Σε ειδα φιλε με το smart σημερα στην εθνικη στο υψος της Βαρυμπομπης να εισαι στην αριστερη και να μου αναβεις το αριστερο φλας για να μου πεις (σε ειδα) και μου εκανες χωρο να περασω........ενα μεγαλο μπραβο σε τετοιους οδηγους........![]()
Σε ειδα φιλε με το smart σημερα στην εθνικη στο υψος της Βαρυμπομπης να εισαι στην αριστερη και να μου αναβεις το αριστερο φλας για να μου πεις (σε ειδα) και μου εκανες χωρο να περασω........ενα μεγαλο μπραβο σε τετοιους οδηγους........![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
σε είδα πουτάνα γρίπη που ήρθες από εχθές το πρωί και μου χτύπησες την πόρτα και μου έδωσες 2 ρεπό από την δουλειά και επίσης μου στέρησες τις βόλτες του σαββατοκύριακου!πουτάνα φυματίωση!
να μη σου πω τι θα του κανες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σε ειδα χτες το βραδυ κ@λομπατσε με το χρεπι το lead or something like that scooter σου, να χωνεσαι σφηνα μπροστα μου στην Παπαγου, με το κρανος στο χερι και χωρις πινακιδα!
Σου κορναρα να σε χ3σω λιγο αλλα μπα...
λιγα για τα μπεβερλυ εδω μεσα εεεε...
![]()
![]()
![]()
Τη μία δίνεις τον οδηγό του σχολικού, την άλλη τον οδηγό του τέρατος που πήγαινε μαλλιά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Υποτίθεται ότι έχεις περιοριστή ταχύτητας στα 80 χλμ, ρε τρόμπα με το επικαθήμενο σήμερα το πρωί έξω από τις Βρύσσες. Τα παιδάκια ρε μ@λάκα δεν τα είδες που περνούσαν το δρόμο να μπούνε στο λεωφορείο; Αλλά πως να τα δεις και πως να αντιδράσεις με το τέρας να πηγαίνει μe πάνω από 100;;;;;;
![]()
(υγ. Σε έδωσα. Δε σε χάλασε, ε; )
Πρέπει τελικά να έχεις σχέση με τον Μάτσα (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, θέλουν το καλό μας), δεν εξηγείται αλλιώς .....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όταν έρθω Κρήτη να θυμηθώ να σου φέρω μια κουκούλα...
Χωρίς πλάκα τώρα πολύ καλά έκανες
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
να μη σου πω τι θα του κανες...
τα @@δια τουμπανα απο το κραξιμο!
Το χω ξανακανει, εννοια σου!
πρόσεχε γιατί το 'χω κάνει κι εγώ μια φορά αυτό το λάθος σε 2 Ζητάδες που μου βγήκαν από κόκκινο και τους έκραξα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τα @@δια τουμπανα απο το κραξιμο!
Το χω ξανακανει, εννοια σου!
και στο τέλος κατέληξε ο ένας από τους δύο να μου δείχνει τα σημάδια του από τα πεσίματα....
τραυματική εμπειρία γι αυτό πρόσεχε!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
πρόσεχε γιατί το 'χω κάνει κι εγώ μια φορά αυτό το λάθος σε 2 Ζητάδες που μου βγήκαν από κόκκινο και τους έκραξα...
και στο τέλος κατέληξε ο ένας από τους δύο να μου δείχνει τα σημάδια του από τα πεσίματα....
τραυματική εμπειρία γι αυτό πρόσεχε!
ο τυπακος ειχε σχολασει και τον επαιζ3!!! :a31:
και ξαναλεω, οτι εχω στησει αντιστοιχο πανηγυρι εξω απο την αστυνομια της Ν. Φιλαδελφειας στην Πινδου, μπροστα στους υπολοιπους που ακομα ειχαν υπηρεσια!
![]()
Σε είδα και σε αποκάλεσα "μ@λ@κα" στο φαναρι στο Χιλτον οταν με το αμαξι σου πηγες να με κλεισεις και...
γκαζωσες, ηρθες διπλα μου ταραγμενος οσο δεν παει να μου ζητησεις το λογο γιατι... σε είπα "μ@λ@κα"!![]()
![]()
Δε σε πειραξε τιποτα άλλο!
- "Με ξερεις ρε και με λές μλκ?"
- "Αυτο σε πειραξε? Οχι οτι έκανες μλκια?"
- "Ναι ρε, αυτο με πειραξε! Δε με ξερεις κι απο χτες για να με αποκαλείς μλκ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΛΚΑΣ!!!!"
- "Καλα ρε μεγαλε! Μλκ σε ειπαμε, δε σου βρισαμε και τη μανα! Ηρεμησε, θα παθεις κανενα εγκεφαλικο"!
- "Δε με νοιάζει!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΛΚΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!"
- ".... εχω αρχισει να γελαω γιατί θυμηθηκα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=ABQqtovlqWU :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
- "ΑΚΟΥΣΕΣ? ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΜΛΚΑ!!!"
- "...γελαω ακομα και απο πισω κορναρουν"![]()
η γκομενα του στο διπλανό κάθισμα του χαιδεύει το κεφάλι να ηρεμήσει...λέγοντας του οτι .... "δεν εισαι μλκας"!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Στο τελος του ζητησα συγνώμη γιατι τον λυπήθηκα μη παθει κανενα εγκεφαλικο και μου είπε
- "οκ! γιατι παίρνω ψυχοφάρμακα!"
- "Νταξ' ρε κερατά! δε θα σε ξαναπώ μλκ! Ηρέμησε τώρα"
....και έφυγα αφήνοντάς τον να αναρωτιέται... μάλλον!
![]()
![]()
κι έλεγα πως μόνο σε εμένα συμβαίνουν τα κουλά...
![]()
Δημητρη σε παρακαλω σταματα.![]()
![]()
![]()
Παλι καλα που δεν κατουρηθηκα πανω μου απο το γελιο
Φαντασου τον τωρα να παει να ρωταει εναν εναν εαν ειναι μαλακας
![]()
![]()
![]()
ΑΝ ρωταει αν ειναι μλκ δεν πειραζει...Το προβλημα ειναι να μην αρχισει να ρωτα αν ειναι κεραταςΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δημητρη σε παρακαλω σταματα.![]()
![]()
![]()
Παλι καλα που δεν κατουρηθηκα πανω μου απο το γελιο
Φαντασου τον τωρα να παει να ρωταει εναν εναν εαν ειναι μαλακας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΑΝ ρωταει αν ειναι μλκ δεν πειραζει...Το προβλημα ειναι να μην αρχισει να ρωτα αν ειναι κερατας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για παρόμοια φάση με τον μλκ@ είχε γράψει και ένας παλιότερα!!! ακριβώς παρόμοια φάση! ο ίδιος θα ταν![]()
![]()
![]()
ΝΑ το το βρήκα
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=84076
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
για παρόμοια φάση με τον μλκ@ είχε γράψει και ένας παλιότερα!!! ακριβώς παρόμοια φάση! ο ίδιος θα ταν![]()
![]()
![]()
ΝΑ το το βρήκα
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=84076
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πινακιδες Ιωαννίνων ειχε παντως... και γυρω στα 35
![]()
![]()