Σελίδα 153 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 53103143148149150151152153154155156157158163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.281 έως 2.295 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    wtf δλδ η ιταλια δν ειναι μια χωρα οπως την ιαπωνια?

ο ροσσι γαμαει επειδη ειναι ο ροσσι, απλα το ντουκατι φετος ουτε αυτος μπορει να το κερδισει.

το γιαμαχα δν γαμουσε ποτε ουτε για αστειο.

οι ιαπωνες εχουν καταφερει οτι εχουν καταφερει ακριβως επειδη ειναι ρομποτακια χωρις ζωη που ολη μερα δουλευουν.

οι ιταλοι οτι εχουν καταφερει το εχουν καταφερει απ το παθος που εχουν για αυτοκινητα, μοτοσυκλετες κ γενικα το μηχανοκινητο αθλητισμο.

κ γιατι να ξεκολλησουμε απ τους αγωνες? γι αυτο λεγονται ετσι , αγωνες, επειδη εκει τα βαζει η ιταλια με την ιαπωνια. κ φετος, τους γαμησε. κ τη χοντα που ξεφτυλιστικε, κ τη γιαμαχα (δηλαση το ροσσι)
    +1 στις απαντήσεις του Γκρέγκορι περί αυτών που είπες.

Φυσικά και τα λεγόμενα σου είναι σωστά, απλά αυτό που είπα είναι να εκτιμάτε και να σέβεστε τους Ιάπωνες για αυτό που κάνουν. Το ότι ζούν δουλεύοντας είναι πολύ σκληρό, δεν θα ήθελα με τπτ να ζώ έτσι και σίγουρα ζούμε καλύτερα (οι Ευρωπαίοι) απο αυτούς, αλλά πιστεύω κέρδισαν τον παγκόσμιο σεβασμό χρόνια τώρα, έστω και αν αντιγράφουν πολλά πράγματα!
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ναι γι αυτο κ παιρνουμε γιαπωνεζικα στο κατω κατω

το ιδιο (σχεδον) πραγμα στη μιση τιμη

μεχρι να βγαλουμε λεφτα τουλαχιστον.. θα τους προτιμησουμε..

κοιτα θα στο πω στα ισα να μη νομιζουν και μερικοι οτι ειμαι κολλημενος δεν ειμαι καθολου κολλημενος... αμα ειχα πολλα λεφτα θα επαιρνα το αγουστα θα ηξερα οτι πληρωνω ονομα κτλ κτλ και οτι δεν αξιζει οσο κανει... απλα θα το επαιρνα επειδη ειναι καυλα

αλλα αυτα που λετε μερικοι οτι τα τζαπαν δε συμφερουν και ειναι πιο ακριβα πιο ασχημα ΕΛΕΟΣ....δε λεω για σενα βασιλη γενικα μιλαω τωρα

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Με συγχωρείς φίλε Cartman, εγώ πόσταρα όλες τις καινοτομίες μαζεμένες...και αντί να πεις ευχαριστώ για τον κόπο με κράζεις λες και είμαι κανάς στενόμυαλος...
    τι έκανα? Απλά ρώτησα...που είναι οι Γιάπωνες που είναι τόσο μπροστά?

Σύμπτωση είναι ότι η πρώτη μηχανή με turbo αλλά και injection είναι Agusta 750 S.

Σκεφτείτε κάτι ακόμα, η Ducati, δεν είναι ένα υπερεργοστάσιο παραγωγής...αλλά ουσιαστικά μία βιοτεχνία. Και κοιτάξτε πόσα έχει καταφέρει. Και παρόλα αυτά...τον σεβασμό σας δεν τον έχει.
    Γιατί? Γιατί βγάζει και ένα μοντέλο στα 60.000 ευρό.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mv agusta 750 s 1975 03.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	62,7 KB 
ID:	109715
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

νικκερ αλλο πραμα ειπε ι ερευνα και δε καταλαβες... πως αμα δεν υπαρχαν τα χαρλευ λιγοτεροι ηλικιωμενοι θα πηγαιναν απο καρδια :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Με συγχωρείς φίλε Cartman, εγώ πόσταρα όλες τις καινοτομίες μαζεμένες...και αντί να πεις ευχαριστώ για τον κόπο με κράζεις λες και είμαι κανάς στενόμυαλος...

Σύμπτωση είναι ότι η πρώτη μηχανή με turbo αλλά και injection είναι Agusta 750 S.

Σκεφτείτε κάτι ακόμα, η Ducati, δεν είναι ένα υπερεργοστάσιο παραγωγής...αλλά ουσιαστικά μία βιοτεχνία. Και κοιτάξτε πόσα έχει καταφέρει. Και παρόλα αυτά...τον σεβασμό σας δεν τον έχει.

ναι το εβγαλε τωρα 60.000 μπας και το παρει κανας βλακας να βγαλουν λεφτα.. το φτιαξανε και ιδιο με το δεσμο μοτογπ σε σχεδιο... τωρα που κερδισε και στους αγωνες να το παρει κανενας και να νομιζει οτι ειναι ιδιο με το μοτογπ

:rotflmao:

θα ειδε και το βιντεο και youtube που λεει ο αλλος this bike it feels exact like the motogp!! same thing

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ναι το εβγαλε τωρα 60.000 μπας και το παρει κανας βλακας να βγαλουν λεφτα.. το φτιαξανε και ιδιο με το δεσμο μοτογπ σε σχεδιο... τωρα που κερδισε και στους αγωνες να το παρει κανενας και να νομιζει οτι ειναι ιδιο με το μοτογπ

:rotflmao:

θα ειδε και το βιντεο και youtube που λεει ο αλλος this bike it feels exact like the motogp!! same thing
    Αυτο το ντεσμοπαρταλι εχει την ποιο άθλια εφαρμορη στα πλαστικα του !

αν ανοίξεις το περιοδικό που το κάνουν παρουσίαση θα δεις μέχρι σκασμένο χρώμα και τα πλαστικα κάνουν δόντι εκει που κουμπόνει το ένα με το άλλο!

Θα δώσεις 60,000 ευρω για μηχανή και τα φερινγκ θα είναι σα στραβοκομμενο παζλ! ! ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Θα δώσεις 60,000 ευρω για μηχανή και τα φερινγκ θα είναι σα στραβοκομμενο παζλ! ! ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Είσαι σίγουρη?
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Αυτο το ντεσμοπαρταλι εχει την ποιο άθλια εφαρμορη στα πλαστικα του !

αν ανοίξεις το περιοδικό που το κάνουν παρουσίαση θα δεις μέχρι σκασμένο χρώμα και τα πλαστικα κάνουν δόντι εκει που κουμπόνει το ένα με το άλλο!

λες αμα το πας στο πιεστικο να βγει ασπρο μετα ?:rotflmao:

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Φίλε σου είπα ότι εγώ ακούω τί λές και δεν σε αμφισβητώ και μαθαίνω απο αυτά που γράφεις, γιατί δεν κάνεις και εσύ το ίδιο! Πώς γίνεται η πρώτη μηχανή με turbo να είναι η MV αφού στο net λέεί ότι είναι Ιαπωνική? Τί εννοείς ρε Νικκερ ότι δεν μας ενδιαφέρει που οι Ιάπωνες εφεύραν το Injection και εφάρμοσαν πρώτοι το turbo σε μηχανές (άσχετα με το αν πιάστηκε ή όχι) αλλά μας ενδιαφέρει αν τα συνδίασε η MV?

Η ducati έχει των σεβασμό όλων, και μάλιστα σέβεται και αυτή με την σειρά της όλους, μάλλον οι Ducatisti έχουν λίγο κλειστά τα μάτια...(μερικοί όχι όλοι). Δεν είπαμε ότι οι Ιάπωνες είναι σε όλα μπροστά, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο πίσω όσο τους παρουσιάζετε 3-4 άτομα εδώ μέσα.

Τέσπα ρε παιδιά προσωπικές απόψεις είναι και δεν θα πείσει κανένας κανένα!

PS: Δεν είπα ούτε υπονόησα ότι είσαι στενόμυαλος, όπως θα παραδέχεσαι ελπίζω ότι δεν είμαι ούτε και εγώ!

Chris

Δεν είμαι σίγουρος αν η MV είναι η πρώτη turbo μηχανή πάντως είναι του 1975, η παλιότερη τουρμπισμένη μηχανή που έχω βρει.

Πάντως όλες τις άλλες πρωτιές τις είδες? Διάβασε το, είναι ενδιαφέρον.

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Το πρωτάθλημα στην f1 ήταν καραστημένο?? Ε και?? Θα πάψω να υποστηρίζω ferrari???
    Η mclaren ηταν μακραν καλύτερη σε όλο το πρωτάθλημα με αποκορύφωση στη monza . Κανείς δεν μπορει να ξέρει τι συμφωνίες κυρίων γίνονται κάτω από το τραπέζι....

Τώρα για την ducati, τα μόνα επιχειρήματα που μου τσαμπουνάτε είναι οτι είναι για τον π@υτσο και δεν τις γουστάρεται γιατί είναι ακριβές,:hypnotize :hypnotize
    Εχεται δηλαδή σοβαρά μηχ/κα επιχειρήματα :rotflmao:
    Αν μια μηχανή ειναι για τον π@υτσο επειδη χάλασε μια του ξαδέρφου του μπατζανάκι του θείου ,, τοτέ μην την πάρεται.

Εχω πάει στο εργοστάσιο της ducati και οι χωριάτες εκεί έχουν μεγάλο πάθος για αυτο που κάνουν, πιστεψε με κάτι ξέρω που τους υποστηρίζω

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ρε αντε με τα μπουρδελα που δε πανε βημα και ακουγονται σαν κουδουνιστρες
    για να παρεις ενα που παει πρεπει να δωσεις 59.990 βλεπε δεσμοσεδισι
    ΒΛΑΚΕΣ ΙΤΑΛΟΙ

σωστος..!-δυνατο επιχειρημα

Προσπάθησε να φανταστείς το χρώμα της φωνής του... πρέπει να έχει πολύ γέλιο...

Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά δεν βλέπετε μπροστά στα μάτια σας...και να ήσασταν τίποτα Ασιάτες...αλλά είστε και Ευρωπαίοι ρε γαμώτο... Έχετε πιάσει τα Ducati....

Να ρωτήσω κάτι?
    Και τα Triumph είναι ακριβά?
    Και τα BMW?
    Και τα KTM?
    Και τα Aprilia?

Όχι μόνο είναι πιο φτηνά...αλλά είναι και πιο δυνατά.
    Όχι μόνο είναι πιο δυνατά...αλλά είναι και πιο φτηνά.
    Όχι μόνο είναι πιο φτηνά...αλλά είναι και πιο όμορφα.

Ξέρω ξέρω...κολοκυθόπιτα περί ορέξεως...μερικοί την βρίσκετε με την Ντόρα Μπακογιάννη...βίτσια είναι αυτά...

Είσαι σίγουρη?
    Βασικά είμια σίγουρος!

Τεσπα! αν θες πάρε το μοτο που το είχε παρουσίαση να το επιβεβαιώσεις!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε