Σελίδα 156 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 56106146151152153154155156157158159160161166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.326 έως 2.340 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    δεν υπάρχει αθανασία...
    Υπάρχει, του Αιγάλεω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	athanasiasm_494x320.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	23,3 KB 
ID:	203799
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Οκ εμείς είμαστε τεμπέληδες,κλέφτες και άχρηστοι..Αφού μας κατάλαβαν..Οι άλλοι πως την πάτησαν έτσι;;Και όταν λέω άλλοι εννοώ τις οικονομικές υπερδυνάμεις που όλα είναι όπως πρέπει...

Ενδεικτικά...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=175625

<< Η δημοσιονομική κρίση πλήττει πολλές αμερικανικές Πολιτείες αναγκάζοντάς τις να καταφύγουν σε αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και σε περικοπές των συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων ή, ενίοτε, των μελλοντικών δημοσίων υπαλλήλων. >>

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4576100

<<Περικοπές στο βρετανικό δημόσιο>>

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231051435

<<Ενέκρινε η γερμανική κυβέρνηση τις περικοπές στον προϋπολογισμό για το 2011>>

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=171735

<<«Κίνδυνος στάσης πληρωμών από την Ιαπωνία» λέει ο πρωθυπουργός της χώρας>>

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=11916947

<<Περικοπές μισθών και στην Ισπανία>>

http://www.eurocapital.gr/index.php/...ink/14592.html

<<Για την εξυγίανση των δημοσιονομικών της η Ιταλία περνάει σε ένα δραστικό πρόγραμμα περικοπών, το οποίο φθάνει τα 24 δισ. ευρώ μέχρι το 2012. Έντονες πάντως είναι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. >>

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4579390

<<Την ίδια ώρα, τη μείωση κατά 45 δισ. ευρώ των δημοσίων δαπανών της έως το 2013, ανακοίνωσε η Γαλλία προκειμένου να μειωθεί στο 3% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος της.>>

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Δεν τελειώσαμε με το ασφαλιστικό

Tου Στέφανου Μανου*

Στην «Καθημερινή» της περασμένης Τετάρτης (7/7/2010) έγραψα ότι -αν ήμουν στη Βουλή- θα ψήφιζα «ναι» για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ναι, αλλά με βαριά καρδιά. Διότι, μολονότι έχει θετικά στοιχεία, δεν αγγίζει την καρδιά του προβλήματος. Και γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι σε δύο τρία χρόνια, αν όχι και ενωρίτερα, το ασφαλιστικό θα ξαναέρθει στο προσκήνιο. Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκης στο βιβλίο του «Το εκκρεμές της σύγκλισης» (2006) επεσήμανε ότι «η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι μια χώρα η οποία έχει ταυτόχρονα τους πιο πλούσιους και τους πιο φτωχούς συνταξιούχους σε όλη την Ε.Ε.»

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...07/2010_407645
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οτι τα κάναμε σκατά 20+ χρονια τώρα....
    Δεν κάναμε.... έλεος πια με αυτή τη καραμέλα!!!

Έκαναν!!!!!!!!!!!! δεν συμμετείχαμε όλοι σε αυτό το φαγοπότι!!

Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια δουλεύω με 500-800? και δίνω τα 250-350 στο νοίκι!!!! Δεν έχω τολμήσει ούτε για αστείο να σκεφτώ π.χ. να κάνω οικογένεια γιατί δεν μπορώ να συντηρήσω ούτε τον εαυτό μου. Βρέθηκα να χρωστάω ένα σκασμό λεφτά στις τράπεζες... όχι γιατί πήγα διακοπές ή αγόρασα σπίτια και αυτοκίνητα... αλλά γιατί έπρεπε να πληρώσω νοίκια τους μήνες που ήμουν άνεργος ή τους μήνες που έτρεχα στα νοσοκομεία.

Κάποιοι 50-60αρηδες κοιλαράδες μπορεί να τα έκαναν σκατά αλλά εγώ δεν έχω καμιά σχέση με αυτούς!!! Εγώ τώρα καλούμαι να πληρώσω τα εφάπαξ τους, τις συντάξεις τους και ότι άλλο έχουν φάει και να δουλεύω μέχρι τα εβδομήντα μου με μισθούς της πείνας!!!!

Δεν δέχομαι από κανέναν και ειδικά από νέους ανθρώπους την καραμέλα του φταίμε όλοι!!!!!

Όποιος νιώθει συνυπεύθυνος ας σκύψει κι ας βάλει το χέρι στην τσέπη......

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis

Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια δουλεύω με 500-800? και δίνω τα 250-350 στο νοίκι!!!!
    και για αυτους που λενε πως φταιει ο εργαζομενος (εκ του ασφαλους) να δουνε 5 χρονια πριν που συγκριναμε τα 700 ευρω το μηνα με τα 1100 -1200 του ανειδικευτου γερμανου...

και μιλουσαμε για εξισωση....ενω οι διευθυντες των ΔΕΚΟ και της Τραπεζας της Ελλαδος ή της Εθνικης ειχαν μισθους ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ απο τους αντιστοιχους ευρωπα'ι'κους.....

θελει φενγκ σου'ι' και Ται Τσι για να καταλαβουμε δηλ . οτι η σαπιλα δεν οφειλεται στον εργατη του εργοστασιου και στον οδηγο φορτηγου κλπ κλπ
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    θελει φενγκ σου'ι' και Ται Τσι για να καταλαβουμε δηλ . οτι η σαπιλα δεν οφειλεται στον εργατη του εργοστασιου και στον οδηγο φορτηγου κλπ κλπ
    Nαι αλλά και ο εργάτης και ο φορτηγατζής ψήφιζε και ανεχόταν τη σαπίλα.
    Όχι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas

.........

Δεν δέχομαι από κανέναν και ειδικά από νέους ανθρώπους την καραμέλα του φταίμε όλοι!!!!!

Όποιος νιώθει συνυπεύθυνος ας σκύψει κι ας βάλει το χέρι στην τσέπη......

+1000000000000
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Nαι αλλά και ο εργάτης και ο φορτηγατζής ψήφιζε και ανεχόταν τη σαπίλα.
    Όχι;
    Όχι!!! Εγώ και πολλοί άλλοι δεν τους ψηφίσαμε ποτέ αυτούς!!! όσοι τους ψήφισαν να τους λουστούν!! εγώ τα περισσότερα χρόνια ψήφιζα ανύπαρκτα κόμματα... γι αυτό και την ώρα της κρίσης θα κόψω λαιμούς χωρίς καμιά απολύτως ενοχή!!!

... εγώ τα περισσότερα χρόνια ψήφιζα ανύπαρκτα κόμματα...
    Ομοίως. Τι ποσοστό είμαστε όμως, μωρέ σύντεκνε;

Όταν είδες τον απέναντι να κλέβει εμίλησες; Εγώ όχι.
    Όταν είδες το γνωστό σου βοσκό να πέρνει 10Χ επιδότηση για ανύπαρκτα ζώα και τον ελαιοπαραγωγό να καρπώνεται επιδότηση για δένδρα που δεν υπήρχαν εμίλησες; Εγώ όχι.
    Όταν είδες το συμμαθητή σου να διορίζεται με μέσον και να πετούνε όξω τον επιτυχόντα στο ΑΣΕΠ είπες πράμα; Εγώ όχι.
    Και τα λοιπά, και τα λοιπά...
    Δε φέρω λοιπόν ευθύνη; Φέρω!

Όχι!!! Εγώ και πολλοί άλλοι δεν τους ψηφίσαμε ποτέ αυτούς!!! όσοι τους ψήφισαν να τους λουστούν!! εγώ τα περισσότερα χρόνια ψήφιζα ανύπαρκτα κόμματα... γι αυτό και την ώρα της κρίσης θα κόψω λαιμούς χωρίς καμιά απολύτως ενοχή!!!

τους ψηφιζε αυτος που βολευτηκε στη νομαρχια, ο συμβασιουχος των 6 και 8 μηνων , ο καημενος ο πτυχιουχος που τον κανανε εισπρακτορα στα διοδια με πτυχιο ηλεκτρ.μηχανικου, ακομα και ταμιες στο βασιλοπουλο που μπηκαν με μεσο...!!!! και ειτε το πιστευετε ειτε οχι ...αυτη η αρρωστια εχει καταφερει να ειναι οι παραπανω ΠΛειοΨΗΦΙΑ........

τους ψηφιζε αυτος που βολευτηκε στη νομαρχια, ο συμβασιουχος των 6 και 8 μηνων , ο καημενος ο πτυχιουχος που τον κανανε εισπρακτορα στα διοδια με πτυχιο ηλεκτρ.μηχανικου, ακομα και ταμιες στο βασιλοπουλο που μπηκαν με μεσο...!!!! και ειτε το πιστευετε ειτε οχι ...αυτη η αρρωστια εχει καταφερει να ειναι οι παραπανω ΠΛειοΨΗΦΙΑ........
    Κοπέλια όλοι συμφωνούμε και όλοι τα γνωρίζουμε.
    Τώρα ίντα;
    Λύση;

Λύση;
    σα να ρωτας τι κανουμε με τη γαγγραινα

σα να ρωτας τι κανουμε με τη γαγγραινα
    Ξέρω...
    Αλλά έχω και 2 κοπέλια που θα με ρωτήξουνε "Εσύ μ@λάκα πατέρα τοτεσές ίντα έκαμες; "

Όταν είδες τον απέναντι να κλέβει εμίλησες; Εγώ όχι.
    Όταν είδες το γνωστό σου βοσκό να πέρνει 10Χ επιδότηση για ανύπαρκτα ζώα και τον ελαιοπαραγωγό να καρπώνεται επιδότηση για δένδρα που δεν υπήρχαν εμίλησες; Εγώ όχι.
    Όταν είδες το συμμαθητή σου να διορίζεται με μέσον και να πετούνε όξω τον επιτυχόντα στο ΑΣΕΠ είπες πράμα; Εγώ όχι.
    Και τα λοιπά, και τα λοιπά...
    Δε φέρω λοιπόν ευθύνη; Φέρω!

Και να μίλαγες φίλε...Έχουν βουλώσει τις τρύπες,σπάνια περνάει κάτι και ακόμα πιο σπάνια φτάνει στα σωστά αυτιά...Μόνο αν αποφασίσει ο Κοντομηνάς και ο Βαρδινογιάννης βγαίνει κανά Βατοπέδι στην φόρα και αυτό μόνο για όσο χρειάζεται....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