Έτσι όπως τα λες δε θα έπρεπε να έχει γίνει καμία επανάσταση... Όλες ήταν λάθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Όταν οι επαναστάσεις γίνονται χωρίς έτοιμη & ικανή διάδοχη κατάσταση
http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.c...g-post_16.html
Όμως που θα ήμασταν σήμερα αν δεν είχε γίνει η γαλλική επανάσταση; Ή η αμερικάνικη; Ή η δική μας το 1821;
Διάδοχη κατάσταση έτοιμη δεν γίνεται να υπάρξει όσο βρίσκεται σε ισχύ το υπάρχον σύστημα. Στην πορεία θα προκύψει. Και σίγουρα όχι άμεσα.
Ναι μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά βλέποντας γύρω μου, είμαι πρόθυμος να ρισκάρω τα χειρότερα διεκδικώντας τα καλύτερα.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Όταν οι επαναστάσεις γίνονται χωρίς έτοιμη & ικανή διάδοχη κατάσταση
http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.c...g-post_16.html
Δεν καταλαβες... δεν εννοει αυτην την επανασταση, εννοει την... Αλλη !
Ας κοιταξουμε πισω μας για να βρουμε την ικανη διαδοχη κατασταση
http://www.youtube.com/watch?v=5G8fN...eature=related
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Διαφωνώ καθέτως. Το ότι η βία είναι καταδικαστεα από όπου και αν προέρχεται είναι ένα ωραίο εφεύρημα αυτών που θέλουν να ασκούν βία χωρίς ανταπόδοση.
Γνώμη μου είναι ότι η βία δικαιολογείται όταν προκαλείται απο αντίστοιχη βία. Δεν γίνεται δηλαδή εσύ να με χτυπάς και εγώ να τραγουδάω. Πρέπει να σε χτυπήσω κι εγώ (παράδειγμα). Και δυστυχώς η βία στην Ελλάδα του 2010 υπάρχει παντού, επιτρέπεται από το κράτος και πριμοδοτείται. Δεν υπάρχει πιο σκληρή βία για παράδειγμα από αυτή που ασκείται από τους γιατρούς στα νοσομεία όταν ζητάνε φακελάκι. Ή από τους πολιτικούς όταν κόβουν την πενιχρή σύνταξη ενός γέρου. Ή από τους εργοδότες όταν μειώνουν τον βασικό μισθό ενός οικογενειάρχη.
Και τα παραδείγματα άφθονα , δεν χρειάζεται να γράψω άλλα. Ένα ακόμα θα πω μόνο. Η χειρότερη μορφή βίας είναι να οραματίζονται κάποιοι, ένα μέλλον για το παιδί μου, χειρότερο από το δικό μου παρελθόν. Εδώ θα υπάρξει βία με κάθε δυνατό τρόπο.
+1000
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σςςςςςςςς
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ μιλησε...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Διαφωνώ καθέτως. Το ότι η βία είναι καταδικαστεα από όπου και αν προέρχεται είναι ένα ωραίο εφεύρημα αυτών που θέλουν να ασκούν βία χωρίς ανταπόδοση.
Γνώμη μου είναι ότι η βία δικαιολογείται όταν προκαλείται απο αντίστοιχη βία. Δεν γίνεται δηλαδή εσύ να με χτυπάς και εγώ να τραγουδάω. Πρέπει να σε χτυπήσω κι εγώ (παράδειγμα). Και δυστυχώς η βία στην Ελλάδα του 2010 υπάρχει παντού, επιτρέπεται από το κράτος και πριμοδοτείται. Δεν υπάρχει πιο σκληρή βία για παράδειγμα από αυτή που ασκείται από τους γιατρούς στα νοσομεία όταν ζητάνε φακελάκι. Ή από τους πολιτικούς όταν κόβουν την πενιχρή σύνταξη ενός γέρου. Ή από τους εργοδότες όταν μειώνουν τον βασικό μισθό ενός οικογενειάρχη.
Και τα παραδείγματα άφθονα , δεν χρειάζεται να γράψω άλλα. Ένα ακόμα θα πω μόνο. Η χειρότερη μορφή βίας είναι να οραματίζονται κάποιοι, ένα μέλλον για το παιδί μου, χειρότερο από το δικό μου παρελθόν. Εδώ θα υπάρξει βία με κάθε δυνατό τρόπο.
Έπρεπε να ακούσετε τον Πρετεντέρη πως μίλαγε την επομένη, "να τους επιβληθει η πιο σκληρή τιμωρία"
Μόνο να τους εκτελέσουν δεν ζήτησε, ο φόβος φαινόταν και στο δικό του πρόσωπο![]()
![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Καλά είπε...Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
+1
Έπρεπε να ακούσετε τον Πρετεντέρη πως μίλαγε την επομένη, "να τους επιβληθει η πιο σκληρή τιμωρία"
Μόνο να τους εκτελέσουν δεν ζήτησε, ο φόβος φαινόταν και στο δικό του πρόσωπο![]()
![]()
![]()
ΥΓ.μπορεί να μην είναι συμπαθητικος αλλα για να τον παρακολουθείτε Όλοι πρέπει να είναι καλός δημοσιογράφος ...
καλος δημοσιογραφος ειναι ο κουλος-μουγκος δημοσιογραφος.Υπερεκτιμημενους τους εχουμε,ζητημα αν ασκουν δημοσιογραφια πεντε δεκα.Οι αλλοι εκτελουν εντολες και λειτουργουν ως παρασιτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Καλά είπε...
ΥΓ.μπορεί να μην είναι συμπαθητικος αλλα για να τον παρακολουθείτε Όλοι πρέπει να είναι καλός δημοσιογράφος ...![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
You wrote...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Keep on rocking in a free world !!!
...υπαρχουνε στιγμες και εικονες που (οσο παραλογο και αν φαινεται και σε μενα ακομα) με γεμιζουνε αισιοδοξιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σςςςςςςςς
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ μιλησε...![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τυφλή βία λοιπόν?
Πρίν αρκετά χρόνια συγγενής που δεν γνώριζε ότι καβαλάω μηχανή και σε εποχή πυρκαγιών, επειδή κάποιοι "δημοσιογράφοι" κραύγαζαν πως τις φωτιές τις βάζουν άτομα με μηχανές, μου έλεγε πώς αισθανόταν τόση οργή κατα οποιουδήποτε μηχανόβιου που ευχαρίστως θα τον εμβόλιζε με το θηριώδες τζιπ του.
θα μου πείτε, μα αυτός ήταν μαλάκας....
Ναι ήταν. Και είναι ακόμα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Και τα παραδείγματα άφθονα , δεν χρειάζεται να γράψω άλλα. Ένα ακόμα θα πω μόνο. Η χειρότερη μορφή βίας είναι να οραματίζονται κάποιοι, ένα μέλλον για το παιδί μου, χειρότερο από το δικό μου παρελθόν. Εδώ θα υπάρξει βία με κάθε δυνατό τρόπο.![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Απο οτι βλεπω εχει γεμισει το κεντρο απο την συγκεκριμενη αφισα.Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
![]()
[/B]
Αντε γιατι εχει καταντησει αηδια αυτο το σκηνικο με τους δημοσιογραφους.
Να βλεπουν τα ονοματα τους στις αφισες, να τους χλευαζει ο κοσμος ολος, μπας και βαλουνε μυαλο.
![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
Πείτε σ' αυτον που εβγαλε την αφισα να διορθώσει το "συζΗγος"
Ειναι και κατω-κατω και βγαζει ματι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο Παύλος Τσίμας, γιατί λείπει απο την ομήγυρη; Μήπως εμπίπτει στην κατηγορία "εγώ δεν ήθελα, αυτοί με βάλανε;(και λεω αυτά που λέω)"
San Francisco Bay Area member......