ρε φιλαρακι 53000 μπροστινα τακακια ,εγω σε75000 εχω αλλαξει 6 σετ με κανενα δεν εχω βγαλει πανω απο 12000 χμ.για πες μας το μυστικο.by the way ebc hh μακραν η καλυτερη επιλογη .
ρε φιλαρακι 53000 μπροστινα τακακια ,εγω σε75000 εχω αλλαξει 6 σετ με κανενα δεν εχω βγαλει πανω απο 12000 χμ.για πες μας το μυστικο.by the way ebc hh μακραν η καλυτερη επιλογη .
EBC HH
ή
CL
εχω/ειχα και τα δυο ειναι τα καλυτερα που φορεσε ποτε.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Καλησπερα κι απο μενα παιδες!!! Ειμαι νεος κατοχος ενος gsf 650 k5 naked, αλλα δυστυχως το χω παρκαρισμενο με κουκουλα, καθ' οτι περιμενω το διπλωμα για να μπορεσω να βγαλω την ασφαλεια... Ελπιζω να τα λεμε!!!!
(Κανενας λησταρχος απο περιοχη Λαρισας-Βολου);![]()
Καλως ηρθες
Καλα χλμ.!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Και μετα απο τις φωτο μου να σας ζαλισω κι εγωμε μια ερωτησουλα... Ο προηγουμενος κατοχος, αν δειτε το πισω φτερο, ειχε πριονησει το πλαστικο κι εχει χωνευτη την πινακιδα στο θολο. Τα φλασακια ειναι οι ψειρες που φαινονται λιγο ΔΕ-ΑΡ απο το stop. Μια βαση πινακιδας σαν την παρακατω, ειναι οκ για την πινακιδα μου; Δε θελω να ναι αναδιπλουμενη...
![]()
Αφου εχει κοψει το φτερο, οπως φαινεται στην φωτογραφια, βαλε καμια αναδιπλωμενη...εχεις και την επιλογη για κλεισιμο πινακιδας αν χρειαστει...(γνωμη μου)
προσέχουμε για να έχουμε!...
ωραιο το γυμνο bandit 650!
καλες βολτες και ορθιος!
το ιδιο ακριβως ηθελα να παρω οταν εψαχνα και τελικα πηρα το πιο καινουριο.
ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? χλμ?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ειμαι ερωτευμενος φιλε....
49k km εχει... 1900 το πηρα, απο 2000 που το χε στο car.gr. Πιστευω καλα, αρκει να μη μου βγαλει καμια πατατα, γιατι το ειδα μονος, και σε μαστορα θα το παω απο βδομαδα.
Κανα μαστορα στο Βολο παιδες;;;![]()
Μπα... Ατρακαριστο ειναι. Τελικο Remus, did αλυσυδογραναζα, bagster, καγκελα μηχανης καινουρια τακακια ολα μαζι!!! :/
Ωραίο είναι. Καλόβολτο!