Σελίδα 158 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 58108148153154155156157158159160161162163168208 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.356 έως 2.370 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Εκείνο που με χαλάει στην όλη φάση (και δυστυχώς φαίνεται και εδώ μέσα) είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια που μένω Αθήνα, δεν μπορώ να πάω να δω την ομάδα μου εξαιτίας ορισμένων μαλακισμένων και κολλημένων, που νομίζουν (ή τους έχουν μάθει) ότι αυτός που υποστηρίζει άλλη ομάδα είναι "εχθρός". Δόξα τω Θεώ (σωστή η δωτική έχω μια χαρά δουλειά και οικογένεια και την μπάλα τη γουστάρω γιατί έχει χαβαλέ και καζούρα. Καλός ο ΠΑΟΚ λοιπόν, αλλά για μένα ως εκεί. Έχω δώσει αρκετά λεφτά γι' αυτή την ομάδα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να φάω ξύλο ή να σκοτωθώ, ιδίως όταν κάποιοι θα θησαυρίσουν από αυτή την υπόθεση. Το ίδιο προφανώς συμβαίνει και με εσένα, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν ομάδες "εκτός έδρας".

Όταν λοιπόν θα ρίξουμε στον Καιάδα τον κάθε κομπλεξικό, καμμένο και βλαμμένο και καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία, τότε μόνον θα δούμε και ομάδες όπως ο Εργοτέλης ή ο ΠΑΣ να σηκώνουν κούπες και θα τις χειροκροτάμε. Ως τότε μπορούμε να μαλώνουμε για το ποιός είναι πρώτος, όταν όλοι μέσα μας ενδόμυχα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ποδοσφαιρικά είμαστε μία τρίχα από τα @@ των σοβαρών Ευρωπαϊκών κρατών.

Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι με το να χωριζόμαστε σε "αντίπαλα στρατόπεδα" για τα πάντα (από τις ομάδες, τα πολιτικά, τη θρησκεία, τη μουσική, την περιοχή κατοικίας κλπ) καταφέρνουμε απλώς να παραμένουμε στον πάτο, απομακρύνοντας κάθε πιθανότητα προόδου.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μαλάκας ένιωσα όταν πήγα στο Βερολίνο να δω μπάλα και οι αντίπαλοι οπαδοί κάθονταν δίπλα δίπλα και τραγουδούσαν και φεύγοντας μπήκαν στο ίδιο τραίνο και έφυγαν για τα σπίτια τους. "Μαλάκες Γερμανοί" σκέφτηκα "τί ξέρουν αυτοί από ζωή; Πρόβατα..."

100% ΠΑΟΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τζωρτζη..... Με την διαφωνια μου στα περισσοτερα.......

Και μην μου ξανααπαντησεις στο φορουμ ρε φιλε.... Με ξενερωνεις... ( Με την καλη την εννοια ) :smilea:

καταρχην σε ποια διαφωνεις ρε συ;

δευτερον....αν σου πω οτι καταλαβα τι εννοεις θα σου πω ψεμματα

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.........

Ή άπορία μου όμως είναι........

Πρέπει αύτός πού έχει τό μεγαλύτερο μπάτζετ νάναι πάντα ό ΝΙΚΗΤΗΣ...??

Οί τίτλοι κερδίζονται μέ τά μπάτζετ...??

Έχουν άσχημες μέρες οί καλύτερες όμάδες...??

Όταν δέν παίζουν γιά τόν Α ή Β λόγο πρέπει νά χάνουν άπό
    τούς μικρότερους..??

Άλλιώς θάπρεπε νά κατατίθενται άπλά οί ένδεκάδες........καί νά τελείωνε
    έκεί ή τελετή,δέν θά χρειαζόταν άγώνας..!!

Έσύ τί πιστεύεις,ότι θάπρεπε καί ή μικρή όμάδα νάχει τήν εύκαιρία της..??

ola afta ine sosta !apla exo tin ediposi pos o ...kathenas sti xora mas krini ek tou...asfalous(den anaferome se sena)ke protimao na milao mono gia bala....xestika an paroume ena protathlima prosopika!exo varethi omos ke tin oli klapsa.....ezisa saliareli grafikes (toulaxiston )katastasis ke pragmatika exo kourasti m ola afta...gi afto ke ston olimpiako latrevo to leto (!)me tin trela tou!dripla ke...afios o theos!(elpizo na katalavenis ti thelo na po!)

Ή μέ τό πού μπαίνουν στό γήπεδο ,νάναι μέ σκυμμένα κεφάλια ξέροντας
    ότι είτε παίξουν καλά είτε όχι θά φύγουν χαμένοι..??

Είσαι σέ τελική άνάλυση ίκανοποιημένος άπό τό σκηνικό μέ τήν
    Ξάνθη..??
    Τό Θρασύβουλο..??
    Τόν Άστέρα στόν πρώτο γύρο..??

Τόν Άρη καί τή Λάρισσα πέρσυ..??

Ή ΑΕΚ πέρσυ έχασε τόν τίτλο άπό τήν ίσοπαλία στό 85ο λεπτό μέ τόν
    Άρη στήν Καλογρέζα.....

Έσύ είσαι ευχαριστημένος άπό τή νίκη σας στό άντίστοιχο λεπτό μέ
    τή βουτιά τού Κοβάσεβιτς..??

Μέ τήν άνατροπή καί πέναλτυ στό 90ο λεπτό μέ Λάρισσα..??

Πανηγύρισες δηλαδή τό γκόλ τού πιτσιρικά στό 92ο λεπτό..??

Σέ άπασχολεί μέ λίγα λόγια τό....ΠΩΣ........ή είσαι τού δόγματος
    άς νικήσουμε έμείς καί όλοι οί άλλοι νά πάνε νά γαμηθούν...!!!

Έντάξει τό ξέρουμε πώς έχετε πάρει 3-4 πολύ καλούς παίκτες καί
    όποιος είναι νορμάλ πρέπει νά τό παραδεχτεί αύτό όπως έπίσης
    καί ότι όταν αύτοί θέλουν.......ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ........

ΑΛΛΑ...........αύτό τό άλλά..........ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ........Ή
    ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ.........Ή ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ............

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ............ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ....??

ΕΠΕΙΔΗ........ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ...??

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΤΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΕΞΩ....??

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ..............ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....???

Έκτός άν τά είδες όλα όμορφα καί ίδανικά φτιαγμένα,όπότε σίγουρα
    δέν πρόκειται νά πάρω άπάντηση στίς άπορίες μου.....

Έξάλλου ό καθένας ότι θέλει βλέπει........άλλά καί πάλι τόσοι πολλοί
    νά σάς άδικούμε..??

πρωταθλητης Ευρωπης

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

- εχει μεγαλη ζημια στους κοιλιακους
    παιδες καποιος που ξερει, ας μου πει τι σημαινει μεγαλη ζημια στους κοιλιακους

προφανως δεν ειμαι ο τυπος με <<τετραγωνακια>> στην κοιλια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    παιδες καποιος που ξερει, ας μου πει τι σημαινει μεγαλη ζημια στους κοιλιακους

προφανως δεν ειμαι ο τυπος με <<τετραγωνακια>> στην κοιλια
    Μεγάλη ζημιά είναι μια θλάση βαριάς μορφής ή αντίστοιχη σύσπαση κάποιου μυ στους κοιλιακούς.Δεν μπορείς να κουνήσεις και να κάνεις ασκήσεις κοιλιακών ούτε να βάλεις δύναμη στο σημείο αυτό.
    Και όχι δεν έχω 6-pack...
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares

Και όχι δεν έχω 6-pack...
    αυτο το ξερουμε

ρε αυτα που γραφεις τα παθαινω και γω αν πχ πιεστω μετα απο καποια περιοδο που γυμναζομαι συχνα.

αλλα τοση μεγαλη ζημια ωστε να θελει χειρουργειο απο τι την παθαινουν?
    απο τους τοσους πολους κοιλιακους? καποιο χτυπημα εκει?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αυτο το ξερουμε

ρε αυτα που γραφεις τα παθαινω και γω αν πχ πιεστω μετα απο καποια περιοδο που γυμναζομαι συχνα.

αλλα τοση μεγαλη ζημια ωστε να θελει χειρουργειο απο τι την παθαινουν?
    απο τους τοσους πολους κοιλιακους? καποιο χτυπημα εκει?
    Σου λέω λογικά κάποιος μυς μπορεί να σπάει ή κάτι παρόμοιο.Δεν δα και γιατρός να ξέρω ακριβώς.Και το γελάκι αυτό δεν το έπιασα Είπα δεν έχω 6-pack όχι δεν εχω κοιλιακούς.Αν σου βαστάει έλα να τους μετρήσουμε...

...τους κοιλιακούς

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Μμμμμμ..... Θετικες σκεψεις....

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΡΑΓΕ..........ΜΕ ΟΛΟΥΣ....??
    Ε..Οχι και ολους.... Συμφωνω με την μιση ελλαδα... Αυτο δεν σου φτανει...???

ΠΟΤΕ , ΔΕΧΤΗΚΑ.........ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ...???
    Πολλες φορες !!! Παρε παραδειγμα τον αγωνα με την ξανθη οπου ο ολυμπιακος μεχρι το 19 οχι απλα περπαταγε...Μπουσουλωντας πηγαινε...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ
    ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΕ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...??
    Ειναι πολυ απλο.... Εαν αφησεις στην ακρη την σημαντικη λεπτομερεια οτι σχεδον παντα οι ομιλοι τους ηταν κλασεις ευκολοτεροι.. Δεν μπορεις να παραβλεψεις την λεπτομερεια οτι πολλες απο τις προκρισεις στους 16 εγιναν με οχτω και εννια βαθμους οταν ο Ολυμπιακος εμενε εξω με Δεκα ( 10 )

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...??
    Γιατι ειμαι γαυρος !!! Γιατι μια ζωη ο γαυρος ηταν η ευκολη δικαιολογια των διοικησεων των αλλων ομαδων προκειμενου τα προβατα να κοιτανε αλλου....
    Παρε παραδειγμα εσενα..... Η ομαδα σου ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ απο την μια στιγμη στην αλλη... Και εσυ...??? Αγκαλια με τον βαζελο να κοιτας καθε κυριακη αν ηταν δικαιο το αραουτ του γαυρου....

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ CAS....??
    Απλα τα πραγματα.... Μουφα βαθμους εσεις.... Μουφα βαθμους και εμεις !!!! ( Απλα λογο ονοματος και μεγεθους εμεις καναμε ντορο..)

ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ...???
    Μονη της επεσε...!!! Για ξαναρωτατη...
    Ξαναριχνει παρανομο παιχτη σε αγωνα...????

ΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΑ ΕΓΩ ΜΕ 10 ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ 11...??
    Δεν υπαρχει εδω και χρονια πιο καλη ομαδα απο το Ολυμπιακο . Ετσι στο καθε παιχνιδι καθε ομαδα σχεδον χρησιμοποιει το τσεκουρι της με συγκεκριμενη αποστολη..... Αν εβρισκες στατιστικα με μεσο ορο τραυματιων που εχουν ολες οι ομαδες που παιρνουν μερος στο πρωταθλημα καθε σαιζον ισως ( απο μεσα σου παντα ) να επαιρνες απαντησεις !

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΟΥ, π.χ.....ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ..??
    Εκει που πανε πχ..... ΑΙΓΑΛΕΩ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ..??
    Καλα... Σε ποσα παιχνιδια ειδες τον παντο με κιτρινη στο 20λεπτο...????

ΓΙΑΤΙ Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΜΕ ΣΚΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ 50-50..??

Μπραβο !!!!!!!! ( Βαλτο και αυτο στα παραπανω που σου ειπα περι ευρωπης και βαζελου..)

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΟ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΟΥ..??

Τον ειχαν σταμπαρισμενο απο την βραζιλια...??? Γιατι του Καραγκουνη ... Του τα δινουν !!!

ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ , ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΜΗΠΩΣ...????????????????????????????????

Γιατι....??? Εκεινη την μερα...Την εχεις ορισει σαν την ημερομηνια που θα αυτοκτονησεις...???

ΥΓ. Παρακαλείται ό ποδοσφαιριστής Τάσος Πάντος.........όπως άφήσει έλεύθερο
    τόν μικρό Σοάνη........ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ...!!!

Ελαααααα.................

(Ριξε και αλλα ταληρακια στο κρατικο Βορειου Ελλαδος και τον φιλο μας τον Μπρέχτ που μου ελεγες.....

Θελεις και αλλα μαθηματα !!)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ............

Σέ παραδίνω πιά στήν κρίση τών φίλων τού FORUM........αύτά πού γράφεις μένουν

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ...............ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΟΥ DOCTOR - X........!!!!

Πού νομίζω πώς έπικοινωνήσαμε............ΜΠΡΑΒΟ DOCTOR.........

AYTH EINAI ΑΠΟΨΗ.................ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ.........ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ......!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Εγώ κλάφτηκα και γιατί; Ρε συ καλά το λέω πλάκα με κάνεις! Εγώ απλά έχω πει ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι μέλος του ΠΟΚ. Τώρα στο ότι την πατάνε οι άλλοι δύο στο κεφάλι, συμφωνώ. Πάντως λιγότερο ευνοημένη από εμένα δεν είναι με την καμία!

Για 84 δεν θυμάμαι και πολλά μιας και ήμουν 7 (!) χρόνων. Άρα δεν απαντώ...

Για 92-93 απ' όσο θυμάμαι είχες ομαδάρα (βάτραχος).

Για δεκαετία 70, απ' όσο μου λένε, είχα ομαδάρα (πήρα τα @@ μου ενώ κάποιοι μας μιλάνε και για "δυναστίες").

Για Μανωλά... ψυχή, σημαία, μούρη αλλά μόνο για την ΑΕΚ. Αλήτρα και σκληρός παίκτης για τους αντιπάλους. Άλλο αν θα τον ήθελα στην ομάδα μου...

Καλλιντζάκης; Τράβα ρώτα τον Ρας αν τον θυμάται, που είχε περάσει 90' στον αέρα...

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι, ο γάβρος είχε καναδύο πολύ δυνατές χρονιές (2/12=17% καλά είναι). Θυμάμαι ένα ματς με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ που οι Ολλανδοί τα είχαν δει όλα κολλυώμενα!

Τελος πάντων. Εσύ είσαι ΑΕΚ (ας πρόσεχες), εγώ είμαι μΠΑΟΚ (και δε σε χάλασε), ο stoubis είναι γάβρος ( ) κ.ο.κ... Ο καθένας τραβάει το δικό του ζόρι.

Εκείνο που με χαλάει στην όλη φάση (και δυστυχώς φαίνεται και εδώ μέσα) είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια που μένω Αθήνα, δεν μπορώ να πάω να δω την ομάδα μου εξαιτίας ορισμένων μαλακισμένων και κολλημένων, που νομίζουν (ή τους έχουν μάθει) ότι αυτός που υποστηρίζει άλλη ομάδα είναι "εχθρός". Δόξα τω Θεώ (σωστή η δωτική έχω μια χαρά δουλειά και οικογένεια και την μπάλα τη γουστάρω γιατί έχει χαβαλέ και καζούρα. Καλός ο ΠΑΟΚ λοιπόν, αλλά για μένα ως εκεί. Έχω δώσει αρκετά λεφτά γι' αυτή την ομάδα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να φάω ξύλο ή να σκοτωθώ, ιδίως όταν κάποιοι θα θησαυρίσουν από αυτή την υπόθεση. Το ίδιο προφανώς συμβαίνει και με εσένα, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν ομάδες "εκτός έδρας".

Όταν λοιπόν θα ρίξουμε στον Καιάδα τον κάθε κομπλεξικό, καμμένο και βλαμμένο και καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία, τότε μόνον θα δούμε και ομάδες όπως ο Εργοτέλης ή ο ΠΑΣ να σηκώνουν κούπες και θα τις χειροκροτάμε. Ως τότε μπορούμε να μαλώνουμε για το ποιός είναι πρώτος, όταν όλοι μέσα μας ενδόμυχα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ποδοσφαιρικά είμαστε μία τρίχα από τα @@ των σοβαρών Ευρωπαϊκών κρατών.

Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι με το να χωριζόμαστε σε "αντίπαλα στρατόπεδα" για τα πάντα (από τις ομάδες, τα πολιτικά, τη θρησκεία, τη μουσική, την περιοχή κατοικίας κλπ) καταφέρνουμε απλώς να παραμένουμε στον πάτο, απομακρύνοντας κάθε πιθανότητα προόδου.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μαλάκας ένιωσα όταν πήγα στο Βερολίνο να δω μπάλα και οι αντίπαλοι οπαδοί κάθονταν δίπλα δίπλα και τραγουδούσαν και φεύγοντας μπήκαν στο ίδιο τραίνο και έφυγαν για τα σπίτια τους. "Μαλάκες Γερμανοί" σκέφτηκα "τί ξέρουν αυτοί από ζωή; Πρόβατα..."

100% ΠΑΟΚ

Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ........Ο ΚΑΛΛΙΤΖΑΚΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΛΗΡΟΣ.........

Άντιαθλητικοί όμως καί βρώμικοι δέν ήταν ποτέ...!!!

Ό Κυργιάκος είναι βελτιωμένο άντίγραφο τού Καλλιτζάκη....!!!

Άλλο νά παίζεις σκληρά καί νά ρισκάρεις καί σύ τήν άκεραιότητα σου καί άλλο νάσαι

ΠΟΥΣΤΗΣ..........καί νά στέλνεις νοσοκομείο τούς άντιπάλους....

Καί ό Καλλιτζάκης καί ό Κυργιάκος σάν πιό σκληροί παίκτες έχουν τραυματιστεί

άρκετές φορές πάνω στίς προσπάθειες τους.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΕΝΟΣ.......

ΒΡΩΜΙΑΡΗ........!!!!!

Τώρα γιά κάποια άλλα πού λές.........

Τό θέμα δέν είναι νά χωριζόμαστε σέ στρατόπεδα........καλά κάνουμε καί χωριζόμαστε

είναι κομμάτι τής κοινωνίας αύτό.......

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...........ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.........

ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ..........!!!!!!!!! όπως στό παράδειγμα πού άνέφερες...

Προσωπικά γιαυτό προσπαθώ έδώ μέσα........βέβαια δέ βλέπω νά τό άντιλαμβάνονται

καί πολλοί,άλλά δέ μέ πειράζει........

Καί έναν νά κερδίσω ........ΘΑΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.........

Τό ότι καταφέρνουμε κάποιες φορές καί μιλάμε........προσωπικά χρησιμοποιώντας

μιά τόν κρύο καί μιά τό ζεστό λόγο.......ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ.......!!!

Γιά τό 70 ....ΕΥΤΥΧΩΣ........πού δέν τό έζησες.........θά μελαγχολούσες........

Φαντάσου τήν περσινή χρονιά.........νάσαι πολύ-πολύ καλύτερος άπό τήν ΑΕΚ,

νά πηγαίνεις όλα τά μάτς όπως ή ΑΕΚ τής τεσσάρας μέ τόν ΟΣΦΠ.........καί

νάρχεται .........ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ..........στό τέλος ό άπό μηχανής

έφοπλιστής μέ τό βαλιτσάκι πού έμεινε στήν ίστορία καί νά σού παίρνει τούς

τίτλους μέσα άπό τά χέρια.....

ΤΑ ΜΑΤΣ..........τύπου Γερμανάκου-Ξάνθης ....ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ....μπροστά

σέ έκείνη τήν έποχή πού ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ....!!!!

Γιά τό 85 όποιον ύγιή φίλαθλο καί νά ρωτήσεις..........όχι βέβαια άπαντήσεις

τύπου Στούμπι.......... θά σού πεί ότι

ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.......καί βρήκαν τήν εύκαιρία

καί τού τόν πρόσφεραν,ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ..??........στήν κόντρα μέ τήν ΑΕΚ...!!!!

Όπως όλως τυχαίως καί ή ΛΑΡΙΣΣΑ........πήρε τόν μοναδικό της τίτλο στήν κόντρα

καί πάλι μέ τήν ΑΕΚ.....!!!

Τό νά βρεθούμε δίπλα -δίπλα χωρίς νά σκοτωθούμε είναι πιά μιά ούτοπία....ούτε

οί Γερμανοί ούτε οί Δανοί ούτε κανένας άλλος έχει τήν κουλτούρα......

ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ..........άλλού πάνε καί πλακώνονται....!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ........!!!!!!!

Καί μένα τό όνειρο μου ήταν νά σέ έχω δίπλα μου στό ΟΑΚΑ καί νά σχολιάζουμε

τόν Καλλόπουλο....!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μονο γελιο πλεον...

Αναρωτιουνται στον "πρωΚταθλητη"....

Δεν ειναι πεναλτι αυτα;

Ξερω γω...

Αν ισχυριζονται ομως οτι δεν ειναι πεναλτι η φαση στον αγωνα της Ξανθης (ελεος....), τοτε πως εχουν την απαιτηση να θεωρουνται πεναλτι καποιες αλλες δικες τους φασεις (π.χ. Αστερας)

Οτι να ναι...το εχουν χασει εντελως πλεον...

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	uuuu.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	53,3 KB 
ID:	152242

βολτάδικο μέλος
    - Όταν στο γήπεδό σου κάνεις τριπλάσιες (σε αριθμό και ουσία) ευκαιρίες από τους συνδιεκδικητές σου (όντας ευρισκόμενοι και οι δύο σε κακή μέρα) τότε ΝΑΙ, μπορείς να πάρεις τη νίκη και να μη σπαταλήσεις βαθμούς (παράδειγμα: Ολυμπιακός με Ξάνθη και Θρασύβουλο, Παναθηναϊκός με Ηρακλή, Ολυμπιακό και ΑΕΚ). Εαν θέλεις ισχυρή έδρα και νίκες εντός (έστω και μισό μηδέν), φρόντισε πρώτα να φτιάξεις ομάδα που θα παίζει μπάλα και θα πνίγει τον αντίπαλο.

- Ο Πάντος στο Σουάνη έκανε ότι και ο Φλίσκας στο Μπελούτσι: Και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέταγε μέτρα μακριά (στην περίπτωση του Σουάνη χιλιόμετρα) - τυπικά ήταν πέναλτι, πρακτικά δεν δίνεται τίποτα.

- Τα "καρύδια" του Ντιόγο είναι τόσο μεγάλα που φαίνονται με γυμνό μάτι - αν και εύκολος στόχος, αντέχουν σε μπουνιές, κλωτσιές, τάκλιν με ψαλιδάκια και τις τάπες έξω... Εγώ θα συζητούσα καλύτερα για τα ίδιας απόχρωσης καρύδια κάποιων άλλων πολυδιαφημισμένων παιχτών (κάποιοι τους είπαν μεταγραφές του αιώνα), που όταν ακούν τις λέξεις "ηγούμαι", "μπαίνω μπροστά", "αναλαμβάνω ευθύνη", "μπροστάρης", "στήριγμα", "τοίχος" (και εσχάτως τις λέξεις "σκοράρω" και "πλασάρω") μαζεύονται τόσο ψηλά και κρύβονται τόσο βαθιά, σαν να έπεσε ξαφνικά η θερμοκρασία στους -9...
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ........Ο ΚΑΛΛΙΤΖΑΚΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΛΗΡΟΣ.........

Άντιαθλητικοί όμως καί βρώμικοι δέν ήταν ποτέ...!!!

e2:
    AMAN!!!!
    TI EIΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ;;;;

Για μενα ο καλιτζακης ειναι απο τους καλυτερους ( απο διαφορες αποψεις) παιχτες που εχουν περασει εδω και χρονια....αλλα...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,

Ο ΚΑΛΙΝΤΖΑΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    :hypnotize :hypnotize

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Ακουγετε κατι εντονα..... Για καραφλο αγορι με κιτρινομαυρο παρελθον.....

Ειδωμεν....

Όνομα:	gata.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	18,4 KB 
ID:	152274

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	kourkouti-theofaneia-diogo-karagounis.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	87,1 KB 
ID:	152275

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Ακουγετε κατι εντονα..... Για καραφλο αγορι με κιτρινομαυρο παρελθον.....

Ειδωμεν....

kala esy apo th GATA perimeneis na matheis sovari eidisi?

de pas kalyterera sta tilemedium me klironomiko xarisma???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε