Σελίδα 159 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 59109149154155156157158159160161162163164169209 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.371 έως 2.385 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν θα ασχοληθώ με το εσωτερικό πρωτάθλημα μιας και το είχα πεί στην αρχή... όποιος και να το πάρει είναι αδιάφορο , γιατί ουσιαστικά οι 3 κρίσιμοι βαθμοί θα έχουν αφαιρεθεί/επιδοθεί στις ομάδες του Α.Κ. ή του ΟΣΦΠ μέσω δικαστηρίου.

Όχι δηλαδή σε αγωνιστικούς χώρους, αλλά στα χαρτιά.

Και επειδή μιλάμε για παιχνίδια που παίζονται εντός γηπέδου, να θυμίσω οτι μόνο η ΑΕΚ είχε γίνει αποδέκτης κάτι τέτοιου με το πρωτάθλημα της ΑΕΛ που άλλαξε ο νόμος μέσα σε μια βραδιά για να πάρει και δίκαια πλέον η ΑΕΛ την κούπα τότε , με την ομαδάρα που είχε κάνει.

Για τους γαύρους... ανοίχτε ομπρέλες γιατί το φτύσιμο έχει γίνει βροχή. Απο εφημερίδες πρασίνων ακόμα που δηλώνουν πως η ΑΕΚ το άξιζε ( ;;;;;;!!!!!! ) μέχρι και σε ραδιόφωνα που λένε τα αυτονόητα σε αριθμούς που ούτε σε Αθλητ. Κυριακή , ούτε στον Alpha έδειξε.

Το πως παίξατε με τον Ηρακλή δεν το είδα, αλλά είδα τα goal μετά, μιας και ήμουν στο ΟΑΚΑ. Αναμενόμενο το σκορ, ειδικά όταν ο Ηρακλής έπαιζε με -2 , μιας και σας υπογράφω πως Μαυρογενίδης και Πουρσανίδης αποκλείεται να σας χάλαγαν την φιέστα..

Α... και μια ερώτηση... κανείς παπάρας απο το ΠΟΚ δεν είδε αυτόν τον Ααρών (δανεικός απο Βαλένθια) του Ηρακλή; 19 χρονών ακραίος και σας είχε κάνει γιο-γιό απο αριστερά.

Για την ΑΕΚ... λυπάμαι... και ξέρετε γιατί λυπάμαι; Γιατί είμαστε ικανοποιημένοι απο ενα πρωτάθλημα που έπρεπε να το πάρουμε περπατώντας και προσκολάμε στις 13 αγωνιστικές και μόνο ... 6 στην αρχή και 7 στο τέλος.

Για τις δηλώσεις περί μη συμμετοχής στα playoffs... ναι συμφωνώ αν έχεις ποδοσφαιρική τσίπα ,να κατεβάσεις τα δεύτερα και να τους γελοιοποιήσεις για το τσίρκο που έχουν στήσει ... αλλά θα πρέπει απο την άλλη να κοιτάξει και μπροστά η ΑΕΚ.

Μπροστά γιατί Ζήκος έφυγε... ο Λύμπε ετοιμάζεται να φύγει μιας και η ηλικία αλλά και η συμμετοχή του στο Euro θα τον φέρει "καμμένο" πίσω στην προετοιμασία.

Οι δανεικοί μας αδειάζουν την γωνιά, αλλά θα πρέπει να καλυφθούν και τα κενά.

Η ομάδα όπως σωστά είπε ο Terens (εδώ υποκλίνομαι) θέλει χοντρό χρήμα για να πάει μπροστά! Και τα 15 λίγα είναι φίλε μου.

Μέσος δεν υπάρχει μιας και ο Κλέυτον μάλλον κοκκινίζει. Ο Ρίμπο βρήκε πάτημα για να δηλώσει πως ουσιαστικά σταματάει το ποδόσφαιρο (του χρόνου οι απαιτήσεις θα είναι κατα πολύ πιο αυξημένες και ο Δώνης δεν λογαριάζει απο βεντέτες). Μην τον παίρνετε χαλαρά τον Βραζιλιάνο. Καλός-Καλός, ... αλλά έχει το ΕΓΩ του πάνω απο την ομάδα και το έχει δείξει πολλές φορές!

Μέσος λοιπον δεν υπάρχει (μην μου πείτε Τόζερ και Καφέ, γιατί θα γελάω καμιά βδομάδα)... Ο Μπασινάς που μάλλον έρχεται είναι κόφτης περισσότερο παρά δημιουργικός.

Ακραία χάφ... μόνο αν παίξει τελικά ο Αρουαμπαρένα...Γεωργέας και Μπούρμπος είναι εργάτες, αλλά είναι μόνο αυτό.

Τερματοφύλακας... Προτιμώ και εγώ τον Μάχο φίλε Terens... απο την αρχή που ήρθε. Βαυαρός(Αυστριακός) με δύναμη , θέληση να πετύχει και κυρίως σταθερότητα... μπορεί να μην είναι του 10... αλλά αυτό το 6-7 θα στο βγάλει σε κάθε αγώνα του. Και με τσαμπουκά!

Άμυνα... Ο Δέλλας σίγουρα θα έρθει και αυτός "καμμένος" απο το Euro και δύσκολα θα μπορεί. Τα μηνύματα απο Αλεξόπουλο είναι καλά για αυτό και ελπίζω σε κάτι καλό. Τσιρίλο.... χωρίς σχόλια... αμυντικός ολκής δεν είναι, αλλά το λέει η καρδούλα του και έχει το πάθος.

Παπασταθόπουλος... Terens EIΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!... To παληκάρι μόνο δουλειά θέλει φίλε. Το έχει... το θέλει και θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν θα γίνει ο Αργεντινός αμυντικός που ανέφερες (γμτ... μου διαφεύγει και εμένα το όνομα του .. απο Α-κάτι ξεκίναγε) και του είχε κάνει πρόταση και ο ΟΣΦΠ θυμάμαι τότε, αλλά η Ιντερ ήταν πολύ καλύτερη σαν ομάδα και προσφορά! Αλλά θα είναι μια σταθερή αξία στην άμυνα και σίγουρα με δουλειά και σωστή κατεύθυνση θα κάνει πολλά.

Για την επίθεση... θα το τολμήσω. Θεωρώ οτι είμαστε σχεδόν πλήρεις , μιας και Μπλάνκο , Εντίνιο , Καλόν είναι μια πολύ καλή τριπλέτα με επιπρόσθετο τον Λύμπε. Απο πίσω έχει και τον Παυλή που αν αποδώσει σίγουρα θα είναι κάτι καλό για την ομάδα.

Τελευταίο αφήνω τον Χετεμάι που και αυτός επιστρέφει και θέλω να δώ πως θα είναι μετά απο την εμπειρία του στην Καλαμαριά.

Ας μην ξεχνάμε οτι είναι ενας καλός μέσος , νεαρός 19-20χρονος , με συμμετοχή στην Εθνική του ομάδα. Θέλει δουλειά πάντως και αυτός.

Ράμος, Τόζερ, Καφές, Παππάς, Μαντούκα (τι βουτιά ήταν αυτή ρε φίλε; ) Αραμπατζής, ..... ρολίστες που δεν κάνουν την διαφορά για μένα στην ομάδα... ειδικά ο πρώτος , θέλει δουλειά αρκετή για να παίξει τον ρόλο του ακραίου στην ομάδα της ΑΕΚ.

Οπότε τα 15 μύρια , φίλε Terens εμένα μου φαίνονται και λίγα. Ειδικά αν θες να χτυπήσεις στο σωστό σημείο τον ΟΣΦΠ, (ποιότητα παικτών 11αδας) το όριο θα έλεγα πως είναι κοντά στα 20... ποσό που δεν δίνει ο Ντέμης, ούτε με σφαίρες... πόσο μάλλον αν τελικά επιλέξει (απίθανο το βλέπω) να μην συμμετάσχει στα playoffs με την αρχική εντεκάδα αλλά να τα γελοιοποιήσει με την δεύτερη. Που για μένα καλά θα κάνει, αρκεί να τηρήσει κάποια όρια για την επόμενη χρονιά.

