Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
97,8 είναι στα Fm ... κάνε κλικ εδώ ρε man και είναι στη μεσαία κολόνα χαμηλά ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
97,8 είναι στα Fm ... κάνε κλικ εδώ ρε man και είναι στη μεσαία κολόνα χαμηλά ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΡΑΨΕΣ......Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
γνώμη μου:
παιχταράδες: στολτιδης
![]()
![]()
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...![]()
τωρα οι δικοι μας..και συμφωνα παντα με τα κριτηρια σου
παγκοσμιας κλασης: τζιωλης, Βυντρα, σεριτς, ενακαριρε, σαριεγκι, καραγκουνης
απλα τελειοι: ολοι οι υπολοιποι.....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ρε γαμωτο ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να ακουσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
πάντως έχω βάλει και ακούω Γεωργίου στο e-radio στον real fm και έχω ρέψει στα γέλια λέμε ..
βάλτε να ακούστε ...![]()
![]()
πρεπει να εχει πολύ γελιο σημερα....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εμένα με βολεύει μια χαρά να τα πιστεύετε αυτα, αν είναι να μας ανοίγετε τα πόδια και να τρώτε 4αρες μια χαρά τους παραδέχομαι και εγώ τους δικούς σου παγκόσμιας κλάσης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΕΓΡΑΨΕΣ......![]()
![]()
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...![]()
τωρα οι δικοι μας..και συμφωνα παντα με τα κριτηρια σου
παγκοσμιας κλασης: τζιωλης, Βυντρα, σεριτς, ενακαριρε, σαριεγκι, καραγκουνης
απλα τελειοι: ολοι οι υπολοιποι.....
ξερεις ποσες 4αρες εχει φαει η Ρεαλ και η Μπαρτσα απο κατι Χεταφε κ σια στην Ισπανια???Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εμένα με βολεύει μια χαρά να τα πιστεύετε αυτα, αν είναι να μας ανοίγετε τα πόδια και να τρώτε 4αρες μια χαρά τους παραδέχομαι και εγώ τους δικούς σου παγκόσμιας κλάσης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μην κρινεις μονο τα αποτελεσματα αλλα την γενικοτερη εικονα![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
To -15 περυσι δεν σου εφτασε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ξερεις ποσες 4αρες εχει φαει η Ρεαλ και η Μπαρτσα απο κατι Χεταφε κ σια στην Ισπανια???
μην κρινεις μονο τα αποτελεσματα αλλα την γενικοτερη εικονα![]()
Γινατε και ρεαλ και εμεις χεταφε.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΗΡΘΑ![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΓΚΟΥΜΑς ¨<<το σκορ επρεπε να ειναι 1-5 >> κυριακη
ΓΚΟΥΜΑΣ << μεχρι το 2-3 -0 ειχαμε τον ελενγχο...........>> τεταρτη:rotflmao: αχαχαχαχ μεχρι το 2-3 ειχαμε τον ελενχγο μετα το 4 τον χασαμε :rotflmao:
στα 8 γκολ ισως και να ειμασταν παλτα :rotflmao:
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
νομιζω οτι το σκορ χριζει ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙ για να δουμε τι εγινε :rotflmao:![]()
παντως χτες εγινε κατι το συγκλονιστικο
βρεθηκε ανθρωπος να κανει την λιανα να το βουλωσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Αυτα και εις αλλα με υγεια
ο μονος σοβαρος στις δηλωσεις ηταν ο προπονητης του παναθηναικου........![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
παντως χτες εγινε κατι το συγκλονιστικο
βρεθηκε ανθρωπος να κανει την λιανα να το βουλωσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Αυτα και εις αλλα με υγεια
ο μονος σοβαρος στις δηλωσεις ηταν ο προπονητης του παναθηναικου........![]()
Βασικα μαλακια ειπε ο Πετρακης....και τσιμπανε τα πιτσιρικια και σφαζοντσι μετα....![]()
το θεμα δεν ειναι αυτο η ειδηση ειναι οτι το βουλωσε ..........και δεν εχω καταλαβει ακομα τι την φερανε αυτην εκει.......Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Βασικα μαλακια ειπε ο Πετρακης....και τσιμπανε τα πιτσιρικια και σφαζοντσι μετα....![]()
και για ποιο λογο πρεπει μερικοι βλαξ οπως ο τζιγγερ να λενε τετοιες πιπες .......και να γινοντε ηθικοι αυτουργοι (γιατι γινοντε κατε με) σε πραξεις οπως αυτην που επισκιασε το ποδοσφαιρο πραξεις εγκληματικες ......για την μπαλαμακρυα τετοιοι και τετοιες απο το ποδοσφαιρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
γιατι μιλάμε μεχρι το 73 εκτος απο τα γκολ ο Ολυμπιακος δεν ειχε αλλο σουτ προς την εστια.....![]()
μετά το γκολ να εχει ταμπουρωθει και να κανει καθυστερησεις ο Νικοπολιδης απο το 20....
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ....
![]()
αδιαβαστος
σελ 148 μέτρα ευκαιρίες
και ξαναέλα
το μόνο που συμφωνώ είναι για το μαγική εικόνα
7-0,8-0 είναι η πραγματική
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
καλα εσυ μετρας για ευκαιριες την κατεβασια της μπαλας...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αδιαβαστος
σελ 148 μέτρα ευκαιρίες
και ξαναέλα
το μόνο που συμφωνώ είναι για το μαγική εικόνα
7-0,8-0 είναι η πραγματική![]()
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.
Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΙΔΕΑ
Επιτελους εγινε καποια Επωνυμη σοβαρη κινηση απο παλιους αθλητες και φιλους του συλλογου μας
Περισσοτερα διαβαστε στο contra.gr στο παρακατω λινκ
http:///www.contra.gr/Soccer/Hellas/...os/183665.html
Εμενα κατι τετοιο με βρισκει 100% συμφωνο και θα πρεπει ολοι να στηριξουμε καθε τετοια προσπαθεια για εναν μεγαλο και ανταγωνιστικο ΠΑΟ![]()
PS. Πετρακη θα πρεπει να ξερεις οτι εχει ο καιρος γυρισματα......![]()