Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
εχεις ...γραμμα![]()
Θενκ γιου ε μιλ (που λεει και ο αγγλοσαξων)!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
εχεις ...γραμμα![]()
Θενκ γιου ε μιλ (που λεει και ο αγγλοσαξων)!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Υπαρχουν τετοιες τιμες??![]()
130 το χρονο για το μεγαλο πληρωνω
Ρε παιδια δεν κανετε εναν συντομο οδηγο για ασφαλειες μπας και "ανοιξετε" και σε μας λιγο τα ματια...;; Οχι για κανενα αλλο λογο, απλα επειδη τα τελευταια χρονια οι ασφαλιστικες κλεινουν η μια μετα την αλλη και υπαρχει κινδυνος να πεσουμε σε μουφα ασφαλιστικη οταν χρειαστει (αχρειαστη να'ναι!).. Εκτος αν ο οδηγος για ασφαλειες θεωρηθει διαφημιση, οποτε παω πασο.. Προσωπικα δινω 100? το 6μηνο και μου φαινονται υπερβολικα πολλα..!!![]()
Δεν εχει οδηγο φιλος
Intersalonica ασφαλεια εχω και δηλωσα διευθυνση στο χωριο μου. Αλλα και στην Θεσ/κη να δηλωνα παλι το ασφαλιστρο θα ηταν 190ε το χρονο.
Χμμ... Δεν πρεπει να εχω πετυχει Intersalonica εδω (Κρητη).. Θα το τσεκαρω παντως.. Thanx! Ετυχε μηπως να την χρησιμοποιησεις ποτε; Ειναι σε ολα ενταξει;
Ακυρο το πρωτο σκελος... Εχει υποκαταστημα εδω.. Μολις το βρηκα. Το δευτερο σκελος ισχυει κανονικα..!![]()
εγω οχι. Φιλος που του χρειαστηκε παντως τα πηρε τα λεφτα του.
Βεβαια δεν διαφερει απο τις υπολοιπες ασφαλιστικες που θα σε σταυρωσουν για να τα παρεις.
Μια γρήγορη έρευνα μέσω του ασφάλιστρα.γρ, δίνει τιμές από 155,07 έως 194,72 για μπόνους-μάλους 2, το εξάμηνο!
(Το καλό είναι ότι η Ιντερσαλόνικα, στο σαϊτ πάντα, έχει την πιο ακριβή τιμή!).
Εγω στην PROTON δινω 85 ευρω το εξαμηνο.
Με το χαμηλοτερο μπονους και εδρα ΑΘηνα. Η εδρα εχει μεγαλη σημασια γιατι στην επαρχια ειναι πολυ φθηνοτερα.
Για δηλωστε να δουμε τι γινετε, αλλα πρωτα σιγουρευτητε τι πληρωνετε 6 η 12 μηνο για να ημαστε σωστοι.
104 ευρω το 6μηνο στην Interamerican με οδικη βοηθεια.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Για το δικό μου 650 SA08 266 ? το εξάμηνο στην Interamerican με νομική προστασία,κάλυψη παλαιότητας ανταλλακτικών, κλοπή με ποσό 6400 ? , κάλυψη προσωπικού ατυχήματος εως 15000 ?, οδική βοήθεια, κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, πυρκαϊά, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, αστική ευθύνη. Και όχι άγχος για κανένα λόγο.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
επειδη ασχολούμαι με το θέμα ασφαλειών σαν ασφαλειομεσίτης βιομηχανικών κινδύνων και προς αποφυγη καθε παρεξηγησης, δεν ειμαι ασφαλιστης σε καμια εταιρεια και δεν ψαχνω για πελάτες.
@ingenius. το ποσό που ασφαλιζεις την μηχανη σου 6400 δεν προκειται να το παρεις ποτε καθως η αποζημιωση στην κλοπή φωτια η ολικη καταστροφη ειναι η εμπορικη αξια και οχι η αξια που το αγορασες. αρα κανε μειωση γιατι πληρων εις τσαμπα λεφτα.
@ληστης. Η προτον επειδη ειναι στο ομιλο commercial value, αντιμετωπιζει καποια προβληματα.
Γενικώς και στις ασφάλειες ισχύει το γνωστό ρητό, το φθηνο το κρέας το τρωει ο σκύλος. Οπότε προσέχετε τι αγοράζετε.Δεν είναι τυχαίο ότι όλς οι εταιρειες που προσεφεραν φθηνο ασφαλιστρι έκλεισαν και κλείνουν. Βλεπε Εγνατια, Αστρα Ασπις General union κτλ
Για οτι άλλο χρειάζεστε στην διάθεση σας
taskon το θέμα με τις φτηνές ασφάλειες το έχει όποιος πρέπει να αποζημιωθεί από αυτές. Με δεδομένο ότι -λογικά- δεν συμμετέχουν στο φιλικό, το "αγγούρι" το τρώει ο άλλος, οπότε η λογική των περισσότερων είναι "τι με νοιάζει, άσ' τον να τρέχει"...
Επίσης να τονίσω ότι το σύμπαν δίνει σαφή και συγκεκριμένα μηνύματα, αν προσέξουμε... Έχοντας μια πανβρώμικη μηχανή συνέχεια, κυρίως γιατί όσο και να μην θέλω, έχει πολλά λασπόνερα και γίνεται χάλια ακόμα και όταν δεν βρέχει (τα καλά του χωριού) είπα σήμερα βλέποντας τη λιακάδα να της κάνω μιά μπουγάδα. Με το που τελείωσα το σκούπισμα, ξεκίνησε να ψιχαλίζει... Δεν με θέλει καθαρό σας λέω!
Επίσης, σιγά μην ξεκουβαληθεί κανείς για καφεδάκι και μπριζόλα...![]()
Δηλαδη πως πρεπει να αγοραζουμε ασφαλεια; Να παιρνουμε την πιο ακριβη;
Εγω ρωτησα τον ασφαλιστη τι υπαρχει; Α μαλιστα υπαρχει η PROTON. Υπαρχει καποιο προβλημα με αυτη; Οχι δεν υπαρχει.
Στην αγορα ολων των προιοντων υπαρχει φθηνοτερο και ακριβοτερο χωρις αυτο να σημαινει οτι το φθηνοτερο ειναι για πεταμα. Αν ειναι ετσι πεταξτε τα Bandit![]()
Amyroukai καλα να παθεις με το πλυσιμο αφου μου την ειπες :rotflmao:
Νόμος του Μέρφυ είναι μωρέ, το έχω συνηθίσει...![]()
Από την Interamerican που είναι όντως ακριβή είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος γιατί (με το αυτοκίνητο τουλάχιστον) σε τρεις περιπτώσεις που με χτύπησαν από πίσω, τη μία ένα κ*λοπαίδι με TDM ανασφάλιστο, με πλήρωσαν αμέσως (φιλικό η μία, το νομικό τμήμα κινήθηκε προς την άλλη ασφαλιστική τη δεύτερη και τα πήρα, την τρίτη είχα κάλυψη για ανασφάλιστο) οπότε είπα χαλάλι τα λίγο περισσότερα... Για τη μοτοσικλέτα έβγαιναν πολλά, αν δεν κάνω λάθος 220 το 6μηνο με κλοπή. Άλλαξα εταιρία, που δεν έχει όμως φιλικό και ανασφάλιστο, είναι στα 145 το 6μηνο (για άσχετο λόγο, όχι τόσο για το οικονομικό). Η αλήθεια είναι ότι δεν κάθονται άσχημα τα 75 ευρώ λιγότερα, από την άλλη, με τόσα ανασφάλιστα στους Ελληνικούς δρόμους, μιά ανησυχία την έχω. Μία μικρή ζημιά είναι πολλά παραπάνω από την διαφορά σε ασφάλεια... Οπότε είμαι σε σκέψη να ξαναπάω εκεί του χρόνου, εκτός αν βρεθεί άλλη με τις ίδιες καλύψεις και χαμηλότερη τιμή.
Η Ασπίς (που είχα και την πάτησα...) υποτίθεται πως ήταν φτηνή; Νομίζω πως όχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
......
Γενικώς και στις ασφάλειες ισχύει το γνωστό ρητό, το φθηνο το κρέας το τρωει ο σκύλος. Οπότε προσέχετε τι αγοράζετε.Δεν είναι τυχαίο ότι όλς οι εταιρειες που προσεφεραν φθηνο ασφαλιστρι έκλεισαν και κλείνουν. Βλεπε Εγνατια, Αστρα Ασπις General union κτλ