Σελίδα 153 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 53103143148149150151152153154155156157158163203253 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.281 έως 2.295 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ................ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ.............ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ..........

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ......!!!!

Στή δεύτερη άνάλυση τής φάσης ήταν πιά ξεκάθαρο............

Τώρα πώς έσύ τό είδες μέ τήν πρώτη άπό τήν T.V............???

εχεις βρει την φαση στο ιντερνετ....???νατην ξαναδω??
    γιατι απο οτι θυμαμαι οταν ειδα τη φαση δεν ειχα καταλαβει καν τι σφυριξε ο διαιτητης....
    για αυτο σου ειπα οτι ημουν σιγουρος....
    αυτο που λες ισχυει στη φαση του Σαλπιγγιδη ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Όχι κι έτσι!9 στα 10 πολλά είναι.Οι περιπτώσεις που μια επίθεση κατατροπώνει μια άμυνα,μόνο και μόνο επειδή έχει παιχταράδες(σε σχέση με τούς αμυντικούς),είναι πολύ περισσότερες.
    Προσωπικά δεν χώνεψα ποτέ αυτήν την ηλίθια καραμέλλα που ακούω συχνά πυκνά από σχετικούς-άσχετους στην TV και όχι μόνο.
    Ότι δηλαδή για να μπει ένα γκολ,πρέπει η άμυνα να κάνει λάθος.Άντε βρες μου εσύ λάθος σ' ένα στημένο τού Ριβάλντο,τού Σαραβάκου,τού Τσιάρτα,τού Μπαρζόφ(τον θυμόσατε αυτόνανε; )Και μη μού πεις ότι δεν έπρεπε να γίνει φάυλ έξω απ' την περιοχή γιατί θα καγχάσω.
    Άντε βρες λάθος στο πέναλτυ που κέρδισε ο Κρόιφ στον τελικό τού 74 και τόσα άλλα.
    Υπάρχει και ικανότητα ρε γαμώτο!Κάναν λάθος οι Εγγλέζοι που δεν ξαπλώσανε τον Μαραντόνα στο κέντρο,πριν τούς περάσει όλους;
    Κάνανε λάθη αυτοί που μαρκάρανε τον Ρονάλντο,τον Βαν Μπάστεν και τον Ζλάταν;Δεν νομίζω ρε παιδιά.Απλά κέρδισε ο καλύτερος.
    εννοειται οτι δεν αναφερομαι στα στημενα οπου παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο...
    αλλα με τον τροπο που αναλυσε ο terens τις φασεις 9 στις 10 οφειλονται σε γελοιοτητα....
    πες μου οποιον αγωνα ελληνικου πρωταθληματος θες...και αν δεν σου βρω γελοιοτητα στην αμυνα τα ξαναλεμε....

ολα τα γκολ οφειλονται σε ενα ποσοστό στη γελοιοτητα της αμυνας και σε ενα αλλο ποσοστο στην ικανοτητα της επιθεσης

σε υψηλό επίπεδο το ποσοστο της γελοιοτητας της αμυνας μικραινει και το ποσοστο ικανοτητας της επιθεσης μεγαλωνει....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Και εγω το πιστευω αυτο...Αν μια αμυνα τα κανει ολα τελεια τοτε ή θα κοψουν τον επιτιθεμενο ή θα τον βγαλουν offside ή θα παρουν την κεφαλια/διωξουν την μπαλα απο στημενη φαση...Φυσικα εξαιρουνται τα απευθειας φαουλ που μερικα ειναι οντως απιαστα...

Ειναι ελαχιστα σε ποσοστο τα γκολ που τα εκανε ολα τελεια ο επιτιθεμενος και πραγματικα δεν μπορουσε να αντιδρασει καμμια αμυνα...

Οταν ενας επιθετικος περναει,μαζι με την μπαλα ,τον αμυντικο θεωρειται λαθος/ανεπαρκεια του αμυνομενου...Οταν ενας επιθετικος κερδιζει πεναλτι,παλι ανεπαρκεια/λαθος του αμυνομενου υπαρχει που δεν μπορεσε να τον κοψει...Οταν σουταρει καποιος υποτιθεται οτι καποιος αμυνομενος επρεπε να τον εμποδισει...Οταν λεω αμυνομενος εννοω ολη την αμυνα αφου επρεπε να υπαρχει αλληλοκαλυψη...

Οποτε οπως και να το δει κανεις εκτος απο απιαστα στημενα ολα τα υπολοιπα ειναι λαθος της αμυνας που πρεπει να προλαβαινει τους κινδυνους...Αν και το να κανεις φαουλ εξω απο την περιοχη θεωρειται λαθος οταν υπαρχει ενας Τσιαρτας,πχ,στην αντιπαλη ομαδα...

Η ικανοτητα φυσικα και παιζει ρολο...Πιο ευκολα θα κανει λαθος πχ ο Βυντρα παρα ο Νεστα

Οπως και πιο ευκολα θα τριπλαρει/πασαρει/σουταρει ο Ιμπραιμοβιτς παρα εγω...

Λιγο πιο ευκολα παντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Και εγω το πιστευω αυτο...Αν μια αμυνα τα κανει ολα τελεια τοτε ή θα κοψουν τον επιτιθεμενο ή θα τον βγαλουν offside ή θα παρουν την κεφαλια/διωξουν την μπαλα απο στημενη φαση...Φυσικα εξαιρουνται τα απευθειας φαουλ που μερικα ειναι οντως απιαστα...

Ειναι ελαχιστα σε ποσοστο τα γκολ που τα εκανε ολα τελεια ο επιτιθεμενος και πραγματικα δεν μπορουσε να αντιδρασει καμμια αμυνα...

Οταν ενας επιθετικος περναει,μαζι με την μπαλα ,τον αμυντικο θεωρειται λαθος/ανεπαρκεια του αμυνομενου...Οταν ενας επιθετικος κερδιζει πεναλτι,παλι ανεπαρκεια/λαθος του αμυνομενου υπαρχει που δεν μπορεσε να τον κοψει...Οταν σουταρει καποιος υποτιθεται οτι καποιος αμυνομενος επρεπε να τον εμποδισει...Οταν λεω αμυνομενος εννοω ολη την αμυνα αφου επρεπε να υπαρχει αλληλοκαλυψη...

Οποτε οπως και να το δει κανεις εκτος απο απιαστα στημενα ολα τα υπολοιπα ειναι λαθος της αμυνας που πρεπει να προλαβαινει τους κινδυνους...Αν και το να κανεις φαουλ εξω απο την περιοχη θεωρειται λαθος οταν υπαρχει ενας Τσιαρτας,πχ,στην αντιπαλη ομαδα...

Η ικανοτητα φυσικα και παιζει ρολο...Πιο ευκολα θα κανει λαθος πχ ο Βυντρα παρα ο Νεστα

Οπως και πιο ευκολα θα τριπλαρει/πασαρει/σουταρει ο Ιμπραιμοβιτς παρα εγω...

Λιγο πιο ευκολα παντως
    κατά την άποψή μου λαθος δεν υπάρχει οταν ο επιτιθέμενος περνάει με ντριπλα στο ενας με ενας τον αμυνομενο....εκει ειναι ικανοτητα...
    αλλα πες μου παιχτες στο ελληνικο πρωταθλημα που περνανε με ντριπλα στο ενας με εναν....(δεν μιλαω να πεταξουν μπροστα την μπαλα και να τρεξουν, οπου εκει μετρανε οι αλληλοκαλυψεις κτλ)
    μιλαω για πραγματική ντριπλα....
    ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....
    και δεν σου μιλαω να ειναι αντιμετωποι με τον Καναβαρο....αλλα ακομα και απέναντι στον Κολομπουρδα ψαχνεις με το κυαλι να βρεις ντριπλες στο συγχρονο ελληνικο ποδοσφαιρο....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

pou sai giobazo??
    thes ena kalo alla ripsokindino kouponaki;;;
    stile pm an einai

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    κατά την άποψή μου λαθος δεν υπάρχει οταν ο επιτιθέμενος περνάει με ντριπλα στο ενας με ενας τον αμυνομενο....εκει ειναι ικανοτητα...
    αλλα πες μου παιχτες στο ελληνικο πρωταθλημα που περνανε με ντριπλα στο ενας με εναν....(δεν μιλαω να πεταξουν μπροστα την μπαλα και να τρεξουν, οπου εκει μετρανε οι αλληλοκαλυψεις κτλ)
    μιλαω για πραγματική ντριπλα....
    ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....
    και δεν σου μιλαω να ειναι αντιμετωποι με τον Καναβαρο....αλλα ακομα και απέναντι στον Κολομπουρδα ψαχνεις με το κυαλι να βρεις ντριπλες στο συγχρονο ελληνικο ποδοσφαιρο....
    Συμφωνω για τις ντριπλες.

Αλλα η ικανοτητα του επιθετικου μεταφραζεται και σε ανικανοτητα του αμυνομενου και της αμυνας γενικα ολης της ομαδας.Ειτε γενικα ειτε στην κακη στιγμη,αφου και ο καλυτερος αμυντικος μπορει να την φαει.Ομως οφειλει να μην τον περασει ο επιθετικος.Ειτε με φαουλ ειτε με πετυχημενο τακλιν,πχ.

Ο παιχτης ή η μπαλα ισχυει αφου και οι 2 δεν πρεπει να περασουν.Και να περασουν και οι 2 πρεπει να καλυψει αλλος....Και παει λεγοντας....

Για παραδειγμα...Τρωει την τριπλα ο Μαιστοροβιτς...Κανει λαθος που τον περναει ο αλλος γιατι αν αντιδρουσε σωστα δεν θα τον περναγε....Πρεπει ομως να προλαβει τον τριπλαδορο ο Κυργιακος,ο Σαχα,ο Χουανφραν...Καποιος απο την ομαδα τελος παντων,ας ειναι και ο Μπλανκο....

Αυτο πιστευω οτι εξηγει το γεγονος οτι το γκολ προερχεται παντα απο λαθος.Γιατι πολυ απλα καποιος παντα θα φταιει για το γκολ και το λαθος μπορει να μεταφραστει με 1000 τροπους στο ποδοσφαιρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    pou sai giobazo??
    thes ena kalo alla ripsokindino kouponaki;;;
    stile pm an einai
    οκ μαν!!!

Έσύ μέ είλικρίνεια πές μου ............άντελήφθεις ότι καλυπτόταν ό Κλέιτον

μέ τήν πρώτη...??

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ........!!!!Έκτός άν ήσουν στό γήπεδο

καί σχετικά στήν εύθεία........

Έγώ .......ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ..............νά φεύγει νόμιζα off-side.........

όταν τό.......ΞΑΝΑΕΙΔΑ........τό πλάνο ήταν μακρυνό.......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Καλα σοβαρολογουμε τωρα??????????????

ο Κλειτον ηταν το πολυ 5 μετρα μακρια απ τον αμυντικο............και 2 μετρα ποιο πισω!!!!!!!!
    Δεν ηταν 20 μετρα ποιο περα για να ειναι τοσο δυσκολο να δει ο εποπτης τη νοητη γραμμη του οφσαιντ!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ???????

5 μετρα αποσταση και 2 μετρα ποιο πισω, με τον εποπτη να ειναι παραλληλα στους παικτες.............δεν χρειαζεται ριπλει!!!!

αστο γιατι εσυ εισαι αυτος που εκτιθεται!!!!!

και με τη βαθμολογια που πηρε ο συγκεκριμενος...........φανηκαν και οι προθεσεις του Γκαγκατση και τηες ΚΕΔ!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ενταξει τι να λεμε τωρα....

Και ο Stevie Wonder μπορουσε να κρινει αυτη την φαση...ελεος!!!

Tι να δουμε ρε συ Terens;

Μπαμ εκανε οτι καλυπτοταν ο Κλεϊτον, εγω δεν χρειαστηκε καν να παρακολουθησω το ριπλεϊ για να βεβαιωθω! (και το λεω με καθε ειλικρινια αυτο)

Αφου για λιγο προσπαθουσα να καταλαβω το στον πο*τσο σφυριξε ο διαιτητης και διεκοπη η φαση....

εχεις βρει την φαση στο ιντερνετ....???νατην ξαναδω??
    γιατι απο οτι θυμαμαι οταν ειδα τη φαση δεν ειχα καταλαβει καν τι σφυριξε ο διαιτητης....
    για αυτο σου ειπα οτι ημουν σιγουρος....
    αυτο που λες ισχυει στη φαση του Σαλπιγγιδη ...

ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ...........

Ή t.v.........όταν έδειχνε τόν άγώνα .............καί βγήκε ό Κλέιτον
    στήν κόντρα..........
    έδειξε στό πλάνο της 2 άμυντικούς...........
    άπό τούς όποίους καί δέν καλυπτόταν ό παίκτης..........!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ............ΞΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΛΑΝΟ

ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ............ΠΟΥ

ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ.........!!!!!!!

Γιαυτό σού είπα ότι............ή στό γήπεδο έπρεπε νάσαι καί
    σχετικά στήν εύθεία..............
    Ή..........

νά τό δείς μέ τή δεύτερη........!!!!!!!!

Όπως έπαιζε ή μπάλλα.............ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ............!!!!!!

Άσε τόν Σαλπιγγίδη...........έκεί ήταν ...........ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ
    καί δύσκολη φάση..........στό ΤΣΑΚ.........γιαυτό καί τό όριακό......
    Έκεί ..........
    ΑΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ...........κανείς δέν θάλεγε τίποτε...........
    Προσωπικά άκόμα ,άν καί τό είδα 3-4 φορές δέν είμαι σίγουρος
    άν ήταν ή δέν ήταν.........
    Πώς νά κατηγορήσεις τό βοηθό .......??????

ΓΙΑΥΤΟ.............ΛΕΜΕ..............ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ..........

Άνικανότητα..........???

Άδυναμία............?????

Άσχετίλα..............????

ΙΣΩΣ,.........................ΜΠΟΡΕΙ..........!!!!!!!

BUT............NO..............πρόθεση.......!!!!!!!

εννοειται οτι δεν αναφερομαι στα στημενα οπου παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο...
    αλλα με τον τροπο που αναλυσε ο terens τις φασεις 9 στις 10 οφειλονται σε γελοιοτητα....
    πες μου οποιον αγωνα ελληνικου πρωταθληματος θες...και αν δεν σου βρω γελοιοτητα στην αμυνα τα ξαναλεμε....

ολα τα γκολ οφειλονται σε ενα ποσοστό στη γελοιοτητα της αμυνας και σε ενα αλλο ποσοστο στην ικανοτητα της επιθεσης

σε υψηλό επίπεδο το ποσοστο της γελοιοτητας της αμυνας μικραινει και το ποσοστο ικανοτητας της επιθεσης μεγαλωνει....

ΕΠΕΙΔΗ...........ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ........

Ή γελοιότητα,δέν έγκειται στό τσάφ ή τή μαλακία έκτίμηση
    τού άμυντικού........

ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ..........ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ........

ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ.........ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ...........!!!!!!

Ό Άρης ήταν παιδική χαρά καί μέ τόν Έργοτέλη καί μέ σάς.......!!!!!!

Τώρα ούτε νά μειώσω τή νίκη σας προσπαθώ ούτε τίποτε........

Έξάλλου...........μήν άγχώνεστε..........θάχετε πολλές εύκαιρίες

είδικά φέτος νά μάς άποδείξετε πόσο καλοί είστε.........!!!!!!!

Άρκεί νά μήν πανηγυρίζετε όταν ..........

ΤΡΩΤΕ.............ΜΟΝΟ 2 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ......!!!!!!

Ή ψάχνετε δικαιολογίες...........Βασσάρα style..........όταν

σάς στέλνουν μέτριες όμάδες τύπου ΑΕΚ.......!!!!!!!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ...ψαχνεις με το κυαλι να βρεις ντριπλες στο συγχρονο ελληνικο ποδοσφαιρο....

Μια και έχετε αναλωθεί στα δικά σας,απλά ήθελα να σχολιάσω αυτη την πρόταση με το παρακάτω βίντεο...όχι τίποτα αλλο αλλα ειναι κρίμας να ψάχνετε με το κυαλι

http://www.youtube.com/watch?v=JkOvFU9uusM

Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Μια και έχετε αναλωθεί στα δικά σας,απλά ήθελα να σχολιάσω αυτη την πρόταση με το παρακάτω βίντεο...όχι τίποτα αλλο αλλα ειναι κρίμας να ψάχνετε με το κυαλι

http://www.youtube.com/watch?v=JkOvFU9uusM

αν και ο συγκεκριμενος ειναι απο τους λιγους παιχτες που μπορουν να κανουν ντριπλα (ο μοναδικος του Ολυμπιακου βασικά) αυτο δεν ειναι ντριπλα....απλα την κοβει οπως του ερχεται....και ειναι θεμα τυχης να περασει μεσα απο τα ποδια του αμυντικου...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΙΜΠΛΑ...http://www.youtube.com/watch?v=lwKl-X0Lf78
    ΠΑΣ ΧΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ....
    http://www.youtube.com/watch?v=lwKl-X0Lf78
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    οκ μαν!!!

Καλα σοβαρολογουμε τωρα??????????????

ο Κλειτον ηταν το πολυ 5 μετρα μακρια απ τον αμυντικο............και 2 μετρα ποιο πισω!!!!!!!!
    Δεν ηταν 20 μετρα ποιο περα για να ειναι τοσο δυσκολο να δει ο εποπτης τη νοητη γραμμη του οφσαιντ!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ???????

5 μετρα αποσταση και 2 μετρα ποιο πισω, με τον εποπτη να ειναι παραλληλα στους παικτες.............δεν χρειαζεται ριπλει!!!!

αστο γιατι εσυ εισαι αυτος που εκτιθεται!!!!!

και με τη βαθμολογια που πηρε ο συγκεκριμενος...........φανηκαν και οι προθεσεις του Γκαγκατση και τηες ΚΕΔ!!!

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ..............ΑΛΛΑ ΕΣΥ...........!!!!!!!

Τό μάτς τό είδες προσεκτικά......???

Τότε δέ θά τάλεγες αύτά.......!!!!!!!

Εσύ είδες πρόθεση στόν έπόπτη...??

Μάλλον σέ έπηρέασαν τά DVD.......!!!!!

Έπρεπε νάσαι στήν Καλογρέζα..........νά δείς τή γλύκα....!!!!

Έξήγησα..........γιατί..........ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ..........τήν πεντακάθαρη φάση μέ τήν πρώτη

άλλά ή δέν έβλεπες τό μάτς προσεκτικά........ή είσαι πολύ βάζελος.......!!!!

Νά τό ξαναπώ καί σέ σένα λοιπόν.........

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ................θά τόκαναν πολύ εύκολα

στή φάση τού Σαλπιγγίδη καί χωρίς νά έκτεθούν ,καί έκεί μόνος έφυγε άλλο άν

πήγε πλάγια καί περίμενε τόν Κλέιτον άπό άνασφάλεια γιά τά.........

ΠΟΛΛΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ............πού έχει χάσει........!!!!

Ή φάση .........ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΓΚΟΛ...........όσο καί τού Κλέιτον........!!!!!!!!

Καί βαρέθηκα................ΒΑΖΕΛΟΙ.............ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..........

ΟΤΑΝ Η T.V. ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...........

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

ΤΟΥ ΑΡΗ............

ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...........ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2

ΠΟΥ..................

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ...............!!!!!!!!!

Μέ σκάσατε.................ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πού νά μήν ήσασταν καί βάζελοι..............

Άλλη φορά νά βλέπετε............ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ.....!!!!!!

Όχι μόνο συναίσθημα...............μπάς καί συννενοηθούμε.........!!!!!!!!

Γιαμπατζό................σύνελθε........

διάβαζε τί γράφω.................κίτρινη κάρτα....!!!!!!!!!

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ................θά τόκαναν πολύ εύκολα

στή φάση τού Σαλπιγγίδη καί χωρίς νά έκτεθούν ,καί έκεί μόνος έφυγε άλλο άν

πήγε πλάγια καί περίμενε τόν Κλέιτον άπό άνασφάλεια γιά τά.........

ΠΟΛΛΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ............πού έχει χάσει........!!!!

τωρα τι σχεση εχει η ανασφαλεια του Σαλπιγγιδη με τη στραβομαρα του εποπτη δεν μπορω να καταλαβω....και το επαναλαμβανεις συνεχεια??
    αλλα ενα θα σου πω...
    απλα δεν εκοψαν τον Σαλπιγγιδη γιατι ηθελαν να το φερουν Χ το ματσακι....και αν ειναι ολοι ευχαριστημενοι....
    απλα τα πραγματα....
    μολις ειδαν οτι σκουριναν τα πραγματα ξεσαλωσε ο εποπτης, που βαθμολογηθηκε με αριστα...(αυτο δεν εχει προθεση κατα την άποψη σου???)....

Οσο για τη φαση του Κλέιτον οταν την ανεβασουν στο youtube θα μπορεσουμε να ξανασχολιασουμε...γιατι αλλιως οτι θυμαται ο καθενας λεει...
    εκτος αν το εχεις σε βιντεο οποτε ανεβασε το εσυ να το δουμε.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ή γελοιότητα,δέν έγκειται στό τσάφ ή τή μαλακία έκτίμηση
    τού άμυντικού........

ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ..........ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ........

ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ.........ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ...........!!!!!!

απλα οταν πατε πανω, προσεχε μην μεταμορφωθει ξαφνικα ο Αρης στην ομάδα με τη ΣΟΥΠΕΡ τακτικη και το ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ συστημα...
    ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΄ΜΑΙ...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα