apo pou kai os pou andras? epeidi xrisimopoihsa tou andra mou to email? signwmi alla se snob atoma den exw kamia orexi na milisw... geia sou kai den xarika katholou psilomitises psonares!!!!
"Του άντρα μου το e-mail"
Εγώ άντρα μου θα λέω τον άντρα μου αφού παντρευτώ πάντως... Τώρα αν η κοπέλα σου σε λέει άντρα της πάω πάσο... Αλλά όχι ότι μου ήρθε και ουρανοκατέβατο....!![]()
Τηλέφωνο πήρα και μάλιστα αρκετές φορές χωρίς παραταύτα να καταφέρω να μιλήσω με κανέναν...
Ο αριθμός μάλιστα ο οποίος έχει δηλωθεί (αν δεν απατόμαι)περιέχει τον αριθμό 69 αρκετές φορές, άρα όπως καταλαβαίνεις φαίνεται και λίγο fake![]()
Και τέλος, αφού λοιπόν η εγγραφή είναι της κοπέλας σου και πρόκειται περί παρεξήγησης δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να απαντήσει και μάλιστα με αυτό τον αγενέστατο τρόπο στο e-mail το οποίο έλαβε? Τέτοιοι τρόποι δεν τιμάνε κανέναν νομίζω...![]()
Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια δεν ξέρω ειλικρινά τι να απαντήσω...
Είμαστε μια γυναικεία παρέα, τι το περίεργο σας φαίνεται στο ότι τα μέλη πρέπει να είναι γυναίκες ακόμα δεν έχω καταλάβει...
Αυτή ήταν η ιδέα, αυτό ήταν το όραμα και γι'αυτό προσπαθούμε... Ούτε επιχειρήσεις και μάρκετινγκ κρύβεται από πίσω... Μόνο αγάπη για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τίποτε παραπάνω...
Σας παρακαλώ να σεβαστείτε αυτή την προσπάθεια.
Το θέμα (που για μένα δεν υπήρχε θέμα) για μένα λήγει εδώ.
Και μιας και βρίσκομαι σε διακοπές εκτός Αθηνών και ο χρόνος σύνδεσης είναι περιορισμένος ας μην χρειαστεί να με πάρουν πάλι τηλέφωνο διάφορα μέλη για να με ενημερώσουν για νέες δημοσιεύσεις...
Και όσοι έχουν τόσα πολλά μαζεμένα μαζί μου θα πρότεινα να τα κρατήσουν να μου τα πούνε από κοντά γιατί με το που επιστρέψω θα έρθω σε μια συνάντησή σας να δωθούν και οι τελευταίες διευκρινήσεις για να μην υπάρχουν κανενός είδους παρεξηγήσεις!
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους εύχομαι!![]()