Δεν το είδα άρα δεν ξέρω. Απ' ότι κατάλαβα γενικώς από φάσεις και σχόλια δεν παίξαμε καλά και αξίζαμε να χάσουμε, άρα καλά κάναμε και χάσαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΟΝ ΚΑΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ....???
60-40 ή κατοχή ύπέρ τής ΑΕΚ,.........30 ΛΕΠΤΑ ΜΕ 10 Ο ΠΑΟΚ.........
καί τά φάουλ.........31-23 ύπέρ τού ΠΑΟΚ....!!!!!!!!!!!!!
Τόν παλικαρά σας.........ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ....??
ΚΑΦΕ.........καί...........ΓΕΩΡΓΕΑ...........προσπάθησε νά καθαρίσει άλλά τού
ξέφυγαν.........!!!!!!!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.......!!!
Ό άνθρωπος μόλις άντιληφθεί ότι χάνει τό παιχνίδι,ψάχνει κάποιον νά στείλει
στό νοσοκομείο......!!!!!
Έπρεπε νά άποβληθεί ,είδικά στή φάση πού ρίχνει κλωτσιά στόν Καφέ καί μετά τού
τραβάει καί τή μπουνιά ένώ έπεφτε.....!!!!
Έσείς είδικά φέτος ................ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ.........
στήν όποία νά ύπάρχει.......ΥΠΟΨΙΑ.......άδικίας......!!!!
Έκτός άν έχεις διαφορετική άποψη γιά τό κακό ΠΟΚ........περιμένουμε νά
μάς τό καταθέσεις......!!!!
![]()
Η αποβολή ήταν 100% άρα καλώς δόθηκε... Για τα φάουλ δεν ξέρω...
Σε ότι αφορά τώρα στην εύνοια, λογικό είναι να σου κάνει κάπως. Είχες βλέπει συνηθίσεις τόσα χρόνια που είτε είχαμε ομάδα και μας γαμούσαν, είτε δεν είχαμε διοικήση ή/και ομάδα και ήμασταν -δικαιολογημένα- στον πάτο.
Λογικό λοιπόν να σου κακοφαίνεται.
Το έχω γράψει ότι μας ευνόησε τρελά με Πανιώνιο, όπως προσπάθησε και να μας πηδήξει με τον Θρασύβουλα (η πάσα με το χέρι). Δε συζητώ τη φάση με το πέναλντι στον Μάντζιο γιατί δεν έγινε για να ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά για να μην ευνοηθεί ο ΠΑΟ (ο νοών νοείτω).
Τώρα το να με παίζει έδρα στην Τούμπα και 50-50 με πιο μικρές ομάδες, αν και δεν θα έπρεπε να γίνεται, είναι φυσιολογικό, ιδίως τώρα που τραβάει -τρόπος του λέγειν- η ομάδα και συγκεντρώνει την προσοχή του κόσμου της.
ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!!!
ΠΑΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ; ΝΑ ΒΓΩ ΤΡΙΤΟΣ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΚΟΣ...
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟΞΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ... ΕΛΕΟΣ!
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;
Πάντως ηπαραμένει...
* Α! Όσο για τα τάκλιν, οπαδοί ομάδων όπου έχουν υπηρετήσει παίκτες-τσεκούρια όπως Μανωλάς, Ανατολάκης, Καλλιντζάκης και Σια παρακαλούνται όπως σκεφτούν πριν μιλήσουν για τα μπουμπούκια των άλλωνΕ...