Μοιάζει πολύ με το F800GS.
Το μονο καλό ειναι οτι θα το εκτοπίσει γρήγορα απο τους δρόμους![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γιατι μας τα ζαλιζουν και δε βαζουν φωτογραφιες επιτελους?![]()
παντως ωραιο φαινεται και απο το bmw ειανι σιγουρα πιο ωραιο...δεν εχει βουλωμενο ματι![]()
![]()
![]()
και σιγουρα θα εχει καλυτερο μοτερ![]()
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
[...]...δεν εχει βουλωμενο ματι![]()
![]()
[...]
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οταν το κανει η BMW απο μονη της το λενε "ΑΝΑΚΛΗΣΗ"Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
...και στου θεου τ'αυτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Παίξε με τον πόνο μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
,,![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Extras are:
Taller, adjustable, screen
20mm lower seat
heated grips
arrow can
alu sump guard
steel engine bars
radiator guard
h/light protector
55w fog lights
alu panniers (62 litres combined) + liners
alu top box (36 litres) + liner
'city' tank bag
touring tank bag (16-20 litres)
waterproof roll bag (40 litres)
waterproof tailpack (50 litres)
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
απ'ότι ξέρω θα υπάρχουν παααααρα πολλά έξτρας.
εδώ λένε ότι θα βγάλουν 3 διαφορετικά είδη βαλιτσών
Ρε παιδία έχω μια απορία αν μπορεί κάποιος ας πει την γνώμη του.
Είναι αλήθεια οτι αν ένα μηχανάκι on-off έχει ατσάλινο σκελετό έχει θέμα με την σκουριά ειδικά σε μέρη όπως η Κρήτη ή οποιοδήποτε νησί οπου αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα της αλμύρας?
Και πόσο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό? Δηλαδή αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για την αγορά μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας ή είναι υπαρκτό μεν αμελητέο δε?
Ρωτάω γιατί μια άποψη που υπάρχει είναι οτι απο τη χρήση σε εκτός δρόμου διαδρομές δημιουργούνται κάποιες μικρορωγμές στο χρώμα του σκελετού με αποτέλεσμα ειδικά σε μέρη με αλμύρα να εμφανίζονται σκουριές.
Σόρυ αν το ερώτημα είναι κάπως απλοϊκό αλλά μέχρι εκέι φτάνουν οι γνώσεις μου :smilea:
Χειμώνα-καλοκαίρι αφήνω τη μοτοσυκλέτα μου στην αυλή μου, μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα.
Τον Μάιο του 2003 αγόρασα καινούργιο ένα KTM LC-4 640 S/M.
Το κράτησα μέχρι τον Αυγουστο του 2007 και το πούλησα με 45.000 απροβλημάτιστα χλμ.
Αν και με σιδερένιο σκελετό, η ποιότητα της βαφής ήταν τόσο καλή που δεν είχε πιάσει σκουριές πουθενά, εκτός βέβαια από κάποια σημεία στον μπροστινό δίσκο και κάποιες ασπρίλες στις ακτίνες που έφευγαν με καλό τρίψιμο στο πλύσιμο.
Τον Ιούλιο του 2006 αγόρασα καινούργιο ένα DL 650 v-strom (αυτός ήταν ο λόγος που "παροπλίστηκε" το ΚΤΜ) για να το χρησιμοποιώ ως μουλάρι στη δουλειά μου.
Αν και ο σκελετός του είναι αλουμινένιος (που ως γνωστόν δεν σκουριάζει), έχουν εμφανιστεί σκουριές στις βάσεις μαρσπιέ του οδηγού, στα κάγκελα, στους δίσκους των φρένων, στο (σιδερένιο) υποπλαίσιο, τα ρακόρ του ψυγείου λαδιού είναι κάτασπρα, όπως και των δισκόφρενων, ο ανορθωτής είναι καφέ από τη σκουριά.
Παρ' όλα αυτά, όλα δουλεύουν ρολόι και δεν έχει καεί ούτε ένα λαμπάκι παρά τις 53.000 χλμ. που έχω διανύσει.
Θέλω να καταλήξω στο ότι, το ΚΤΜ είχε καλύτερη συνολικά ποιότητα κατασκευής και τα σίδερά του προστατεύονταν καλύτερα λόγω άριστης βαφής, ενώ το Suzuki έχει σκουριές λόγω χειρότερης και λιγότερο ανθεκτικής βαφής.
Επομένως, δεν παίζουν ρόλο τα μέταλα αλλά η βαφή τους.
Η γνώμη μου είναι να πάρεις ότι γουστάρεις για να το ευχαριστηθείς, αρκεί να το "ξεπλένεις" τακτικά από την νησιώτικη αρμύρα.
Εγώ, δυστυχώς είμαι τεμπέλης και δεν πλένω συχνά τα μηχανάκια μου και γι' αυτό έχω ένα θεματάκι με τις σκουριές.
the motorcycleboy reigns
Βγηκε και το τεταρτο βιντεο, για τα accessories
http://www.triumphadventure.com/
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμένα πάντως μου έχει κάνει ζημιά.
Κάτι οι φήμες για την τιμή του, κάτι μια ανεξήγητη βλάβη σε F800GS ύψους 3.000 ευρώ που μου είπε φίλος μάστορας, κάτι το ότι "ανοίγει" η κατηγορία με την Triumph και την Aprilla...
Παρόλο που, όπως φένεται, το αμάξι θα πουληθεί σύντομα δεν με βλέπω με νέο μηχανάκι εξίσου σύντομα. Πάλι καλά που έχω το "παπί".
Ας είναι καλή η τιμή του μόνο...
Είδωμεν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βγηκε και το τεταρτο βιντεο, για τα accessories
http://www.triumphadventure.com/
![]()
![]()
μαγκες πρεπει να βγάλω προμήθεια απο αυτον
"Πωλείται στολή BMW Rallye Pro2, με σκονη ορεινης Αρκαδίας"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais