Παίζω και σκηνή και καταφύγιο αλλά αν είναι να κατασκηνώσουμε θα προτιμούσα στη λίμνη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα
![]()
& άμα απλά λέει ένα ωραίο τραγουδάκι...?![]()
Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα".Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι περιφρόνηση και μάτσο μηχανόβιους ρε συ Βύρωνα ?
έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα
![]()
![]()
![]()
Ξέχασες τα Ελκ.. αλλά θα είναι ο Κάπτεν εκεί.. ΟΚ.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα".![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
"Ο Κακοφωνίξ (Assurancetourix) είναι ο βάρδος του χωριού. Του αρέσει τρομερά να τραγουδάει και να παίζει τη λύρα του και δε διστάζει να το κάνει σε κάθε ευκαιρία. Είναι, όμως, ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς. Όλοι πιστεύουν ότι τραγουδάει απαίσια, εκτός από τον ίδιο (και κάποιους λιγοστούς "εκλεκτούς").Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& άμα απλά λέει ένα ωραίο τραγουδάκι...?![]()
Δεν κατοικεί σε καλύβα όπως οι άλλοι χωρικοί, αλλά σε σπιτάκι που βρίσκεται πάνω σε δένδρο. Όνειρό του είναι να τραγουδήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Λουτέτιας (Παρισιού). Κάποιοι από τους λίγους που τους αρέσει το τραγούδι του είναι ο ανιψιός του Μαζεστίξ, ο Γιεγιεδίξ (Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί), ο Πέπε (Ο Αστερίξ στην Ισπανία), η πριγκίπισσα Χαλαλίμα (Ο Αστερίξ και η Χαλαλίμα) και μερικοί άλλοι.
Οι χωρικοί κάνουν ότι μπορούν για να τον εμποδίσουν να τραγουδήσει και ειδικά ο Αυτοματίξ τον χτυπά στο κεφάλι κάθε φορά που προσπαθεί με εξαίρεση το Ρόδο και Ξίφος, όπου οι ρόλοι αντιστρέφονται. Στο τέλος κάθε τεύχους, στο παραδοσιακό γλέντι, ο Κακοφωνίξ καταλήγει δεμένος σαν σαλάμι και φιμωμένος, κρεμασμένος από το κλαδί ενός δένδρου για να μη χαλάσει το γλέντι με τις παραφωνίες του (με εξαίρεση λίγα τεύχη όπως τα Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί, Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Αστερίξ ο Γαλάτης, Και ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι τους), όπου κάθεται στο τσιμπούσι αλλά χωρίς να τραγουδά."
και μέσα στις κουκέτες σαν περίοδος αναπαραγωγής θα είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα".![]()
![]()
:rotflmao:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΠΡΟΣΟΧΗ
Λοιπόν αμφότεροι πρέπει να συμβιβαστούμε. Χωρίς αμοιβαίες υποχωρήσεις άκρη δε βγαίνει:
edit: Θα διανυκτερεύσουμε στο καταφύγιο "Βάλια Κάλντα" στη Βοβούσα. Το κόστος της διανυκτέρευσης είναι 10 ευρώ / άτομο. Το καταφύγιο διαθέτει 50 κρεβάτια (κουκέτες) χωρισμένες σε 3 δωμάτια.
Όσοι θέλετε κρεβάτι, δηλώστε το, να μετράω κεφάλια (εντάξει, δεν είναι ανάγκη σήμερα, όποτε το αποφασίσετε, αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο).
Οι υπόλοιποι θα παίξουν / παίξουμε σκηνή στον χώρο του καταφυγίου.
Το κόστος είναι απολύτως λογικό οπότε μία ή άλλη το ίδιο είναι πάνω κάτω.
Ένας ύπνος λίγες ώρες είναι, δεν θα το αγοράσουμε το μέρος. Μην το κάνουμε και ανατολικό ζήτημα.
Αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν άλλες φάσεις, ντε και καλά, ας το κανονίσουν μόνοι τους. Εμένα μη με σκοτίζουν μόνο. Ραντεβού θα δώσουμε την Κυριακή, στην πρωινή αναφορά (συγκεκριμένη ώρα, θα την πούμε), στο καταφύγιο για να ξεκινάμε.
![]()
Να διευκρινίσουμε όμως οτι αλλο το καταφύγιο στη Βωβούσα και αλλο στο Φλαμπουράρι που λέει ο προεδρΑς. Το πρώτο δεν εχει σχεση με τη λιμνη Αώου. Οποτε εαν θέλουμε να μεινουμε στη λιμνη (είτε σε ξενωνα ειτε σε σκηνες) πρέπει να βρουμε ακρες με το δεύτερο
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είσαι Θεός λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....![]()
![]()
![]()
![]()
επική η περιγραφή του αδελφάτου.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Περα απο τις κλανιες την παδαριλα και τα ροχαλητα που ανασταινουν και πεθαμενους μπορει να παιζει και τιποτα τετοιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Σωστός !!!!
Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.
Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gBB5bS77rvg
:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μου αρεσεις οταν σκεφτεσαι κινηματογραφικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao::rotflmao:
η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
...λιγοστές συμμετοχές, εκλεκτοι συνδαιτυμόνες...
μάλλον θα έλθω...χωρίς σκηνή.![]()
![]()
για Σεπτέμβριο κάτι παρόμοιο;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/