Σελίδα 157 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 57107147152153154155156157158159160161162167 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.341 έως 2.355 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Φίλε Τοτο και εγώ κάπως έτσι ήμουνα.
    Έλεγα...χα τους βλάκες...340 άλογα με κινητήρα 5 λίτρα..big deal...η BMW με 5 λίτρα σου βγάζει 512 άλογα.
    Χα τους βλάκες έλεγα...το Impreza σου βγάζει 330 άλογα με 2500 κυβικά.
    Χα τους βλάκες.."there is no replacement for displacement" άκου εκεί ρήμα.

Και όμως φίλε... δεν είναι τόσο πίσω όσο νομίζεις.

Καταρχήν το θέμα κατανάλωσης. Άμα θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω στοιχεία απο μετρήσεις που θα δείξουνε ότι μία μηχανή με πολλά κυβικά πίνει πολύ λιγότερο απο ότι μία με λίγα. Ιδίως σε ένα ταξίδι καθότι λειτουργεί με μεγαλύτερη υγεία και σε πιο χαμηλές στροφές. Και να το μεταφράσω στα Γιαπωνέζικα. Ένα GSXR600 σε ταξίδι προς Θεσσαλονίκη θα πιεί πολύ περισσότερο και θα ζοριστεί πολύ περισσότερο απο μία Hayabusha.
    Όλες οι touring μηχανές γράφουνε πολύ χαμηλή κατανάλωση σε φάση που ξεχνάς να βάλεις βενζίνη. Εμένα το Σουτζούκι DR200 μου έπινε πολύ περισσότερο την εβδομάδα για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη απο ότι το drz400 που μόλις πήρα.
    Και στην Συγγρού όταν έβγαινε με 110 πήγαινε και με το 200 με 110 πάω και με το 400. Ποιό απο τα δύο πηγαίνει πιο όμορφα σε αυτή την ταχύτητα?

Πίσω στην Αμερικανίλα τώρα. "There is no replacement for displacement".
    Πίστεψε με φίλε αν κάποιος ήτανε πολέμιος της άποψης αυτής, αυτός ήμουνα εγώ.
    Αλλά άπαξ και οδηγήσεις κάτι τέτοιο...πάει...τελείωσε. Θα τα ξεχάσεις όλα.
    Χωρίς πλάκα. Το πιο γρήγορο που έχω πάει με αυτοκίνητο είναι 280 με M3 φτιαγμένο στα 400 άλογα. Ολοκαίνουριο ήτανε τότε...340 μαμά άλογα έβγαζε στα 3.200 λίτρα. Οποιαδίποτε στιγμή άμα το ζορίσεις ψωλιάζει για πλάκα ένα Ford Mustang στα 300 άλογα με 4000λίτρα. Αλλά το mustang λειτουργεί τόσο όμορφα...ανεβάζει στροφές αργά και ταχύτητα γρήγορα. Δεν ανεβάζει ταχύτητα γρήγορα και στροφές γρηγορότερα.
    Ένα πράγμα σου λέω μόνο. Πήγαινε στην αντιπροσωπεία της Harley, και ζήτα να πάρεις για test ride την Ulysses. 100 αλογάκια στις 6600. Με φοβερές καινοτομίες επάνω. Λάδια τα παίρνει στο σασί, εξάτμηση απο κάτω, βενζίνη κάτω απο την σέλα όλα για την κατανομή του βάρους. Πραγματικά κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε οδήγησε το και έλα να μου πεις μετά.

Αμέσως μετά την Ulysses πάρε να τεστάρεις μία ninja 1000άρα. Ναι, είναι πολύ πιο γρήγορη η ninja. Αλλά θα καταλάβεις τέλεια την διαφορά του στησίματος του κινητήρα.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ρε παπαρα εγω το εχω παρει και βολτα... τι μιλας εσυ ουτε το εχεις δει....
    Φαντάζομαι.... Το πήρες και βόλτα και σου έκανε εντύπωση, το μπροστινό δισκόφρενο....

Αμα σου γράψω οτι είσαι μικρός ακόμα θα φταίω εγώ;;;

ΤεςΠα όπως θές...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Τώρα είδα και την φωτογραφία του Viper.
    Dodge Viper. 8700κυβικά srt10 κινητήρας.
    Κάποτε έβγαζε 540 ατμοσφαιρικά άλογα στις...5000 στροφές ναούμε...
    Τώρα βγάνει 600 και στην Αμερική στοιχίζει κάτι παραπάνω απο 80χιλιάδες δολλάρια.Μπορεί να κάνω και λάθος στην τιμή του.

Όπως η Mercedes έχει την AMG, BMW την AC Snitzel, η Nissan την NISMO η Dodge έχει την Henessey η οποία φοράει διπλή τουρμπίνα και αποτελεί το πιο γρήγορο μαραφέτι του πλανήτη. Βγάνει 1300 άλογα περίπου και σπάει όλα τα ρεκόρ ενώ ο κινητήρας δεν μασάει μία.
    Η Veyron με κινητήρα 8100, τετρακίνηση και τετραπλή τουρμπίνα βγάνει 1001 άλογα. Και στοιχίζει στην Αμερική γύρω στα 1.500.000 $$$

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Φαντάζομαι.... Το πήρες και βόλτα και σου έκανε εντύπωση, το μπροστινό δισκόφρενο....

Αμα σου γράψω οτι είσαι μικρός ακόμα θα φταίω εγώ;;;

ΤεςΠα όπως θές...
    Δε ειπα τπτ αντιθετο... καλο μηχανακι σαν αισθηση φρενα καλα κτλ... αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Πριν απο λίγο καιρό πέσανε 8 Harleάδες γιατί επιστρέφοντας convoy (γύρω στους 45 σύνολο)απο κάποια εκδρομή μία γυναίκα αποφάσησε να κοκαλώσει το αυτοκίνητο της στη δεξιά λωρίδα, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΉ γιατί έμαθε μέσω κινητού ότι αρκετά πιο πίσω βρισκώτανε κάποια φιλενάδα της και απόφάσησε να περιμένει. Το αστειάκι που έκανες ήτανε ιδιαίτερα κακόγουστο για το συγκεκριμένο περιστάτικο και χωρίς spam και μαλακίες τώρα, μία συγγνώμη εκ μέρους σου θα ήτανε πολύ σωστή τώρα.
    Δεν έχω να ζητήσω συγνώμη για ένα περιστατικό που μου είπε κάποιος...
    Εγώ το ανέφερα όπως ακριβώς μου το είπαν και δε το θεώρησα αστείο...

Καλά...είσαστε κολλημένοι ρατσιστές εδώ πέρα. Aκούς εκεί όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες.
    Κοίτα αυτό είναι κοινά αποδεκτό απο όλους εκτός απο τους χαρλεάδες...

Εγώ δεν μείωσα τις supersport. Και μπορώ έυκολα να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει μία.
    Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε το στήσιμο του κινητήρα της Harley γιατί νομίζετε ότι πρέπει ντε και καλά μία μηχανή για να είναι δυνατή να τριακοσαρίζει κιόλας. Πρόβλημα σας...εσείς χάνετε που ήσαστε κολλημένοι. Δεν θα προσπαθήσω να σας κάνω κλύσμα.
    Και να προσπαθούσες δεν νομίζω να μπορέσεις να πάρεις κάποιον με το μέρος σου...
    Αν γυρίσεις λίγο πιο πίσω θα διαβάσεις οτι στο χώρο του τσόπερ είναι όχι κορθφή η Χάρλευ αλλά για μένα μονοπώλειο...

Αλλά το τσόπερ... έχει να κάνει με easy-riders και όχι με επιδόσεις οπότε σταμάτα τα ανέκδοτα περι δύναμης και επιδόσεων γιατί δεν σε παίρνει!

Απορία:Ρε παιδιά? Ίσως κάνω και λάθος διορθώστε με...αλλά θεωρείτε καλό να βγαίνουνε τα άλογα στις 14 χιλιάδες?
    Θα σε πάω στα αυτοκίνητα για να το καταλάβεις γιατί οι καλύτεροι κινητήρες του κόσμου στα αμάξια είναι αυτοί που βγάζουν την δύναμη κοντά στις 10,000σαλ?S2000 RX8 ktl...
    Γιατί στηv F1 φτάνουν τις διπλές σχεδόν?
    Γιατί το ίδιο στα motogp?

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!

Άμα εσύ μπερδέυεις Hyosung με Harley τότε πρόσεχε μην μπερδευτείς και σκαρφαλώσεις σε καμμία Fazer κατά λάθος.
    Δεν μπορείς με την καμμία να αρνηθείς ότι απο όλα τα οχήματα του πλανήτη...Ferrari, Aston Martin, BMW, Impreza, Porsche, Yamaha, Harley...ο ήχος της Harley είναι κάμποσα επίπεδα παραπάνω.
    Ε όχι τώρα να το ακούσω και αυτό... υποκειμενικό ναι αλλά όχι και έτσι...!!!
    Όσο περισσότεροι κύλινδροι τόσο πιό ωραίος ο ήχος!
    βλέπε F1 & motogp
    Οι Χαρ-χάρλει ακούγονται ένα κλίκ πάνω καλύτερα απο παπάκι GLX με sebring αν πάλι βάλεις 2 παπάκια μπροστά είναι ίδιος! Άντε κανα ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ...Χ2

[B]
    Οι διάλογοι σου είναι πολύ αστείοι...πάω να αλλάξω μποξεράκι γιατί κατουρήθηκα πάνω μου.
    [B]
    Μη το αλλάξεις ακόμα κάνε μία βόλτα με ένα japan ss και μετά θα χρειαστεί σίγουρα άλλαγμα.!!!

Φίλε με άτομα σαν και εσένα όχι δεν θέλω να συζητήσω. Ούτε και με χαζά άτομα
    Δε κατάλαβα τί εννοείς άτομα σα και εμένα?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Banned
    Έτσι-'ετσι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hennessey_vv800.jpg 
Προβολές:	74 
Μέγεθος:	63,4 KB 
ID:	98115

Τώρα είδα και την φωτογραφία του Viper.
    Dodge Viper. 8700κυβικά srt10 κινητήρας.
    Κάποτε έβγαζε 540 ατμοσφαιρικά άλογα στις...5000 στροφές ναούμε...
    Τώρα βγάνει 600 και στην Αμερική στοιχίζει κάτι παραπάνω απο 80χιλιάδες δολλάρια.Μπορεί να κάνω και λάθος στην τιμή του.

Όπως η Mercedes έχει την AMG, BMW την AC Snitzel, η Nissan την NISMO η Dodge έχει την Henessey η οποία φοράει διπλή τουρμπίνα και αποτελεί το πιο γρήγορο μαραφέτι του πλανήτη. Βγάνει 1300 άλογα περίπου και σπάει όλα τα ρεκόρ ενώ ο κινητήρας δεν μασάει μία.
    Η Veyron με κινητήρα 8100, τετρακίνηση και τετραπλή τουρμπίνα βγάνει 1001 άλογα. Και στοιχίζει στην Αμερική γύρω στα 1.500.000 $$$
    ΚΑι γαμω τα αμαξια το viper αλλα για να το φορολογησεις εδω στην Ελλαδα πρεπει να εισαι εργοστασιαρχης

Banned
    Δε ειπα τπτ αντιθετο... καλο μηχανακι σαν αισθηση φρενα καλα κτλ... αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ
    ΓλήΓΛόΡΡη... Την γραμμή κύλισης και την συμπεριφορά του συγκεκριμένου σε στροφή, η Sutzukakia kai gia simera δεν την έχει και την κοιτάει με τηλεσκόπιο....

Μάθε οτι κάποιοι άνθρωποι μελέτησαν αυτό που έβγαλαν στην παραγωγή, και κάποιοι άλλοι είπαν ας πουλήσουμε..........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ακομα κ το viper, δν συγκρινεται με τον ευρωπαικο ανταγωνισμο..

νομιζω κανει εδω καπου 150Κ

αλλα στα αμαξια ειδικοτερα ταιριαζει ακομα περισσοτερο το..

ADD SPEED, ADD LIGHTNESS

o colin chapman αυτο ελεγε, ουτε add displacement, ουτε add horsepower, κ ειχε δικιο, το απεδειξε κ το παραδεχτηκαν ολοι.

ΓλήΓΛόΡΡη... Την γραμμή κύλισης και την συμπεριφορά του συγκεκριμένου σε στροφή, η Sutzukakia kai gia simera δεν την έχει και την κοιτάει με τηλεσκόπιο....

Μάθε οτι κάποιοι άνθρωποι μελέτησαν αυτό που έβγαλαν στην παραγωγή, και κάποιοι άλλοι είπαν ας πουλήσουμε..........

Ναι αλλα εσυ πες μου για πιο λογο την πηρε αυτος που τιν εχει...

Ειναι τατουατζης κυκλοφορει με σαγιοναρες καπελακι σορτσακι μπλουζακι να φενονται τα τατοο του και δε ξερει να οδηγαει...

Παντως ερχεται ωραια σουζα ι μαλακια μου θυμισε το gilera μου

Με φοβερές καινοτομίες επάνω. Λάδια τα παίρνει στο σασί,
    Αυτό το κάνει εδώ και χρόνια κάποιο παλιό ιαπωνικό enduro πχ.. ΧΤ ΧR κτλ...

Με φοβερές καινοτομίες επάνω.
    εξάτμηση απο κάτω...
    Και το kawasaki er-6 εκεί την έχει και κάνει άθλιο θόρυβο... μοιάζει με το θόρυβο της χαρλει αλλά λιγότερο δυνατός λόγω κυβισμού...

βενζίνη κάτω απο την σέλα
    Όχι ρε π@#στη μου τώρα αντιγράφουν και τα παπάκια...

Με φοβερές καινοτομίες επάνω....όλα για την κατανομή του βάρους.

Πραγματικά κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε οδήγησε το και έλα να μου πεις μετά.
    Κάνε τη χάρη και χάσε το χρόνο σου άδικα! ή αν βαριέσαι κάτσε στο σπίτι και μή κάνεις τιποτα το ίδιο είναι!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Banned
    Ναι αλλα εσυ πες μου για πιο λογο την πηρε αυτος που τιν εχει...

Ειναι τατουατζης κυκλοφορει με σαγιοναρες καπελακι σορτσακι μπλουζακι να φενονται τα τατοο του και δε ξερει να οδηγαει...

Παντως ερχεται ωραια σουζα ι μαλακια μου θυμισε το gilera μου
    Δεν μπορώ να σου πώ γιατί ο συγκεκριμένος πήρε αυτή τη μοτο, αλλά μπορώ να καταλάβω οτι έννοιωσες πολύ πιο "οικία" πάνω της, μιάς και σου θύμησε το παλιό σου μηχανάκι...

Σιγα το πραμα βενζινη κατω απο τι σελα ρε... to Vmax Μοντελο του 90 το εχει αυτο...

Το yamaha mt-01 που ειναι 1.700 κυβικα ι 1.600 κυβικα και βγαζει τι δυναμη.. σε 4.500-5.000 σαλ δε ξερω θα σας γελασω.... το εχω παρει βολτα μεγαλη κιολας.. καμια 100 χλμ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.... ναι ειναι ανετο και ξεχωριστο μηχανακι δε λεω... αλλα δε προχωραει ρε παιδια... ασε που ακουγετε σαν αμαξι...

Δεν μπορώ να σου πώ γιατί ο συγκεκριμένος πήρε αυτή τη μοτο, αλλά μπορώ να καταλάβω οτι έννοιωσες πολύ πιο "οικία" πάνω της, μιάς και σου θύμησε το παλιό σου μηχανάκι...
    Μου φανηκε πολυ ελαφρι μηχανακι.. δε ξερω ποσα κιλα ειναι.. θα σε γελασω...

Απλα οταν συνηθηζεις με ενα μηχανακι με πολυ δυναμη και πολυ τρελα... που ακομα και με 250 ανοιγεις το γκαζι και τραβαει σαν μπασταρδο.... δε μπορεις μετα να το δωσεις και να οδηγας τα αλλα...

Εγω ss 1000 θα εχω παντα... σαν δευτερο μηχανακι αν θα εχω τιν ανεσι θα παρω καποιο στρεετ v2.. αυτα... ι συπερ μοτο... τωρα japan θα ειναι ευρωπαικο οποιο μου αρεσει.

Banned
    ... ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.... ναι ειναι ανετο και ξεχωριστο μηχανακι δε λεω... αλλα δε προχωραει ρε παιδια... ασε που ακουγετε σαν αμαξι...
    Ρε ΓληΓΛοΛη να σου δώσουμε εσένα ένα screamer να βάλεις στο οκταμπούρδελό σου , μιάς και η μόνη άποψη που έχεις για μοτό είναι.... πάει.... .... δεν πάει... ... . . . ... . . . όσο πάει το πάω και διάφορες Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ....

Μάθε αγόρι μου, οτι μια πρόταση απο κάποια εταιρία δεν είναι μόνο πάει...
    Αλλά και πώς πάει...

Γιατί πάει...

Να πάει....

Έτσι πάει...

Νικάει....

Και αυτό που έχεις πιο πρόσφατο.... Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Σ Π Α Ε Ι ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!

Άντε και γράψε τίποτις το σημαντικό.....

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε