Σελίδα 153 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 53103143148149150151152153154155156157158163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.281 έως 2.295 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    εγω ξερω οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν πρεπει να μιλανε για σκηνη...

μεχρι περσυ που ο Παυλαρας τα πληρωνε ΟΛΑ ηταν...καλα?-μην ξεχναμε και την...Μπολωνια !-

ειδικα περσυ στον τελικο κυπελλου απο τους ....φιλαθλους του ΠΑΟ ηταν σε....συντριπτικη πλειοψηφια οργανωμενοι!!!!και ...εννοειται τα...καλυτερα παιδια!γι αυτο και εγινε της κακομοιρας στο τελος...

η ΚΑΕ ολυμπιακος ΤΗΡΕΙ την προταιρεοτητα των διαρκειας στο ΑΚΕΡΑΙΟ...πιθανοτατα καποια που..περισεψαν να ..βοηθησε λιγακι αλλα σιγουρα σε συγκεριμενα ατομα-εξαλλου τα εισιτηρια ηταν ονομαστικα και η αστυνομια εκοψε κοσμο εκατερωθεν...

η αληθεια ειναι καπου στη μεση ...

και ο κοσμος του ΠΑΟ εχει μπουχτισει λιγο στο μπασκετ ενω στον ολυμπιακο υπαρχει περισσοτερη πεινα -βαλε και το γεγονος οτι πολυς κοσμος ξοδεψε για Βαρκελωνη- αλλα και οι δυο ΚΑΕ ηταν πιο...συνεργασιμες με την αστυνομια ειδικα οι Γιανακοπουλαιοι που μαλλον εχουν βαρεθει να πληρωνουν τους στρατους...βαλε και τα γεγονοτα με το Δημητρακη και...τομπολα!

ΥΓ.αυτο δε σημαινει οτι οι φιλαθλοι μιας ομαδας ειναι...καλυτερα παιδια σπο τους ...αντιστοιχους της αλλης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

ειδικα περσυ στον τελικο κυπελλου απο τους ....φιλαθλους του ΠΑΟ ηταν σε....συντριπτικη πλειοψηφια οργανωμενοι!!!!και ...εννοειται τα...καλυτερα παιδια!γι αυτο και εγινε της κακομοιρας στο τελος...
    re συ, ντροπή να μιλατε εσεις γαι τετοια θεματα....
    ξεχνατε τα εισητηρια σε σχολεία τα τελευταια χρονια???? σε βολλευ ανδρων και γυναικών? σε πρωταθλημα και κύπελλο?

λιγη ντροπή...

μακαρι να βγει ο βολος πρωτος ......

ο βαζελος πεθαμενος ........

η αεκ οτι ναναι .......χωρις επιθετικο παιζει .......μεγας γκολτζης ο τραιανος

στον παοκ ,κανει τον προπονητη η σαυρα (ο γυμναστης ) ......ακουσον ακουσον ......ρε ζαγορακη διωξε τους λιμοκοντορους.....ειδαν φαι και αραξαν .......ελεος ........δωσε χαρτακι αντι να φουμαρεις στην σουιτα

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Aν και απο πολλά ειδικά αθηναικά μέσα πέρασε στο ντουκου.................

ΟΦΗ- πας γιάννενα 4-1 .....τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο ένα μάτς καλό και με αρκετά γκόλ

και παρόλες τις κασσάνδρες δέν έγιναν έκτροπα απλά μαθήματα πώς πρέπει να είναι ο οπαδός και πώς να χαιρεσε το γήπεδο.........

http://www.youtube.com/watch?v=4tVmjviV2c8

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re συ, ντροπή να μιλατε εσεις γαι τετοια θεματα....
    ξεχνατε τα εισητηρια σε σχολεία τα τελευταια χρονια???? σε βολλευ ανδρων και γυναικών? σε πρωταθλημα και κύπελλο?

