Δεν θα ασχοληθώ με το εσωτερικό πρωτάθλημα μιας και το είχα πεί στην αρχή... όποιος και να το πάρει είναι αδιάφορο , γιατί ουσιαστικά οι 3 κρίσιμοι βαθμοί θα έχουν αφαιρεθεί/επιδοθεί στις ομάδες του Α.Κ. ή του ΟΣΦΠ μέσω δικαστηρίου.
Όχι δηλαδή σε αγωνιστικούς χώρους, αλλά στα χαρτιά.
Και επειδή μιλάμε για παιχνίδια που παίζονται εντός γηπέδου, να θυμίσω οτι μόνο η ΑΕΚ είχε γίνει αποδέκτης κάτι τέτοιου με το πρωτάθλημα της ΑΕΛ που άλλαξε ο νόμος μέσα σε μια βραδιά για να πάρει και δίκαια πλέον η ΑΕΛ την κούπα τότε , με την ομαδάρα που είχε κάνει.
Για τους γαύρους... ανοίχτε ομπρέλες γιατί το φτύσιμο έχει γίνει βροχή. Απο εφημερίδες πρασίνων ακόμα που δηλώνουν πως η ΑΕΚ το άξιζε ( ;;;;;;!!!!!! ) μέχρι και σε ραδιόφωνα που λένε τα αυτονόητα σε αριθμούς που ούτε σε Αθλητ. Κυριακή , ούτε στον Alpha έδειξε.
Το πως παίξατε με τον Ηρακλή δεν το είδα, αλλά είδα τα goal μετά, μιας και ήμουν στο ΟΑΚΑ. Αναμενόμενο το σκορ, ειδικά όταν ο Ηρακλής έπαιζε με -2 , μιας και σας υπογράφω πως Μαυρογενίδης και Πουρσανίδης αποκλείεται να σας χάλαγαν την φιέστα..
Α... και μια ερώτηση... κανείς παπάρας απο το ΠΟΚ δεν είδε αυτόν τον Ααρών (δανεικός απο Βαλένθια) του Ηρακλή; 19 χρονών ακραίος και σας είχε κάνει γιο-γιό απο αριστερά.
Για την ΑΕΚ... λυπάμαι... και ξέρετε γιατί λυπάμαι; Γιατί είμαστε ικανοποιημένοι απο ενα πρωτάθλημα που έπρεπε να το πάρουμε περπατώντας και προσκολάμε στις 13 αγωνιστικές και μόνο ... 6 στην αρχή και 7 στο τέλος.
Για τις δηλώσεις περί μη συμμετοχής στα playoffs... ναι συμφωνώ αν έχεις ποδοσφαιρική τσίπα ,να κατεβάσεις τα δεύτερα και να τους γελοιοποιήσεις για το τσίρκο που έχουν στήσει ... αλλά θα πρέπει απο την άλλη να κοιτάξει και μπροστά η ΑΕΚ.
Μπροστά γιατί Ζήκος έφυγε... ο Λύμπε ετοιμάζεται να φύγει μιας και η ηλικία αλλά και η συμμετοχή του στο Euro θα τον φέρει "καμμένο" πίσω στην προετοιμασία.
Οι δανεικοί μας αδειάζουν την γωνιά, αλλά θα πρέπει να καλυφθούν και τα κενά.
Η ομάδα όπως σωστά είπε ο Terens (εδώ υποκλίνομαι) θέλει χοντρό χρήμα για να πάει μπροστά! Και τα 15 λίγα είναι φίλε μου.
Μέσος δεν υπάρχει μιας και ο Κλέυτον μάλλον κοκκινίζει. Ο Ρίμπο βρήκε πάτημα για να δηλώσει πως ουσιαστικά σταματάει το ποδόσφαιρο (του χρόνου οι απαιτήσεις θα είναι κατα πολύ πιο αυξημένες και ο Δώνης δεν λογαριάζει απο βεντέτες). Μην τον παίρνετε χαλαρά τον Βραζιλιάνο. Καλός-Καλός, ... αλλά έχει το ΕΓΩ του πάνω απο την ομάδα και το έχει δείξει πολλές φορές!
Μέσος λοιπον δεν υπάρχει (μην μου πείτε Τόζερ και Καφέ, γιατί θα γελάω καμιά βδομάδα)... Ο Μπασινάς που μάλλον έρχεται είναι κόφτης περισσότερο παρά δημιουργικός.
Ακραία χάφ... μόνο αν παίξει τελικά ο Αρουαμπαρένα...Γεωργέας και Μπούρμπος είναι εργάτες, αλλά είναι μόνο αυτό.