Για το CAS τώρα... βγαίνουν και λένε για πληροφορίες (SportDay) προδεδικασμένης απόφασης για μη εφαρμογή των ασφαλιστικών κτλ... Που παίρνετε ρε παιδιά , αποφάσεις δικαστηρίων πριν βγούν , για να τις πάρουμε και εμείς;... Οχι τίποτα άλλο , αλλά για να μην περιμένουμε σαν κοθώνια την επίσημη εκδοχή!!! Ρε σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ... αλλά με τον Χελάκη δηλωμένο κόκκινο τι περιμένεις;

Καλά που βγήκε και η ΕΞΕΔΡΑ και διαβάζουμε και τίποτα αντικειμενικό.

Το τι θα γίνει τελικά δεν το γνωρίζω όπως είπα... το πραγματικό είναι όμως ενα. Τα παιχνίδια στην Ελλάδα της μπανανίας και του τσίρκου που ονομάστηκε S.L. με σφραγίδα κόκκινη, μόνο στον αγωνιστικό χώρο δεν τελειώνουν!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

επισης μια απορια...

υποτιθεται οτι το πρωταθλημα παιζοταν μεχρι την τελευταια αγωνιστικη.
    αν λοιπον ο γαυρος στραβοπαταγε με ηρακλη, το επαιρνε η αεκ.
    και ρωταω..χωρις ιχνος ειρωνιας.....

γιατι μονο 45000 ( τουλαχιστον ετσι λενε) αεκτζηδες στο γηπεδο;;;

αυτά τα καραγκιοζιλίκια ρε φούστη μου φέτος δεν τα μπορω

υπενθυμίζω γιατί πολλοί το ξεχάσατε

φέτος και οι 3 ήταν χάλια μέσα στο γήπεδο

ξεφτίλα ο ολυμπιακός έγινε με την ένστανση του να πέσει χαμηλά και να πάρει τους 3 βαθμούς,
    αλλά παρανόμησε η καλαμαριά και αν το δεις ψυχρά και νόμιμα σωστά θα πάρει τους 3 βαθμούς και άρα και το πρωτάθλημα, απλά εγώ το φετινό δεν το γουστάρω

ξεφτίλα και η άεκ γιατί πανυγήρισε λέει χθες πρωτάθλημα
    αυτά είναι καραγκιοζιλίκια για μένα, αφού είσαι δεύτερος τι πανυγυρίζεις.

χώρια που η αεκ λέει δεν ασχολείται με την ένστανση του ολυμπιακού γιατί κοιτάει μόνο το γήπεδο αλλά τώρα την τελευταία εβδομάδα άλλαξε αυτο γιατί έχει έννομο συμφέρον άρα ασχολείται.

γιατί ο ολυμπιακός δεν είχε έννομο συμφέρον και τον κράζατε και τώρα κανετε τα ίδια??

όλοι ρόμπες λοιπόν, να πάει στο δια... αυτό το πρωτάθλημα και ειλικρινά δεν το γουστάρω που το πήρα, για μένα είναι ρεζιλίκια του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα αυτά που έγιναν και δεν φταίει μόνο ο ολυμπιακός σε αυτό.

συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους αισθάνονται πρωταθλητές και ειδικά στον πεσέιρο πο δήλωσε ότι το αξίζανε φέτος!!!!

μου θυμίζει φοιτητικές εκλογές όπου πασπ και δαπ βγάζουν ο καθένας τα δικά του αποτελέσματα και λένε ότι είναι νικητές και οι 2.

εγω προσωπικά ανοίκω στους χαμένους διοτι το ποδόσφαιρο φέτος έχασε και τίποτα άλλο, εύχομαι επειδή το αγαπάω το ρημάδι το άθλημα να δω διαφορετικά πράγματα του χρόνου και από την ομάδα μου και από τις υπόλοιπες. το μόνο που κρατάω είναι η φετινή πορεία στην ευρώπη που χρύσωσε λίγο το χάπι.

όσοι νιώθετε ότι είσαστε πρωταθλητές συγχαρητήρια!!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    επισης μια απορια...

υποτιθεται οτι το πρωταθλημα παιζοταν μεχρι την τελευταια αγωνιστικη.
    αν λοιπον ο γαυρος στραβοπαταγε με ηρακλη, το επαιρνε η αεκ.
    και ρωταω..χωρις ιχνος ειρωνιας.....

γιατι μονο 45000 ( τουλαχιστον ετσι λενε) αεκτζηδες στο γηπεδο;;;
    ...SORY PAIDIA EGO HMOYN EPIDAYRO ME MORO...

EFAGA KAI GARIDES ME PENES...

PETSOSA KAI META..OLA OK..

H AEK??nai more ok..:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    beer:
    bilako mia xara ta les
    alla na rwtisw kati??
    ti to agapas to athlima re??
    afou den to katexeis katholou
    asxolisou me to subbuteo kalytera :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    bilako mia xara ta les
    alla na rwtisw kati??
    ti to agapas to athlima re??
    afou den to katexeis katholou
    asxolisou me to subbuteo kalytera :rotflmao: :rotflmao:
    τι μλκ είσαι

Φυσικα και ειχε εννομο συμφερον ο Ολυμπιακος να κανει ενσταση....

Προσωπικα αν λεγανε εχουμε εννομο συμφερον παει και τελειωσε και αποδειχτει στα δικαστηρια,ειδικα στο CAS,εγω προσωπικα δεν ξαναμιλαω για αυτο.Το περνουνε και νομιμα να το χαιρονται και τελος...

Αλλα οχι να κανουνε και μαθηματα <<ποδοσφαιρικου αντρισμου>> και συμπεριφορας....

Καρπετοπουλος στην Sportday

<<Ο φετινος Ολυμπιακος ειχε πολλα για τα οποια καμαρωνουν δωδεκα χρονια τωρα οι οπαδοι του: μεγαλο μπατζετ,μερικες ποιοτικες μοναδες κι εναν προεδρο που ξερει να προστατευει την επενδυση του.Ειδικα αυτο το τελευταιο αποδειχτηκε φετος με τον πλεον πανηγυρικο τροπο:οταν η ποδοσφαιρικη ομοσπονδια,που λογω καταστατικου εγγυαται τη διοργανωση ενος πρψταθληματος στο οποιο ολοι εχουν ισες ευκαιριες,τρεχει πανικοβλητη στην Λωζαννη για να υποστηριξει τα δικαια του πρωτοπορου,τοτε ο πρωτοπορος πραγματικα εχει ξεφυγει απο τους υπολοιπους.........Ο οπαδος του Ολυμπιακου δικαιουται να πανηγυριζει για το πρωταθλημα,ο οπαδος της ΑΕΚ δικαιτουται να πανηγυριζει για το ποδοσφαιρο: ποτε η διακριση αναμεσα στο πρωταθλημα και το ποδοσφαιρο δεν ηταν περισσοτερο σαφης!>>

Cirus...

+... όσα θέλεις βάλε φίλε... ευτυχώς που υπάρχουν και φίλαθλοι των κόκκινων με μια σωστή κριτική.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    1 ΑΕΚ 68 (30) 65-17

ρε idi δεν σου είπαμε να μας πεις ανέκδοτο
    την βαθμολογί αθέλουμε να βάλεις

ελα έλα μην ντρέπεσαι....έλα και εγώ θα σου πάρω φανέλα του Γκαλέτι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ LA_VILLA ....

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΠΕΣ ΤΟ ΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ΠΕΣ : "H AEK TO ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ 3 ΠΕΤΣΥΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ 1":rotflmao:

ΠΕΣ ΤΟ

τι ακριβώς πήρατε???????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Φυσικα και ειχε εννομο συμφερον ο Ολυμπιακος να κανει ενσταση....

Προσωπικα αν λεγανε εχουμε εννομο συμφερον παει και τελειωσε και αποδειχτει στα δικαστηρια,ειδικα στο CAS,εγω προσωπικα δεν ξαναμιλαω για αυτο.Το περνουνε και νομιμα να το χαιρονται και τελος...

Αλλα οχι να κανουνε και μαθηματα <<ποδοσφαιρικου αντρισμου>> και συμπεριφορας....

Καρπετοπουλος στην Sportday

<<Ο οπαδος του Ολυμπιακου δικαιουται να πανηγυριζει για το πρωταθλημα,ο οπαδος της ΑΕΚ δικαιτουται να πανηγυριζει για το ποδοσφαιρο: ποτε η διακριση αναμεσα στο πρωταθλημα και το ποδοσφαιρο δεν ηταν περισσοτερο σαφης!>>

συμφωνούμε είχε έννομο συμφέρον

το λέγανε ότι έχουμε έννομο συμφέρον

δεν δικαιούνται να κάνουνε μαθήματα ποδοσφαιρικου αντρισμού και συμπεριφορας όπως αντίστοιχα δεν δικαιούνται να μιλάνε γι' αυτό και οι αντίστοιχοι της αεκ που την τελευταία εβδομάδα ανακάλυψαν πως έχουν έννομο συμφέρον και αυτοί και ασχολήθηκαν με την υπόθεση ενώ πριν δήλωναν ότι δεν ασχολούνται με την ένστανση του ολυμπιακού (η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο)

απαντάω και στον κύριο καρπετόπουλο

οι οπαδοί δικαιούνται να πανυγυρίζουν και για το πρωτάθλημα και για το ποδόσφαιρο της ομάδας τους όποια και αν είναι αυτή

οι φίλαθλοι αντιθέτως βλέπουν καθαρά ότι δεν μπορούν να πανυγυρίσουν για τίποτα γιατί όλη η υπόθεση είναι για τα πανυγύρια

και αυτή είναι η μόνη διάκριση που είναι σαφής για μένα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν δικαιούνται να μιλάνε γι' αυτό και οι αντίστοιχοι της αεκ που την τελευταία εβδομάδα ανακάλυψαν πως έχουν έννομο συμφέρον και αυτοί και ασχολήθηκαν με την υπόθεση ενώ πριν δήλωναν ότι δεν ασχολούνται με την ένστανση του ολυμπιακού (η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο)

Αμα δηλωσε κανενας αυτο το πραγμα απο την διοικηση παω πασο και οντως εκαναν μαλακια εαν εγινε ετσι...Δεν θυμαμαι τετοια δηλωση....Αν και η εμπλοκη εγινε απο οτι καταλαβα μπας και κανει πισω η Καλαμαρια αλλιως δεν ειχανε λογο...Τωρα ειναι απολυτα τυπικο αφου η Καλαμαρια το συνεχισε...Αν ομως δεν κανανε τετοια δηλωση δεν βλεπω το ατοπο του θεματος...Καλα κανανε...

Για εμας ειναι 1οι τι να κανουμε....Στην καρδια μας και στο γηπεδο....Ελπιζω να γινουν σωστες κινησεις το καλοκαιρι και να ενισχυθει η ομαδα...Και να μην παει στραφι αυτο για το οποιο χαρηκαμε οι ΑΕΚτζηδες...Τις καλες εμφανισεις στο τελος...

Και επαναλαμβανω οτι μερικοι παιχτες μας λενε βλακειες για μη συμμετοχη στα playoff και τα λοιπα κωμικα...Οτι και να γινει πρεπει να κατεβουμε στο γηπεδο και να αφησουνε τις κοτσανες...

δυστυχώς φίλε το δήλωσαν... τόσο ο Κούλης , όσο και ο Ντέμης σε ανύποπτη στιγμή , είπε οτι η ΑΕΚ δεν δρα "παρασκηνιακά".

Οι ηθικολογίες όντως δεν χωράνε σε βόθρους... αφού όλοι εκεί μέσα είναι , πως μπορεί κάποιος να βγεί καθαρός;

Gandalf

και γιατί λέω πως SportDay-Sportfm είναι λίγο στο "κοκκίνισμα"

Παραθέτω...

Ραντεβού με τον Χοσέ Σεγκούρα είναι πολύ πιθανό να έχουν απόψε μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός αντικατέστησε τον Τάκη Λεμονή στις 11 Μαρτίου και από εκείνη την ημέρα μετράει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα (6 στα 6) :rotflmao: , ενώ στο Κύπελλο 2 νίκες (κόντρα σε Θρασύβουλο) και μια ισοπαλία (με Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη). Ωστόσο, λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα χρονιά.
    Τι έγινε;... η 4αρα της ΑΕΚ προκάλεσε αμνησία μιας και ήταν τόσο επώδυνη;

:rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    η ΑΕΚ απλα αργησε!μπορει να κρατησει σαν παρακαταθηκη το τελος της χρονιας αλλα να μην επαναπαυτει για του χρονου γιατι λογικα και ο Ολυμπιακος δε θα "χαριστει"οπως φετος αλλα και ο βαζελος ΠΑΝΤΑ ειναι επικινδυνος και οπως και να το κανουμε ειναι και μεγαλυτερο μεγεθος.Ενα αντιο στον ΠΑΙΚΤΑΡΑ Ακη Ζηκο και σε μια μεγαλη καριερα εντος κ εκτος Ελλαδας(με τις δηλωσεις που κατα καιρους εκανε δεν ασχολουμε-στο κατω κατω σαν πρωταγωνιστης εχει μεγαλυτερο δικαιωμα σε αποψη απο ΑΛΛΟΥΣ)κραταω την εικονα με την κορουλα του σ ενα ομορφο αντιο!
    μεγαλος παικτης ο ΡΙμπο αλλα μπηκε κ αυτος στη λογικη της προσωπικης αντιπαραθεσης αδικωντας τον εαυτο του.Κρατησε την ΑΕΚ στα δυσκολα...κ ειναι ο μονος ισως που το πιστεψε(δηλωσεις Ντεμη προ μηνος περι κακου ποδοσφαιρου κλπ)
    Στον ΠΑΟ τι να πω ....το προβλημα ειναι συνδυασμος λαθος επιλογων ,ποιοτητας στη δημιουργια αλλα και μιας περιεργης ψυχολογιας.Αυτη η ομαδα σου δινει την εντυπωση οτι θα τη χυσει την καρδαρα στο τελος οτι και να γινει...Χρειαζεται εκτος των αλλων να εμποτιστει με ....χαρακτηρα φανελλας που ειχε παλια ..Πως γινεται αυτο?Ελα ντε...!!!Ισως η απενοχοποιηση οπως παλια επι Γκμοχ?Δεν ξερω...
    Ο Ολυμπιακος μαλλον σταθηκε τυχερος φετος(Νικοπολιδης,Βαλνερ,και αλλα)και αν ειχε πιο προσεχτρικους αντιπαλους φετος θα το χε χασει σιγουρα!Εχει ξεφυγει παντως σε πολλα απο τους αμεσους αντιπαλους του κυριως σε θεματα κυρους φανελλας(ακομα και στη συντριβη απο την ΑΕΚ και τα χαλια που ειχε ειχε την ευκαιρια του-πεναλτυ κλπ0αλλα και οργανωσης ,ποιοτητας παικτωνκαι αλλα
    Χρειαζεται αμεσα προπονητη και αριστερο χαφ ποιοτητας!Για να δουμε!Ειμαι πολυ περιεργος για τον τελικο με τον Αρη .ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    αν και εχουμε πλει οφς και τον τελικο(δεν ειμαι σιγουρος πως ΠΑΟ ΑΕΚ θα τα παρατησουν παρα τουσ χτεσινους λεονταρισμους-ειναι πολλα τα λεφτα του τσου λου Αρη!)αν και δεν εχει βγει ακομα η αποφαση του CAS ειναι γελοια η ολη διαδικασια για το ελληνικο ποδοσφαιρο ετσι κ αλλιως!αυτα λυνονται εντος και ΑΜΕΣΑ!οι εκκρεμοτητες στη βαθμολογια επηρρεαζουν παντα και τους υπολοιπους αγωνες!
    κατα τα αλλα καλο καλοκαιρι ρεεεεεεεεεεεεεεεε..........
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ!!!!!!!!(εχω κατι ...σιγουρα.... )
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38