λιγη ντροπή...
    Τώρα αν θεωρείς ίδιο τα σχολεία σε αγώνες πρωταθλήματος με τις...ευγενικές χορηγίες των ΚΑΕ σε καφρικανους τύπου όλη η εκδρομή και το εισιτήριο του f4 paid Πάω πάσο ....

Τώρα αν θεωρείς ίδιο τα σχολεία σε αγώνες πρωταθλήματος με τις...ευγενικές χορηγίες των ΚΑΕ σε καφρικανους τύπου όλη η εκδρομή και το εισιτήριο του f4 paid Πάω πάσο ....
    ρε αγορίνα, εγω αναφερομαι σε αυτο που εγραψες...

ειδικα περσυ στον τελικο κυπελλου απο τους ....φιλαθλους του ΠΑΟ ηταν σε....συντριπτικη πλειοψηφια οργανωμενοι!!!!και ...εννοειται τα...καλυτερα παιδια

και λεω...μην ξεχναμε το τι κανατε τα τελευταια 2-3 χρονια....
    αν θυμασαι τα παιχνιδια τα παρακολουθούσαν μαθητες.....μονο που οι μαθητες του γαυρου ειχαν μείνει 20 χρονια στην ιδια ταξη

επισης μιας και το αναφερεις...μήπως ξερεις ποσο στοιχισε η εκδρομή στο βερολινο για εμας και ποσο για εσάς??? και γιατι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Aν και απο πολλά ειδικά αθηναικά μέσα πέρασε στο ντουκου.................

ΟΦΗ- πας γιάννενα 4-1 .....τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο ένα μάτς καλό και με αρκετά γκόλ

και παρόλες τις κασσάνδρες δέν έγιναν έκτροπα απλά μαθήματα πώς πρέπει να είναι ο οπαδός και πώς να χαιρεσε το γήπεδο.........

http://www.youtube.com/watch?v=4tVmjviV2c8

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΖΕΙΣ....??

Γιατί τά ραδιόφωνα έλεγαν γιά κάτι κυνηγητά,ξύλο σέ όλη τήν πόλη,
    όσο γιά τό ζέσταμα άνέφερε ή ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι οί παίκτες τών Ίωαννίνων
    έφυγαν τρέχοντας μετά τό ζέσταμα νά μπούν βολίδα στήν καταπακτή
    μαζί μέ τούς παίκτες τού ΟΦΗ μή φάνε τίποτε στό κεφάλι...!!!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    Ή ΕΡΑ είναι ένα σοβαρό ραδιόφωνο,έλεγαν ψέμματα..??
    Βέβαια έξαρτάται καί τί έννοούμε μέ τή λέξη........
    ΕΚΤΡΟΠΑ....
    Μήπως ό Μαχλάς όρμησε στό γήπεδο..??
    Καί είχαμε διακοπή μερικά λεπτά...??
    Ένα έχω νά πώ γιά τόν ΟΦΗ.
    Νομίζω ότι κάποιο όνομα έκεί
    δέν σάς ταιριάζει.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ............

