλει στους αθλιους του Παρισιου, που για εναν μηνα μακελευαν οποιον αριστοκρατη εβρισκαν μπροστα τους. Αναμεσα στους χιλιαδες νεκρους, σιγουρα πεθαναν και αυτοι που εφταιγαν. Σιγουρα ειναι σκληρο αλλα αποτελεσματικο μετρο, αν κρινουμε απ' την μετεπειτα πορεια της Γαλλιας!:a015:![]()
Ρε τι ακούμε σήμερα?![]()
![]()
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
Και που νομιζεις οτι εχει τις βασεις του ο πολιτικος ακτιβισμος που εδωσε τον Μαι του '68; Μηπως στον διαφωτισμο, ο οποιος προετοιμασε την Γαλλικη επανασταση;Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν λόγο του Μάι του '68
Ρε τι ακούμε σήμερα?![]()
![]()
Σε σενα τα λεω Ηλια.Αν δεν ξερεις ποιος αδειασε τα ταμεια μην καβαλας μηχανη.Οι μηχανες ειναι επικινδυνες για οσους δεν εχουν μυαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε χρειάζομαι την άδειά σου σύντροφε, αυτά στο κόμμα σου, όχι σε μενα
Φιλάκια![]()
![]()
Οσο για το "κομμα" μου,αν ξερεις ποιο ειναι να το πεις και σε μενα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
TΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Ανεβασα στην παρακατω σελιδα την Συμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Εκατομμυριων Ευρω! Ειναι η Διαθηκη της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτε δεν προκειται να την ακουσετε απο τα μεγαλα καναλια.
Εαν προβληθει το σιγουρο ειναι οτι θα προβληθει παραφρασμενη για οφελος των προδοτων που ψηφισαμε.
Γι αυτο φροντισαμε να αποσταλει ολοκληρωμενη απο...
Ελληνες πολιτες στους Ελληνες πολιτες...
Διοτι και Νου εχουμε, και κριση. Αυτην την στιγμη φευγουν απο διαφορα σημεια του πλανητη email μεσω facebook αλλα και απλων λογαριασμων (hotmail, googlemail) με την προδοτικη συμφωνια που υπεγραψαν κατω απο το τραπεζι και χωρις να ρωτησουν κανεναν οι κυβερνωντες.
Οσο περιληπτικα μπορω, θα βοηθησω να αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του ' δημοσιου χρεους' και της 'πτωχευσης'. Εμεις ' οι ανθρωποι του μοχθου ' οπως μας χαρακτηριζει ο κ. Παπανδρεου πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσιας και με οδηγο τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.
Εχουμε και λεμε λοιπον...
---σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)
---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο
---σελ΄121.παραγρ.5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
---Σελ 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο? ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)
---σελ 123,παράγραφος 5...
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!
-----Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!
Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σωβρακα.. Θα τους αφησουμε ???
Η Συμβαση ειναι σε αρχειο Rapidshare, σε μορφη PDF (Δηλαδη θα χρειαστειτε το Adobe Acrobat Reader για να το διαβασετε). Με τις πολυ απλες 2 κινησεις κατεβαζουμε το αρχειο στον υπολογιστη μας..
Παταμε στο λινκ παρακατω και μολις ανοξει η σελιδα παταμε πανω στο κουμπι που λεει στα αγγλικα - Free User - .
Περιμενουμε 25 δευτερολεπτα και αφου περασουν παταμε μεσα στον μπλε κυκλο που θα εμφανισθει με την λεξη - Download -. Αφου κατεβει το αρχειο που ειναι μολις 1.2 Megabyte μπορουμε να το αναγνωσουμε.
http://rapidshare.com/files/404987182/Greece-IMF.pdf
Φιλικη συμβουλη, την ωρα της αναγνωσης να τρωτε καποιο γλυκο για να κατεβαινει η πικρα..
Φιλικη παρακληση, στειλτε το αρχειο μεσω email σε ολους τους γνωστους, φιλους και συγγενεις σας.
Δειξτε το στην οικογενεια σας, τυπωστε το αν θελετε. Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αυτο μνημονιο δεν πρεπει να χαθει καπου στο δρομο, οπως γινεται συνηθως.
[ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ]
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
To οτι το ξέρω εγω δε βοηθάει Χρήστο. Ούτε φτάνει γιατι δεν μπορώ να το αποδείξω.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Σε σενα τα λεω Ηλια.Αν δεν ξερεις ποιος αδειασε τα ταμεια μην καβαλας μηχανη.Οι μηχανες ειναι επικινδυνες για οσους δεν εχουν μυαλο![]()
Οσο για το "κομμα" μου,αν ξερεις ποιο ειναι να το πεις και σε μενα.
Τεσπα, σορυ για το ύφος μου πριν, εκνευρίστηκα λιγο και απαντησα μαλλον βιαστικα.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θαπρεπε ναχεις καταλαβει οτι δεν ειμαι επιθετικος απεναντι σου,οσες διαφορες κι αν εχουμε.Αλλα το να λες ποιος τα πηρε,ποσα πηρε κλπ ειναι παιδικο ρε Ηλια.Οσοι κυβερνουσαν τοσα χρονια τα πηραν.Ποσα πηραν?Οσα λειπουν απο τα ταμεια συν τους διαφυγοντες τοκους(αν το λεω σωστα).Ποιος ειναι υπευθυνος?Οσοι διαχειριζονταν τα ταμεια,οι προισταμενοι τους και οι πολιτικοι προισταμενοι αυτων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
To οτι το ξέρω εγω δε βοηθάει Χρήστο. Ούτε φτάνει γιατι δεν μπορώ να το αποδείξω.
Τεσπα, σορυ για το ύφος μου πριν, εκνευρίστηκα λιγο και απαντησα μαλλον βιαστικα.![]()
Πως τα παιρνουμε πισω?Λιστα με τα παραπανω ονοματα,ψαξιμο των καταθεσεων κλπ.
Αλλα αυτα τα κανουν πολιτικοι με @@ κι οχι @@ πολιτικοι.
ΤΑΙ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Θαπρεπε ναχεις καταλαβει οτι δεν ειμαι επιθετικος απεναντι σου,οσες διαφορες κι αν εχουμε.Αλλα το να λες ποιος τα πηρε,ποσα πηρε κλπ ειναι παιδικο ρε Ηλια.Οσοι κυβερνουσαν τοσα χρονια τα πηραν.Ποσα πηραν?Οσα λειπουν απο τα ταμεια συν τους διαφυγοντες τοκους(αν το λεω σωστα).Ποιος ειναι υπευθυνος?Οσοι διαχειριζονταν τα ταμεια,οι προισταμενοι τους και οι πολιτικοι προισταμενοι αυτων.
Αλλα αυτα τα κανουν πολιτικοι με @@ κι οχι @@ πολιτικοι.
ΤΑΙ![]()
Νομιζω οτι επι της ουσιας δεν διαφωνείτε καπου, αλλα ο Καπταιν θελει να τονισει οτι ειναι ενα θεμα να ξερεις ποιος πηρε τα λ7 και ειναι αλλο θεμα να μπορεσεις να στοιχειοθετήσεις κατηγορια εναντιον του. Το δραμα σε αυτη τη χωρα ειναι οτι το χοντρο χρημα εχει φαγωθει νομοτυπα.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Tα ίδια λέμε ρε συ ΧρήστοΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Θαπρεπε ναχεις καταλαβει οτι δεν ειμαι επιθετικος απεναντι σου,οσες διαφορες κι αν εχουμε.Αλλα το να λες ποιος τα πηρε,ποσα πηρε κλπ ειναι παιδικο ρε Ηλια.Οσοι κυβερνουσαν τοσα χρονια τα πηραν.Ποσα πηραν?Οσα λειπουν απο τα ταμεια συν τους διαφυγοντες τοκους(αν το λεω σωστα).Ποιος ειναι υπευθυνος?Οσοι διαχειριζονταν τα ταμεια,οι προισταμενοι τους και οι πολιτικοι προισταμενοι αυτων.
Αλλα αυτα τα κανουν πολιτικοι με @@ κι οχι @@ πολιτικοι.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais