Αναμένουμε τη συνέχεια με ανυπομονησία!
Ψίτ Χρήστο! Άσε και για μένα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
τι ναφησω....??πατλακια??ταχετε ταραξει κιεσυ κιο αλλος.....ξερει ποιος..........ψιτ!!!!........ακους εσυ εκει περα......?????οποτε μπενετε να γραψετε μενα χαρτοκουτι στο χερι ειστε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
ride fast stay young!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
τι ναφησω....??πατλακια??ταχετε ταραξει κιεσυ κιο αλλος.....ξερει ποιος..........ψιτ!!!!........ακους εσυ εκει περα......?????οποτε μπενετε να γραψετε μενα χαρτοκουτι στο χερι ειστε!!!!:rotflmao:
![]()
Μας πήρανε χαμπάρι.... ΤΡέΧΑΑΑΑ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
τι ναφησω....??πατλακια??ταχετε ταραξει κιεσυ κιο αλλος.....ξερει ποιος..........ψιτ!!!!........ακους εσυ εκει περα......?????οποτε μπενετε να γραψετε μενα χαρτοκουτι στο χερι ειστε!!!!:big
Χρηστο με το Χρηστος εννοουσε εμενα !!!!
Εσυ δεν εχεις πατατακια .......ΕΓΩ εχω!!!!
Εσυ δουλεια !!!
Αντε μην τα παρω !!!![]()
![]()
Που ειχα τα πατατακια ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαιτης ειναι !!!
Πλακα πλακα συνονοματε καλα παει !!!!
Αν και σε εχει παιδεψει αρκετα απο οτι βλεπω!!!
Οσον αφορα τα σποτακια εχω μια ενσταση οσων αφορα τον φωτισμο αλλα και την
αντοχη του απλου στους κραδασμους ,το βλεπω να καιγεται τακτικα (σε καθε λακουβα)
Ισως και οχι !!![]()
Μια και τα εχεις προχειρα κανε μια δοκιμη
Κατα τα αλλα:a19:
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Χρηστο με το Χρηστος εννοουσε εμενα !!!!
Εσυ δουλεια !!!
Αντε μην τα παρω !!!
Έτσι, έτσι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαιτης ειναι !!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
νεμες εισαι απιστευτος ρε φιλε....προσκυνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
[B]Χρηστο με το Χρηστος εννοουσε εμενα !!!!
Εσυ δουλεια !!!
Αντε μην τα παρω !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαιτης ειναι !!!
Πλακα πλακα συνονοματε καλα παει !!!!
Αν και σε εχει παιδεψει αρκετα απο οτι βλεπω!!!
Οσον αφορα τα σποτακια εχω μια ενσταση οσων αφορα τον φωτισμο αλλα και την
αντοχη του απλου στους κραδασμους ,το βλεπω να καιγεται τακτικα (σε καθε λακουβα)
Ισως και οχι !!![]()
Μια και τα εχεις προχειρα κανε μια δοκιμη
Κατα τα αλλα:a19:βρε καλως τονα..............με τα πατλακια του............πατλακια λεγαμε τα ποπ-κορν εμεις παλια!!!δες το κουτακι ακριβως....αμερικανικη συσκευασια!!!του κιλου!!!.........εχχχχχμμμ............στο θεμα μας.......ταχω δοκιμασει συνονοματε,μια χαρα ειναι!!!3 χρονια στο klx επεδιξαν την αντοχη τους!!!!
αν βεβεα στιριχτουν και στην καταληλη βαση!!!!προσεξτε την λιγο.......
![]()
ride fast stay young!!!
αλαστικα κουφακια στηριγμενα σε αντοιστοιχα ελαστικα αυτακια!!!!οποτε....κραδασμοιμηδεν.....!!!απορησα κιεγω με την αντοχη τους!!!κιαν τυχον καει ενα....αλλαζεται πανευκολα με κοστος 3-6 ευρ!!!!απο φωτισμο....απλα καλος!!!ενταξει δεν ειναι και xenon.....αλλα αν διαλεξεις35w h 45w ακομα καλυτερα δινουν καλο κωνο φωωτισμου!!!κατα ταλλα.....ναι....πολυ πεδεμα.....αλλα γλυκο!!!πιο πολυ η λλειψη χρονου με ταλεπωρει κιη αποσταση του χωρου της δουλειας 11χλμ μακρυα απτο σπιτι μου παρα η ιδια η δουλεια στο μηχανακι!!!αλλα...........περιμενω τη δικαιωση του κοπου μου υπομονετικα..............!!!!
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω πολυ!!!!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
........................Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
νεμες εισαι απιστευτος ρε φιλε....προσκυνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
γεια σας παιδες....συνεχεια του εργου μας......![]()
οπως ειπα και την προηγουμενη φορα,ειχα υποσχεθει ναργησω να γραψω για λιγο καιρο για κατι καλο.....περασαν 3 μερες λοιπον απο τις οποιες τις δυο εβγαλα δουλεια πανω σε κατι αρκετα δυσκολο.....η θεση των οργανων.....το παλιο φερινγκ τα φιλοξενουσε ανετα χαρη στο ευρυ του πλατος!!!εδω ομως αλλαξαμ τα παντα εχουμε πλεον μια slim-line σιλουετα!!!δεν ηταν δυνατον πλεον να μπουν εκει μεσα!!!!
αρα.............αλλαγη στα παντα λοιπον!!!!αλλαγη οργανων δεν ηθελα,μαρεσουν αυτα που φοραει το μηχανακι!!ποιος ειπε ομως οτι δεν μπορουμε ναλλαξουμε την διαταξη τους....και μαλιστα κατα τα αγωνιστικα dakar προτυπα!!!πρωτα λοιπον κοπηκε με πολυ προσοοχη το καβουκι των οργανων αλλα και τα ιδια με πριονακι παρακαλω κιοχι με τροχο μη τα παρουμε και ολα σβαρνα........!!!πρωτυτερα ειχαν ανοιχτει και ειχα βεβαιωθει οτι δεν υπαρχει τιποτα ευαισθηο απο πισω π.χ η πλακετα των οργανων!!!κατιι τετοιο ειναι εφικτο λοιπον στα οργανα του αφρικα,αφου ολα τα εσωτερικα εξαρτηματα τους βρισκονται ακριβως πισω απο το καθε ρολοι!!!
![]()
κατοπινδοκιμαστηκαν ολες οι πιθανες θεσεις που θα μπορουσαν να τεριαξουν και να ενωθουν μεταξυ τους χωρις να προκυψει καποιο τερατουργημα!!!
χρησιμοποιηθηκαν απειρες τιραντες απο σκληρο πλαστικο κομενοο με ψαλιδι αλλα και αρκουντως ελαστικο ωστε ναχει τις απαραιτητες ελαστικοτητες και να αποροφαει κραδασμους,απειρες βιδες διαφορετικου μηκους αλλα και αποστατες αφου τα οργανα πρεπε οχι μονο να βιδωθουν μεταξυ τους αλλα και πανω στην σιδερενια βαση που θα στηριζει το φερινγκ.....απειρες δοκιμες,απειρες καταρες,απειρα καντηλια μεχρι ναρθουν ολα σε μια σωστη θεση δεδομενου του λιγοστου χωρου και να μην εξεχι τιποτε ενοχλητικα.....μεχρι που..........................
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
οπως βλεπετε απτην αριστερη μερια υπαρχει κιαρκετος χωρος που μπορει να χρησιμοποιηθει βαζοντας ακομα και το trip-road της αφρικα!!!ακομα κιενα gps...... παντως κενο δ θα μεινει σιγουρα!!!κιολα τα κενα γυρω γυρω θα καλυφθουν με ισχυρο απομιμηση carbon αυτοκολητο!!!τιποτα δεν εχει τλειωσει ακομα....επισης κοντα στα αλλα συνδεθηκαν τα ηλεκτρικα των οργανων,ντιζα κοντερ,και οτι φισα πηρχε ελευθερη απο πισω συμμαζευτηκαν τα χυμα καλωδια,με ταιραπ,και ξαναμπηκε δοκιμαστικα η μασκα πανω για να δουμε πως ταιριαζουν ολα αυτα μαζι.....μμμμμμμμμμμμμμ......................αρχιζει να μαρεσει πλεον................πολυ...........παρα πολυ............!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
εδω φενεται οτι το στροφομετρο σχεδον γλυφει τη μασκα!!!θα διορθωθει ομως με την τοποθετηση λιγου αφρωδους αναμεσα τους!!!εδω να πουμε ακομα οτι η ελαστικοτητα των βασεων που χρησημοποιησα ηταν λιγο μεγαλυτερη απο το ζητουμενο.....κιαυτο θα διορθωθει ομως με ενισχυση μερικων απο αυτες!!!!σε δρομο με αρκετες λακουβες σημερα κατα την επιστροφη τα οργανα σχεδον χορευαν!!!αυτο ειναι ευκολο ομως.....θαυμαστε μια ακομα............!!!!desert racer!!!!!!!!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
μαυτα και μαυτα φαγαμε αλλες δυο ολοκληρες μερες......αυριο πλεοn θα ασχοληθουμε με το ενωμα της μασκας με τα πλαινα καιτην τοποθετηση τρυπων για τις βιδες.....οι βσεις τους ειναι ηδη ετοιμες.....so..............so long guys!!!!!![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!