Γιατί, έχετε ακόμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πάντως στη δουλειά μου θα πέσει πολύ γέλιο αν καταργηθούν (που θα καταργηθούν) τα καπνιστήρια και βγαίνει έξω ο κόσμος![]()
Εμάς βγαινουν στο δρόμο εδω κι ενα χρονο
Γιατί, έχετε ακόμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πάντως στη δουλειά μου θα πέσει πολύ γέλιο αν καταργηθούν (που θα καταργηθούν) τα καπνιστήρια και βγαίνει έξω ο κόσμος![]()
Εμάς βγαινουν στο δρόμο εδω κι ενα χρονο
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
έχουμε που να μην είχαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί, έχετε ακόμα;![]()
Εμάς βγαινουν στο δρόμο εδω κι ενα χρονο![]()
![]()
το ίδιο και στην εταιρία που είμαι αλλά και σε άλλες που πηγαίνω.. τους βγάζουν όξω.
δεν ξέρω βέβαια αν κάνουν χρήση αυτού του τρόπου..
http://www.youtube.com/watch?v=QHOaJ...eature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Να ρωτήσω κάτι;
Στο σπίτι σας καπνίζετε δίπλα στη γυναίκα σας και το παιδί σας και τους αναγκάζετε να αναπνέουν τον καπνό σας;
Τότε γιατί σας ενοχλεί το να σταματήσετε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους;
Φανατικός καπνιστής 20 και πλέον χρόνια και πάντα βγαίνω έξω και καπνίζω, με καύσωνα, με αγιάζι, με τα πάντα.
Ας συμπεριφερθούμε κάποιοι κάποτε υπεύθυνα σε αυτόν τον τόπο κι ας είμαστε πρώτοι εμείς οι καπνιστές.
δυστυχώς ΠΑΡΑ πολλοί / ες καπνίζουν δίπλα στα παιδιά τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να ρωτήσω κάτι;
Στο σπίτι σας καπνίζετε δίπλα στη γυναίκα σας και το παιδί σας και τους αναγκάζετε να αναπνέουν τον καπνό σας;
Φανατικός καπνιστής 20 και πλέον χρόνια και πάντα βγαίνω έξω και καπνίζω, με καύσωνα, με αγιάζι, με τα πάντα.
Ας συμπεριφερθούμε κάποιοι κάποτε υπεύθυνα σε αυτόν τον τόπο κι ας είμαστε πρώτοι εμείς οι καπνιστές.![]()
![]()
![]()
+800Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να ρωτήσω κάτι;
Ας συμπεριφερθούμε κάποιοι κάποτε υπεύθυνα σε αυτόν τον τόπο κι ας είμαστε πρώτοι εμείς οι καπνιστές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δυστυχώς ΠΑΡΑ πολλοί / ες καπνίζουν δίπλα στα παιδιά τους![]()
![]()
![]()
Κάθε μέρα βλέπω κάριες να καπνίζουν μέσα στο κάρο τους με το παιδάκι ανάμεσα στα καθίσματα να παίρνει τζούρες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να ρωτήσω κάτι;
τα καπνιστηρια γιατι να καταργηθουν ομως ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
τα καπνιστηρια γιατι να καταργηθουν ομως ?![]()
Γιατί υπάρχει τέτοιο πράγμα στο ελλάντα;
Στα γραφεία των εταιριών, ναι. Κλειστοι χωροι καπνίσματος με βάση την προηγούμενη νομοθεσία.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Γιατί υπάρχει τέτοιο πράγμα στο ελλάντα;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
pou na katargithoun edo pou doulevo ego pou eimaste o enas pano ston allo. eidika an arxisoun kai vgainoun sto dromo tha xoume gelia![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
μλκια ειναι να καταργηθουν... ειδικα στην δουλεια, ο καπνιστης θα πηγαινει τουαλετα στα διαλειμματα για να καπνισει, κριμαΣ.
ούτε στην τουαλέτα επιτρέπεται (θεωρητικά)Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
μλκια ειναι να καταργηθουν... ειδικα στην δουλεια, ο καπνιστης θα πηγαινει τουαλετα στα διαλειμματα για να καπνισει, κριμαΣ.
μόνο έξω
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Κάθε μέρα βλέπω κάριες να καπνίζουν μέσα στο κάρο τους με το παιδάκι ανάμεσα στα καθίσματα να παίρνει τζούρες....:a31:
![]()
Επειδη εχω βαρεθεί με ολα αυτα
και την υγεια μου την χαλάει η ακατασχετη π@π@ρολογία
ας μου προσφερουν πρωτα ενα καθαρό περιβάλον
διχως ψεκασμους χημικα στην ατμοσφαιρα
εκπομπες ραδιενεργειας μικροκυματων και δεν ξερω τι άλλο
ας μου παρεχουν τροφιμα αγνα διχως λιπασματα
η καλλιεργημενα σε βεβαρυμενα απο ουρανια τριχλωριουχα κερατα και οτι αλλο
ας μου διαθετουν ποσιμο νερο διχως κολωβακτυριδια μεταλα ιχνοστοιχια και βαρεα μεταλα
και μετα ας ερθουν να μου πουν για καρκινους και δυδιμους που εχουν βγει στο στομαχι μου στα κοκαλα και οπου αλλου
τοτε ισως και να σκεφτω να το κοψω το τσιγαρο !!!!
Αυτα Γεια![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/