Σελίδα 155 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 55105145150151152153154155156157158159160165 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.311 έως 2.325 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Εγώ την Harley μου μέχρι τα 6 χιλιάδες την έστρωνα και της είχα αλλάξει λάδια 2 φορές μέχρι τα πρώτα 1000 για να είμαι καλλυμένος.
    Τις χάρλει και μεχρι τα 200.000 χλμ στρώνοτας τις πάνε εκτός αν πιάνουν τα ξερόκγαζα στα φανάρια για να κοιτάει ο κόσμος!

Είδα την ταινία η Χαρλεάδες...

Έβλεπες τον τραβόλτα άνοιγε το γκάζι σε 1800κυβικά μηχανάκι ψάρωνε και ακόμα εκεί ήταν...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

6.000 χλμ στρωσιμο λεει ελεος...... σιγα μι το στροσω και 10.000 ενταξει να μου πεις harley ειναι τσαγιερα... και να θες να δωσεις δε παει

ξεφυγε το θεμα τελειος... για τσοπερ μιλαμε τωρα...

Για πες μου ρε φιλαρακι τα harley δλδ τωρα αξιζουν τα λεφτα τους...?

ΑΝτε τα ιταλικο να πω.. παει στο διαβλο σε κλεβουν που σε κλεβουν αλλα σου δινουν τουλαχιστον μια ohlins brembo... η harley τι σου δινει 2 σωλινες εξατμισεις ?

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    To θέμα είναι οτι αν ήταν Ιαπωνικός ο κινητήρας δε θα έσπαγε ότι χρήση και να του έκανε!
    Ναι υπάρχει thread στο φόρουμ , που είναι και sticky . που άλλα γράφει και το ξέρείς...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    GSXR 1000 Κ7 ειναι μαπα? :hypnotize :hypnotize

ΜΑΠΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
    Φιλέ για 'μένα ΜΑΠΑ!!!!

Αν εσένα σου αρέσει και το χαίρεσε μαγκιά σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Κατ'αρχήν αποκλείεται να μην χάσεις στην μεταπώλησή ότι και να έχεις...
    Δεν ξέρω πιο δουλεύεις εσύ με ένα λίτρο λάδι, αλλά μάλλον είναι πυρηνέλαιο...
    Μην μου λές για ΓιασΠαν, γιατί θυμάμε κάτι ZX-12 που κόβουν το φέρινγκ εκεί που κρατάει τα όργανα, κάτι R1, που όταν έχουν καμπάνα δεν έχουν ψεκασμό, κάτι Κ που κόβουν πλαίσια όταν δεν σφυρίζουν τα δισκάκια τους, κάτι Honda που κάνουν υπερχύληση όταν δουλέυει το TPS τους και δεν κολλάνε απο ηλεκτρικά και κάτι τρελαμένα με το γκάζι παιδάκια που αν και δεν έχουν το 10% αυτού που καβαλάνε, τους πατάνε όλους απο πάνω με μηχανάκια που έχουν αξεσουάρ απο ποδήλατο και οι φίλοι και γνωστοί τους έχουν μόνο κεράκια να τους ανάψουν και καλά λόγια να λένε...
    Αρκετά με το JAPAN VS EUROPE...
    Και οι δύο έχουν τα καλά τους και τα άσχημά τους...
    Και αν θέλεις την σοβαρή μου άποψη, αυτό που καβαλάει ο καθένας και γουστάρει, αυτό είναι το καλύτερο...
    Άντε και καλά πλαίσια...
    Ναι βλεπω ωραια μεταπωληση... εδω στο κεντρο δινουν ενα agousta 14.000 ευρω... σε κανα χρονο 10.000 θα το δωσουν μπας και φυγει και ειναι 2005 μοντελο... αρχικη τιμι 25.000 τωρα 14.000 καλη φαση... εγω το Ρ1 που ειχα.... 99 μοντελο το κυκλοφορουσα με 1.5 λιτρο λαδι.. σε καποια φαση... ηξερα οτι καινε λαδι αλλα δε φανταστικα τοσο πολυ αλλα δεν επαθε τπτ ενα ιταλικο λες να αντεχε? αυτο με τα ζχ-12 που το ακουσες εσυ... δε ξερω.. αυτο με το honda οντως το εχω ακουσει.. αλλα τα παραλες... οσο για τα πλεσια... ΑΜΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ασχημα ι κανει τουμπες το μηχανακι σου... θα σπασει τι θα κανει... και αυτο οχι παντα... ολα πεζουν στο ΠΩΣ θα χτυπησει το μηχανακι ξερω αρκετα ατομα με κ5 κ6 κ7 που εχουνε τρακαρει ασχημα... αλλα δε παθανε τπτ πως το εξηγεις αυτο ?

Τωρα σου εχω και μια ερωτηση τι μηχανακι ειχες πιο πριν απο το ducati?

Φιλέ για 'μένα ΜΑΠΑ!!!!

Αν εσένα σου αρέσει και το χαίρεσε μαγκιά σου...
    Επειδη δε μπορεις να το παρεις μη το λες μαπα δεν ειναι σωστο...

Ειδικα ετσι οπως το εχει κανει ο φιλος μας ο jimk7 στα ονειρα σου...

http://www.youtube.com/watch?v=S3PCuYmoeoQ

:rotflmao: ωρε τα 1098 απο κομπρεσερ γινανε πριονα που να το ειχε και μπροστα του εχω λιωσει στο γελιο λεμε :rotflmao:

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Επειδη δε μπορεις να το παρεις μη το λες μαπα δεν ειναι σωστο...

Ειδικα ετσι οπως το εχει κανει ο φιλος μας ο jimk7 στα ονειρα σου...
    Τι εννοείς ΓληγΛόρη πάλι.... Γιατί δεν μπορώ να το πάρω, είναι ακριβό;;;

Τι εννοείς ΓληγΛόρη πάλι.... Γιατί δεν μπορώ να το πάρω, είναι ακριβό;;;

Για σενα ναι ακριβο... για τη κατηγορια του δεν ειναι ακριβο

Banned
    Για σενα ναι ακριβο... για τη κατηγορια του δεν ειναι ακριβο
    Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράττεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...

Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράτεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...

τι ωραια που τα λες... αμα ειχες οντως πολλα λεφτα θα επερνες το 1098 που το λιγουρευεσε και δε θα εμενες 5 χρονια με τι παπαρια που εχεις...

Αλλα ειστε πανδρεμενοι το ξεχασα... και δε σου δινει και διαζυγιο

Πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι... οσο βγαζει ι δευτερα μου... δε βγαζει ολο το μηχανακι σου.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αμα ειναι κουδουνιστρα το δικο μου... το δικο σου ειναι καγκελοπορτα

Banned
    τι ωραια που τα λες... αμα ειχες οντως πολλα λεφτα θα επερνες το 1098 που το λιγουρευεσε και δε θα εμενες 5 χρονια με τι παπαρια που εχεις...

Αλλα ειστε πανδρεμενοι το ξεχασα... και δε σου δινει και διαζυγιο

Πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι... οσο βγαζει ι δευτερα μου... δε βγαζει ολο το μηχανακι σου.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αμα ειναι κουδουνιστρα το δικο μου... το δικο σου ειναι καγκελοπορτα
    Γειά σου ΓληΓΛόΛη γΛήγοΛε!!!!
    Που πήρες και Κ7 και έγινες πρώτη μούρη στα 20....

Είδες εσύ είσαι σε καλή φάση ματσό και αλλάζεις τις κουδουνήστρες σαν τα πουκάμισα, ενώ εγώ ο καημένος ξέμηνα 5 χρόνια με μια μηχανη...

Αχ βρε καημένε, που μου βρήκες άτομο να πουλήσεις μούρη...

Γειά σου ΓληΓΛόΛη γΛήγοΛε!!!!
    Που πήρες και Κ7 και έγινες πρώτη μούρη στα 20....

Είδες εσύ είσαι σε καλή φάση ματσό και αλλάζεις τις κουδουνήστρες σαν τα πουκάμισα, ενώ εγώ ο καημένος ξέμηνα 5 χρόνια με μια μηχανη...

Αχ βρε καημένε, που μου βρήκες άτομο να πουλήσεις μούρη...

Δε πουλαω μουρη πουθενα... ουτε καν για καφε παω με τη μηχανη.. βγαζω τα γουστα και αυτο τπτ παραπανω...

Λεφτας δεν ειμαι... απλα δουλευω πολλες ωρες αρκετα χρονια... ενταξει αμα δε μαζευα και 15.000 ευρω ελεος....

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Harley Davidson...τι προσφέρουνε άραγες...για να δούμε.

Πρώτα απο όλα οι επιδόσεις.
    Πάρε την πιο ψόφια Harley που υπάρχει. Την 883. Έχει τους κόφτες στις 5.400 στροφές και παρόλα αυτά τελικιάζει στα 180. Και λέω 180 εκ του ασφαλούς. Για πάρε την hornet και βαλε τον κόφτη στις 5.400 να δούμε αν θα αγγίξει τα 150. Και εγώ άμα σου βγάλω κινητήρα που λειτουργεί στις 14 χιλιάδες στροφές θα σου βγάλω τα ίδια άλογα...big deal μεγάλε.

H μηχανή μου εμένα βγάζει 127 άλογα στις 8000 στροφές, έχει 0-100 σε 3, 0-160 σε 8, πιο πολύ σίδερο και απο το σπίτι σου, brembo φρένα, 240 λάστιχο και άμα σου κάνω ένα βρουτ θα τρέξεις σπίτι σου να κλάψεις...και θα κλείσεις και τα πατζούρια. Τελικιάζει στα 230km/h και με ελάχιστα χρήματα στήνεται σαν dragster γράφωντας 7 δευτερόλεπτα στο τετρακοσάρι.
    Για την ακρίβεια...για ψάξε να δεις ποιά είναι η ποιό γρήγορη μηχανή παραγωγής στο τετρακοσάρι. Παραγωγής έτσι?
    Ο 1340cc κινητήρας το 1998 έβγαζε 14κιλά ροπής στις 2.750rpm.
    Τώρα ήρθανε οι κανονισμοί euro και τα λοιπά και έχει πέσειστα13 κιλά ροπής στις 3χιλιάδες με μεγαλύτερο κινητήρα. Και πάλι όμως έχει στήσιμο ωραίο.
    Άλλη η φάση να λειτουργείς την μηχανή στα κόκκινα για να πάει γρήγορα και άλλη η φάση
    να την λειτουργείς normal και να πηγαίνει γρήγορα.
    Και κάτι ακόμα. Cruising Speed. Πηγαίνεις με 160, μπορείς άνετα να ανεβάσεις στα 180 και νιώθεις τον κινητήρα να γουστάρει. Να λειτουργεί όμορφα όπως πρέπει.

Έναν κινητήρα που δεν του πίνεις το αίμα για να νιώσεις το τράβηγμα, αλλά το τράβηγμα είναι εκεί όποτε και σε όποιες στροφές και αν ανοίξεις το γκάζι. Στην μηχανή μου ιδίως και στις 2 στροφές το πιο απαλό τράβηγμα του γκαζιού συνεπάγεται παστέλι στο κούτελο.

Εγώ σου λέω να οδηγήσεις μία 883 και δεν θα το πιστέψεις πως πάει η μηχανή αυτή. Πραγματκά θα είναι έκπληξη και μετά θα θες σίγουρα να τεστάρεις μία μεγαλύτερου κυβισμού.

Απο εκεί και έπειτα...οι μηχανές αυτές δεν είναι κάτι που το παίρνεις για να το πουλήσεις προτού πέσει η αξία του σε 5 χρόνια. Είναι κάτι που μέσω customising αποκτά την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του. Είναι κάτι που το παντρεύεσαι αλλά με την καλή έννοια. Για κάποιον που έχει μεγάλο πάθος γουστάρει μία μηχανή να γράφει το όνομα του.
    Και άμα τυχόν πουληθεί, που ΔΕΝ πουλιέται...θα πουληθεί ανάλογα με το design ίσως και πιο ακριβά. Γενικά τους Harleάδες που έχουνε πειράξει την μηχανή τους, τους σταματάει κόσμος και τους κάνει τρελές προσφορές.
    Φαντάσου αυτό. Είσαι σταματημένος στο φανάρι. περνάει πεζός κοιτάζωντας...σου λέει
    -"ωραία είναι αυτή...τι κινητήρα έχει?"
    -"S&S 2.300..."
    -"wow....είναι 2300 κυβικά ε?"
    -"αχμ....ναι...είναι"
    "την πουλάς?"
    -"αμμμ....εεμμμμ....βασικά....η αλήθεια είναι πως..."
    -"20 χιλιάρικα..."
    -"Βασικά κοίτα φίλε...η μηχ..."
    -"45...."
    Αφού την οδήγησε Harleaς την μηχανή μου (κανείς δεν την οδηγάει, αλλά αυτός τις φτιάχνει), κάνει μία βόλτα επιστρέφει 1 λεπτό μετά και λέει...
    "Δεν είναι μούρικη η μηχανή σου...΄κανείς δεν προφέρθηκε να την αγοράσει."

Και το group της Harley είναι πραγματικά το πιο οργανωμένο και μεγαλύτερο group της γης.Κάθε χρονιά γίνονται τουλάχιστον 3 meetings σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις σε μέρη που δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι θα πας. Δεν μιλάω για Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία και τα γνωστά. Μιλάω για Φινλανδία, Δανία, Σουηδία. Γίνονται τα rallies γενικότερα που μαζεύονται 13 χιλιάδες μηχανές το λιγότερο, καμμία δεν είναι ίδια με την άλλη, με συναυλίες, μαγαζιά...τρελά πράγματα.

13 χιλιάδες r1 όλες ίδιες μεταξύ τους θα μου προκαλούσανε κατάθλιψη. θα ένιωθα σαν να μπήκα σε ένα τεράστιο δωμάτιο καθρέφτες.

Όλες καλές είναι. Και οι R1. Αλλά όποιος πιστεύει ότι η Harley είναι μάπα μηχανές πραγματικά δεν ξέρει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    προσθεστε στον τιτλο japan vs europe vs us..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Αλλά όποιος πιστεύει ότι η Harley είναι μάπα μηχανές πραγματικά δεν ξέρει.
    τι καλο κανουν εκτος απ το να ξεχωριζουν? για οτιδηποτε εκτος απο χαλαρη βολτουλα υπαρχουν καλυτερες μηχανες..

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε