Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 252

Θέμα: 0300??????

Έπρεπε να γραφτούν 15 σελίδες για να ¨ακουστεί” μια τεκμηριωμένη και σωστά δομημένη άποψη από έναν άνθρωπο που περιέγραψε ακριβώς την αλήθεια δίχως συναισθηματισμούς.

Μπράβο ρε Σπύρο...συμφωνώ μαζί σου! Όχι ότι είμαι αντίθετος με τον Αρίστο αλλά το συναίσθημα που τον πνίγει ίσως τον κάνει λίγο περισσότερο ισοπεδωτικό από ότι θα έπρεπε.

Μη ξεχνάτε κύριοι ότι πίσω από εκεί που τελειώνει ο παρατεταμένος δείκτης σας υπάρχουν άνθρωποι που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έδιναν ή και δίνουν ακόμα τη ψυχή τους...δίχως να είναι απαραίτητα “πουλημένοι”. Άνθρωποι και οικογένειες που σήμερα είναι στο δρόμο...

Με εκτίμηση
    Αργύρης Παπαγιαννακόπουλος

applied... Το avatar του/της paTman_the
    ην εποχή που έφυγαν από το ΜΟΤΟ Χριστοδούλου, Συνιώρης, Σκαρής και Μέντης, επέλεξαν να τους αντικαταστήσουν με τον Γκαζή και την αφεντομουτσουνάρα μου. Κακή επιλογή -και το λέγαμε μεταξύ μας και τότε, δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι. Εκτός του ότι ήμασταν οι μισοί σε αριθμό, πρωτίστως η εμπειρία και οι οδηγικές μας ικανότητες φυσικά δε μπορούσαν να συγκριθούν με τους αποχωρήσαντες.
    Ενα μεγάλο λάθος σου (και που κάνουν και άλλοι σε μοτο-συγκρίσεις) είναι ότι δεν έχει σημασία αν εσύ γυρίζεις 5-10-20-30sec ποιο αργά από τον Συνιώρη για να κρίνεις ένα μηχανάκι ωστε να το παρουσιάσεις στο 90-98% αυτών που διαβάζουν αυτά τα περιοδικά.

Οι οδηγικές ικανότητες των συντακτών και το πόσο καλά θα τα πηγαίναν σε ένα πρωτάθλημα με τα μηχανάκια που παρουσιάζουν δεν έχει καμία σχέση με όσα (με) ενοχλούσαν.

Εγραψες ποτέ για ενα μηχανάκι ότι έχει απαράδεκτα φρένα; εγραψες ποτέ ότι ένα "καινούριο" μοντέλο είναι χειρότερο από αυτό που αντικαθιστά; Αν στο επιβάλλαν ή αν το έκανες από μόνος σου ουδόλως ενδιαφέρει.

Δε θα ήθελα να παρεξηγηθώ από κανένα αν ακούγομαι απόλυτος ή επιθετικός.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αργύρη που χάθηκες? Καφέ! (Μη μου πεις ότι έγινες κι εσύ snowboarder?)
    Λοιπόν, ούτε εγώ είμαι αντίθετος με τον Άρη.
    Δε μου επιτρέπεται καθώς δε ζήσαμε τις ίδιες εμπειρίες όντας τα περισσότερα χρόνια σε "απέναντι" μαγαζιά.
    Αυτό που απλά λέω είναι πως γίνεται πιο σκληρός απ' όσο χρειάζεται με τον εαυτό του. Στο ποτάμι κολυμπάς υποχρεωτικά με το ρεύμα και απ' όσο ξέρω ο Άρης δεν είναι σολωμός.

Πάνο νομίζω δε με κατάλαβες. Δε μίλησα για χρονόμετρα, αυτά είναι εξειδικευμένα θέματα. Μίλησα για το προφανές: Η εμπειρία δεν έρχεται με το ρολόι, έρχεται καβαλώντας. Άλλο τεστ θα έγραφα πριν 8 χρόνια και άλλο τώρα, έχοντας στο μεταξύ δοκιμάσει όλες τις μοτοσυκλέτες μιας κατηγορίας σε αυτά τα χρόνια, γνωρίζοντας όλον τον ανταγωνισμό και την εξέλιξη του είδους. Άσε έναν άνθρωπο σε ένα περιοδικό δέκα χρόνια να καβαλάει μόνο σκούτερ. Θα του δώσεις μετά ένα RT και θα καταλάβει τι κάνει;
    Αυτό λέω πως δεν είχαμε τότε, συντάκτες 2 ετών στη θέση ανθρώπων που τέσταραν πριν εγώ καν βγάλω δίπλωμα.

Αυτά συνέβησαν σε όλα τα περιοδικά, απλούστατα διότι οι άνθρωποι που έπαιρναν τις αποφάσεις είτε ήταν χαρτογιακάδες δίχως την παραμικρή ιδέα τι περιλαμβάνει η δουλειά ή έβλεπαν μέσα από τις τσέπες τους -ή και τα δύο. Ξέχασες όταν μας έκλεισαν την πρόσβαση των εταιρικών τηλεφώνων προς κινητά; Σε δημοσιογράφους και σε πωλητές!!! Πόσο επικίνδυνα ανίκανοι ήταν;
    Η ποιότητα δυστυχώς κοστίζει και δεν τη δίνουν πουθενά σε προσφορά.
    Ξέρεις πολλούς που θα τους πεις "πάρε ένα Multistrada 1200 για επτά μέρες και γράψε μου τζάμπα ένα τεστ" και σου πουν όχι;
    Εδώ μέχρι και τζάμπα φωτογράφους έχουμε ζήσει, προσωπικά έχω εκπαιδεύσει τουλάχιστον 3 απ' όσο θυμάμαι, ανθρώπους που απλά πήραν τη δουλειά για τα μισά από τον προηγούμενο και όταν πήγαμε να τραβήξουμε δεν είχαν ιδέα και τους έδειχνα τι και πού θα τραβάνε.
    Έτσι δε βγάζεις περιοδικό όμως, βγάζεις ένα σκουπίδι.
    Έλα μου όμως που συνέχιζαν να πουλάνε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Μιας που το θέμα έχει πάει προς το ebike, θέλω να πω και εγώ τη γνώμη μου ως απλός αναγνώστης, χωρίς να έχω καμία επαγγελματική σχέση με τον χώρο.

Είμαι αναγνώστης του ebike από το πρώτο του τεύχος. Μάλιστα όταν έκανε ένα συγκριτικό τεστ με το tiger 1050 ζήτησε τη γνώμη των ιδιοκτητών-μελών και δημοσίευσε μάλιστα μέρος αυτών, και φυσικά ήταν πολύ ευχάριστο να βλέπεις δημοσιευμένα δικά σου λόγια για το μηχανάκι που τεστάρεται.

Ως αναγνώστης λοιπόν, η βασικότερη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι είναι δύσκολο να διαβάζεις ένα ηλεκτρονικό περιοδικό αν δεν έχεις ebook.
    Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε να γίνει κανονικό portal το οποίο θα υπάρχει και σε pdf για όποιον θέλει.
    Ας μην γελοιόμαστε! Οι περισσότεροι διαβάζουμε τα περιοδικά στο χέσιμο!!!
    Εκεί μόνο το χαρτί βολέυει ή το ebook, αλλά πόσοι έχουν ebook ακόμα;

Αν γινόταν ένα portal, που θα εμπλουτιζόταν με συχνά ανανεούμενες ειδδήσεις, αλλά φυσικά θα περιείχε και τις δοκιμές των συντακτών, τότε θα εκτοξευόταν η επισκεψιμότητα και η διαδικτυακή διαφήμηση!

Η διάδραση επίσης είναι το κλειδί της υπόθεσης. Αν σε κάθε άρθρο υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού από τους αναγνώστες, τότε μπορεί να γίνεται εκεί κάποιο είδος αντιπαράθεσης όταν κάποιος θεωρεί ότι η δοκιμή δεν είναι αντικειμενική.
    Το σενάριο αυτό δείχνει να έχει αρκετή επιτυχία σε ειδησεγραφικά ή οικονομικά sites.

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Και εγώ, και εγώ μια δικιά μου σκέψη για το ebike.

Αφού στον υπολογιστή ή στο κινητό το διαβάζουμε σελίδα - σελίδα γιατί υπάρχουν συνέχειες από τη μια σελίδα στην άλλη, λες και διαβάζαμε έντυπο περιοδικό...?

μια χαρα ειναι η μορφη του ebike, ειδικα αμα το διαβαζεις σε μεγαλη οθονη...

αλλα και για το χεσιμο υπαρχει λυση, λαπτοπ.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CD
    Δύο σύντομες απαντήσεις και επιστρέφουμε στο θέμα μας αμέσως μετά:

Αντιγράφω από το κείμενο του συγκριτικού (τεύχος 25, Μάιος 2010):

-Το μόνο που δεν στεκόταν στο ύψος της μοτοσυκλέτας ήταν οι αναρτήσεις του. Τις είχαμε τέρμα σφιγμένες και θέλανε άλλο 30% για να δουλέψουν σωστά...

-Εγώ δύο αρνητικά βρίσκω στο BMW, πέρα από τις αναρτήσεις που θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτά τα λεφτά...

αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που ακολουθεί?

-BMW δαγκωτό, αξίζει τα λεφτά του χίλιες φορές, είναι και ευρωπαϊκό που έχει ένα κύρος για όποιον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... Πέρα από τις αναρτήσεις, που παίρνουν ένα κλικ αναβάθμισης, δεν έχει κάτι που χρήζει άμεσης βελτίωσης...

αυτό έγραψα ότι δεν καταλαβαίνω όταν τα γράφετε και μόνοι σας !!
    ότι πως βγάζεις κορυφαίο μοντέλο μία μοτοσυκλέτα 18000 ευρώ όταν μέσα σε αυτή την τιμή θα έπρεπε να είχε τις αντίστοιχες αναρτήσεις-βάσει τιμής/απόδοσης-και όχι κατώτερες από ένα ιαπωνέζικο μοντέλο της σειράς GSXR πχ, ZX10R μοτοσυκλέτες της τάξης -5000 ευρώ κάτω? με αυτή τη λογική γιατί λοιπόν δεν βγάζεις το Ducati No1?

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να διαπιστώσουμε στη διάρκεια ενός test. Έχεις ακούσει φαντάζομαι ότι η κατανάλωση λαδιού δεν είναι ίδια σε όλα τα CBR, ούτε στο ίδιο επίπεδο με συνθετικά, ημισυνθετικά και ορυκτέλαια. Για κάτι τέτοια όμως, η στήλη αλληλογραφίας του ebike είναι ανοιχτή σε όλους και δεν θα κολλήσει στο να δημοσιεύσει επιστολές παραπόνων που αποκαλύπτουν πράγματα που φαίνονται σε εκτεταμένη χρήση.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλη η αγορά της μοτό γνωρίζει γι αυτό το θέμα και δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι του χώρου της μοτοσυκλέτας?
    τα γράφω γιατί προφανώς θέλετε την καλοπροαίρετη κριτική όταν ποστάρετε για να εισπράξετε τα συγχαρητήρια όλων των αναγνωστών

φιλικά
    ένας πραγματικά άνθρωπος που πιστεύει σε αυτό που υποστηρίζετε
    ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

Μη ξαναδιαβασω πως η κριση μας εχει κανει κακο...
    Τετοιο reset απο την εποχη των win3.1 εχει να ξανασυμβει...!

υ.γ. Αν δε γραψει και ο Χουντρας δε μπορει να κλεισει αυτο το επος!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Καλημέρα παιδιά,
    είναι θετικό που έχει ανοίξει ένας ελεύθερος διάλογος και αποκαλύπτονται μεγάλες αλήθειες για το πως "δουλεύει" το στερέωμα του μοτοσυκλετιστικού τύπου στη χώρα μας.
    Nikits, μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι και συμφωνώ με τις διαπιστώσεις σου.
    Χρυσόστομε (ΑΠΠΠ) δεν έχω λόγο να γράψω ψέματα, απλώς μετέφερα το διάλογο που είχα με τον Θ.Χ. -αν με κοροιδεύει εσύ μπορείς να το αντιληφθείς ευκολότερα- αφού εσύ τον έχεις ζήσει περισσότερο. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός.
    Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις ποιός είμαι και ότι σε εκτιμάω πραγματικά, σου λέω ότι είμαι εκείνος που έτρεχε κάθε φορά στο περιοδικό για να "οπτικοποιήσει" για την τηλεόραση ορισμένα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ (όπως έκείνο του Κώστα Γκαζή για τα κρυπτονάιτ που "ξεκλείδωναν" με το πλαστικό από το στυλό, το σχολείο ασφαλούς οδήγησης, τους αγώνες s/m στα Μέγαρα, τα "τρελά" άλματα του Κυριάκου Σταμπουλόπουλου στα Καλύβια, τις εκθέσεις μοτοσυκλέτας και τόσα άλλα που μου διαφεύγουν τώρα...).
    Εσύ λοιπόν, ο Πσηλός, ο Κωστάκης, ο Θοδωρής, ο "συχωρεμένος", ο Φώτης, ο Τάκης ακόμη και ο Νικολάκης θα έχετε έναν πραγματικό Φίλο, αχρείαστος να είμαι, και αυτό το κερδίσατε με την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας και με την "μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη" που με αντιμετωπίσατε.
    Και ο culturas σωστά τα γράφει, ίσως να είναι και κάποιος από τους προαναφερόμενους.
    Τον CD δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω, όμως είχα την τιμή να συνεργαστώ για αρκετά χρόνια με τον πατέρα και τον αδελφό του, συγχαρητήρια για το ηλεκτρονικό περιοδικό, το οποίο άρχισα να διαβάζω τις τελευταίες ημέρες.(η περιέργεια που βγαίνει σε....καλό!).
    Κλείνοντας, να αναφέρω ότι ξαναμίλησα στον Θ.Χ. και επληροφορήθην ότι αναζητάει..... τυπογραφείο.
    Χαιρετισμούς σε όλους και πάντα όρθιοι
    the motorcycleboy reigns

@Spirontas

Σπύρο χωρίς να θέλω να σε κάνω να αισθανθείς γέρος (χαχα) η ώριμη αντιμετώπιση σου με έβαλε στη θέση μου. Η διαφορά ηλικίας βλέπεις:rotflmao:
    Χρειάστηκα δέκα χρόνια για να "μάθω" ότι καλύτερα να ανοίγεις το γκάζι γλυκά ακόμα και όταν θες να προσπεράσεις.
    Ίσως χρειαστώ άλλα δέκα για να μάθω να ανοίγω και το στόμα προοδευτικά όταν θέλω να πω την αλήθεια.
    Το σημαντικό όμως και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι τελικά ανοίγει είτε το γκάζι, είτε το στόμα.
    Έτσι λοιπόν ακόμα και αν μου "ξέφυγε" μερικές φορές η ένταση τελικά η συζήτηση τράβηξε καλά και ακούστηκαν ελεύθερες, αυθεντικές απόψεις για ένα θέμα "ταμπού".
    Συμφωνώ ότι τα λέω με περίσσεια συναισθήματος αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Μόνο και μόνο όταν θυμάμαι τις εποχές που αναφέρεις (2002-2004) και συνειδητοποιώ ότι όλη εκείνη η προσπάθεια και η ενέργεια δεν κατάφερε να κάνει κάτι απογοητεύομαι. Αυτό το "κάτι" θα μπορούσε να γίνει και να έχουν αλλάξει τα πράγματα στο χώρο. Από όλες τις πλευρές...
    Συνεχίζω να ελπίζω πάντως.

Υ.Γ. Αταίριαστε φυσικά και σε θυμάμαι. Εννοείτε ότι η αναφορά μου στα γραφόμενα σου δεν έχει να κάνει με εσένα αλλά με τον πραγματικό δημιουργό τους. Έδωσες πάντως μια καλή ευκαιρία για διάλογο

@stavrouliasp
    Απάντησες και μόνος σου στο ποιος είναι ο στόχος μας: "λες και διαβάζαμε έντυπο περιοδικό..."

@mixalakis
    Δηλαδή αν το κάναμε portal θα το διάβαζες στο χέσιμο?
    Σοβαρά τώρα, άλλο το περιοδικό, άλλο το portal.
    Είναι σα να ρωτάς κάποιον γιατί αγόρασε GSX-R ενώ μπορούσε να έχει πάρει mountain bike ή 50άρα τηλεόραση...

@slipper
    Φίλε πρόσεξε σε παρακαλώ τα εξής σημεία και μετά ξαναδιάβασε το τεστ για να το καταλάβεις:
    1. Συγκριτική δοκιμή σημαίνει βρίσκω το *συγκριτικά* καλύτερο κατά τη γνώμη μου.
    2. Το τελικό συμπέρασμα βγαίνει από 4 διαφορετικούς αναβάτες. Τέλεια μοτοσυκλέτα δεν υπάρχει, όλες έχουν κάποια σημεία που σηκώνουν βελτίωση. Σίγουρα αντιλαμβάνεσαι πως η έννοια "καλή ανάρτηση" (όπως και πολλά-πολλά άλλα) απέχει παρασάγγας ανάμεσα στον Μπούστα και τον μέσο αναβάτη, έτσι? Τέτοιο εύρος απόψεων χρησιμοποιήθηκε για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα και για να είμαστε 100% ειλικρινείς γράψαμε κατευθείαν απομαγνητοφωνημένες ατάκες όπως ειπώθηκαν στην pit lane αμέσως μετά από γύρους. Πιο ζωντανό δε γίνεται.
    Το περιοδικό γράφεται για να διαβάζεται, μένοντας στις τιτλάτζες και τα τσιτάτα δεν πρόκειται να βγάλεις συμπέρασμα, υπάρχει κείμενο, άφθονο και με ουσία, δεν είναι φωτορομάντζο.

Αρκετά μείναμε εκτός θέματος.
    Αυτό θρεντ αν δεν κάνω λάθος έχει τίτλο "0300".
    Για άλλα περιοδικά όποιος έχει θέματα προς συζήτηση ας ανοίξει το αρμόδιο νέο θέμα. Είμαστε πάντα ανοικτοί για κουβέντα και εκτός αυτού μπορεί κανείς να μας βρει στο αδελφό bikenet, στο blog του περιοδικού, στο facebook, στο twitter ή, το βασικότερο, να στείλει ένα email -τα οποία όποτε έχουν ενδιαφέρον τα δημοσιεύουμε και στο τεύχος μαζί με την απάντησή μας, όπως ξέρετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spirontas
    Για άλλα περιοδικά όποιος έχει θέματα προς συζήτηση ας ανοίξει το αρμόδιο νέο θέμα. Είμαστε πάντα ανοικτοί για κουβέντα και εκτός αυτού μπορεί κανείς να μας βρει στο αδελφό bikenet, στο blog του περιοδικού, στο facebook, στο twitter ή, το βασικότερο, να στείλει ένα email -τα οποία όποτε έχουν ενδιαφέρον τα δημοσιεύουμε και στο τεύχος μαζί με την απάντησή μας, όπως ξέρετε.
    +680

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spirontas
    @stavrouliasp

Συμφωνώ μαζί σου, το θέμα είναι και λυπηρό, καθώς πίσω από την οποιαδήποτε επιχείρηση που κλείνει, βρίσκονται πολλοί άνθρωποι.
    Ωστόσο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που έχουμε διαβάσει τελευταία.
    Όχι μόνο γιατί έδειξε πράγματα που οι περισσότεροι υποπτευόμασταν αλλά κι επειδή μίλησαν άνθρωποι που έπαιξαν σημαντικό ρόλο.
    Αν αλλάξει κάτι, από οραματιστές με αυτή τη νοοτροπία που σκιαγραφείται θα γίνει.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ωραιο νημα τελικα. Βγαινουν αληθειες.

Υ.Γ. Εφερα νεο αιμα στο forum με αυτο το thread.

Υ.Γ.2 0300 Το ονομασα το thread γιατι δουλευα εκει καποτε. Πολυ παλια. Αλλα θα μπορουσε να εχει οποιονδηποτε τιτλο.

Υ.Γ.3 http://www.europi.gr/circulation/pan...PMM_201012.htm

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος

Κλείνοντας, να αναφέρω ότι ξαναμίλησα στον Θ.Χ. και επληροφορήθην ότι αναζητάει..... τυπογραφείο.
    Aν πληρωνει θα βρει τυπογραφειο.

Αλλα με το ονομα που εχει "φτιαξει" στην αγορα δυσκολο το κοβω να του τυπωσει καποιος αν δεν πληρωσει προκαταβολικα με μετρητα τα μισα τουλαχιστον και με την παραδοση να κανει εξοφληση παλι με μετρητα. Η αλλη περιπτωση ειναι να κανει εκχωρηση εισπραξεων απο το πρακτορειο αλλα και παλι με τις πωλησεις που θα κανει δεν θα καλυπτει το ποσο και θα πρεπει να πληρωσει και παλι μετρητα.

Αν θελει του βρισκω μαγαζι και αμεσα αλλα πρεπει να παρει υπ οψιν του αυτο που εγραψα πανω πανω. Εξαλλου εκει που τυπωνει ο Καβα θα τον στειλω. Εχω κι αλλο μαγαζι βεβαια αλλα τα ιδια ισχυουν οσον αφορα την πληρωμη.

Επισης να πω οτι οσα γραφτηκαν για το μαγαζι του Καβα δεν ισχυουν. Η τραπεζα που εχει κατασχεσει τις μηχανες τις πουλησε και βρισκονται ηδη στη Βουλγαρία.

Εξαλλου Ο Λυμπε εχει συμβολαιο με μεγαλο εκτυπωτικο μαγαζι και αν φυγει απο εκει έχει ρητρες.Ασε που ειχε μαγαζι καποτε και το κλεισε γιατι δεν εβγαινε. θα ηταν χαζο να ξαναγυρισει στα παλια και μαλιστα με μηχανες που δεν εχουν δυνατοτητες για φτηνη και καλη εκτυπωση.

Ο,τι θελει ο Θ.Χ. ας ερθει σε επαφη μαζι μου. Μακαρι να μπορουσα να του βαλω ορο να πληρωσει οσα χρωσταει στους εργαζομενους για να τον βοηθησω αλλα δυστυχως δεν ειμαι ο Ρομπεν των Δασων.

Υ.Γ. υπ΄οψιν οτι σ' οποιον και να μιλησω , οτι κι αν πω η κατασταση δεν αλλαζει. Δηλαδη την πληρωμη μετρητοις και προκαταβολικα δεν την γλιτωνει. Εγω απλα σ΄επαφη θα τον φερω. Δεν προκειται να τον τυπωσει καποιος απλα επειδη ξερει εμενα.....να εξηγουμαστε.

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Td 14/3/2007 0300
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 00:04
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 22:40
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 20:04