1.8Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ασχετο άλλα θύμισε μου ρε george πόσα σας είχαν δωσει για τον Βυντρίνιο από Γερμανία μεριά και είχατε αρνηθεί?
έχω ξεχάσει και θέλω να τακούω
![]()
![]()
![]()
αλλα ειπαμε ο βυντρα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ
![]()
1.8Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ασχετο άλλα θύμισε μου ρε george πόσα σας είχαν δωσει για τον Βυντρίνιο από Γερμανία μεριά και είχατε αρνηθεί?
έχω ξεχάσει και θέλω να τακούω
![]()
![]()
![]()
αλλα ειπαμε ο βυντρα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ
![]()
στο πρωτο σωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πρόβλημα είναι σε αυτούς που πιστεύουν τέτοιες δηλώσεις και όχι σε αυτούς που τις κάνουν.
και στα διαφημιστικά των απορυπαντικών όλοι οι λεκέδες βγαίνουν πανεύκολα αλλά όταν πέσει κόκκινο κρασί το κλαίω το ρουχαλάκι συνήθως, δεν κάνω και μύνηση για παραπλάνηση μέσω TV στο Ariel (μπουρδέλο είναι, το Skip να πέρνετε![]()
) ούτε γκρινιάζω για αυτό.
στο δευτερο![]()
τι μλκς εισαι
ρε δεν με καταλαβες....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
diladi de tha ton doseis ..eno soy dinoyn ta lefta tis ritras..kai tha toy kaneis diakopi symbolaioy??
kala paei sti fifa..kai ton afinei eleythero.
episis paizei..kai de trexei kan..
sto papari toy.
ο παικτης ειναι επαγγελματιας....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην παιξει, δεν ειναι τσιφλικι του.
αν επιλεξει να μην παιξει χαλαει την καριερα του.
τρωει μια διακοπη συμβολαιου και οχι στην φιφα, πατερα τον πλατινι να εχει θα παρει τα.....
απλα σου λεω οτι
1) δεν ειναι λογικο - επαγγελματικο-δεοντολογικο να αφησεις την ομαδα μερες πριν τα επισημα...και αν το κανεις, εχει ΚΑΘΕ δικιο ο προεδρας να σου κοψει την μπαλα.
ΠΩΣ??
οπως σου εγραψε ο τερεντς....τον δηλωνεις, τον κατεβαζεις σε ενα παιχνιδι και παπαλα![]()
βρε καλά έκανε και έφυγε και με ρήτρα και χωρίς ρήτρα... εκείνο που δεν χωράει το νιονιό σας και απορώ ώρες ώρες είναι με το στήσιμο που έριξε σε όλους 1-μία-ΜΙΑ..ΜΙΑ μέρα πριν η ομάδα του (που δήλωνε αρχηγός) έπαιζε όλα για όλα για Ευρώπη και πιθανόν και ζεστό χρήμα.
Χέστον τον γαύρο και το τοπικό ντέρμπυ. Εδώ μιλάμε για στήσιμο στον τοίχο συμπαικτών και προπονητή. Με ανθρώπους που έκανε όλη την προετοιμασία για να δώσει ενα παιχνίδι (εντάξει δύο) για πρόκριση και κάποια χρήματα για την ομάδα αυτήν.
Κατανοητό τώρα;
Και απέναντι έχει διοίκηση που του έδωσε το ελεύθερο (μην αντιδρώντας δλδ) δίνοντας έτσι πάτημα και σε πολλούς άλλους να κάνουν το ίδιο πράγμα μελλοντικά ή κάτι αντίστοιχο (βλ. Τζεμπούρ).
Δεν είναι θέμα ρομαντισμού. Είναι θέμα εσωτερικής πειθαρχίας και πόσο δύναμη/πρόσωπο/πυγμή θές να έχει η ομάδα σου. ΤΕΛΕΙΑ.
Για παράδειγμα... αν αντίστοιχα ήταν ο ΟΣΦΠ/ΠΑΟ και έφευγε ας πούμε ο Γκαλέτι ή ο Σαλπιγγίδης , μια μέρα πριν τον αγώνα με Ατλέτικο ή με αντίστοιχη ομάδα για τον γαύρο διακυβεύοντας όλη την πρόκριση της ομάδος τα ίδια θα λέγατε;
Δεν είναι θέμα ρομαντισμού. Είναι θέμα επαγγελματισμού αντίθετα.. και απο τις δύο πλευρές. Απο διοίκηση και παίκτη.
Το μόνο θετικό είναι πως η ΑΕΚ πήρε παίκτες απο τα χρήματα αυτά... το τι θα δείξουν , ας περιμένουμε.
Α.. και υπόψιν ... ο Νέμεθ ---- ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ --κατά Μπενίτεθ. Στην καλύτερη επεκτείνει τον δανεισμό του μόνο ενα χρόνο ακόμα. Οπότε ακόμα και αν δείξει τεράστια πράγματα , μόνο την φυγή του (επιστροφή σοτ Λίβερπουλ) θα επιταχύνει..
Οπότε...ας δούμε τι ψάρια θα πιάσουν και οι υπόλοιποι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
οπως και να εχει το θεμα , η ιδεα εινια μιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
βρε καλά έκανε και έφυγε και με ρήτρα και χωρίς ρήτρα... εκείνο που δεν χωράει το νιονιό σας και απορώ ώρες ώρες είναι με το στήσιμο που έριξε σε όλους 1-μία-ΜΙΑ..ΜΙΑ μέρα πριν η ομάδα του (που δήλωνε αρχηγός) έπαιζε όλα για όλα για Ευρώπη και πιθανόν και ζεστό χρήμα.
και εγω να επαιζα στον παναθηναικο και να ημουν τρελαμενος βαζελος και ολα για την παναθα και κλπ κλπ κλπ , και ερχοταν προταση απο λιβερπουλ.....μεχρι και απειλες να τους καψω το σπιτι θα εκανα αν δεν με αφηναν.
ηρθε η προταση ασχημη στιγμη, οκ
φανηκε σαν πουλημα, οκ
αλλα ΤΙ να κανεις??
στην τελικη αεκ εισαι....η εστω ελληνικη ομαδα....δεν εχεις την δυναμη ποδοσφαιρικα (απο ολες τις αποψεις) να τον κρατησεις
Εσύ ώς παίκτης σωστά σκέφτεσαι και πράττεις... και αν θες περπατάς και πίσω απο τον πάγκο αν σε βάλουν σαν 18αδα...
το θέμα είναι σε τι ισχύ βάζει η διοίκηση μια ομάδα δίνοντας και το παράδειγμα στους υπόλοιπους οτι δεν αστειεύεται σε τέτοια θέματα.
Και σε αυτό ώς παράδειγμα έφερα την Ατλέτικο που ναι μεν ήταν καθαρές μεταγραφές, αλλά τα οικονομικά μεγέθη ήταν πολλαπλάσια , όπως και πολύ μεγαλύτερη σήμερα το όνομα Chelsea ανεξαρτήτως ποιά ομάδα είσαι και σε ποιό πρωτάθλημα είσαι.
Στην ΑΕΚ βέβαια ήταν λογικό έτσι που εξελίχθηκε το θέμα , γιατί δεν ήταν το μόνο στραβοπάτημα που είχε γίνει... Λυμπερόπουλος, Ριβάλντο κοκ.. πολλοί κρίκοι στην ίδια αλυσίδα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
STOUBI...
Ξέρεις τι γίνεται ρε φίλε... όντως την έσωσαν την παρτίδα στο τέλος. Αλλά μέχρι να φτάσουμε εδώ, έφεραν την ΑΕΚ σε πολύ δύσκολο σημείο. Μην ξεχνάς αμέσως μετά την φυγή του Κυριάκου (που ομολογουμένως αμέσως μετά την διαχειρίστηκαν - οικονομικά - τέλεια) οτι παραλίγο να έπεφτε λυντσάρισμα απο τους οπαδούς - και δικαιολογημένα.
Επίσης αυτό το ... έρχεται επενδυτής - δεν έρχεται... και το στυλ "Ξανθόπουλου" (φτωχοί πλήν τίμιοι) έχουν μειώσει πολύ το πρόσωπο της ομάδος.
Για τις μεταγραφές ο δανεικός Νέμεθ της βγήκε... όπως και ο Αραούχο που είναι πολύ καλύτερος απο ότι είχαμε στην θέση αυτή. Απομένει να δούμε και τους υπόλοιπους.
Γενικά οι ΑΕΚτζήδες (κάποιας ηλικίας και νοημοσύνης) δεν γκρινιάζουν για τις μεταγραφές ... αλλά για τις κινήσεις μέχρι τώρα που δείχνουν διαχειριστές και οχι ιδιοκτήτες ΠΑΕ.. αν με κατανοείς!
Gandalf
Oi Αεκτζηδες (κάποιας ηλικίας και νοημοσύνης) επρεπε να εβλεπαν τι καταστασεις προμυνηονταν πολυ πιο πριν...... ( Και ξερεις καλα για τι καταστασεις μιλαω μαγε...)
Τωρα λοιπον ας κανουνε τουμπεκι ψιλοκομμενο και ας αφησουν την ομαδα ησυχη ...
Μια ομαδα
που μετα απο πολυ καιρο δεησε να αρχισει μια σαιζον ψυχραιμα και ηρεμα....
ΥΓ Καποιους αεκαρες ( και δεν μιλαω για φιλαθλους ) δεν τους συμφερει αυτο τον καιρο να βρει η αεκ τον δρομο της.......![]()
ΥΓ2 Ο κυργιακος ειχε δηλωσει οτι δεν θα επαιζε στην αεκ αμα δεν τον αφηναν να φυγει ( συμφωνα με δηλωσεις τις παε και αυτο δεν το αρνηθηκε ποτε οτι το ειπε και ο ιδιος...)
![]()
Αμα τα ξερεις το ιδιο καλα και για τον μπαμπη τον..γκτον οπως ξερεις και για την μπαλα ασε....Ατυχησαμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΡΕ ΣΥ............ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΜΙΓΚΤΟΝ
Πού τό λέει κί ό Άλχιμιστής...???
Γιατί γιά τήν ΑΕΚ...........ΕΙΣΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ....!!!
Κοίτα έκεί πού θά πάνε τά 20 μύρρια......κί άσε έμάς.
Βλέπεις ό Μαρινάκης ....ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ........καί ό τιμητής τού προέδρου...
ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.....:rotflmao:
Πόσα μένουν άκόμα..?? 50......??
Έντάξει είστε σέ καλό δρόμο...!!!
![]()
Για την αεκ ειμαι νυχτωμενος.... ???
Ασε μας βρε τερενς....
Αυτα που σου κανουμε πλακα δυο χρονια μας τα λες σημερα......
( Αν το χαλιαμπουσα σου στροφαρει σαν και εσενα ...
Καντο αποσυρση και βλεπουμε αν θα το παρουνε για σκραπ....)
Για τα " χρεη" του ολυμπιακου ας ξαναμιλησουμε οταν μπει και αυτος στο 44....
Μεχρι τοτε.........
![]()
Μου μαθε και το μπαντμιντον .........
Ο τερενς..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
eisai poly skliros otan thes..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αμα τα ξερεις το ιδιο καλα και για τον μπαμπη τον..γκτον οπως ξερεις και για την μπαλα ασε....Ατυχησαμε....
Ασε μας βρε τερενς....
Μεχρι τοτε.........
![]()
Ο τερενς..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ...........ΓΙΑΥΤΟ
ΜΠΑΝΤ-ΜΙΚΤΟΝ........ΜΠΑΜΠΙΓΚΤΟΝ...........ΜΠΑΜΠΗΚΤΟΝ.....
Τελικά πές μας ρέ Στούμπι πώς τό λένε...??
Γιατί έγώ τό έμαθα σάν ....ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ.......
Μή μού πείς ότι τόξερες κί αύτό....??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αμα τα ξερεις το ιδιο καλα και για τον μπαμπη τον..γκτον οπως ξερεις και για την μπαλα ασε....Ατυχησαμε....
Ασε μας βρε τερενς....
Μεχρι τοτε.........
![]()
ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ....??
44...??
Ο τερενς..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
eisai poly skliros otan thes..![]()
Κάποια στιγμή πού θά πάει ρέ κουφάλες θά σάς γνωρίσω
καί τότε θά δείτε ότι είμαι........
έτη φωτός μπροστά άπό σάς...!!!
Έναν πάντως πού νά μήν έχει τσιμπήσει.......ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ........
![]()
ΜΑΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..........
Είχες καιρό νά γράψεις κάτι σωστό......
![]()
ναι ρε γμτ.. το παθαίνω καμιά φορά... αλλά μου περνάει γρήγορα ευτυχώς.!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ναι ρε γμτ.. το παθαίνω καμιά φορά... αλλά μου περνάει γρήγορα ευτυχώς.!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΜΕ.......
Γιά τό μπάσκετ τάπαμε........είσαι καλός.
Έγώ βλέπω μπάσκετ άπό τό 64-65,καταλαβαίνεις
Μπουσβάρος,Λάνθιμος,Σταμέλος,Ζούπας,Άμερικάνος,Τρόντ ος,Βασιλειάδης,
Τσάβας,Λαρεντζάκης,Μόσχος...ΑΘΑΝΑΤΟΣ......Χρηστέας, Τσάβας άπό ΧΑΝΘ,
Κολοκυθάς,Πέππας,Οίκονόμου, Γκούμας,κ.λ.π...κ.λ.π....
Σλάβνιτς,Τσόσιτς,Νταλιμπάγκιτς,Ντελίμπασιτς......τούς είδα όλους στό παλαί...!!!
Άλλά νά τά λέμε μόνο οί δυό μας δέν έχει καί πολύ ένδιαφέρον.
Άσε πού μ'άρέσει νά σάς πειράζω....
Πέφτουν καί κάτι μαργαριτάρια........
Πάντως άν δούμε κάτι άπό τήν ΑΕΚ φέτος ,δέν θάναι τόσο άπό τούς
παίκτες άλλά άπό τόν Μπάγιεβιτς όπως πολύ σωστά είπες.
Κάτι σάν αύτό πού είδαμε στόν Άρη μέ τό Σέρβο...!!
Οί άλλοι όλοι είναι φανατίλες καί δέν μπορούν νά ξεπεράσουν
τήν κόντρα μέ τό Μπάγιεβιτς...!!
Ό ένας θά κόψω τό γήπεδο ,ό άλλος θά κόψω τίς φλέβες μου,
ό τρίτος φωνάζει βάτραχο κ.λ.π.....
Ή ήμιμάθεια,είναι ότι χειρότερο.....
Μού άρέσει νά σάς πειράζω.......καί νά κάνω πλακίτσες.
Οί πιό πολλοί όμως στερούνται ίσως κάποιες στιγμές........
ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ........
Όχι μόνον τό χιούμορ άλλά δέν έχουν καί τήν αίσθηση άνεπτυγμένη.
Τέλος πάντων άς πούμε ότι είναι δικαιολογημένοι καί ότι τό
άψυχο πληκτρολόγιο ξεγελάει....!!!
ΑΕΚΑΡΑ..........ΛΟΙΠΟΝ...........ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ.....!!!
Στίς 15 φεύγω γιά Λίβερπουλ....
![]()