Τερματοφύλακας... Προτιμώ και εγώ τον Μάχο φίλε Terens... απο την αρχή που ήρθε. Βαυαρός(Αυστριακός) με δύναμη , θέληση να πετύχει και κυρίως σταθερότητα... μπορεί να μην είναι του 10... αλλά αυτό το 6-7 θα στο βγάλει σε κάθε αγώνα του. Και με τσαμπουκά!
Άμυνα... Ο Δέλλας σίγουρα θα έρθει και αυτός "καμμένος" απο το Euro και δύσκολα θα μπορεί. Τα μηνύματα απο Αλεξόπουλο είναι καλά για αυτό και ελπίζω σε κάτι καλό. Τσιρίλο.... χωρίς σχόλια... αμυντικός ολκής δεν είναι, αλλά το λέει η καρδούλα του και έχει το πάθος.
Παπασταθόπουλος... Terens EIΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!... To παληκάρι μόνο δουλειά θέλει φίλε. Το έχει... το θέλει και θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν θα γίνει ο Αργεντινός αμυντικός που ανέφερες (γμτ... μου διαφεύγει και εμένα το όνομα του .. απο Α-κάτι ξεκίναγε) και του είχε κάνει πρόταση και ο ΟΣΦΠ θυμάμαι τότε, αλλά η Ιντερ ήταν πολύ καλύτερη σαν ομάδα και προσφορά! Αλλά θα είναι μια σταθερή αξία στην άμυνα και σίγουρα με δουλειά και σωστή κατεύθυνση θα κάνει πολλά.
Για την επίθεση... θα το τολμήσω. Θεωρώ οτι είμαστε σχεδόν πλήρεις , μιας και Μπλάνκο , Εντίνιο , Καλόν είναι μια πολύ καλή τριπλέτα με επιπρόσθετο τον Λύμπε. Απο πίσω έχει και τον Παυλή που αν αποδώσει σίγουρα θα είναι κάτι καλό για την ομάδα.
Τελευταίο αφήνω τον Χετεμάι που και αυτός επιστρέφει και θέλω να δώ πως θα είναι μετά απο την εμπειρία του στην Καλαμαριά.
Ας μην ξεχνάμε οτι είναι ενας καλός μέσος , νεαρός 19-20χρονος , με συμμετοχή στην Εθνική του ομάδα. Θέλει δουλειά πάντως και αυτός.
Ράμος, Τόζερ, Καφές, Παππάς, Μαντούκα (τι βουτιά ήταν αυτή ρε φίλε; ) Αραμπατζής, ..... ρολίστες που δεν κάνουν την διαφορά για μένα στην ομάδα... ειδικά ο πρώτος , θέλει δουλειά αρκετή για να παίξει τον ρόλο του ακραίου στην ομάδα της ΑΕΚ.
Οπότε τα 15 μύρια , φίλε Terens εμένα μου φαίνονται και λίγα. Ειδικά αν θες να χτυπήσεις στο σωστό σημείο τον ΟΣΦΠ, (ποιότητα παικτών 11αδας) το όριο θα έλεγα πως είναι κοντά στα 20... ποσό που δεν δίνει ο Ντέμης, ούτε με σφαίρες... πόσο μάλλον αν τελικά επιλέξει (απίθανο το βλέπω) να μην συμμετάσχει στα playoffs με την αρχική εντεκάδα αλλά να τα γελοιοποιήσει με την δεύτερη. Που για μένα καλά θα κάνει, αρκεί να τηρήσει κάποια όρια για την επόμενη χρονιά.
Για το CAS τώρα... βγαίνουν και λένε για πληροφορίες (SportDay) προδεδικασμένης απόφασης για μη εφαρμογή των ασφαλιστικών κτλ... Που παίρνετε ρε παιδιά , αποφάσεις δικαστηρίων πριν βγούν , για να τις πάρουμε και εμείς;... Οχι τίποτα άλλο , αλλά για να μην περιμένουμε σαν κοθώνια την επίσημη εκδοχή!!! Ρε σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ... αλλά με τον Χελάκη δηλωμένο κόκκινο τι περιμένεις;
Καλά που βγήκε και η ΕΞΕΔΡΑ και διαβάζουμε και τίποτα αντικειμενικό.
Το τι θα γίνει τελικά δεν το γνωρίζω όπως είπα... το πραγματικό είναι όμως ενα. Τα παιχνίδια στην Ελλάδα της μπανανίας και του τσίρκου που ονομάστηκε S.L. με σφραγίδα κόκκινη, μόνο στον αγωνιστικό χώρο δεν τελειώνουν!
Gandalf