Σελίδα 16 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 449

Θέμα: Africa Twin...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    επεσε δουλεια κι εχασα τα καλα!

Απαντηση για τα μετρα με τις σελες δεν εχουμε παρει ακομα...

δεν παρακολουθεις.εδωσε απαντηση ο μακης
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Απαντηση για τα μετρα με τις σελες δεν εχουμε παρει ακομα...
    Με αντίστοιχο τρόπο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	replicating-body-parts-in-plaster.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	11,9 KB 
ID:	203249
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με αντίστοιχο τρόπο

εχω εγω ενα καλουπι καινουργιο! Μια φορα μονο χρησιμοποιηθηκε!

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως αν είναι να βγείς απ την Κρήτη δε κάνει το Αφρικα

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    To είδαμε το είδαμε..!

Στο χρώμα μου κιόλας..!

Νικο, μην κανεις κι εσυ πως δεν καταλαβαίνεις. Φυσικα και πας παντού με μια αφρικα όπως και με άλλα οχήματα, ο Βροχίδης με 250αρι πήγε στις Ινδίες.

Ο Ρουφιάνος αφρικα έχει, καλα έκανε και πήγε με αυτή και μια χαρα θα τον βγάλει. Το ερώτημα ειναι, αξιζει το 2010 να αγοράσεις μηχανάκι 10ετίας; Δεν έχουν βγει καλυτερα; Φυσικά κι εχουν βγει, με καλυτερο κινητήρα, καλυτερο πλαίσο, καλυτερα φρένα.

Απλά πράγματα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νικο, μην κανεις κι εσυ πως δεν καταλαβαίνεις. Φυσικα και πας παντού με μια αφρικα όπως και με άλλα οχήματα, ο Βροχίδης με 250αρι πήγε στις Ινδίες.

Ο Ρουφιάνος αφρικα έχει, καλα έκανε και πήγε με αυτή και μια χαρα θα τον βγάλει. Το ερώτημα ειναι, αξιζει το 2010 να αγοράσεις μηχανάκι 10ετίας; Δεν έχουν βγει καλυτερα; Φυσικά κι εχουν βγει, με καλυτερο κινητήρα, καλυτερο πλαίσο, καλυτερα φρένα.

Απλά πράγματα

Οχι δεν είναι εκεί ακριβώς το ζήτημα γιατί:

α. Μιλαμε για συγκεκριμένο οικονομικό πλαφόν για μεταχείρω. Δε μιλάμε να πάρεις καινούργιο μηχανάκι 10ετίας.

β. Μιλάμε για μηχανάκι σχεδόν καινούργιο υποτίθεται

γ. Μιλάμε για μηχανάκι που θα βγάλει ουσιαστικά απροβλημάτιστα 100.000 χλμ με αφθονία ανταλλακτικών μεταχειρισμενων αλλά και καινούργιων (ακόμα) εν αντιθέσει με άλλα μηχανάκια 10ετίας.

δ. Το γουστάρει

ε. Με τον τρόπο που τον ρωτάς επανειλημένα αν θα βγεί η δε θα βγεί απο την κρήτη, καποιος εννοεί άλλα από αυτά που εσύ εννοείς (τι εννοείς δηλ. δε κατάλαβα, αν βγεί από την Κρήτη εχουν βγεί καλύτερα μηχανάκια ενω αν δεν βγεί δεν έχουν βγεί??)

ε. Ασχετο αλλά αντίστοιχο στη νοοτροπία της Αφρικα και τηρουμένων των αναλογιών του σήμερα με το χθές δεν έχουν βγεί πολλά μηχανάκια δυστυχώς

Αρα το θέμα είναι μόνο αν ανταποκρίνεται το μηχανάκι στις ανάγκες του και εαν υπάρχουν καλύτερες επιλογές στα λεφτά που δίνει για τις ανάγκες του. Δεν εχει καμμιά σχέση με δεκαετία η εικοσαετία. Και στην τελική, τι ακριβώς προτείνεις να πάρει με τα λεφτά που διαθέτει και με τα γούστα του?

Και στην τελική, τι ακριβώς προτείνεις να πάρει με τα λεφτά που διαθέτει και με τα γούστα του?
    Tο Βεστρόμ μένει μόνο αφού το Τρανσάλπ δεν απέχει και πολύ από την Αφρικάνα..

Σε γενικές γραμμές αυτά που λέει ο Νίκος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο πάντως αφού το ζητούμενό μου δεν είναι ούτε η τελευταία τεχνολογία ούτε και οι απόλυτες επιδόσεις. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ψάχνω και τον Βουκεφάλα...

Η συγκεκριμένη Άφρικα έτυχε να μου καρφωθεί για το λόγο του ότι είναι ολοκαίνουργια, εντελώς αδούλευτη, κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας.. χώρια που τη γούσταρα κι από πάντα. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσε να με καλύψει και στις ανάγκες που έχω για ένα καθημερινό και ευέλικτο εργαλείο χρήσης θα την είχα πάρει με κλειστά τα μάτια.

Χτες οδήγησα ένα Transalp 700 που βρήκα μεταχειρισμένο στην αντιπροσωπεία της Honda στα Χανιά και νομίζω ότι αυτό καλύβει απόλυτα τα θέλω μου, είδωμεν..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Tο Βεστρόμ μένει μόνο αφού το Τρανσάλπ δεν απέχει και πολύ από την Αφρικάνα..

Σε γενικές γραμμές αυτά που λέει ο Νίκος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο πάντως αφού το ζητούμενό μου δεν είναι ούτε η τελευταία τεχνολογία ούτε και οι απόλυτες επιδόσεις. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ψάχνω και τον Βουκεφάλα...

Η συγκεκριμένη Άφρικα έτυχε να μου καρφωθεί για το λόγο του ότι είναι ολοκαίνουργια, εντελώς αδούλευτη, κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας.. χώρια που τη γούσταρα κι από πάντα. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσε να με καλύψει και στις ανάγκες που έχω για ένα καθημερινό και ευέλικτο εργαλείο χρήσης θα την είχα πάρει με κλειστά τα μάτια.

Χτες οδήγησα ένα Transalp 700 που βρήκα μεταχειρισμένο στην αντιπροσωπεία της Honda στα Χανιά και νομίζω ότι αυτό καλύβει απόλυτα τα θέλω μου, είδωμεν..

παρτο ρε μαλακα κ γαμα μας λεμε με τα παρταλια που ασχολουμαστε και 209 σελιδες .

3κ θα δωσεις οχι 9 μυρια ευρω να το ψαχνεις τοσο.
    και αμα σου ρθω κατω με το δινεις βολτα να σου δειξω γιατι δε χαλανε στα χερια σας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    και αμα σου ρθω κατω με το δινεις βολτα να σου δειξω γιατι δε χαλανε στα χερια σας.
    Ότι υπάρχουν χεράκια που καταστρέφουν ότι αγγίξουν το ξέρουμε, χαίρεται..

Ότι υπάρχουν όμως χεράκια που καταστρέφουν ότι αγγίξουν εκτός από ΚΤΜ δεν είδαμε ακόμα..!

Ότι υπάρχουν όμως χεράκια που καταστρέφουν ότι αγγίξουν εκτός από ΚΤΜ δεν είδαμε ακόμα..!
    ε τι να καμω ρε αγοριναμ ..τα κτμ αντεχαν το γαμησι τι να σε πω.

α κ 10 του αυγ. θα μαι εκει να το χεις ετοιμο οτι παρεις.(ανορθ.αντλιες βενζι. λατσιχα γραναζοαλυσιδες κτλ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    α κ 10 του αυγ. θα μαι εκει να το χεις ετοιμο οτι παρεις.(ανορθ.αντλιες βενζι. λατσιχα γραναζοαλυσιδες κτλ)

Κανε παντα ρε μλκ λεμε, σε εχω προλαβει 7 σελιδες πριν!

11-8 παω εγω

Τελικά ρε μλκς ο Μακις ανοιγει θρεντ για να δουμε τι παρτάλι θα καβαλήσει ο ΝτιμΧιος στις διακοπές του;

Μλκα μητσο, κανονισε μετα το βεστρωμ να σε δούμε και με τρανσαλπ :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τελικά ρε μλκς ο Μακις ανοιγει θρεντ για να δουμε τι παρτάλι θα καβαλήσει ο ΝτιμΧιος στις διακοπές του;

Μλκα μητσο, κανονισε μετα το βεστρωμ να σε δούμε και με τρανσαλπ :rotflmao:

δεν παιζει φιλε αυτο!
    Το θεωρω (ΙΣΩΣ, δεν παιρνω και ορκο) χειροτερο κι απο το Βερσυς!

Παρόμοια θέματα

1. imaste 10 africa twin
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 16:31
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  4. africa twin Αναζητήσεις