Σελίδα 157 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 57107147152153154155156157158159160161162167207257 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.341 έως 2.355 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    eixe ritra.4,2 me meiosi 15% nomizo ana metagrafiki periodo..kati tetoio..

tora o terens exei kollisei ok de katalabenei.

anoixan ta podia leei.

ntaxei terens exeis dikio re. to brikes.
    ειναι διφορουμενο σπυρο....ειναι αυτο που ειπα πριν

αν εχει ρητρα ειναι ΛΙΓΑ αυτα που μπορει να κανει...και εγκειται στην ΔΙΑΘΕΣΗ του προεδρου το ΤΙ θα κυνηγησει.
    αν για παραδειγμα το επαιρνε πεισματικα...θα μπορουσε να αναβαλει-ματαιωσει την μετακινηση του παικτη.
    θα εχανε ο προεδρος-ομαδα, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχανε και ο παικτης....γιατι τετοιες συμπεριφορες απο καποιους δεν γινονται ανεκτες.

ο τζιωλης (που ακομα περιμενω να μου απαντησετε ΓΙΑΤΙ δεν μπορει να βρει ομαδα) δεν δεχχτηκε να παει σε ομαδα που του προτεινε ο παναθηναικος....και τωρα προπονειται με τα τσικο

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εμ.. να με συγχωρείτε αλλά είμαι με τον Terens σε αυτό.

Ρήτρα δέ σημαίνει τήν κάνω όπότε θέλω.........ύπάρχουν πολλοί πλάγιοι τρόποι..!!

Πού μπορείς νά χτίσεις τό δελτίο τού παίκτη στά αποδυτήρια....!!

ΑΛΛΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ..........νά χάσεις.

Αύτό δέν ήθελε ή διοίκηση τής ΑΕΚ..........καί πούλησε όσο όσο....!!!

Πολύ πεισματάρης μάς βγήκε αύτός ό Δούκας.....

ΔΟΥΚΑΣ...............ΜΑ ΔΟΥΚΑΣ.............όνομα καί πράμμα...!!!
    Οι παίκτες της Ατλέτικο δεν είχαν ρήτρα , και η ομάδα που θα τους έπαιρνε ήταν η Chelsea που έχει παίξει συναπτά έτη σε CH.L. τετράδα και πάνω ... κάθε χρόνο διεκδικεί πρωτάθλημα στην Premiere League. Μεγαλύτερο σύγχρονο όνομα και απο την Liverpool.

Όμως οι Ισπανοί απάντησαν οτι άργησαν οι Εγγλέζο-Ρώσοι. Με κίνδυνο να περπατάνε και οι δικοί της παίκτες , ώς δυσαρεστημένοι απο την κίνηση αυτή (μιλάμε για 60 μύρια τώρα οχι για 3 μύρια έτσι; ).

Να φύγει σίγουρα το δικαιούται ο Κυργιάκος.. οχι όμως 1 μέρα πριν την κρίσιμη μέρα για πρόκριση της ΑΕΚ επί όποιας αντιπάλου.. και 7 μέρες πριν το μεγαλύτερο ντέρμπυ για την ΑΕΚ στην σαιζόν!!!

ΠΟΥΣΤΙΑ.. και ακόμα μεγαλύτερη ΠΟΥΣΤΙΑ γιατί ανοίγεις το στόμα και λες "ΑΕΚαρα". Μην μιλάς καλύτερα.. μάσα τσίχλα.

Δικαίωμα του λοιπόν να φύγει με ρήτρα ή και χωρίς ρήτρα... το θέμα είναι το χρονικό σημείο που το επέλεξε. Και λάθος της ΑΕΚ που δεν τον κατέβασε έστω και στην 16αδα χωρίς να παίξει (ξέρετε οτι μπορεί να το κάνει) και τέρμα η Ευρώπη για αυτόν... πουστιά στην πουστιά. Ήταν παίκτης της ΑΕΚ εκείνη την στιγμή και το επέλεξε να μην τον κάψει για την Λίβερπουλ...

Βέβαια αυτό στην πορεία της χάρισε τον δανεικό Νέμεθ λόγω καλών σχέσεων αλλά εμένα ώς ΑΕΚτζή δείχνει οτι δεν εκτιμάς την ομάδα ώς πρόσωπο και αφήνεις όποιον θέλει να την κάνει ...και χέσε την διοίκηση... κρεμάει συμπαίκτες.. προπονητή ... κόσμο..Αλλά ειδικά συμπαίκτες που αν θέλετε είναι και συνεργάτες και σίγουρα θα βρεί κάποιον μπροστά του.

Τσαμπουκάς ήταν ο Κυριάκος... αλλά τελικά ήταν όπως λέμε μισθοφόρος αρχηγός. Που δεν είναι κάτι καινούριο ή παράδοξο... αλλά μην το "παίζεις" κιόλας.

Κακά τα ψέματα .. η ΑΕΚ με τα χρήματα αυτά πήρε παίκτες και έκλεισε τρύπες.. αλλά με βαρύ τίμημα στο πρόσωπο της ομάδος και στην δυναμική της απέναντι σε παίκτες τώρα που δεν θα διστάσουν να κάνουν το ίδιο.

Και το μάρμαρο το πληρώνει τώρα ο Τζεμπούρ που μεταξύ μας πήγε να κάνει την βεντέτα σαν τον Κυριάκο αφού είδε πως υπάρχει χαλαρότητα... κατανοητό τώρα;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    i ton tsantisa poly..i grafei kamia ekthesi e??:rotflmao: :rotflmao:

seminario paparologias??
    otan les kati na to les me epixirimata..edo loipon se akoyo..pes ena plagio tropo re xerola.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ .......... ΞΥΠΝΙΟ ΠΑΙΔΙ

Καί έπειδή σού τό έγραψα.........άλλά έν πάσει περιπτώσει

ή έπανάληψη είναι ή μήτηρ τής μαθήσεως

'Απαγορεύει καμμιά ρήτρα νά βάλεις τόν παίκτη νά παίξει..??

ΑΠΑΝΤΑ....!!

Άν έπαιζε ό Κυργιάκος στή Ρουμανία ήταν άχρηστος γιά τή Λίβερπουλ...??

ΑΠΑΝΤΑ...!!

Άν άρνιόταν νά παίξει,έτρωγε διακοπή συμβολαίου...??

ΑΠΑΝΤΑ...!!!

Ποιάς όμάδας παίκτης ήταν ό Κυργιάκος τήν Πέμπτη..??

ΑΠΑΝΤΑ...!!!

ΑΝΤΕ..............μόλις τό καταλάβεις έδώ είμαι νά προχωρήσουμε...!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Κακά τα ψέματα .. η ΑΕΚ με τα χρήματα αυτά πήρε παίκτες και έκλεισε τρύπες.. αλλά με βαρύ τίμημα στο πρόσωπο της ομάδος και στην δυναμική της απέναντι σε παίκτες τώρα που δεν θα διστάσουν να κάνουν το ίδιο.
    μπορεις να πιστευεις οτι θες για τον κυργιακο και καλα κανεις... αλλα και εγω στη θεση του θα την εκανα για το λιβερπουλ... να μη λεμε μπουρδες μεταξυ μας.... ασε που εκει θα παιρνει 1,8 μυρια το χρονο... τεσπα....

αλλα ρε μαγε πως μπορεις να κατησεις παικτη που εχει ρητρα? αν ηθελες να το παιξεις βαρυ πεπονι ΝΑΙ μπορουσες να τον δηλωσεις στην 18αδα του ευρωπαικου παιχνιδιου... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟN ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ξαναλεω η ρητρα ηταν 3,5 μυρια.... και πηραμε (λενε) 3 μυρια και τον νεμεθ δανεικο..... και για να μη ξεχναμε... τον Κυργιακο τον πηραμε τσαμπέ.... ετσι για το τυπικο της υποθεσης....

ΑΝΤΕ.............

Καλό Πάσχα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ .......... ΞΥΠΝΙΟ ΠΑΙΔΙ

Καί έπειδή σού τό έγραψα.........άλλά έν πάσει περιπτώσει

ή έπανάληψη είναι ή μήτηρ τής μαθήσεως

'Απαγορεύει καμμιά ρήτρα νά βάλεις τόν παίκτη νά παίξει..??

ΑΠΑΝΤΑ....!! oxi fysika.ritra bazeis sto paixti giati thes na ton poyliseis sta lefta tis ritras sosta?ektos an kano lathos .

Άν έπαιζε ό Κυργιάκος στή Ρουμανία ήταν άχρηστος γιά τή Λίβερπουλ...??

ΑΠΑΝΤΑ...!!oxi o kyriakos de nomizo na phge gia basikos an kai mporei na bgei alla fysika kai tha ton pernan an epeze kai mono premier league.

Άν άρνιόταν νά παίξει,έτρωγε διακοπή συμβολαίου...??

ΑΠΑΝΤΑ...!!! oxi diakopi symbolaioy???kala kai an epeze kai ebaze kai dyo aytogoal ti tha toy kanes??minisi?

Ποιάς όμάδας παίκτης ήταν ό Κυργιάκος τήν Πέμπτη..??

ΑΠΑΝΤΑ...!!!tis AEKARAS MAS RE TRELE??

ΑΝΤΕ..............μόλις τό καταλάβεις έδώ είμαι νά προχωρήσουμε...!!! den exo katalabei akoma giati kai ti tha kerdize i aek apo ti stasi poy protineis..to kyriako os paixti??ma eimaste sobaroi tora?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μπορεις να πιστευεις οτι θες για τον κυργιακο και καλα κανεις... αλλα και εγω στη θεση του θα την εκανα για το λιβερπουλ... να μη λεμε μπουρδες μεταξυ μας.... ασε που εκει θα παιρνει 1,8 μυρια το χρονο... τεσπα....

αλλα ρε μαγε πως μπορεις να κατησεις παικτη που εχει ρητρα? αν ηθελες να το παιξεις βαρυ πεπονι ΝΑΙ μπορουσες να τον δηλωσεις στην 18αδα του ευρωπαικου παιχνιδιου... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟN ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ξαναλεω η ρητρα ηταν 3,5 μυρια.... και πηραμε (λενε) 3 μυρια και τον νεμεθ δανεικο..... και για να μη ξεχναμε... τον Κυργιακο τον πηραμε τσαμπέ.... ετσι για το τυπικο της υποθεσης....

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΙΝΤΡΑΧΤ.........ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

Καί τού άνεβάσαμε τό κασσέ............Έθνική κ.λ.π....

Έπίσης νά μή τό ξεχνάμε...!!!

poloi romantikoi eiste me ta epagelmata..TON ALLON E?

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ο καθένας έχει τα δίκια του.

Ο τέρενς ότι χαλάει η εικόνα και ο προγραμματισμός της ομάδας και ο ιντι ότι δεν λες όχι σε τέτοια ομάδα.

Εγώ αν ήμουν στη θέση του Κυργιάκου και δεν με έδινε η ομάδα μου θα του έκαιγα σπίτια και οικογένεια. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μεγαλύτερη -έως τώρα- μεταγραφή Έλληνα παίκτη (όχι σαν ποσό αλλά σαν όνομα).

Τώρα το αν χαλάει το προφίλ της ομάδας είναι σχετικό. Στο χέρι τους είναι να εκμεταλλευτούν με τέτοιο τρόπο τα λεφτά που στο τέλος ο κόσμος θα τους προσκυνάει! Αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Όσο για το αρχηγηλίκι που λέτε ότι πουλούσε ο Κυργιάκος δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι ήταν ψεύτικο; Ο άνθρωπος είπε αυτά που ένιωθε. Το ότι έτυχε δυο μέρες μετά να του κάνει πρόταση η Λίβερπουλ και τη δέχτηκε δε σημαίνει και ότι έλεγε ψέματα. Δηλαδή αν εγώ με το αφεντικό μου είμαστε κολλητοί και έρθει μια απ'τις μεγαλύτερες εταιρείς του κόσμου και μου πει "έλα για αντιπρόεδρος" εγώ θα πω όχι; ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ. Αν ήμουν ο πρώτος Έλληνας με μεταγραφή στη Λίβερπουλ θα φούσκωνα σαν το παγώνι, δεν ξέρω για εσάς.

Κατά τα άλλα συνεχίστε γιατί έχει πλάκα
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑ ΑΝ.............

Τό παίζαμε.....ίσως καί κάποιον άλλον Νέμεθ...!!

Άλλά άμα είσαι φτωχομπινές......τί περιμένεις..??

Μόλις ήρθε ή πρόταση μόνο πού δέ χύσανε όλοι τους......

Τώρα θά μού πείς σέ μάς θά πήγαιναν ..??

ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....?? ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ 5 ΜΥΡΡΙΑ.........

Στούς καλούς μας τούς έπενδυτές ,τά φτωχαδάκια......IDI......ου ου....

Έσύ μαζί τους δέν είσαι...??

Άντε γερά άπό κοντά.

Πουλάς ένα παραμύθι δέ μάς έκατσε ό Ζόνας καί καθάρισες....!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΧΟΡΤΟ ΡΕ.......ή ΑΕΚ είχε άνέκαθεν παράδοση στούς νοήμονες
    άνθρώπους....
    Καί ό γαύρος στούς έπιστήμονες.......γαμώ τό hayabusa μου μέσα....!!

υγ. Δέν πιστεύω νά τά πιστεύεις αύτά πού άπαντάς.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ειναι διφορουμενο σπυρο....ειναι αυτο που ειπα πριν

αν εχει ρητρα ειναι ΛΙΓΑ αυτα που μπορει να κανει...και εγκειται στην ΔΙΑΘΕΣΗ του προεδρου το ΤΙ θα κυνηγησει.
    αν για παραδειγμα το επαιρνε πεισματικα...θα μπορουσε να αναβαλει-ματαιωσει την μετακινηση του παικτη.
    θα εχανε ο προεδρος-ομαδα, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχανε και ο παικτης....γιατι τετοιες συμπεριφορες απο καποιους δεν γινονται ανεκτες.

ο τζιωλης (που ακομα περιμενω να μου απαντησετε ΓΙΑΤΙ δεν μπορει να βρει ομαδα) δεν δεχχτηκε να παει σε ομαδα που του προτεινε ο παναθηναικος....και τωρα προπονειται με τα τσικο
    Ασχετο άλλα θύμισε μου ρε george πόσα σας είχαν δωσει για τον Βυντρίνιο από Γερμανία μεριά και είχατε αρνηθεί?

έχω ξεχάσει και θέλω να τακούω

ρε τι κόλλημα έχετε φάει με τον Κυριάκο μια χαρά έκανε και πήγε Liverpool, αυτό έλειπε να έρθει τέτοια πρόταση και να αρνηθεί, επαγγελματίες είναι ρε οι άνθρωποι και αρκετά χρήματα πήρε η Αεκ, το μόνο κακό είναι ότι ήταν μεταγραφή της τελευταίας στιγμής και χάλασε ο προγραμματισμός αλλά εντάξει δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ρωτήστε δα και τους δικούς μας που είχαν 5 μήνες για να πάρουν αριστερό χαφ και επιθετικό και πήραμε από τα 3 το μακρύτερο, είμαστε καλυμένοι λέει με το Λεονάρντο (την περασμένη κυριακή είχαμε τα βαφτίσια του σαν αριστερό χαφ όλοι συγκινηθήκαμε την ώρα που του βάζαμε λάδι) τον Ζαιρί (καλά αυτό τον βάζουμε όπου λείπει παίχτης, τις έχει όλες τις θέσεις ο άτιμος ούτε ο Βέγγος δεν τα κάνει αυτά) και τον Σοιλέδη (το παιδί θα γίνει όντως παιχταράς αλλά είναι κουλό να λες ότι τον υπολογίζεις όταν δεν τον βάζεις λεπτό σε επίσημο χώρια που δεν γίνεται με την κοινή λογική να τον υπολογίζεις για βασικό αλλά τι λέω τώρα ποια κοινη λογική??)

τέλος οι δηλώσεις περι αεκαρας του Κυριάκου κτλ κτλ, μάγκες ξυπνήστε όλοι τα ίδια λένε επαγγελματίες είναι κάποιοι πρέπει να πουλήσουν και κάνα φύλο, λογικό είναι να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, λέμε και καμια Μ@λ@κία να περνάει η ώρα και να συγκινούνται οι οπαδοί, το πρόβλημα είναι σε αυτούς που πιστεύουν τέτοιες δηλώσεις και όχι σε αυτούς που τις κάνουν.

και στα διαφημιστικά των απορυπαντικών όλοι οι λεκέδες βγαίνουν πανεύκολα αλλά όταν πέσει κόκκινο κρασί το κλαίω το ρουχαλάκι συνήθως, δεν κάνω και μύνηση για παραπλάνηση μέσω TV στο Ariel (μπουρδέλο είναι, το Skip να πέρνετε ) ούτε γκρινιάζω για αυτό.

σπυρο κανεις λαθος εκει...

ΚΑΙ διακοπη συμβολαιου μπορεις να του κανεις ανετα.. (αρνηση ασκησης επαγγελματος )

ΚΑΙ πηγε για βασικος ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ γιατι στην λιβερπουλ τραυματιστηκαν τελευταια στιγμη δυο βασικοι αμυντικοι.....αλλιως με τον κυριακο θα ασχολιοντουσαν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    σπυρο κανεις λαθος εκει...

ΚΑΙ διακοπη συμβολαιου μπορεις να του κανεις ανετα.. (αρνηση ασκησης επαγγελματος )

ΚΑΙ πηγε για βασικος ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ γιατι στην λιβερπουλ τραυματιστηκαν τελευταια στιγμη δυο βασικοι αμυντικοι.....αλλιως με τον κυριακο θα ασχολιοντουσαν?
    diladi de tha ton doseis ..eno soy dinoyn ta lefta tis ritras..kai tha toy kaneis diakopi symbolaioy??
    kala paei sti fifa..kai ton afinei eleythero.
    episis paizei..kai de trexei kan..
    sto papari toy.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II