Πέρα απο τα ντέρμπι με σας ακόμα και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια η απουσία της 7ήταν εμφανής...
    Στο Βερολίνο τελευταία στιγμη αφού είχαν μείνει αδιάθετα εισιτήρια μοιράστηκαν σε οργανωμένους που πλήρωσαν μόνο την εκδρομή (πιθανότατα οι....νταβατζηδες τους να μην πλήρωσαν ούτε αυτή όπως συνήθως γίνεται)
    Στον ΠΑΟ πρώτα ικανοποιουσαν τις ανάγκες των οργανωμένων κ μετα ότι...περισσεύε!)Αποκορύφωμα η Μπολωνια ...
    Αυτο Βέβαια τον τελευταίο καιρο αλλάζει για πολλούς λόγους (και Καλά γίνεται για μένα)
    Μιλάω μόνο για το μπάσκετ γιατί εκεί πηγαίνω κ ξέρω απο πρώτο χέρι...
    Καλώς η κακώς δεν συγκρίνεται η συμπεριφορά διοικήσεων μέχρι στιγμής ...οι Αγγελοπουλοι άσχετα αν δεν είναι αγγελάκια λολ πχ ακόμα δεν ...έχουν μπει μέσα στο ημίχρονο να....κυνηγήσουν ακόμα διαιτητές απο το ...μανίκι...
    Το θετικό μοιάζει να είναι ότι τελευταία υπάρχει καλύτερη συννενοηση μεταξύ τους κ αυτό φαίνεται κ απο το γεγονός ότι (εξαιρέσει των ...αρχικών αντικειμένων που έπεσαν στο Σπανούλη μάλλον ήρεμα ήταν τα πράγματα στα μεταξύ τους παιχνίδια ...
    Γιατί καλώς η κακώς έχουν κ αυτοί μεγάλη ευθύνη για την κατάντια του πρωταθλήματος...
    ΥΓ.απο τα 1000 +άτομα της κερκίδες όντως καμία 150αρια (η ...πορεία με τα παπακια δηλαδή )ήταν σχεδόν τζάμπε ...περσυ Όχι ...μπορεί αυτο να ...σημαίνει κ αλλαγή συσχετισμών ;;;μαλακια...

Πέρα απο τα ντέρμπι με σας ακόμα και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια η απουσία της 7ήταν εμφανής...
    Στο Βερολίνο τελευταία στιγμη αφού είχαν μείνει αδιάθετα εισιτήρια μοιράστηκαν σε οργανωμένους που πλήρωσαν μόνο την εκδρομή (πιθανότατα οι....νταβατζηδες τους να μην πλήρωσαν ούτε αυτή όπως συνήθως γίνεται)
    Στον ΠΑΟ πρώτα ικανοποιουσαν τις ανάγκες των οργανωμένων κ μετα ότι...περισσεύε!)Αποκορύφωμα η Μπολωνια ...
    Αυτο Βέβαια τον τελευταίο καιρο αλλάζει για πολλούς λόγους (και Καλά γίνεται για μένα)
    Μιλάω μόνο για το μπάσκετ γιατί εκεί πηγαίνω κ ξέρω απο πρώτο χέρι...
    Καλώς η κακώς δεν συγκρίνεται η συμπεριφορά διοικήσεων μέχρι στιγμής ...οι Αγγελοπουλοι άσχετα αν δεν είναι αγγελάκια λολ πχ ακόμα δεν ...έχουν μπει μέσα στο ημίχρονο να....κυνηγήσουν ακόμα διαιτητές απο το ...μανίκι...
    Το θετικό μοιάζει να είναι ότι τελευταία υπάρχει καλύτερη συννενοηση μεταξύ τους κ αυτό φαίνεται κ απο το γεγονός ότι (εξαιρέσει των ...αρχικών αντικειμένων που έπεσαν στο Σπανούλη μάλλον ήρεμα ήταν τα πράγματα στα μεταξύ τους παιχνίδια ...
    Γιατί καλώς η κακώς έχουν κ αυτοί μεγάλη ευθύνη για την κατάντια του πρωταθλήματος...
    ΥΓ.απο τα 1000 +άτομα της κερκίδες όντως καμία 150αρια (η ...πορεία με τα παπακια δηλαδή )ήταν σχεδόν τζάμπε ...περσυ Όχι ...μπορεί αυτο να ...σημαίνει κ αλλαγή συσχετισμών ;;;μαλακια...

ρε φιλε εγω σου λεω για την εισοδο συνδεσμιτων απο πλευρας γαυρων στα παιχνιδια και μαθητες των δικων μας, και εσυ μου λες για προεδρους και εισοδο στον αγωνιστικο χωρο.
    τι σχεση εχουν αυτα?

αυτο που σου λεω ειναι το εξης : λαμογιες του στυλ μοιραζω εισητηρια ΜΟΝΟ σε σχολεία και ξαφνικα στις κερκιδες εμφανιζονται συνδεσμιτες, τα κανετε μονο εσεις.
    στο βερολινο το πακετο της εκδρομης σας κοστιζε 350 ευρω συνολο....ψαξτε βρειτε το γιατι....
    εμας ηταν απο 700 κατοσταρικα κια πανω.

και μιας και ξεκινησαμε κουβεντα για το μπασκετ πες μου κατι που συζητουσαμε το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα....

ο σπανουλης τελικα εκανε καλα που εφυγε??
    ποσο "ασχετος" ημουν οταν ελεγα στο καλο και δεν θα μας λείψει?

Μιλάς για κάτι που απο ότι ξέρω είχε γίνει στο βόλεϊ;στο μπάσκετ δεν έχει γίνει για πολλούς λόγους ...Τώρα αν θες να Πάμε σε όλα τα αθλήματα για να αποδείξεις τη ανωτερότητα του ...ήθους του βαζελοκαφρου τι να πω...για μένα Όλοι ίδιοι είναι...εμένα μ ενδιαφέρουν οι διοικήσεις και μιλάω για το μπάσκετ γιατί εκει πηγαίνω και έχω άποψη...
    Καλώς η κακώς στο νταντεμα των καφρων αλλα κ στις ...προσωπικές ενέργειες οι φαρμακαδες έχουν γράψει ιστορία(πέρα απο τους τίτλους)αν θες να ξέρεις για μένα ούτε ευρώ δεν πρέπει να δίνεται σε οργανωμένους ..
    Τώρα για το Βερολίνο στα είπα αλλα δεν ακούς...
    Δεν υπήρχε ζήτηση απο τους οπαδούς του Ολυμπιακού και στο τέλος δώσανε πολλα ΤΣΆΜΠΑ στους οργανωμένους !!!
    τι άλλο να πω;;;
    Κ επαναλαμβάνω κ αυτά στο τέλος επειδή υπήρχε κίνδυνος να είμαστε κανά 1000+μόνο (κατα τη γνώμη μου μαλακια κ αυτο)
    Ο ΠΑΟ είχε ιστορία απο τα πρώτα Χρόνια νταντεματος των οργανωμένων ...ΣΕ ΑΥΤΟ το βαθμό οι Αγγελόπουλοι μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει ...
    (ακόμα
    Για το Σπανούλη αν ΕΣΥ βλέπεις ότι ΔΕΝ σου λείπει φέτος ένας γκαρντ Πάω πάλι πάσο !
    Το ότι πήρες την Ευρωλίγκα (μαγκιά σου)δεν σημαίνει ότι έχεις μια τρυπαρα στο ασοδυο κ ότι έχεις σαφώς χειρότερη ομάδα απο περσυ ...
    Συμφωνώ ότι κανείς παίκτης δεν είναι πάνω απο την ομάδα ...αλλα κ εκείνου Είναι επιλογή τι θα διαλέξει χωρίς το...παραμυθιασμα των οπαδών ...μια ομάδα πρέπει να σέβεται την ιστορία της κ ο σπάν είναι κομμάτι της

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    εγω ξερω οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν πρεπει να μιλανε για σκηνη...
    Κώστα μου,χρειάζεσαι διακοπές.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κώστα μου,χρειάζεσαι διακοπές.
    Ρε για κάτι συγκεκριμένο μιλάω ···Όλοι οι οπαδοί το ίδιο είναι

ΥΓ έχεις να προτείνεις κάτι ;λολ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

ΥΓ έχεις να προτείνεις κάτι ;λολ
    Δυστυχώς όχι.Εδώ στο νησί ούτε κάμπινκ έχει ούτε σκηνές.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δυστυχώς όχι.Εδώ στο νησί ούτε κάμπινκ έχει ούτε σκηνές.
    Σκηνή απο την σύζυγο θα εννοεί..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε