Σελίδα 158 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 58108148153154155156157158159160161162163168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.356 έως 2.370 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ρε ΓληΓΛοΛη να σου δώσουμε εσένα ένα screamer να βάλεις στο οκταμπούρδελό σου , μιάς και η μόνη άποψη που έχεις για μοτό είναι.... πάει.... .... δεν πάει... ... . . . ... . . . όσο πάει το πάω και διάφορες Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ....

Μάθε αγόρι μου, οτι μια πρόταση απο κάποια εταιρία δεν είναι μόνο πάει...
    Αλλά και πώς πάει...

Γιατί πάει...

Να πάει....

Έτσι πάει...

Νικάει....

Και αυτό που έχεις πιο πρόσφατο.... Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Σ Π Α Ε Ι ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!

Άντε και γράψε τίποτις το συμαντικό.....
    Παει γαμιοντας και βγαζω τα γουστα μου... και ο ΗΧΟΣ ειναι σκετι καυλα δε με ενδιαφερει τπτ αλλο μετα... μπορει αμα γινω παππους οπως εσυ να παρω ducati να μι με πιανεται και ι μεση

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ορίστε ένα γαμάτο site.

και συγκεκριμένα

Fastest Supercars to 60 mph
    http://www.supercars.net/lists/zerotosixty.html

Nurburgring Nordschleife Track Times
    http://www.supercars.net/nurburgring.html

Mεγαλύτερο Top Speed
    http://www.supercars.net/lists/topspeed.html

Σιγά το πράγμα...πφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...πφφ...σιγά...και τι έγινε που έχει την καλύτερη κατανομή βάρους? Και τι έγινε που στρίβει όσο πιο γαμάτα όσο δεν πάει άλλο...πφφφ...κοντό μεταξόνιο σιγά τα αυγά.

Δεν σου κάνει εντύπωση...με γεια σου με χαρά σου. Δεν παύει να είναι όμως η μηχανή με την καλύτερη κατανομή βάρους.

Όσο για το buellίστικο φρένο...περίεργο που μας πήρε τόσο καιρό να σκεφτούμε αυτή την πατέντα απο την στιγμή που βασίζεται σε κάτι τόσο απλό.
    Μία πόρτα για να την περιστρέψεις, γύρω απο τον τοίχο στον οποίο ακουμπάει, απο που θα την σπρώξεις? Απο το σημείο που ακουμπάει στον τοίχο η απο το πόμολο της? Όσο πιο μακριά απο το σημείο γύρω απο το οποίο περιστρέφεται τόσο πιο εύκολα. Εκεί βασίζεται το φρένο της, που είμαι σίγουρος ότι θεωρείς χαζό.

Απορείτε γιατί την πήρε ο τατουατζής...μήπως να την πουλήσει να πάρει r1?

Το RX8 είναι γαμάτο αυτοκίνητο....

...για να το χέσεις.
    Καλή τεχνολογία ο Wankel δεν λέω αλλά...είναι σάπιο αυτοκινητάκι και δεν τρέχει. Ειναι για να το κυνηγάνε τα μπροστοκίνητα.
    Το παίρνει ο πλούσιος πατέρας στον χασικλή γιό του. Άμα ο γιος του ήτανε λίγο πιο υπεύθυνος θα του έπαιρνε Porsche αλλά ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα του στουκάρει οπότε του παίρνει RX8 να του πετάξει τα μάτια έξω.

Όσο για τα SS...υπάρχουνε άλλοι τρόποι να εκτονώνεις την ενέργεια σου. Λέγεται Motard ή Enduro και μετατρέπουνε την κίνηση σε παιχνίδι.
    Σε πίστα κάνουνε τρελό παιχνίδι και μπαίνουνε πολύ όμορφα σε πίστα kart. Άμα είχαμε πίστα στην Ελλάδα δεν θα το σκεφτόμουνα πολύ να πάρω είτε ένα Tuono είτε ένα R1...αλλά ξέρετε κάτι? Δεν έχουμε!!!
    Οπότε...τι χρήση έχει μία SuperSport? Είναι σαν να έχεις JetSki στο βουνό. Τώρα όποιος θέλει μπορεί κάλλιστα να βγαίνει έξω στους δρόμους να τριακοσαρίζει. Το έχω δει, το έχεις δει...όλοι έχουμε δει που καταλήγει αυτό. Και όποιος έχει μπει σε πίστα καταλαβαίνει πόσο ανούσιο είναι να παλεύεις να ξύσεις γόνατο σε δημόσιους δρόμους. Αλλά αμφιβάλλω για το πόσος κόσμος έχει μπει σε πίστα απο όσους μα όσους οδηγάνε.
    "ΟΥΓΚ Θέλω άλογα πολλά θα πάρω Ninja..."
    Kαι μετά του λες για το counter steering και σου λέει άσε μας ρε βλάκα...που για να στρίψεις δεξιά στρίβεις το τιμόνι αριστερά...

Οι επιδόσεις των Choppers δεν είναι καθόλου ανέκδοτο. Είναι γαμάτες μηχανές στην οδήγηση.
    Όλες είναι...και οι Motard..και οι ON-off ακόμα...όλες έχουνε την φάση τους. Και οι supersport.
    Απλά μερικοί άνθρωποι ρε παιδί μου...δεν γουστάρουνε να κάθονται πάνω στα αρχίδια τους για να πεταχτούνε μία μέχρι Γλυφάδα...
    Να πάρω supersport γιατί? Για να βλέπει ο υπόλοιπός κόσμος την κωλοχαράδρα μου?

Να σκάσω 15 χιλιάρικα για πλαστικά, για έναν κινητήρα που λειτουργεί στο όριο...αναρτήσεις δεύτερες...το πιο sophisticated πράγμα επάνω τους είναι ο υπολογιστής του ψεκασμού...
    Παίρνω ένα Fazer του βγάζω τον κόφτη και ιδού...ένα R1.

Ναι δεν αρνούμαι. Ισχύει ότι όσο πιο ψηλές οι στροφές τόσο πιο πολλά τα άλογα. Αλλά μην παριστάνετε τώρα ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε...Δεν είναι κανά μαργαριτάρι κινητήρας...

Άσε που αυτές ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ service κάθε 5 χιλιάδες...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ανακατασκευή ολόκληρη. Και μετά μιλάτε για οικονομία οι Γιαπωνεζόφιλοι.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Παει γαμιοντας και βγαζω τα γουστα μου... και ο ΗΧΟΣ ειναι σκετι καυλα δε με ενδιαφερει τπτ αλλο μετα... μπορει αμα γινω παππους οπως εσυ να παρω ducati να μι με πιανεται και ι μεση
    Δεν πάει γαμιώντας, υπάρχουν και άλλα, ο ήχος είναι έκτρωμα και μην πάρεις στα γεράματα DUC γιατί καμία δεν έχει άνετη θέση οδήγησης....
    Σεβάσου τη μοτό σου για αρχή και μετά θα μάθεις να σέβεσαι και τις απόψεις των άλλων... Μέχρι στιγμής, έχεις την εντύπωση οτι έπιασες τον Παπά απο τα......
    ......
    ....
    ......

γένια......

Άμα μεγαλώσεις θα δείς οτι δεν είναι έτσι...

Και στο ξαναγράφω...... Πρόσεχε εκεί έξω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ορίστε ένα γαμάτο site.

και συγκεκριμένα

Σιγά το πράγμα...πφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...πφφ...σιγά...και τι έγινε που έχει την καλύτερη κατανομή βάρους? Και τι έγινε που στρίβει όσο πιο γαμάτα όσο δεν πάει άλλο...πφφφ...κοντό μεταξόνιο σιγά τα αυγά.

.................
    Το παίρνει ο πλούσιος πατέρας στον χασικλή γιό του. Άμα ο γιος του ήτανε λίγο πιο υπεύθυνος θα του έπαιρνε Porsche αλλά ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα του στουκάρει οπότε του παίρνει RX8 να του πετάξει τα μάτια έξω.
    Aπο τα λεγόμενά σου κάνεις μπάμ οτι είσαι άσχετος...

Σε λίγο θα μας πείς οτι μία χάρλει κάνει καλύτερο χρόνο σε πίστα απο ένα R1...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Για δείξε μου ρε φίλε που κάνω μπαμ ότι είμαι άσχετος.
    Γιατί εγώ απο τότε που μπήκα δεν εκφράσει και πολλές προσωπικές απόψεις.
    Έχω παραδεχτεί τους Γιάπωνες εκεί που πρέπει. XR650, 1100XX και έχω παρουσιάσει ένα σωρό στοιχεία. Ένα σωρό συγκριτικά σε τιμές και σε μηχανές με τιμές και όχι στοιχεία που έβγαλα απο τον κώλο μου.

Εσείς τι έχετε πει?
    Πφφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...
    Όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες...
    Χα τους βλάκες τρακάρανε ο ένας πάνω στον άλλο γιατί κοιτάζανε αν τους κοιτάνε αντί να έχουνε τα μάτια τους στον δρόμο...αλλά αρνούμαι να ζητήσω συγγνώμη.(Κάτι τέτοιο λέει πολλά για τον κολλημένο ρατσιστικό σου χαρακτήρα).

Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για βλάκες που τρακάρουνε? Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για καπάκια απο σούζες, τούμπες απο endo και supersportάδες των οποίων των φρενάρισμα δεν βρίσκει πρόσφυση? Γιατί σε αυτή την περίπτωση φίλε μου λυπάμαι αλλά δεν σε παίρνει...

Γιατί κάθε πικραμένος που τρώει ψώλιασμα στα φανάρια με το Fazer του τον πιάνει το κόμπλεξ του και πέρνει r1. Γιατί το παίρνει? Για να στρίψει? Να ξύσει γόνατα? Που?Να τελικιάσει? Που? Στην υπεργαμάτη πίστα MotoGP προδιαγραφών της Αθήνας?Για να ταξιδέψει?Πως?
    Οι πραγματικοί μηχανόβιοι που είναι μάγκες, θέλουνε ανδρεναλίνη και θέλουνε να τρέξουνε θα πάρουνε Supermotard για τις πίστες. Θα πάρουνε enduro για τα χώματα. Θα πάρουνε ταξιδιάρα.

Εσύ είσαι άσχετος...είδες μηχανή με πολλά άλογα και έτρεξες να την πάρεις. Αλλά δεν πειράζει. Αργά η γρήγορα θα οδηγήσεις μία μηχανή με χαρακτήρα. Μία μηχανή με σκοπό και δεν μπορείς παρά να το δεχτείς κάποια στιγμή. Όσο έχεις κλειστές τις πύλες του εγκεφάλου σου, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

R1...ένα Fazer χωρίς κόφτη και διπλάσια τιμή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Δεν πάει γαμιώντας, υπάρχουν και άλλα, ο ήχος είναι έκτρωμα και μην πάρεις στα γεράματα DUC γιατί καμία δεν έχει άνετη θέση οδήγησης....
    Σεβάσου τη μοτό σου για αρχή και μετά θα μάθεις να σέβεσαι και τις απόψεις των άλλων... Μέχρι στιγμής, έχεις την εντύπωση οτι έπιασες τον Παπά απο τα......
    ......
    ....
    ......

γένια......

Άμα μεγαλώσεις θα δείς οτι δεν είναι έτσι...

Και στο ξαναγράφω...... Πρόσεχε εκεί έξω....

Μπορει να ειμαι πιο μικρος αλλα απο σενα εχω οδηγησει πιο πολλες μηχανες και εσυ να προσεχεις

Δεν υπαρχει μια μηχανη να τα κανει ολα παιδια.... εγω πρωσοπικα θα ημουνα ευχαριστημενος με ενα ss και ενα σουπερ μοτο... και τα 2 εχουνε τι καυλα τους...

Αλλα ενα τσοπερ δε νομιζω να μου χρειαστει ποτε... περνω ενα αμαξι καλυτερα το ιδιο γρηγορα θα παω.... και θα εχω και το κλιμα μου μεσα και ολα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Aπο τα λεγόμενά σου κάνεις μπάμ οτι είσαι άσχετος...

Σε λίγο θα μας πείς οτι μία χάρλει κάνει καλύτερο χρόνο σε πίστα απο ένα R1...

ΤΙ ρωτας τωρα ρε μλκ και εσυ... αφου 240 λαστιχο φοραει... οταν εσυ πλαγιαζεις το 190 σου... και νομιζεις οτι πλαγιαζεις.. ενω αυτος ακουμπαει ωμο χαλαρα.

Για δείξε μου ρε φίλε που κάνω μπαμ ότι είμαι άσχετος.
    Γιατί εγώ απο τότε που μπήκα δεν εκφράσει και πολλές προσωπικές απόψεις.
    Έχω παραδεχτεί τους Γιάπωνες εκεί που πρέπει. XR650, 1100XX και έχω παρουσιάσει ένα σωρό στοιχεία. Ένα σωρό συγκριτικά σε τιμές και σε μηχανές με τιμές και όχι στοιχεία που έβγαλα απο τον κώλο μου.
    1)Λοιπόν είπες οτι το Rx8 είναι για χέσιμο...
    Άν ποτέ οδηγήσεις κάποιο.. θα χρειαστεί να αλλάξεις σόβρακο για 3 φορά!
    2) Είπες για Χάρλει και επιδόσεις!
    3) Είπες για χάρλει και στρίψιμο!
    4) Έβαλες συγκριτικά που σε συμφέρουν... Όπως έκανα και εγώ αλλά δεν απάντησες...
    MV agusta brutale 910 R 19900... vs HORNET 900 F...9200

Εσείς τι έχετε πει?
    Πφφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...
    Όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες...
    Χα τους βλάκες τρακάρανε ο ένας πάνω στον άλλο γιατί κοιτάζανε αν τους κοιτάνε αντί να έχουνε τα μάτια τους στον δρόμο...αλλά αρνούμαι να ζητήσω συγγνώμη.(Κάτι τέτοιο λέει πολλά για τον κολλημένο ρατσιστικό σου χαρακτήρα).
    Όλα τα παραπάνω ισχύουν...εσύ αν διηγηθείς περιστατικό που σου είπαν... δε θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη.. και ρατσιστής δεν είμαι αλλά έκαστος στο είδος του και οι Χαρλει στα κάστομ όχι στις επιδόσεις και στη δύναμη!

Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για βλάκες που τρακάρουνε? Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για καπάκια απο σούζες, τούμπες απο endo και supersportάδες των οποίων των φρενάρισμα δεν βρίσκει πρόσφυση? Γιατί σε αυτή την περίπτωση φίλε μου λυπάμαι αλλά δεν σε παίρνει...
    Αυτοί τουλάχιστον ξέρουν οτι πηγαίνουν στα όρια και υπάρχει κίνδυνος πτώσης αλλά αν πάνε έτσι χαλαρά όπως λές έπρεπε να κρατάνε αποστάσεις και απο τη μουρλή με το αμάξι και ο ένας απο τον άλλο... Αλλά όταν είναι κομβόι μηχανών έυκολα γίνεται μαλακία!

Γιατί κάθε πικραμένος που τρώει ψώλιασμα στα φανάρια με το Fazer του τον πιάνει το κόμπλεξ του και πέρνει r1. Γιατί το παίρνει? Για να στρίψει? Να ξύσει γόνατα? Που?Να τελικιάσει? Που? Στην υπεργαμάτη πίστα MotoGP προδιαγραφών της Αθήνας?Για να ταξιδέψει?Πως?
    Οι πραγματικοί μηχανόβιοι που είναι μάγκες, θέλουνε ανδρεναλίνη και θέλουνε να τρέξουνε θα πάρουνε Supermotard για τις πίστες. Θα πάρουνε enduro για τα χώματα. Θα πάρουνε ταξιδιάρα.
    Κάνε μία έρευνα για μένα στο φόρουμ και θα δείς για τί χρήση το έχω το R1...

Εσύ είσαι άσχετος...είδες μηχανή με πολλά άλογα και έτρεξες να την πάρεις. Αλλά δεν πειράζει. Αργά η γρήγορα θα οδηγήσεις μία μηχανή με χαρακτήρα. Μία μηχανή με σκοπό και δεν μπορείς παρά να το δεχτείς κάποια στιγμή. Όσο έχεις κλειστές τις πύλες του εγκεφάλου σου, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

Καλά άλλαξε κανα σόβρακο τώρα και άσε αυτά που δεν έχεις κότσια να τα οδηγήσεις σε αυτούς που μπορούν...

Και μη προσπαθείς να με βγάλεις οπισθοδρομικό γιατί δε θα τα καταφέρει κάποιος που οδηγεί κινητήρα φιλοσοφίας 1930...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ορίστε ένα γαμάτο site.

και συγκεκριμένα

Mεγαλύτερο Top Speed
    http://www.supercars.net/lists/topspeed.html

Δεν σου κάνει εντύπωση...με γεια σου με χαρά σου. Δεν παύει να είναι όμως η μηχανή με την καλύτερη κατανομή βάρους.

Όσο για το buellίστικο φρένο...περίεργο που μας πήρε τόσο καιρό να σκεφτούμε αυτή την πατέντα απο την στιγμή που βασίζεται σε κάτι τόσο απλό.
    Μία πόρτα για να την περιστρέψεις, γύρω απο τον τοίχο στον οποίο ακουμπάει, απο που θα την σπρώξεις? Απο το σημείο που ακουμπάει στον τοίχο η απο το πόμολο της? Όσο πιο μακριά απο το σημείο γύρω απο το οποίο περιστρέφεται τόσο πιο εύκολα. Εκεί βασίζεται το φρένο της, που είμαι σίγουρος ότι θεωρείς χαζό.

Απορείτε γιατί την πήρε ο τατουατζής...μήπως να την πουλήσει να πάρει r1?

Το RX8 είναι γαμάτο αυτοκίνητο....

...για να το χέσεις.
    Καλή τεχνολογία ο Wankel δεν λέω αλλά...είναι σάπιο αυτοκινητάκι και δεν τρέχει. Ειναι για να το κυνηγάνε τα μπροστοκίνητα.

Όσο για τα SS...υπάρχουνε άλλοι τρόποι να εκτονώνεις την ενέργεια σου. Λέγεται Motard ή Enduro και μετατρέπουνε την κίνηση σε παιχνίδι.
    Σε πίστα κάνουνε τρελό παιχνίδι και μπαίνουνε πολύ όμορφα σε πίστα kart. Άμα είχαμε πίστα στην Ελλάδα δεν θα το σκεφτόμουνα πολύ να πάρω είτε ένα Tuono είτε ένα R1...αλλά ξέρετε κάτι? Δεν έχουμε!!!
    Οπότε...τι χρήση έχει μία SuperSport? Είναι σαν να έχεις JetSki στο βουνό. Τώρα όποιος θέλει μπορεί κάλλιστα να βγαίνει έξω στους δρόμους να τριακοσαρίζει. Το έχω δει, το έχεις δει...όλοι έχουμε δει που καταλήγει αυτό. Και όποιος έχει μπει σε πίστα καταλαβαίνει πόσο ανούσιο είναι να παλεύεις να ξύσεις γόνατο σε δημόσιους δρόμους. Αλλά αμφιβάλλω για το πόσος κόσμος έχει μπει σε πίστα απο όσους μα όσους οδηγάνε.
    "ΟΥΓΚ Θέλω άλογα πολλά θα πάρω Ninja..."
    Kαι μετά του λες για το counter steering και σου λέει άσε μας ρε βλάκα...που για να στρίψεις δεξιά στρίβεις το τιμόνι αριστερά...

Οι επιδόσεις των Choppers δεν είναι καθόλου ανέκδοτο. Είναι γαμάτες μηχανές στην οδήγηση.
    Όλες είναι...και οι Motard..και οι ON-off ακόμα...όλες έχουνε την φάση τους. Και οι supersport.
    Απλά μερικοί άνθρωποι ρε παιδί μου...δεν γουστάρουνε να κάθονται πάνω στα αρχίδια τους για να πεταχτούνε μία μέχρι Γλυφάδα...
    Να πάρω supersport γιατί? Για να βλέπει ο υπόλοιπός κόσμος την κωλοχαράδρα μου?

Να σκάσω 15 χιλιάρικα για πλαστικά, για έναν κινητήρα που λειτουργεί στο όριο...αναρτήσεις δεύτερες...το πιο sophisticated πράγμα επάνω τους είναι ο υπολογιστής του ψεκασμού...
    Παίρνω ένα Fazer του βγάζω τον κόφτη και ιδού...ένα R1.

Ναι δεν αρνούμαι. Ισχύει ότι όσο πιο ψηλές οι στροφές τόσο πιο πολλά τα άλογα. Αλλά μην παριστάνετε τώρα ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε...Δεν είναι κανά μαργαριτάρι κινητήρας...

Άσε που αυτές ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ service κάθε 5 χιλιάδες...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ανακατασκευή ολόκληρη. Και μετά μιλάτε για οικονομία οι Γιαπωνεζόφιλοι.
    Το μονο ποστ που αξιζε εδω μεσα φιλε, μπραβο!
    Λαθος,σωστος δεν εχει σημασια, απο την στιγμη που αιτιολογεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Φίλε Τοτο και εγώ κάπως έτσι ήμουνα.
    Έλεγα...χα τους βλάκες...340 άλογα με κινητήρα 5 λίτρα..big deal...η BMW με 5 λίτρα σου βγάζει 512 άλογα.
    Χα τους βλάκες έλεγα...το Impreza σου βγάζει 330 άλογα με 2500 κυβικά.
    Χα τους βλάκες.."there is no replacement for displacement" άκου εκεί ρήμα.

Και όμως φίλε... δεν είναι τόσο πίσω όσο νομίζεις.

Καταρχήν το θέμα κατανάλωσης. Άμα θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω στοιχεία απο μετρήσεις που θα δείξουνε ότι μία μηχανή με πολλά κυβικά πίνει πολύ λιγότερο απο ότι μία με λίγα. Ιδίως σε ένα ταξίδι καθότι λειτουργεί με μεγαλύτερη υγεία και σε πιο χαμηλές στροφές. Και να το μεταφράσω στα Γιαπωνέζικα. Ένα GSXR600 σε ταξίδι προς Θεσσαλονίκη θα πιεί πολύ περισσότερο και θα ζοριστεί πολύ περισσότερο απο μία Hayabusha.
    Όλες οι touring μηχανές γράφουνε πολύ χαμηλή κατανάλωση σε φάση που ξεχνάς να βάλεις βενζίνη. Εμένα το Σουτζούκι DR200 μου έπινε πολύ περισσότερο την εβδομάδα για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη απο ότι το drz400 που μόλις πήρα.
    Και στην Συγγρού όταν έβγαινε με 110 πήγαινε και με το 200 με 110 πάω και με το 400. Ποιό απο τα δύο πηγαίνει πιο όμορφα σε αυτή την ταχύτητα?

Πίσω στην Αμερικανίλα τώρα. "There is no replacement for displacement".
    Πίστεψε με φίλε αν κάποιος ήτανε πολέμιος της άποψης αυτής, αυτός ήμουνα εγώ.
    Αλλά άπαξ και οδηγήσεις κάτι τέτοιο...πάει...τελείωσε. Θα τα ξεχάσεις όλα.
    Χωρίς πλάκα. Το πιο γρήγορο που έχω πάει με αυτοκίνητο είναι 280 με M3 φτιαγμένο στα 400 άλογα. Ολοκαίνουριο ήτανε τότε...340 μαμά άλογα έβγαζε στα 3.200 λίτρα. Οποιαδίποτε στιγμή άμα το ζορίσεις ψωλιάζει για πλάκα ένα Ford Mustang στα 300 άλογα με 4000λίτρα. Αλλά το mustang λειτουργεί τόσο όμορφα...ανεβάζει στροφές αργά και ταχύτητα γρήγορα. Δεν ανεβάζει ταχύτητα γρήγορα και στροφές γρηγορότερα.
    Ένα πράγμα σου λέω μόνο. Πήγαινε στην αντιπροσωπεία της Harley, και ζήτα να πάρεις για test ride την Ulysses. 100 αλογάκια στις 6600. Με φοβερές καινοτομίες επάνω. Λάδια τα παίρνει στο σασί, εξάτμηση απο κάτω, βενζίνη κάτω απο την σέλα όλα για την κατανομή του βάρους. Πραγματικά κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε οδήγησε το και έλα να μου πεις μετά.

Αμέσως μετά την Ulysses πάρε να τεστάρεις μία ninja 1000άρα. Ναι, είναι πολύ πιο γρήγορη η ninja. Αλλά θα καταλάβεις τέλεια την διαφορά του στησίματος του κινητήρα.
    Προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου έτσι όπως το έβλεπες εσύ και τώρα έχεις άλλάξει. Είπα και πρίν ότι κατανοώ απολύτως γιατί κάποιος θα αγοράσει μια Harley ή μια Mustang. Έχουν κάποια στοιχεία που κάποιος μπορεί να τα βρει γοητευτικά.

Όμως τις χαρές μιας Harley μπορείς να τις απολαύσεις υπο πολύ περιορισμένες συνθήκες. Μια χαρά είναι για πάς ένα ταξιδάκι σε χαλαρή ταχύτητα και να απολαμβάνεις το ρολάρισμα του κινητήρα και την άνετη θέση οδήγησης (εφόσον δεν έχει πάνω καμια τερατουργική customia). Αλλά μέχρι εκεί . Οτιδήποτε άλλο και αν θελήσεις να κάνεις θα σε δυσκολέψει. Έχω δεί χαρλεάδες που περιμένουν στην κίνηση πίσω από τα αμάξια γιατί δεν χωράνε πουθενά και έχω λυθεί στα γέλια. Έχω δεί επίσης αγέρωχους χαρλεάδες με δερμάτινα μέχρι και στα σώβρακα, να κόβουν σαν σκούτερ στις στροφές για να μην αγοράσουν οικόπεδο.

Σε αντίθεση εγώ το Hornetaki μου το χαίρομαι παντού και πάντα. Θέλω να πάω σιγά? Πάει γαμάτα. Θέλω να ανοίξω? Ανοίγει γαμάτα. Θέλω να κινηθώ ανάμεσα από αμάξια? Χωράει παντού. Θέλω να πάρω μια στροφή γρήγορα? Γόντατο δεν βάζω κάτω αλλά πίστεψέ με στρίβει πολύ ωράια. Θέλω να κάνω ταξιδάκι? Πάει τραίνο. Ακόμα και μετά τις 10000 στροφές (επειδη έχω καταλαβει ότι δεν γουστάρεις τα πολύστροφα) είναι στιβαρότατη.

Με λίγα λόγια μου προσφέρει ευχαρίστηση σε ότι χρήση και αν της κάνω.

P.s. Η εξίλιξη μιας μηχανής γίνεται μόνο μέσα από αγώνες. Εκεί θα δοκιμαστούν καινούρια πράγματα και αν τα καταφέρουν θα περάσουν και στην παραγωγή. Εκει θα διαπιστωθούν αδυναμίες και τρόποι προπέλασης αυτών των αδυναμιών. Αν ψάξεις στα πρωταθλήματα παγκοσμίως , σε όλα τα είδη και σε όλες τις κατηγορίες πες μου ποσες αμερικάνικες εταιρίες θα δεις?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Πάρε ένα Fazer βγάλε το κόφτη και έλα...

Και μετά μου λές δεν είσαι άσχετος!

Ούπς μ@λακία ... Κάτσε να πάρω το Μπούστα στο τηλέφωνο να του πώ οτι τόσα χρόνια μαλακίζεται με τα SS...

Θα του πώ τί κάνεις ρε φίλε?
    Τρέχεις με SS ?

Στην ελλάδα?

Σε ποιά πίστα ρε?

Άντε ρε πάγενε απο εδώ δεν έχεις ιδέα απο μηχανάκια...

Ναι ρε πάω στον ΝΙκκερ να με μάθει...έλα και εσύ... και φέρε και κανα τετράδιο για σημειώσεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    ...(εφόσον δεν έχει πάνω καμια τερατουργική customia). Αλλά μέχρι εκεί . Οτιδήποτε άλλο και αν θελήσεις να κάνεις θα σε δυσκολέψει. Έχω δεί χαρλεάδες που περιμένουν στην κίνηση πίσω από τα αμάξια γιατί δεν χωράνε πουθενά και έχω λυθεί στα γέλια. Έχω δεί επίσης αγέρωχους χαρλεάδες με δερμάτινα μέχρι και στα σώβρακα, να κόβουν σαν σκούτερ στις στροφές για να μην αγοράσουν οικόπεδο.
    Aσε ρε φίλε μη μιλήσουμε για κανένα τιμόνι μονόζυγο...

νικκερ φιλε σε μερικα πραγματα εισαι σωστος... απλα το SS το βλεπεις και καυλωνεις γιατι ειναι πανερμορφα.. και δε νομιζω να διαφωνεις σε αυτο.... ειναι απλα καυλα.. να βλεπεις μυτερο κολο μουρη τρελες εξατμισεις να κανουν καυλα ηχο.. και φυσικα σε οποιο δρομο και να πας δυσκολα τελοιονεις τι δυναμη τους... απλα αμα ειχες και εσυ ss δε νομιζω να ξεκολουσες τεσπα... ενα συπερ μοτο ειναι πιο παιχνιδιαρικο πιο ωραιο για μεσα στη μεσα στι πολη ειδικα τα μεγαλα συπερ μοτο οπως το κτμ950 που οδηγησα και εχει τρελη ροπη..

Απλα δε γινετε να εχεις μονο το ενα γιατι εγω αυριο μαθαυριο θελω να παω κανα ταξιδακι... ι θελω να παω καμια βολτα μακρινη.... δε μπορεις να πας με το σουπερ μοτο...

Δεν κανει μια μηχανη για ολες τις δουλειες.. αλλιως τωρα ολοι θα ειχαμε ιδιες μηχανες... οπως το harley σου δε κανει για πιστα δε κανει για σουζες δε κανει για εντο δε κανει για μεγαλες ταχυτητες... αλλα εισαι πολυ κυριλε πανω.. σαν να καθεσε σε καναπε...

Εγω πηρα ss γιατι πιστευω οτι ητανε οτι πρεπει για μενα... βγαζω τα γουστα.. μου... γουσταρω τη μηχανη μου οταν τι βλεπω και χαιρομαι.. μπορω να παω και ταξιδι.. (μονος παντα γιατι με 2 ειναι ταλαιπωρια) μπενω στις σερρες καμια φορα... κανω τις μπαντες μου κανω τις σουζες κτλ κτλ... πιστευω οτι ειναι μηχανακι που κανει σχεδον για ολες τις δουλειες... πλεον ετσι οπως τα βγαζουν ειναι και ελαφρια μικροκαμωμενα... ακομα και για μεσα στι πολη κανει... αν και τρως λιγο ταλεπωρια αλλα οκ.

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε