+1 και απο μενα...καλη τυχη!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ![]()
+1 και απο μενα...καλη τυχη!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ![]()
Ciao Super Sic...
+1 και απο εμενα ,
ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ 28 ΨΗΦΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
δε δουλευειΑρχικά δημιουργήθηκε από alucard
http://www.hide-my-ip.com/?id=2693&c=4881
katevase ayto.an fas kanena io den ftaio alla prepei na doylevei![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Βγαλε το καλωδιο του ιντερνετ απο το μοντεμ σου, περιμενε 2-3 λεπτα, βαλτο παλι και βουαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
δε δουλευει![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
+1 ακομα απο εμενα και το εστειλα και σε καμια 20αρια φιλους μου απο το mail list μου μηπως και γινει κανενα μπραφ !!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ !!!!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
σας ευχαριστω παιδια!!!!!ανεβαινουμε σιγα σιγα!!!παμεεεεε!!!![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
το πιο απλο πραγμα που μπορειτε να κανετε ειναι να κανετε συνεχεια restart το μοντεμ σας και ετσι αλλαζει IP μονο του (καθε φορα του δινει καινουργια ΙΡ ο παροχος σας , εκτος αν εχετε static ΙΡ που δυσκολα εχετε στα σπιτια σας !!!) και μπορειτε να ξανα-ψηφισετε........Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Βγαλε το καλωδιο του ιντερνετ απο το μοντεμ σου, περιμενε 2-3 λεπτα, βαλτο παλι και βουαλα.
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
420 παμεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
431 και ανεβαινουμε αλλα τον ψηφιζουν και τον αλλον ναουμ.βαζω στοιχημα οτι καποιοι των ψηφηζουν μονο και μονο επειδη ειπε οτι ειναι λατρης της σειρας LOST![]()
![]()
![]()
ΕΕΕΛΑΑΑΑΑ ΓΙΩΡΓΟΣ 30![]()
![]()
![]()
...Σε κάνα φόρουμ θα είναι γραμμένος .Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
431 και ανεβαινουμε αλλα τον ψηφιζουν και τον αλλον ναουμ.βαζω στοιχημα οτι καποιοι των ψηφηζουν μονο και μονο επειδη ειπε οτι ειναι λατρης της σειρας LOST![]()
![]()
![]()
ΕΕΕΛΑΑΑΑΑ ΓΙΩΡΓΟΣ 30![]()
![]()
![]()
..Φίλε ..δε θα σε ψήφιζα με την καμία σε άλλη περίπτωση![]()
![]()
![]()
Και πάλι φίλοι .
Μη μασας.
Εγω σε εχω στειλει και σε αρκετους στο facebook
Υ.Γ. Μια φιλη μου ρωταει αν εισαι ελευθερος...
Ποτε τελειωνει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μη μασας.
Εγω σε εχω στειλει και σε αρκετους στο facebook
Υ.Γ. Μια φιλη μου ρωταει αν εισαι ελευθερος...
εγω ειμαι , μετραω?![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
+1 ...Αλλα προσεχε με τις μπυρες που ειναι να κερασεις..με τετοιο αριθμο ψηφων και τοσες μπυρες θα σου βγει ποιο φτηνα να πληρωσεις τις διακοπες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Quod me nutrit... me destruit.....