Για ασπρο δε ξέρω αλλα καμια βίδα θα φύγει σίγουρα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
![]()
![]()
λες αμα το πας στο πιεστικο να βγει ασπρο μετα ?:rotflmao:
Για ασπρο δε ξέρω αλλα καμια βίδα θα φύγει σίγουρα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
![]()
![]()
λες αμα το πας στο πιεστικο να βγει ασπρο μετα ?:rotflmao:
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Να τι παθαινει καποιος που οδηγα το ευρωπαικο του οταν ξαφνικα χαλαει!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RSNOLA4ES8k
Τότε τα MV Agusta , Triumph, BMW Και πολλές άλλες μάρκες τι είναι ??????Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Αν δεν ήσουν κολλημένος με τα γιασπαν θα κατέβαινες τι λέει το ποστ
Αλλά πουυυυ εσυ εκεί τα ίδια και τα ίδια
Τώρα όσο για τα Ducati αν είναι η Ferrari των μηχανών είναι άλλη ιστορία και εντελώς πληροφοριακά σου λέω ότι είναι.![]()
![]()
Ακου η Ferrari των μηχανών η ducati !!
ΕΙΣΤΕ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Να τι παθαινει οταν καποιος που οδηγα το ευρωπαικο του και ξαφνικα χαλαει!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RSNOLA4ES8k
παλι καλα το ακουγα χωρις ηχο![]()
Καλά...ο ήχος γαμάει... αλλά δεν ακούγεται και πολύ καλά...πρέπει να το δυναμώσεις λίγο για να το ακούσεις καλά.
Πιο καυλερό ήχο δεν έχω ακούσει...
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Καλά...ο ήχος γαμάει... αλλά δεν ακούγεται και πολύ καλά...πρέπει να το δυναμώσεις λίγο για να το ακούσεις καλά.
Πιο καυλερό ήχο δεν έχω ακούσει...
Το συνήθησες το τσίρηγμα απ' τη Harley ε?
Δεν πειράζει!![]()
Με ποια λογική υποστηρίζεται ferrari στην f1 (καρα ιταλικη ομάδα) και όχι την ducati sta motogp???
Και οι 2 είναι ιταλικές εταιρίες του βορρα, με λαμπρη ιστορία στους αγώνες απο όπου και απέκτησαν και τη φήμη-κύρος τους.Και οι 2 ξεκίνησαν με τη λογική "ότι δεν υπάρχει δεν χαλάει" :wacko:
Είναι κάποιος από εδω μέσα που να μπορεί να πάρει την enzo??
Γιατί παραπονιέστε όταν η desmosedici έχει υψηλή τιμή??
Καλό το supra , και το new skyline με τα 500 hp αλλά ότι και να κάνουν σε κύρος σε ομορφια δεν μπορουν να φτάσουν μια ferrari.
Εξάλου ποιος φτασμένος (με δικό του κόπο ) θα έχει την ευκαιρία να πάρει ferrari και αντι αυτου θα πάρει nissan???
To ίδιο και με τις μηχανές![]()
Και αν έχεις 60000 ευρόπουλα το λιγότερο που θα σε νοιάζει είναι αν το ducati είναι όντως 200hp η 199,999 hp
Εξάλου ότι καλύτερο παταεί σε 4 η σε 2 τροχούς είναι ιταλικο![]()
To καλυτερο ειναι πολυ σχετικο...
Για μενα το καλυτερο ειναι αυτο που πληρει ολες τις απαιτησεις μου χωρις κανενα συμβιβασμο και στοιχιζει τα λιγοτερα!!!!
Δυστυχως δεν μου περισσευουν 500.000 ευρω για μεταφορικα μεσα αλλα και να μου περισσευαν δεν ειμαι απ αυτους που θα τα αγοραζαν 99% για μοστρα επειδη θεωρουνται τα καλυτερα!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
To καλυτερο ειναι πολυ σχετικο...
Για μενα το καλυτερο ειναι αυτο που πληρει ολες τις απαιτησεις μου χωρις κανενα συμβιβασμο και στοιχιζει τα λιγοτερα!!!!
Δυστυχως δεν μου περισσευουν 500.000 ευρω για μεταφορικα μεσα αλλα και να μου περισσευαν δεν ειμαι απ αυτους που θα τα αγοραζαν 99% για μοστρα επειδη θεωρουνται τα καλυτερα!!!![]()
+1000![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Εξάλου ότι καλύτερο παταεί σε 4 η σε 2 τροχούς είναι ιταλικο![]()
Καλά όλα αυτά αλλά χαλάρωσε μεγάλε γιατί είναι μόνο άποψή σου![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Καλά όλα αυτά αλλά χαλάρωσε μεγάλε γιατί είναι μόνο άποψή σου![]()
![]()
Chris
-10000000Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
+10000
![]()
Όταν ο Αρχαίος είπε ότι η Busa είναι μέσα στις 3 καλύτερες μηχανές τότε δεν θυμάμαι κανέναν σας να μιλάει περί υποκειμενικότητας...γιατί? Μήπως επειδή είναι στο Τζαπανοστρατόπεδο?
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
σωστος..!-δυνατο επιχειρημα
ευχαλιστω πολυ![]()
Να ρωτήσω κάτι?
Και τα Triumph είναι ακριβά?
Και τα BMW?
Και τα KTM?
Και τα Aprilia?
Όχι μόνο είναι πιο φτηνά...αλλά είναι και πιο δυνατά.
Όχι μόνο είναι πιο δυνατά...αλλά είναι και πιο φτηνά.
Όχι μόνο είναι πιο φτηνά...αλλά είναι και πιο όμορφα.
Ξέρω ξέρω...κολοκυθόπιτα περί ορέξεως...μερικοί την βρίσκετε με την Ντόρα Μπακογιάννη...βίτσια είναι αυτά... [/B][/QUOTE]
τα triumph ωραια ειναι... βγαζει καλα μοντελα tiger 1050 speed triple
BMW πιο αθλια μηχανακια τα hyosung ειναι πιο ομορφα απο τα bmw
ΚΤΜ οπως λεει και ο αλλος καθε τριτη μαστορα
http://www.moto.gr/forums/showthread...281#post948281
ασε που ειναι πανασχημα... βλεπε 690... μονο τα αγωνιστικα motard τους ειναι ομορφα
απριλια... μονο ενα sxv εχει γαματο και αυτο χαλαει καθε 20 ωρεςκαλο ειναι και το τουνο... αλλα τρωει ψωλες απο το φαζερ1000 μεχρι και απο το ζ1000 που το κοιροιδευεις
ειδες λοιπον νικκερ εγω ειπα μερικα που μου αρεσουν και μερικα οχι...
εσυ που εισαι κολλημενος ουτε ενα γιαπωνεζικο δε λες οτι ειναι καλο ι ομορφο τουλαχιστον... ουτε ενα..
οσο για το τελευταιο που λες... αν κρινουμε απο το μηχανακι που εχεις.. μαλλον σου αρεσει πολυ ι ντορα:rotflmao:
ΑΠΛΑ γιατί η Hayabusa ΕΙΝΑΙ μέσα στις 3 καλύτερες μηχανές, ΟΧΙ επειδή το λέω εγώ (υποκειμενικότητα) αλλά επειδή το λένε αναβάτες και ειδικός τύπος (αντικειμενικότητα) !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
-10000000
Όταν ο Αρχαίος είπε ότι η Busa είναι μέσα στις 3 καλύτερες μηχανές τότε δεν θυμάμαι κανέναν σας να μιλάει περί υποκειμενικότητας...γιατί? Μήπως επειδή είναι στο Τζαπανοστρατόπεδο?
![]()
![]()
![]()