Σελίδα 154 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 54104144149150151152153154155156157158159164 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.296 έως 2.310 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Είχες εσύ ποτέ και σου έκανε τέτοια;;;
    Εγω ειχα gilera μικρος και το αλλαζα ολο πιστονια και μπιελες... τεσπα απο θεμα αυτο

Στις σερρες ητανε ενα ducati 749 νομιζω ι 999 και εβγαλε καπνους και πεταξε τα λαδια στα καλα καθουμενα εχει καιρο βεβαια... χτες παω σε εναν φιλο μαστορα.. εχει ενα κτμ 990 τι επαθε του λεω.. εκαψε τι μιζα λεει 4.000χλμ μηχανακι και μαζι με τι μιζα θελει και κατι αλλο με ειπε αλλα το ξεχασα 1.500 ευρω +++ και αλλες ιστοριες που ακουω.... μετα πως να παω να παρω ευρωπαικο ??? τα japan με 1 λιτρο λαδι να ειναι παλι θα δουλευουν.... φιλος με ζχ-10... το εχει κανει 80.000χλμ το εχει παιθανει... και δεν εχει ρυθμιση ουτε τις βαλβιδες ουτε τπτ... μονο λαδια και φιλτρο το αλλαζει... τι να με πεις μετα.. να παρω ακριβο μηχανακι 19.000 ευρω? που δε ξερει κανενας στιν Ελλαδα να το φτιαχνει... και απο αυτα που ακουω.. απο θεμα αξιοπιστιας.. και αμα θελω να το πουλησω μετα??? θα χασω στανδαρ 7.000++ και αμα το πουλησω....

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Εγω ειχα gilera μικρος και το αλλαζα ολο πιστονια και μπιελες... τεσπα απο θεμα αυτο

Στις σερρες ητανε ενα ducati 749 νομιζω ι 999 και εβγαλε καπνους και πεταξε τα λαδια στα καλα καθουμενα εχει καιρο βεβαια... χτες παω σε εναν φιλο μαστορα.. εχει ενα κτμ 990 τι επαθε του λεω.. εκαψε τι μιζα λεει 4.000χλμ μηχανακι και μαζι με τι μιζα θελει και κατι αλλο με ειπε αλλα το ξεχασα 1.500 ευρω +++ και αλλες ιστοριες που ακουω.... μετα πως να παω να παρω ευρωπαικο ??? τα japan με 1 λιτρο λαδι να ειναι παλι θα δουλευουν.... φιλος με ζχ-10... το εχει κανει 80.000χλμ το εχει παιθανει... και δεν εχει ρυθμιση ουτε τις βαλβιδες ουτε τπτ... μονο λαδια και φιλτρο το αλλαζει... τι να με πεις μετα.. να παρω ακριβο μηχανακι 19.000 ευρω? που δε ξερει κανενας στιν Ελλαδα να το φτιαχνει... και απο αυτα που ακουω.. απο θεμα αξιοπιστιας.. και αμα θελω να το πουλησω μετα??? θα χασω στανδαρ 7.000++ και αμα το πουλησω....
    Κατ'αρχήν αποκλείεται να μην χάσεις στην μεταπώλησή ότι και να έχεις...
    Δεν ξέρω πιο δουλεύεις εσύ με ένα λίτρο λάδι, αλλά μάλλον είναι πυρηνέλαιο...
    Μην μου λές για ΓιασΠαν, γιατί θυμάμε κάτι ZX-12 που κόβουν το φέρινγκ εκεί που κρατάει τα όργανα, κάτι R1, που όταν έχουν καμπάνα δεν έχουν ψεκασμό, κάτι Κ που κόβουν πλαίσια όταν δεν σφυρίζουν τα δισκάκια τους, κάτι Honda που κάνουν υπερχύληση όταν δουλέυει το TPS τους και δεν κολλάνε απο ηλεκτρικά και κάτι τρελαμένα με το γκάζι παιδάκια που αν και δεν έχουν το 10% αυτού που καβαλάνε, τους πατάνε όλους απο πάνω με μηχανάκια που έχουν αξεσουάρ απο ποδήλατο και οι φίλοι και γνωστοί τους έχουν μόνο κεράκια να τους ανάψουν και καλά λόγια να λένε...
    Αρκετά με το JAPAN VS EUROPE...
    Και οι δύο έχουν τα καλά τους και τα άσχημά τους...
    Και αν θέλεις την σοβαρή μου άποψη, αυτό που καβαλάει ο καθένας και γουστάρει, αυτό είναι το καλύτερο...
    Άντε και καλά πλαίσια...

Παλαιό μέλος
    Αλλος ενας αλλαξε στρατοπεδο...

φιλος που πηρε το 749 του κουτιου του εσπασε το μοτερ στα 5000χλμ και αφου εμεινε 3-4 μηνες χωρις μηχανη του δωσανε ενα μουλτι (γιατι το 749 δεν παραγεται πια) το οποιο εσπρωξε και πηρε GSXR 750 '06

ραντεβου το Σεπτεμβρη

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Αλλος ενας αλλαξε στρατοπεδο...

φιλος που πηρε το 749 του κουτιου του εσπασε το μοτερ στα 5000χλμ και αφου εμεινε 3-4 μηνες χωρις μηχανη του δωσανε ενα μουλτι (γιατι το 749 δεν παραγεται πια) το οποιο εσπρωξε και πηρε GSXR 750 '06

ραντεβου το Σεπτεμβρη
    Ασχέτος της χειρίστης και απαράδεκτής συμπεριφοράς που θα είχε πράξει ο "φίλος" σου σε κινητήρα για να σπάσει σε αυτά τα χλμ, έπρεπε να πάρει Suzuki για να του αλλάξουν το μοτέρ, μιάς και αυτό θα ήταν σίγουρα στην παραγωγη....

Άντε και ματαξανά καλά Π Λ Α Ι Σ Ι Α !!!!!!!!!

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Συμβουλή:
    Ο μάστορας φίλος δύσκολα πιάνεται. Αλλά φίλος ξεφίλος... αργά η γρήγορα θα πάει να σου τον πιάσει τον πωπό σου. Να δεις για πότε θα πάει να σου πλασάρει μηχανή με μηδενισμένα χιλιόμετρα και ως γνωστόν τα γιαπωνέζικα ανταλακτικά εύκολα τα βρίσκεις.
    Εγώ πάντως έχω δει μηχανήματα με την χειρότερη φήμη να τους φέρονται με φροντίδα και αγάπη και να ζουνε για πολλά χιλιόμετρα. Τέλος.
    Έχω φίλο με Δούκα που πηγαινοέρχεται Αθήνα Κέρκυρα 10 φορές τον χρόνο. Έχω φίλο με KLR που δεν του έβγαλε ούτε 1200 χιλιόμετρα.

Και επαναλαμβάνω. Για βρες κάποιον που να στρώνει την μηχανή του κανονικά, χωρίς να την ανοίγει ούτε μία φορά? Εγώ την Harley μου μέχρι τα 6 χιλιάδες την έστρωνα και της είχα αλλάξει λάδια 2 φορές μέχρι τα πρώτα 1000 για να είμαι καλλυμένος.

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Μπορεί... Αλλά δεν πάβει να είναι....

Μ Α Π Α ! ! ! !

GSXR 1000 Κ7 ειναι μαπα? :hypnotize :hypnotize

ΜΑΠΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01326.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	85,9 KB 
ID:	98081
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος
    Ασχέτος της χειρίστης και απαράδεκτής συμπεριφοράς που θα είχε πράξει ο "φίλος" σου σε κινητήρα για να σπάσει σε αυτά τα χλμ, έπρεπε να πάρει Suzuki για να του αλλάξουν το μοτέρ, μιάς και αυτό θα ήταν σίγουρα στην παραγωγη....
    ναι εκανε μια σουζα με το ready to race 749 και εσπασε:rotflmao:

Εγώ πάντως έχω δει μηχανήματα με την χειρότερη φήμη να τους φέρονται με φροντίδα και αγάπη και να ζουνε για πολλά χιλιόμετρα. Τέλος.
    Έχω φίλο με Δούκα που πηγαινοέρχεται Αθήνα Κέρκυρα 10 φορές τον χρόνο. Έχω φίλο με KLR που δεν του έβγαλε ούτε 1200 χιλιόμετρα.

Και επαναλαμβάνω. Για βρες κάποιον που να στρώνει την μηχανή του κανονικά, χωρίς να την ανοίγει ούτε μία φορά? Εγώ την Harley μου μέχρι τα 6 χιλιάδες την έστρωνα και της είχα αλλάξει λάδια 2 φορές μέχρι τα πρώτα 1000 για να είμαι καλλυμένος.
    το θεμα δεν ειναι να αντεχουν σ αυτους που τις προσεχουν και αλλαζουν λαδια καθε μερα βαλβιδες καθε εβδομαδα και παει λεγοντας.. αλλα σ αυτους που τις λιωνουν και δεν τους καιγεται καρφι για τιποτα!!!

προσεχτε με τα ευρωπαικα μην τα ανοιξτε καμια φορα και σκορπισουν
    ειδικα στο στρωσιμο απαγορευονται δια ροπαλου σαλ>2000 :rotflmao:

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Όποια μηχανή και να έχεις, άμα δεν την φροντήσεις θα σου ξεψυχήσει κάποια στιγμή.
    Όποια μηχανή και να έχεις, άμα την φροντήσεις θα σου ζήσει για πάντα.
    Όταν λέω αγάπη και φροντίδα δεν εννοώ να πηγαίνουμε την μηχανή σαν γιαγιάδες. Και burn outs, και driftarίσματα και σπινιαριστά κατεβάσματα και από όλα. Εννοώ στρώσιμο κτλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000

ειδικα στο στρωσιμο απαγορευονται δια ροπαλου σαλ>2000 :rotflmao:
    Ορίστε...δηλαδή είναι γελοίο να χρειάζεται στρώσιμο ένας κινητήρας.
    Μπορώ να φανταστώ ότι εσύ στάνταρ αλλάζεις μηχανή κάθε χρόνο.
    Και σε αυτή την περίπτωση κάποιος κακομοίρης θα πάρει το δικό σου που του έχεις πιεί το αίμα...ίσως και τρίτο χέρι.

Παλαιό μέλος
    Τιποτα δεν ζει για παντα.

το στρωσιμο πλεον στις περισσοτερες μηχανες γινεται απ το εργοστασιο και το τελειωμα των περισσοτερων επιφανειων σε ολα τα κινουμενα μερη ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με τα παλαιοτερα μοτερ οποτε ελαχιστοποιειται η αναγκη για στωσιμο.

αλλος ενας φιλος εχει gsxr 1000 κ2 και η μηχανη εχει πανω απο 30.000 χλμ (80.000 συνολο) σουζας και ακομη δουλευει ρολοι...

δε μιλαμε για ενα ντριφταρισμα μια στο τοσο...

ουτε αλλαζω μηχανη καθε χρονο ουτε εχω το ψωνιο να εχω το τελευταιο μοντελο.

r1 '00, cbr 900 '97, fzr1000 '91 και zxr 400 '92 εχω...

Για βάλε την ... την R1 δίπλα στην Tuono...
    Έ ναι τί?

r1-tuono2.jpg
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Ακόμα δε το έπιασα?

Ακόμα δε το έπιασα...

Όνομα:	r1-tuono2.jpg 
Προβολές:	72 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	98099

Ίσως πρέπει να το πείς στο φιλαράκι μου με το TOUNO που απο χτες δε παίρνει μπρος!

Όνομα:	r1-tuono3.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	95,6 KB 
ID:	98100

Το Husqvarna έβγαζε κάποτε μία πιο φτηνή έκδοση του κινητήρα 610 που προοριζότανε για πιο χρηστικό.
    Αφού δε σύγκρινες το Χτ με το HUSQVARNA NOX 570 πάλι καλά...

Οι συγκρίσεις που έκανες ήταν αλλού για αλλού...
    έτσι ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει...

CB 900 F HORNET 9200ε 110 άλογα 194 κιλά
    BRUTALE 910 R 19900ε 136 άλογα 185 κιλά

Μόνο 10,700ε παραπάνω... Δηλαδή παίρνεις και ένα R6 ακόμα!

Άντε και ματαξανά καλά Π Λ Α Ι Σ Ι Α !!!!!!!!!
    To θέμα είναι οτι αν ήταν Ιαπωνικός ο κινητήρας δε θα έσπαγε ότι χρήση και να του έκανε!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων