Σελίδα 16 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    @ Tpap, θέλεις να μας πεις τα άλλα 2 για την τετράδα σου?

1. r100gs
    2. r80gs-r80st
    3. africa twin
    4. xtz 750

και ένα τελευταίο:
    5. enfield diesel.

Προσωπικά, μόνο με κάποιο από τα παραπάνω θα έκανα αυτό που έκανε ο φίλος PAN VAS...

@vagtag:
    Δεν είπα πουθενά ότι οι ξένοι είναι φλώροι.
    Είπα μονάχα στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ λίστα ποιά μηχανάκια έχω, για κάτι ανάλογο.
    Διάβαζε πριν απαντάς.
    Από το πρώτο μου μήνυμα στο νήμα του φίλου, έγραψα μάλιστα ότι μάλλον δεν ενδιαφέρει κανένα τι θα επέλεγα...

Αν δεν κάρφωνε ο Ρέιν και δεν ρώταγε το φιλαράκι ο Βαλές, θα σας άφηνα ήσυχους πάλι να πλέκετε τα εγκώμια στα 800άρια gs και στα κτμ.
    Δεν μπαίζεστε με τίποτΙς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

@ ΡΕ ΣΕΙΣ: συνεχίζετε ορισμένοι και μιλάτε ακόμη για 800άρια, για κτμ και για δουκάτια...? πάτε καλά..?

Διαβάζω, διαβάζω

Και εμείς τη γνώμη μας λέμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aristrom
    Να φιλε μου .Πριν λιγα χρονια αν ηθελες να πας σε '"ιν"κλαμπ-καφε-μποζουκλερι απλως περναγες απεξω και...μετραγες GS οσο πιο πολλα τοσο πιο hi το ....μαγαζι :smilea:
    Σε αυτο δεν φταιν βεβαια τα gs ουτε βεβαια και οι ιδιοκτητες τους ,δημοκρατια εχουμε ο καθενας
    αγοραζει οτι θελει.παει οπου θελει και..σκεφτεται οπως θελει:rotflmao:
    ναι!+1000
    για την Πατρα το επιβεβαιωνω,το παρατήρησα 4 χρονια που έμενα εκεί!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    http://www.advrider.com/Bikes/Bikes.html

Και ΝΑΙ υπάρχει το adv μέσα

Αλλά τί να ξέρουν αυτοί οι παλιοξένοι οι φλώροι.
    Εμείς εδώ έχουμε τους παντογνώστες και οι υπόλοιποι τουμπεκί......

Ειδες τι γραφει;
    it's probably a serious dual-purpose bike not made for long-range adventure touring.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

1. r100gs
    2. r80gs-r80st
    3. africa twin
    4. xtz 750

και ένα τελευταίο:
    5. enfield diesel.
    Προχωράει ο κοσμος ρε Τασε....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε συΚαπτεν ΕΣΥ που κανείς κ παρέα μαζί του για τσεκάρε.. Κανά ημερολόγιο έχει ανοίξει;; Τις Πρωτοχρονιες μπάς Μεθατε πολύ ρε σεις και δε πάτε παρακάτω;;:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Ρε συΚαπτεν ΕΣΥ που κανείς κ παρέα μαζί του για τσεκάρε.. Κανά ημερολόγιο έχει ανοίξει;; Τις Πρωτοχρονιες μπάς Μεθατε πολύ ρε σεις και δε πάτε παρακάτω;;:rotflmao:
    re les?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ πιστεύω ότι ο Τάσος έχει ένα point (πως το λέτε εσείς εντώ; )

Τα μηχανάκια έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στις σκληρές αυτές συνθήκες, χώρια ότι καίνε και το νερό που λέει ο λόγος χωρίς αισθητηρομαλακίες που την ακούνε στο ξεκάρφωτο καμμιά φορά..

Εντάξει, ότι θα είναι και λίγο "στάσου Τούρκο να γεμίσω" δίπλα στα Μπεμβέ όταν ο δρόμος είναι μια ατελείωτη ευθεία ασφαλτοστρωμένη...

(χρωστάς μπύρα αρχαιοκάπηλε )

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Οι προτάσεις του Trap εμένα με αγγίζουν, είμαι λίγο ημι-ρετρολάγνος χώρια που από τότε που το CAD έγινε καθεστός κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι πάει να πει όμορφη μηχανή κατά τη γνώμη μου.

Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να προτείνω κάτι πιο αντισυμβατικό, αφού η βασική ανάγκη φαίνεται να είναι τουρισμός αποστάσεων (ενίοτε με χώμα). Το μόνο πρόβλημα είναι ίσως το αυτόματο κιβώτιο και το ότι δεν είναι διαθέσιμο εκτός Ολλανδίας μέχρι τουλάχιστον του χρόνου. Όμορφο βέβαια δεν το λες... ούτε ελαφρύ.

Αυτό που θέλω να δω είναι η 2WD έκδοση.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dieselbike.jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	44,8 KB 
ID:	200163

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Οι προτάσεις του Trap εμένα με αγγίζουν, είμαι λίγο ημι-ρετρολάγνος χώρια που από τότε που το CAD έγινε καθεστός κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι πάει να πει όμορφη μηχανή κατά τη γνώμη μου.

Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να προτείνω κάτι πιο αντισυμβατικό, αφού η βασική ανάγκη φαίνεται να είναι τουρισμός αποστάσεων (ενίοτε με χώμα). Το μόνο πρόβλημα είναι ίσως το αυτόματο κιβώτιο και το ότι δεν είναι διαθέσιμο εκτός Ολλανδίας μέχρι τουλάχιστον του χρόνου. Όμορφο βέβαια δεν το λες... ούτε ελαφρύ.

Αυτό που θέλω να δω είναι η 2WD έκδοση.

Καλη επιλογη και στο θεμα αξιοπιστιας και καταναλωσης δεν θα παιζεται. Οταν ταξιδευω ομως εντος ευρωπης θελω κατι πιο γρηγορο και αν ταξιδεψω ποτε εκτος θα ηθελα κατι 100 κιλα πιο ελαφρυ. Κατι σαν DR650 η DRZ400.

Το 2WD παντως εχει μπει προς το παρον στο συρταρι και ειναι κριμα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Λιάκο, αν πρόοδος είναι το στρανταπρέτα, τα ΚΤΜ, τα 1200τζιες των 25.000€ ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.

Και στο προκείμενο θέμα:
    -πόσο το θές το κανμπας μες την έρημο..?
    -Πόσο θές τους αισθητήρες προανάφλεξης εκεί...?
    -τα 30-35 κιλά καλώδια σε 220 κιλά μηχανάκι δεν είναι κομματάκι πολλά...?
    -πόσο θές τα καπάκια μαγνησίου
    -τον ψεκασμό
    -τα άγρια προφίλ σε εεκ
    -τα δεσμοδρομικά συστήματα του ιταλού..

και θα μπορούσα να την πήγαινα μακρυά την λίστα, αν δεν ήμουν προ πολλού εκτός θέματος...

Και επειδηΣ γλέπω ένα σχετικό ενδιαφέρον από μερικούς, υπάρχει ένας μοντ που να έχει διάθεση να το διαχωρήσει μήπως κάνουμε μιά ωραία κουβέντα, χωρίς να ενοχλΑμε το φρεντάκι τούτο...?

Λέω, μήπως.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι τον Παναγιώτη? Αν υποθέσουμε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αξιοπιστίας για τις δύο μηχανές, Bmw & Ktm, εσύ ποια νομίζεις πως θα ήταν η πιο κατάλληλη για 'σένα? Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και το F800 ή και κάποια άλλη.

Το ίδιο θα ρωτούσα και τους υπόλοιπους. Αν υποθέσουμε πως οι δύο μηχανές βρίσκονται στα ίδια επίπεδα αξιοπιστίας εσείς ποια πιστεύετε πως θα ήταν η πιο κατάλληλη για την δουλειά που την θέλει?
    Sent from me using a computer.

Και επειδηΣ γλέπω ένα σχετικό ενδιαφέρον από μερικούς, υπάρχει ένας μοντ που να έχει διάθεση να το διαχωρήσει μήπως κάνουμε μιά ωραία κουβέντα, χωρίς να ενοχλΑμε το φρεντάκι τούτο...?

Λέω, μήπως.
    για δες αυτο ....

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60108

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι τον Παναγιώτη? Αν υποθέσουμε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αξιοπιστίας για τις δύο μηχανές, Bmw & Ktm, εσύ ποια νομίζεις πως θα ήταν η πιο κατάλληλη για 'σένα? Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και το F800 ή και κάποια άλλη.

Το ίδιο θα ρωτούσα και τους υπόλοιπους. Αν υποθέσουμε πως οι δύο μηχανές βρίσκονται στα ίδια επίπεδα αξιοπιστίας εσείς ποια πιστεύετε πως θα ήταν η πιο κατάλληλη για την δουλειά που την θέλει?

Το μπεμβε. Ο λογος ειναι οτι το ΚΤΜ ειναι πολυ σκληροπυρηνικο και αυτο ειναι και το κακο που εχει. Οταν θελεις να κανεις χιλιομετρα, ενα μηχανακι αρκετα απολυτο οπως αυτο ειναι μακραν πιο κουραστικο απο οτιδηποτε. Η μπεμπα ειναι εξυπνα φτιαγμενη ωστε να εξυπηρετει καλυτερα ενα ταξιδιωτη που εχει και εκτος δρομου ανησυχιες,

Για ταξιδιωτικο σαν του Pan Vas δεν θα επελεγα κανενα απο τα δυο. Ειναι κουραστικα για πολλα χιλιομετρα σε σχεση μετα μαστοδοντα - καναπεδες που ειναι τα υπολοιπα (XLV,KLV,GS,Vstrom).

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Το μπεμβε. Ο λογος ειναι οτι το ΚΤΜ ειναι πολυ σκληροπυρηνικο και αυτο ειναι και το κακο που εχει. Οταν θελεις να κανεις χιλιομετρα, ενα μηχανακι αρκετα απολυτο οπως αυτο ειναι μακραν πιο κουραστικο απο οτιδηποτε. Η μπεμπα ειναι εξυπνα φτιαγμενη ωστε να εξυπηρετει καλυτερα ενα ταξιδιωτη που εχει και εκτος δρομου ανησυχιες,

Για ταξιδιωτικο σαν του Pan Vas δεν θα επελεγα κανενα απο τα δυο.

Δηλαδη τι το σκληροπυρηνικο εχει το ΚΤΜ που θα σε κουρασει?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας