Σελίδα 153 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 53103143148149150151152153154155156157158163203 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.281 έως 2.295 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
    Μήπως θα μπορούσες αυτο να το εξηγήσεις!!!!
    Γιατι αν είναι να βάλω πισω το μαμα.Οπως είπα δεν με ενδιαφέρει να πάρει αλόγατα
    ούτε το πήρα για αυτο το λόγο το συγκεκριμένο μηχανακι...
    Την εξάτμιση την άλλαξα για αισθητικούς λογους.
    γιατι πολυ απλα οπως ειπε κ καποιος πιο πανω οταν αλλαζεις απλα την εξατμα-μονο τελικο-δεν χαλας κατι στο μειγμα...απλα ελευθερωνεις το τελευταιο μερος του συνολου εισαγωγη-εξαγωγη
    οταν ομως αλλαζεις φιλτρο(εισαγωγη) ή ολοσωμη(παλι εισαγωγη) τοτε αλλαζεις δραστικα οοοολο το μειγμα...που σημαινει ρυθμιση μειγματος ειτε απο την μαμα ecu ειτε με παραλληλο εγκεφαλο(comamnder,rapid bike κτλ)
    θα αναλαβει ο προφεσορας rein πιο αναλυτικα κ τεχνικα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    γιατι πολυ απλα οπως ειπε κ καποιος πιο πανω οταν αλλαζεις απλα την εξατμα-μονο τελικο-δεν χαλας κατι στο μειγμα...απλα ελευθερωνεις το τελευταιο μερος του συνολου εισαγωγη-εξαγωγη
    οταν ομως αλλαζεις φιλτρο(εισαγωγη) ή ολοσωμη(παλι εισαγωγη) τοτε αλλαζεις δραστικα οοοολο το μειγμα...που σημαινει ρυθμιση μειγματος ειτε απο την μαμα ecu ειτε με παραλληλο εγκεφαλο(comamnder,rapid bike κτλ)
    θα αναλαβει ο προφεσορας rein πιο αναλυτικα κ τεχνικα
    Ρε σείς μιλάμε διάβασα οτι υπαρχει στο Φορουμ σχετικα με αυτα!
    Εγω δεν είδα καμία διαφορά με η χωρίς φίλτρο παρα μονο στο θορυβο
    που ήταν περισσοτερος με το μαμησιο.

Ασε που διαβασα οτι κι πολλοι το εχουν έτσι χωρίς προγραμμα.
    Έπειτα το μηχανακι δεν είναι ss να του βάλεις και power commander.Συν τις αλλοις ρώτησα και 3
    εξουσιδοτημένα και οι μισοι (ο 1 είχε και τις 2 αποψείς) μου είπαν βάλε προγραμμα οι άλλοι μην βάzεις τιποτα άλλο!!
    Είμαι δε περισσότερο υποψιασμένος για όσους λένε να κάνεις δυναμομετρηση-καυσαναλυση και να βάλεις προγραμμα γιατί παίζει και το χρηματικο στη μέση!

Συμπέρασμα δικο μου είναι οτι δεν χρειαζεται τίποτα περισσότερο το συγκεκριμένο μηχανακι ακομα
    κι αν αλλάξεις και φίλτρο!!
    Για Power commander,χαρτογραφησείς,δυναμομετρήσεις κ.λ.π δεν το συζηταω οτι είναι πεταμενα
    λεφτα για bandit.

Racefit Growler...τελος!!
    Ρε σείς μιλάμε διάβασα οτι υπαρχει στο Φορουμ σχετικα με αυτα!
    Εγω δεν είδα καμία διαφορά με η χωρίς φίλτρο παρα μονο στο θορυβο
    που ήταν περισσοτερος με το μαμησιο.

Ασε που διαβασα οτι κι πολλοι το εχουν έτσι χωρίς προγραμμα.
    Έπειτα το μηχανακι δεν είναι ss να του βάλεις και power commander.Συν τις αλλοις ρώτησα και 3
    εξουσιδοτημένα και οι μισοι (ο 1 είχε και τις 2 αποψείς) μου είπαν βάλε προγραμμα οι άλλοι μην βάzεις τιποτα άλλο!!
    Είμαι δε περισσότερο υποψιασμένος για όσους λένε να κάνεις δυναμομετρηση-καυσαναλυση και να βάλεις προγραμμα γιατί παίζει και το χρηματικο στη μέση!

Συμπέρασμα δικο μου είναι οτι δεν χρειαζεται τίποτα περισσότερο το συγκεκριμένο μηχανακι ακομα
    κι αν αλλάξεις και φίλτρο!!
    Για Power commander,χαρτογραφησείς,δυναμομετρήσεις κ.λ.π δεν το συζηταω οτι είναι πεταμενα
    λεφτα για bandit.
    βρε συ δεν ειπαμε οτι πρεπει να αλλαξεις φιλτρο ή να βαλεις commander ή οτι θα παρεις κανα πιστονι στο χερι...απλα ΕΑΝ αλλαξεις φιλτρο αερα ή λαιμους-λεμε τωρα- το σωστο ειναι να ξαναρυθμισεις το μειγμα για να μην εχεις τρυπες κ το καυσιμο αλλου για αλλου κ για να πεις οτι εχεις κερδισει ομαλοτερη ροπη ή ισχυ εκει που την χρειαζεται η μηχανη σου

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    βρε συ δεν ειπαμε οτι πρεπει να αλλαξεις φιλτρο ή να βαλεις commander ή οτι θα παρεις κανα πιστονι στο χερι...απλα ΕΑΝ αλλαξεις φιλτρο αερα ή λαιμους-λεμε τωρα- το σωστο ειναι να ξαναρυθμισεις το μειγμα για να μην εχεις τρυπες κ το καυσιμο αλλου για αλλου κ για να πεις οτι εχεις κερδισει ομαλοτερη ροπη ή ισχυ εκει που την χρειαζεται η μηχανη σου
    Οκ σορρυ!
    στην αρχη ειμαι ακομη θα μαθω που θα παει!!!!

Mike77 περνάς τη φάση που πέρασα πριν λίγο καιρό... Περαστικά! Εγώ αποφάσισα, SS ή θάνατος

Για τις λάμπες, η δική μου γνώμη τόσο στο αυτοκίνητο (philips) και στο Bandit (osram) είναι πως κάνουν μεγάλη διαφορά με τις "μαμά". Η νύχτα δεν γίνεται μέρα ότι και να κάνεις, αλλά έχει υπερεπαρκές φως για να κινηθείς παντού. Έτσι και αλλιώς μόλις γείρεις για να στρίψεις, η δέσμη φωτίζει μπεκάτσες από τη μία μεριά και σκουλήκια από την άλλη και το κέντρο της στροφής είναι σκοτεινό, τι τα θες...

Όλα τα όχι εργοστασιακά xenon που έχω δει σε μοτοσικλέτες αλλά και στα περισσότερα αυτοκίνητα, απλά σπάνε @@ γιατί φέγγουν μεν πιο πολύ στο δρόμο, αλλά φέγγουν και παντού αλλού. Πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις ήθελα να πάρω ένα σφυράκι και να τους κάνω τα προβόλια καινούρια, αλλά τέλος πάντων... Οι απλοί καθρέφτες δεν κάνουν για xenon λάμπες. Υπάρχει η άποψη "καλύτερα για να με βλέπουν", ταυτίζεται με την άποψη "ξυπνάω όλη την αθήνα με το ξετάπωτο για να με ακούν στα στενά" κλπ κλπ κλπ... Δεν συμφωνώ.

glider σήμερα κατέβηκα Ανάβυσσο και φάγαμε με το Δημήτρη και την Ελισάβετ... Στείλε κανένα ΠΜ πότε θα ξαναπάς Βύνη να κατέβω! Να "μαλώσουμε" και με τους χοντάκηδες. Φωλιά το μαγαζί... :rotflmao: Αν το κανονίσουμε Τετάρτες νομίζω βολεύεται και ο pektis... Θα ψήσω και την Κατερίνα... Κάτι θα γίνει

Για ψαχτείτε για το κοπή τη πίτα την Παρασκευή! Εγώ, η Vegas, ο pektis και ο bikenest θα κατέβουμε.

oooo θαυμάσια νέα...θα σου στείλω να κανονίσουμε απλα τωρα με την εξεταστική ψιλοδυσκολεύομαι...

για την παρασκευή παιζει να έρθω και εγω μετα τη δουλεια!θα σας βρω εκει αν ειναι,να κραταω τριανταφυλλο;;

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
    oooo θαυμάσια νέα...θα σου στείλω να κανονίσουμε απλα τωρα με την εξεταστική ψιλοδυσκολεύομαι...

για την παρασκευή παιζει να έρθω και εγω μετα τη δουλεια!θα σας βρω εκει αν ειναι,να κραταω τριανταφυλλο;;
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
    ,να κραταω τριανταφυλλο;;
    να ΚΛΕΨΕΙΣ τριαντάφυλλο...
    Όι μωρέ, θα ξεχωρίσεις την Κατερίνα... :rotflmao:

χαχαχα!σωστα εχεις δικιο!

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    [B]Mike77 περνάς τη φάση που πέρασα πριν λίγο καιρό... Περαστικά! Εγώ αποφάσισα, SS ή θάνατος
    :lol
    To ίδιο πραγμα είναι!
    Ασε ρώτα τον Deegre σκέφτηκα να το δώσω το bandit
    και να πάρω το Gsxr το 750 10000 Ε
    (σκεψη ήταν!)

To ίδιο πραγμα είναι!
    Όχι φίλε, δεν είναι το ίδιο... Ξέρω πολύ καλά τι θέλω από το SS και γιατί θα το πάρω. Και αυτό που θέλω, το Bandit δεν μπορεί να το δώσει και κάπου θα με ρίξει και δεν θα φταίει κιόλας.
    σκέφτηκα να το δώσω το bandit και να πάρω το Gsxr το 750
    Η διαφορά μας είναι αρκετές επισκέψεις σε πίστα. Εγώ είδα ότι δεν πάει -πολύ- ακόμα. Έχω μερικά δευτερόλεπτα να κερδίσω βελτιώνοντας την τεχνική μου, αλλά όχι τεράστιες διαφορές. Στις Σέρρες με περιορίζει το Bandit, στα Μέγαρα με περιορίζουν τα πούπουλα ακόμα, αλλά που θα μου πάει, θα τα μάθω και εκεί τα πατήματα. Έχω και την τηλεμετρία, θα τα βρω τα όρια. Αν το φτάσεις και εσύ στο όριό του και δεις ότι δεν σου κάνει, πάρε το 750. Αν δεν "τελειώσεις" το Bandit, ότι και να πάρεις πάλι αργά θα πηγαίνεις. Κρίμα δεν είναι να πάρεις το εργαλείο και να σέρνεσαι;

Ξεκίνησα να σκέφτομαι το πως θα κερδίσω άλογα, όταν είδα κάτι πιο κουλούς από εμένα να μου φεύγουν στις ευθείες και να με καθυστερούν στις στροφές... Μετά άρχισα να σκέφτομαι το πως θα κερδίσω μερικές μοίρες κλίση για να μη βρίσκει κάτω τόσο εύκολα... Μετά είδα ότι το πλαίσιο δεν τραβάει πολλά πολλά... Και μετά από πολύ κουβέντα, απλά καταλήξαμε στο ότι θέλω άλλο μηχανάκι για track days. Στο δρόμο μιά χαρά είναι και έτσι, ούτε καν πλησιάζω το όριό του. Στην πίστα όμως...

Παλαιό μέλος
    Πολυ το συζητατε με τις εξατμισεις και φιλτρα. Αμα γουσταρεις το κανεις αμα δεν γουσταρεις δεν το κανεις.
    Τωρα αν δωσεις 500 ευρω για εξατμιση φιλτρο πιστευω αξιζει να δωσεις και 50 ευρω για δυναμομετρηση-ρυθμιση, εστω και για ψυχολογικους λογους. Αλλοι δινουν 500 ευρω λουλουδια για μια βραδια στα μπουζουκια, αλλοι καπου αλλου.

Amyroukai πολυ το συζητας το ss. Ποσο θα αντεξεις ακομη; 3-4 μηνες; μετα σε βλεπω στην πιστα με ss και να σε περναει στην ευθεια ενα μαυρο bandit :rotflmao:

PS. Θα ηθελα μια φορα να παω σερρες, ετσι για την αισθηση. (και να ντροπιασω κανα ss στην ευθεια παντα.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Ποσο θα αντεξεις ακομη; 3-4 μηνες;

(και να ντροπιασω κανα ss στην ευθεια παντα.)
    Θα αντέξω όσο χρειάζεται για να μαζέψω τα έουρος

Εμ, ναι, ΟΚ, άστο το δεύτερο... Με ίδιων ικανοτήτων αναβάτες, απλά "άντε γειά" γιατί δεν θα μαζέψεις στην ευθεία τη διαφορά του πίσω μέρους με τις στροφές.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Όχι φίλε, δεν είναι το ίδιο... Ξέρω πολύ καλά τι θέλω από το SS και γιατί θα το πάρω. Και αυτό που θέλω, το Bandit δεν μπορεί να το δώσει και κάπου θα με ρίξει και δεν θα φταίει κιόλας.

Η διαφορά μας είναι αρκετές επισκέψεις σε πίστα. Εγώ είδα ότι δεν πάει -πολύ- ακόμα. Έχω μερικά δευτερόλεπτα να κερδίσω βελτιώνοντας την τεχνική μου, αλλά όχι τεράστιες διαφορές. Στις Σέρρες με περιορίζει το Bandit, στα Μέγαρα με περιορίζουν τα πούπουλα ακόμα, αλλά που θα μου πάει, θα τα μάθω και εκεί τα πατήματα. Έχω και την τηλεμετρία, θα τα βρω τα όρια. Αν το φτάσεις και εσύ στο όριό του και δεις ότι δεν σου κάνει, πάρε το 750. Αν δεν "τελειώσεις" το Bandit, ότι και να πάρεις πάλι αργά θα πηγαίνεις. Κρίμα δεν είναι να πάρεις το εργαλείο και να σέρνεσαι;

Ξεκίνησα να σκέφτομαι το πως θα κερδίσω άλογα, όταν είδα κάτι πιο κουλούς από εμένα να μου φεύγουν στις ευθείες και να με καθυστερούν στις στροφές... Μετά άρχισα να σκέφτομαι το πως θα κερδίσω μερικές μοίρες κλίση για να μη βρίσκει κάτω τόσο εύκολα... Μετά είδα ότι το πλαίσιο δεν τραβάει πολλά πολλά... Και μετά από πολύ κουβέντα, απλά καταλήξαμε στο ότι θέλω άλλο μηχανάκι για track days. Στο δρόμο μιά χαρά είναι και έτσι, ούτε καν πλησιάζω το όριό του. Στην πίστα όμως...
    Τωρα δε θέλω να μαλώσω μαζι σου.Εντελώς φιλικά ετσι...Ούτε μιλάω εντελώς
    προσωπικα
    Εγω πίστα δεν έχω οδηγήσει οκ?
    Έχω όμως οδηγήσει μηχανές,συγκεκριμένα οδηγούσα απο τα 17 ένα Gs 750,που είχε κάποια
    ψιλοροπή για τέτοια ηλικία!!
    Αυτα τα γράφω επειδή έχω φάει τα μούτρα μου άπειρες φορές!!
    Τώρα όντας 30+ πλέον και αφου έχω κάπως κατασταλάξει κάπως αποφάσισα να πάρω το 650,
    αν και μπορούσα να πάρω το 1250 π.χ
    Η αλήθεια είναι οτι απογοητεύτηκα λίγο(θα το ηθελα πιο δυνατό)μπορεί να έκανα και Μλκ
    Αλλα ρε παιδια!κουλάρετε
    Δηλ τι να σου κάνει το banditaki?
    Τουριστικο μηχανακι ειναι....
    Θές γκάζι??
    Ε! ΠΆΡΕ ρε μεγάλε ss Bάλε turbo_nitro_power commander κι ότι άλλο θές
    Βγές εθνική(έχουμε??)
    Πίασε 300+ και?
    Εαν το γουστάρεις και το καταφέρνεις Μαγκιά!κι όμως είναι μαγκια,είδικα αν τα καταφέρνεις καλά.
    Γιατι όλοι το έχουμε αυτο το μικρόβιο!
    Απλά εγω με όσες τούμπες έφαγα εβγαλα το συμπέρασμα οτι δεν το χω!
    Αυτα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Απλά εγω με όσες τούμπες έφαγα εβγαλα το συμπέρασμα οτι δεν το χω!
    Αυτα....
    H αυτογνωσια , ειναι ενα απ οτα πολυτιμότερα αγαθα.
    Επισης διακρινει και τον ακομπλεξαριστο ανθρωπο.
    Ευγε απο εμενα.

Οσο για τα φοβερα τιμονια που εχουμε στην Ελλαδα , (πισταδοροι , αι-ρωσσιδες και επιδαυριωτες)
    το βλεπουμε εξαλου απο τις στατιστικες ατυχηματων που εχουμε στη χωρα μας και τις συμμετοχες ελληνικων ονοματων σε παγκοσμια πρωταθλήματα.
    Πρωτοποροι....

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •