Σελίδα 16 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Οταν λέτε "γιαπωνέζικα", τι εννοειτε?
    Πόσες απο τις μηχανές σας ειναι made in Japan?
    Η ποιοτητα ενος μηχανηματος εχει να κανει κυριως με τους προμηθευτες που θα επιλεξει το εργοστασιο.
    Σε δευτερη φαση ερχεται το τεχνολογικο ρισκο που θα παρει το εργοστασιο παλι.
    πχ απο τα πολυ λιγα που ξερω , ποσο διφορετικο ειναι ενα καινουργιο BANDIT απο ενα 10ετων?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX
    πχ απο τα πολυ λιγα που ξερω , ποσο διφορετικο ειναι ενα καινουργιο BANDIT απο ενα 10ετων?
    Αυτο των 10 ετων δεν μπορει να το σπασει ουτε ο Τσακ Νορις

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Η ποιοτητα ενος μηχανηματος εχει να κανει κυριως με τους προμηθευτες που θα επιλεξει το εργοστασιο.
    Mα το τεχνολογικό ρίσκο που θα πάρει είναι συνυφασμενο με την ακρίβεια/ποιότητα που μπορούν να παρέχουν οι εκάστοτε προμηθευτές.

Μπορεί το πρωτότυπο F800S να έκανε 250.000 χλμ χωρίς πρόβλημα, τα παραγωγής όμως διέλυσαν σε χρόνο dt.

Οσο για τα Bandit και κατα πόσο άλλαξαν, δεν ξερω που κολλάει, αλλά δεν εχουν καμμία σχέση με τα μοντέλα προ 10ετίας.
    Βασικά τώρα ειναι ψεκαστά και υδρόψυκτα, ενω ηταν με καρμπυρατέρ και αερο/ελαιόψυκτα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Η ποιοτητα ενος μηχανηματος εχει να κανει με το ποσο σεβεται το εργοστασιο τον πελατη.
    Και στην προκοιμενη περιπτωση δεν τον σεβεται καθολου. Δεν μπορεις να σκας ενα σωρο λεφτα και να συμβαινουν τετοιες ζημιες. Να το χεσω εαν μου το φτιαχνουν τζαμπα και μετα απο 5 χρονια. Εαν εμενα με αφησει στη μεση του πουθενα, εαν μου χαλασει τις διακοπες μου κτλ δεν μου λεει κατι η δωρεαν επισκευη.

Α, το καινουργιο bandit σε σχεση με το παλιο εχει ψεκασμο
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    [....]Α, το καινουργιο bandit σε σχεση με το παλιο εχει ψεκασμο
    Επίσης το καινούριο έχει κουλους αναβατες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Επίσης το καινούριο έχει κουλους αναβατες

Για ποιον λεει αραγεΣ
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Aσε που κάποιοι ξεχνιούνται στα βενζινάδικα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio

Η δικιά μου είναι!
    Honda Bros, έτος κατασκευής 1989, χιλιόμετρα άγνωστα, still working...

για τα σουξου-μουξου περί εγγυήσεις δυό χρόνια, τρία χρόνια, στα τέσσερα έχει λήξει να δούμε τι θα κάνουμε, έκπτωση στα ανταλλακτικά αυτά για μένα είναι @@ καλαβρέζικα.
    Όταν παίρνω ένα μηχανάκι και δίνω τα 10.000 ευρώ (δέκα χιλιάδες) δεν περιμένω ότι στα τέσσερα χρόνια θα αλλάζω μοτέρ... ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ζημιά... και δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό...

Δηλαδή πιστεύετε ότι τα μηχανάκια που παίρνετε έχουν διάρκεια ζωής τέσσερα χρόνια;;;
    Δέκα χιλιάρικα για τέσσερα χρόνια doesn't seem such a good deal... συμφέρει το ταξί...

Πρέπει να βγάζει δέκα χρόνια τουλάχιστον με νορμάλ χρήση και τα σέρβις που προβλέπει ο κατασκευαστής... για το θεό, μηχάνημα είναι... δεν μπορεί να καταλήξει στην πρέσσα σε οχτώ χρόνια...

Αλλά μιλάω με ανθρώπους με έμαθαν να αλλάζουν τα μηχανάκια πιο γρήγορα από τα τζιν τους... οπότε λογικά δεν σας φαίνεται παράλογο ότι σε τέσσερα χρόνια το είπε το ποίημα... ε αφού είναι παλιό...

Ψάξτε δείτε στο ημερολόγιο down under μια λίστα που έβαλε ο csofos με τιμές για μεταχειρισμένα... πως θα έπρεπε να είναι οι τιμές... γιατί εκεί κρατάνε τις τιμές τους...

Υ.Γ.: τα παλιά bandit είχαν τη φήμη του ζημιάρικου... αν θες ρίξε μια ματιά σε Hornet του 2000 και το σημερινό. Η έκπτωση στην ποιότητα (αφού προσπεράσεις το καλοβαμένο look) είναι εμφανής.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Aσε που κάποιοι ξεχνιούνται στα βενζινάδικα
    1. Δεν εχω το καινουργιο bandit.

2. Δεν ξεχνιουνται, τους ξεχνανε

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μην το δει μονο αυτο η Γιαγια Αρκουδα και παθει 5 εγκεφαλικα απανωτά.

μου βγαλες τον καφε απο τη μυτη ρε πστμ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Υ.Γ.: τα παλιά bandit είχαν τη φήμη του ζημιάρικου...
    Μιλας για το 400αρι , οχι το 600

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα πια όλα χαλάνε, το ότι πήρα το Transalp 700 δεν περιμένω ότι θα κρατήσει όπως τα Bros.. δεδομένο τό'χω δηλαδή αλλά σιγά μην το κρατήσω 20ετία έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι όταν ένα μηχανάκι όμως έχει περισσότερες πιθανότητες να την παίξει -και μάλιστα τόσο νωρίς- παρά να τη βγάλει καθαρή.. κι αυτό η εταιρία από μόνη της θα έπρεπε να το κοιτάξει κι όχι να επικαλείται απλώς τις "καλές θελήσεις" ακόμα κι αν στ'αυτιά του "θύματος" ακούγεται σαν μάννα εξ ουρανού. Το όνομά της δυσφημεί εξάλλου. Σιγά μην το αγόραζα μετά απ'όλα αυτά που είδαν τα μάτια μου, το ότι ΙΣΩΣ μου το παίξουν καλοθελητάδες στην 4ετία δεν μου λέει κάτι, ακόμα κι αν ξέρω ότι οι Ιάπωνες θα κάνουν τα κουνέλια σε παρόμοια περίπτωση..

Και κάτι άλλο για να ξεφύγω λίγο απ'τα Ιαπωνικά vs Ευρωπαϊκά, μην ξεχνάμε τις γαργάρες που έκανε κάποτε η Suzuki με τα πλαίσια των GSX-R..

Για φαντάσου ο npat εκανε με το cbf 600(και δεν ειναι και απ τα παλια τα ασπαστα 2007 ειναι) μεσα σε τεσσερα χρονια 100.000 χλμ δηλαδη θα ηταν τωρα στον 5ο κινητηρα :rotflmao:

Λες η φανταστικη αντιπροσωπεια να τους ειχε αλαξει ολους τσαμπα

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Ξεκολλάτε όλοι οι κολλημένοι... Σε σημείο βλακείας...
    Σταματήστε να διαλύεται το θρεντ... Κάποιος είναι χωρίς μηχανή και εσείς απλά βγάζετε τα απωθημένα σας...
    Ποιος ρε'σύ Παναγιώτη δεν συμπαραστάθηκε στο παλικάρι, ποιος αισθάνεται όμορφα με αυτά που του συμβαίνουν; Κανείς. Το ίδιο το παλικάρι συζητάει μαζί μας και δεν έδειξε να αισθάνεται έτσι..
    Για ποια απωθημένα μιλάς; Εδώ μιλάμε για γεγονότα που είτε είδαμε, είτε ακούσαμε, είτε διαβάσαμε στο moto, το ότι έγινε σ'αυτό το θρεντ αλλά και το ότι υπάρχει το αναμενόμενο -για το moto- αλλά καλοπροαίρετο χιούμορ (έτσι το είδα εγώ τουλάχιστον-εκτός αν ξεχνάω ή μου διαφεύγει κάτι) δεν νομίζω ότι πειράζει, ούτε καν το ίδιο το παλικάρι που το άνοιξε δηλαδή.. κι είναι ακόμα χωρίς μηχανή.

Σ'εκτιμώ πάρα μα πάρα πολύ ειλικρινά, αυτό όμως μου φάνηκε πιο πικρόχολο σχόλιο απ'τα υπόλοιπα..
    Σε καμμία των περιπτώσεων δεν θα κάνω διαμάχη μαζί σου, ας ηρεμίσουμε όλοι λίγο..

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1