Έλα βρε... χαλαρώστε... πλάκα είχανε σήμερα...
εμένα μου θύμισαν δύο χατιτωμένα παιδάκια που... προσπαθούσαν να κάνουν χιούμορ![]()
το "μοτοκρος" του Hayden βέβαια θεϊκό :rotflmao: :rotflmao:
α.......
και είχανε Aprilia στο στούντιο![]()
![]()
Έλα βρε... χαλαρώστε... πλάκα είχανε σήμερα...
εμένα μου θύμισαν δύο χατιτωμένα παιδάκια που... προσπαθούσαν να κάνουν χιούμορ![]()
το "μοτοκρος" του Hayden βέβαια θεϊκό :rotflmao: :rotflmao:
α.......
και είχανε Aprilia στο στούντιο![]()
![]()
Φύγαμε...
Και οι δυο γ.τ.π.καβάλα.Πιστεύω όμως ότι ο ΔΔ τον χαλάει τον άλλον και ότι μόνος του θα έκανε πολύ καλύτερη μετάδοση(ο άλλος όχι ο Διατσίδης).
Το πιο κουραστικό για μένα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης?Ο Αογιάμα,ας είναι καλά το παληκάρι να αγωνίζεται,και οι γα@@.%νες Sidi κωλομπότες του.Πρέπει να το ανέφερε κάπου 50 φορές...
ΕΛΕΟΣ τσουρέκια μας τα κανε...![]()
![]()
![]()
![]()
ο διατσίδης ήταν για άλλη μια φορά μέγα καραγκιόζης, προφανώς του έχουνε στείλει email ότι μας τα έχει πρήξει με τον ρόσσι και κάθε φορά μας το ξεροκοπανούσε, έχει τέτοιο κόλλημα με τον ρόσσι που δεν μπορεί να το κρύψει, απέδωσε τη νίκη του στόνερ στη δύναμη του κινητήρα, είναι και βλάξς, αν δει τις τελικές θα έβλεπε ότι έπιαναν τα ίδια χιλιόμετρα στην τελική κατά μέσο όρο ενώ τα φρένα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας...
ΓΙΑ πρωτη φορα που μου αρεσε η περιγραφη.
με τον διατσιδη να αποδυκνειεται πολυ λιγο σε σχεση με τους αλλους δυο.
και ειναι τραγικος που τονιζει συνεχεια ειρωνικα αυτα που διαβαζει εδω
ευτυχως τα λαβαινει υποψιν και πηρε και βοηθους
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Εκει με το heyden γελαγα μονος μου....
Εχω μια ερωτηση ομως ρε παιδια κατι που δε καταλαβα, επειδη εστειλα μηνυμα στο διαγωνισμο οι μποτες που κερδιζεις θα ειναι οι μεταχειρισμενες του Aoyama?????
:rotflmao:
Στο τέλος θα βάλουν διαγωνισμό το χεσμένο σώβρακο του Λορένθο...Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εκει με το heyden γελαγα μονος μου....
Εχω μια ερωτηση ομως ρε παιδια κατι που δε καταλαβα, επειδη εστειλα μηνυμα στο διαγωνισμο οι μποτες που κερδιζεις θα ειναι οι μεταχειρισμενες του Aoyama?????
του ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ λορενθο !!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Στο τέλος θα βάλουν διαγωνισμό το χεσμένο σώβρακο του Λορένθο...![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Κάποιος πρέπει να του δείξει το Mute στο μικρόφωνο ρε γμτ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Σήμερα παρολίγο να πει το εξής επικό αλλά το έσωσε τελευταία (μα πραγματικά τελευταία) στιγμή
"Ο Dovi βλέπει το καρό πανί της κόκκινης.....εεεεε της σημαίας τερματισμού..."
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
εγω λιγο απο τον αγωνα ειδα στα ΜΕΓΑΡΑ και εγινε το εξης...
ακουγοντας τις μαλακιες του σχολιαζα αρνητικα και λεω..."πωπω πατηστε καποιος το mute"
η πλακα ειναι οτι ο Διατσιδης ηταν ακριβως διπλα μου και στραβωσε ασχημα!!!!!!!
μου λεει..."φιλε αν μπορεις καλυτερα καντο εσυ"
Δεν μιλησα. απλα χαμογελασα ειρωνικα. ειναι απο αυτες τις στιγμες αμηχανιας που η καθεσαι και τσακωνεσαι η απλα τον γραφεις στα αρχιδια σου!
κακως βεβαια κωλωσα γιατι την κριτικη ρε γελαδι να μαθεις να την δεχεσαι και αυτο που ειπα εγω ηταν κοπλιμεντο σε σχεση με αυτα που σε στολιζουν...παπαρα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
ακουγοντας τις μαλακιες του σχολιαζα αρνητικα και λεω..."πωπω πατηστε καποιος το mute"
Δεν μιλησα. απλα χαμογελασα ειρωνικα. ειναι απο αυτες τις στιγμες αμηχανιας που η καθεσαι και τσακωνεσαι η απλα τον γραφεις στα αρχιδια σου!
κακως βεβαια κωλωσα γιατι την κριτικη ρε γελαδι να μαθεις να την δεχεσαι και αυτο που ειπα εγω ηταν κοπλιμεντο σε σχεση με αυτα που σε στολιζουν...παπαρα!
FAIL
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
:a19:
:a19:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
κακως βεβαια κωλωσα γιατι την κριτικη ρε γελαδι να μαθεις να την δεχεσαι και αυτο που ειπα εγω ηταν κοπλιμεντο σε σχεση με αυτα που σε στολιζουν...παπαρα!:rotflmao:
άκου στράβωσε... από αυτογνωσία βλέπω... δηλαδή αν βγάλει η Honda ένα μηχανάκι τριμπούρδελο και το σχολιάσω αρνητικά θα μου πουν αν μπορείς φτιάχ' το εσύ;; Άμα είναι έτσι κάθε φορά που λέει δεν πάει καλά ο Hayden πχ, να του πει ο Hayden αν μπορείς τρέχα εσύ!
ας έλεγε τουλάχιστον μόνο μαλακίες και όχι τα ααα... εεε.. το.... εε.... ήτανε... με... εμμ...
έλεος, ας κάνει μια βδομάδα μαθήματα ορθοφωνίας, αφού θέλει να είναι παρουσιαστής...
φίλε, την επόμενη φορά κάνε μου μια χάρη, επειδή θα σκάσω...
επειδή μας έχει πρήξει με την περικεφαλαία των Σπαρτιατών στο κράνος του Lorenzo, που του δίνει δύναμη... ρώτησε τον:
Πόση είναι αυτή η δύναμη;;; Πόσα άλογα παίρνει η M1 του Lorenzo σε σχέση με του Rossi εξαιτίας της περικεφαλαίας;;;;;
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
:rotflmao::rotflmao:
Πόση είναι αυτή η δύναμη;;; Πόσα άλογα παίρνει η M1 του Lorenzo σε σχέση με του Rossi εξαιτίας της περικεφαλαίας;;;;;
Που μπαϊδεγουέι μόνο σπαρτιάτικη δεν είναι...![]()
Από τον Paladin στο diablo 2 την έχει κλέψει ο γλειφιτζούρης