Σελίδα 153 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 53103143148149150151152153154155156157158163203253 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.281 έως 2.295 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οχι, οι πραγματικοι ενοχοι ειναι στο ΔΣ του γαυρου...

Τωρα για το πως εφτασαν στο σημειο να αλλαξουν τις καταθεσεις οι αυτοπτες μαρτυρες (γεγονος), για ψαξτο λιγο...

Νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι έπεσαν απειλές και γι αυτό υποχώρησαν. Αλλά να μην λέμε και ότι παίζει παράγκα στα δικαστήρια. Εγώ αν ήμουν η δικαιοσύνη θα τους έκλεινα όλους φυλακή, ολυμπιακούς και παναθηναικούς, και τους πραγματικούς ένοχους ισόβια. Αλλά...
    ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι έπεσαν απειλές και γι αυτό υποχώρησαν. Αλλά να μην λέμε και ότι παίζει παράγκα στα δικαστήρια. Εγώ αν ήμουν η δικαιοσύνη θα τους έκλεινα όλους φυλακή, ολυμπιακούς και παναθηναικούς, και τους πραγματικούς ένοχους ισόβια. Αλλά...
    Εμ, αυτο το "αλλα..." ειναι το θεμα...

παραγκα με την ποδοσαφαιρικη εννοια δεν παιζει στα διακαστηρια, κυκλωματα πολυ πιο βρωμικα ομως ειναι σιγουρο οτι παιζουν...

οχι απλως φυλακη, θα πρεπει να πιεστουν και οι ΠΑΕ, ΚΑΕ για να ριξουν πορτα σε ολους τους καφρους...αλλιως υποβιβασμος...απλα τα πραγματα, δυσκολα στην εκτελεση βεβαια...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    αμυντικός της Ξάνθης, Σταύρος Τζιωτζόπουλος:

«Ο Ολυμπιακός δεν ανάγκη τέτοιες διαιτησίες, όμως δεν ευθύνεται αυτός για ότι συνέβη. Έτσι συμβαίνει συνήθως όταν μια μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζει μια μικρή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το αν είναι άξια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοί», απάντησε πως: «Παίζει χωρίς αντίπαλο»
    Καλά ρε φίδι μας δουλεύεις; Μας τα έβαλες και με μεγάλα γράμματα για να τα δούμε...

Σου είπε κανείς ότι δεν έχεις το καλύτερο ρόστερ και την καλύτερη ομάδα; Αυτό που σου λέμε είναι ότι αυτά τα δύο από μόνα τους δεν σε καθιστούν αυτοδικαίως πρωταθλητή ή ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίζεις όλους τους αγώνες.

Παίρνετε το 100% των αμφισβητούμενων σφυριγμάτων (όποιος διαιτητής δεν σε έχει παίξει έτσι διαγράφεται την επόμενη μέρα) και εξακολουθείτε να μιλάτε για αδικίες. Αφήστε ρε και κανένας άλλον να φύγει με την ικανοποίηση ότι έπαιξε καλά και πήρε έστω έναν βαθμό. Έχετε γαμήσει όλο το ενδιαφέρον. Παίξετε δεν παίξετε μπάλα όλοι ξέρουμε ότι θα κερδίσετε. Μα θα είναι 5-0, μα θα είναι 1-0 στο 95', το αποτέλεσμα είναι γνωστό... Εσείς δεν βαριέστε να βλέπετε μία ταινία όταν ξέρετε το τέλος της;

Τέλος, σε ότι αφορά στη μεγάλη μπάλα που παίζετε... Άφησέ με να βγω με το στανιό 15 φορές σερί στο champions league για να τσεπώσω εκατοντάδες εκατομμύρια και θα σου πω εγώ τί ομάδα θα σου φτιάξω. Οι θεωρίες "κάντε ομάδα και μιλάτε" είναι λόγια του αέρα όταν κάθε χρόνο ήσασταν εκ του ασφαλούς σε όμιλο, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον οικονομικό και αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας, όσο και για το γεγονός ότι είναι περισσότερο ελκυστική σε μεγάλα ονόματα.

Μία φορά έπρεπε να παίξετε προκριματικό και είδαμε τί πήρατε...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

αμυντικός της Ξάνθης, Σταύρος Τζιωτζόπουλος:

«Ο Ολυμπιακός δεν ανάγκη τέτοιες διαιτησίες, όμως δεν ευθύνεται αυτός για ότι συνέβη. Έτσι συμβαίνει συνήθως όταν μια μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζει μια μικρή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το αν είναι άξια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοί», απάντησε πως: «Παίζει χωρίς αντίπαλο»
    Τις δηλωσεις του Ζουελα τις ακουσες????

Ρε κατακαημένοι αντι-Ολυμπιακοί. Παίξτε πρώτα την μπάλα που παίξαμε με την Ξάνθη, άσχετα απ' το σκορ και τα περι διαιτησίας, και μετά γκρινιάξτε. Με μία μλκια του Πάντου και άλλη μία του βοηθού, έχετε τώρα 2 μέρες και μας τα χετε κάνει ζέπελιν. Αλλά τα βλέπετε όλα πράσινα-κίτρινα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο χρώμα. Για τις δικές μας αμφισβητούμενες δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε οτιδήποτε.
    ρε φιλε!!!
    επικοινωνεις με την πραγματικοτητα????
    ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη????

σου εκατσε
    1 αυτογκολ.........
    μια μουφα πεναλτυ υπερ σου...........
    δεν δοθηκε καθαρο πεναλτυ στην Ξανθη.........
    και η Ξανθη ΑΔΙΚΑ με 10 παικτες για 30 λεπτα σε επαιξε στα ισια στην εδρα σου για να ισοφαρισει!!!!!

Ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη???

βολτάδικο μέλος
    Φαντάσου να βάζαμε και το πέναλτι

Το παιχνίδι το είδες ή διάβασες μόνο την πράσινη;
    ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Τις δηλωσεις του Ζουελα τις ακουσες????

ρε φιλε!!!
    επικοινωνεις με την πραγματικοτητα????
    ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη????

σου εκατσε
    1 αυτογκολ.........
    μια μουφα πεναλτυ υπερ σου...........
    δεν δοθηκε καθαρο πεναλτυ στην Ξανθη.........
    και η Ξανθη ΑΔΙΚΑ με 10 παικτες για 30 λεπτα σε επαιξε στα ισια στην εδρα σου για να ισοφαρισει!!!!!

Ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη???
    Tι το παλευεις, αστο να παει να γ@μηθει...

Μετα απο 2 σελιδες και καμμια απαντηση ειπα να υπενθυμησω κατι.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑ

όταν σας διαβάζω να γράφετε για την κάρτα,ότι έπρεπε να είναι κόκκινη, γελάω απίστευτα....ε΄΄στε παντελώς γραφικοί...

ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ τάκλιν πάνω στον Ντιόγκο (απο πίσω "ψαλίδια")και τον Μπελούτσι (καράτε στο ψαχνό) και στους Γκαλέτι, Λέτο και δεν διάβασα κανέναν σας να φωνάζει για την κόκκινη που δεν βγήκε....

λυπάμαι παίδες αλλά έχετε πιάσει πάτο...γίνατε τρισάθλιοι...κρίμα...

υ.γ δικαιολογίες υπάρχουν πολλές..αλλά ΠΑΝΤΑ θα είναι δικαιολογίες...και είναι εκεί για να κρύβεστε...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τα ιδια γελια ριχνεις και για το πεναλντυ που δεν εδωσε στην Ξανθη???

ωπα ωπα ωπα εεεεεεεεε....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Tι το παλευεις, αστο να παει να γ@μηθει...
    + 1
    Για να καταλάβει κάποιος ............ πρέπει και να έχει τη διάθεση να καταλάβει !!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 20,000,000 ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ "ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ...

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ....... ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

BTW ΜΑΓΕ ΕΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ! ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΙ Ο ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .... ΝΟΤ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΦΕΤΟΣ.... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!! (ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΡΥΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΗΡΩΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ!!!!)

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ....

ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ..... ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΑΤΖΙΧΡΗΣΤΟ... ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΩΤΗΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ....... . ΑΣΕ..... ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ "ΑΚΕΦΑΛΟΥΣ" ΜΕΤΟΧΟΥΣ.... ΘΕΛΩ ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΑ ΤΟ ΝΤΕΜΗ!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Idi.... μην λαμβάνεις την σιωπή των φιλάθλων για αποδοχή των όσων γίνονται σήμερα στην ΠΑΕ. Η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα όπως μπορεί με τους παίκτες που έχει και απέδωσε καρπούς.

Είναι γεγονός αποδεκτό οτι ο Σέρβος στήνει ομάδες. Αλλά απέχει ακόμα απο το να χαρακτηριστεί ομαδάρα. Είναι σε καλό δρόμο.

Να θυμίσω μόνο οτι ο ίδιος Σέρβος είναι εκείνος που σήμερα απο την διοίκηση δεν έχει ακόμα ικανοποιήση στο θέμα μεταγραφών και παραμένει χωρίς να έχει διαβεβαιώσεις.

Για τις όποιες φωνές διαμαρτυρίας, όπως σου είπα και πριν... όταν κάνεις 25.000 διαρκείας και έχει 40.000 μ.ο εισητηρίων πέρισυ... το οτι είχες 45.000 πέρισυ με ΠΑΟΚ εντός και φέτος 19.000 είναι απο μόνο του αποδοκιμασία.

Αν δεν ακούστηκαν φωνές είναι απλά πρόσκαιρο... και βοήθησε οτι και η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα. Αλλά αυτό δεν λέει πως όλα πάνε καλά.

Τώρα περί πλύσης εγκεφάλου και άλλα τραγελαφικά που μου λές... δεν περιμένω στα 36 μου να μου υπαγορεύσουν λογική τα ΜΜΕ.

1+1=2...

Η ΑΕΚ δεν κάνει μεταγραφές. Οι μέτοχοι δεν βάζουν χρήματα. Τι λέει αυτό; Οτι όλα βαίνουν καλώς;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΞΕΧΝΑΣ ΜΑΓΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΧΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΒΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 0!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ (ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ)

ΗΡΩΕΣ ΟΙ 20,000....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Η ΑΕΚ δεν κάνει μεταγραφές. Οι μέτοχοι δεν βάζουν χρήματα. Τι λέει αυτό; Οτι όλα βαίνουν καλώς;
    οτι αν εχεις καποια καλυτερη λυση πεσ μας και εμας.... Μελισανιδη δε θα παρω ευχαριστω...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και πέρισυ είχε το ίδιο κρύο φίλε μου. Μάλιστα όταν είχε τελειώσει ο αγώνας για να μπορέσω να σηκωθω απο την καρέκλα έτριβα τα γόνατα μου. Μόνο που τότε είχε 40-45000 φίλε... τεράστια διαφορά.

Όσο για το αν έχω πρόταση λύσης για την ΑΕΚ... δεν έχω φίλε... αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνω οτι βλέπω. Για τον Μελισσανίδη βαριέμαι να τα ξαναλέω. Διάβασε προγενέστερα μηνύματα μου. Σε μια γραμμή δεν μου αρέσουν και εμένα τα πισωγυρίσματα , αλλά βγήκα ήδη ψεύτης με τον Σέρβο στην ομάδα που συμάζετε το αχούρι.

Μην ξεχνάς οτι ο Δώνης κατά τον Ντέμη ήθελε 3 χρόνια για να τους κάνει ομάδα... και ο Σέρβος ήθελε μόνο 2 μήνες.

Όπως είσαι και εσύ ανοιχτός σε προτάσεις λύσεις, έτσι είμαι και εγώ λοιπόν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΞΕΧΝΑΣ ΜΑΓΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΧΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΒΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 0!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ (ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ)

ΗΡΩΕΣ ΟΙ 20,000....
    AEK-LILLE 0-1 UEFA

-4 νομιζω...στην 32 ειμασταν 25 ατομα (3000 σε ολο το γηπεδο)....εκει να δεις κρυο....

υ.γ. το 3-3 με τον Ολυμπιακο που χιονιζε και εβρεχε δεν μετραει γιατι και κοσμο πολυ ειχε και παλμο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    και πέρισυ είχε το ίδιο κρύο φίλε μου. Μάλιστα όταν είχε τελειώσει ο αγώνας για να μπορέσω να σηκωθω απο την καρέκλα έτριβα τα γόνατα μου. Μόνο που τότε είχε 40-45000 φίλε... τεράστια διαφορά.
    οχι δεν ειχε πίστεψε με.... μιλάμε για πολικό ψύχος.... αν πέρσι κρύωνες φετος δε θα τη πάλευες καθόλου....ηρωες λεμε οι χθεσινοι!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε