το κιτ σου δινει κιλινδρο και πιστονι... αυριο μαθαυριο αμα θελεις το κανεις παλι μαμα και βαζεις το παλιο σου κιλινδρο πιστονι..
το κιτ σου δινει κιλινδρο και πιστονι... αυριο μαθαυριο αμα θελεις το κανεις παλι μαμα και βαζεις το παλιο σου κιλινδρο πιστονι..
Ε ως γνωστόν ότι πειράζεις του μειώνεις τη ζωή αυτό λέω!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ποια αξιοπιστια? :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
οπα ρε rossi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε θα το στριψωαπλα θα το λιωσω
![]()
για το duke απ οτι ειδα με 1400 ευρω δινουν κυλινδρο και κυλινδροκεφαλη..το πιστονι κανει εξτρα..ειναι πολλα τα λεφτα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ε ως γνωστόν ότι πειράζεις του μειώνεις τη ζωή αυτό λέω!
για αυτο σε εχουμε απο κοντα εσενα![]()
Ε ως γνωστόν ότι πειράζεις του μειώνεις τη ζωή αυτό λέω!
δεν το πιασες! λες οτι θα "στειλω" την αξιοπιστια! ε ποια αξιοπιστια? ΚΤΜ εχω! :rotflmao: :rotflmao:
(ουτε να αυτοσαρκαστω δεν μπορω![]()
)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
για το duke απ οτι ειδα με 1400 ευρω δινουν κυλινδρο και κυλινδροκεφαλη..το πιστονι κανει εξτρα..ειναι πολλα τα λεφτα![]()
εσυ δε χρειαζεται να το πειραξεις ρε.. εχει ροπη το πολυ πολυ κανα fcr βαλε τπτ παραπανω
ειναι κουτακιας και αντι-ευρωπαιος
απο μενα δεν βλεπει μηχανακι παρα μονο μαυρο πεος
(εκανα κ ριμα) :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό λεω κι' εγώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
εμεις να ζουμε σακη και αυτα ας παιθανουν δε πειραζει![]()
Απ' το παλιό μου αμάξι είχα ένα μοτέρ καβάτζα![]()
Αλλά όχι για πολύ δεν ήταν και για τη χρήση που του έκανα εγώ και...................engine blown ήταν
και υπερκυβησμένο με εκκεντροφόρο και τα λοιπά σχετικά και.........![]()
Μα..................................δεν είμαι κοντά!:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
Ε! εσένα τα θέλει ο..................................................Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν το πιασες! λες οτι θα "στειλω" την αξιοπιστια! ε ποια αξιοπιστια? ΚΤΜ εχω! :rotflmao: :rotflmao:
(ουτε να αυτοσαρκαστω δεν μπορω![]()
)
![]()
Ε! εσένα τα θέλει ο..................................................![]()
μηχανικος μου :rotflmao: :rotflmao:
οζζυυ παμε αυριο αιγινιο ρε?
παμε αν θες δικαβαλο με το 1000![]()
![]()
θα χω και τα pampers μου μαζι μου :rotflmao: