Σελίδα 16 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Χαχα..
    Τελικά δεν είμαι τρελός.

-Well I know this has been discussed before due to the pessimistic fuel gauge.
    After filling up on sunday for the ride down to Hereford (two up) I had 200 pre miles on the clock. I used it into work on monday with the reserve light flashing which I know is good for at least 50 miles but I still only get 20 odd litres in come fill up time. So this time I fill a one litre container and strapped it on the back for the trip into work yesterday. I expected to run out on the way back but still made it home! Filled up this morning with 313 miles on the clock and the tank took 23 litres so ne question answered ie it definitely is a 23 tank! 62 mpg.

-I was at 298 Miles when I passed a garage
    got 21 litres in the tank so I think 350 Miles could be acheived with a few mods ie free flowing zorst, topbox and a limp wrist lol

-I always ride on the tripmeter, never mind the fuel gauge. When I ride backroads, it runs 1lt:25/26km(doin' 80/90kmh), so 500+km's range is possible... When I ride highways it runs 1lt: 20/21km's, so understandable less range, but still good enuff! But all fact&figures aside, I usually gas up around 460km's, that'll do for me just fine...

http://www.xt660.com/showthread.php?t=17293

O Vales λαμβάνει?
    Sent from me using a computer.

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    When I ride backroads, it runs 1lt:25/26km(doin' 80/90kmh), so 500+km's range is possible...
    Παίζει να βγάλει και πεντακόσσσα χιλιόμετρα το θηρίο;

Moderator
    Έχω βγάλει 480 και έχω φουλάρει με 22 λίτρα.

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Γειά σας και πάλι ωρέ κλεφτόπουλα, ελπίζω να περάσατε ενα
    καλό καλοκαίρι
    Λοιπόν
    Εγώ μονίμως πάω από 22- 25ΚΜ/lit με τον δικό του χιλιομετρητή.
    Πριν από 15 μέρες έβαλα μπροστά γρανάζι με 16 δόντια! αποτέλεσμα:
    ΔΕΝ κατεβάζω ταχύτητα τόσο συχνά εντός πόλεως, σε ένα λοφάκι με στροφές που πάω δεν χρειάστηκε να κατεβάσω παρ΄εκτός σε μια πολύ κλειστή, ΔΕΝ ψάχνω για 6η στα ταξιδια, ταξιδεύω συνήθως με 5η/ 5000στρ.
    Το κοντερ μέχρι τα 90 δείχνει πραγματικά μετά κάθε 10 ΚΜ περίπου χάνει 1 δηλ στα 150 πάω με 143-45 έγινε πολύ αξιόπιστο το μέτρησα με GPS.
    Επιδόσεις ΠΕΡΙΠΟΥ: ;Eπιασα 155Km/h με 4η στις 7.000 και 160Km/h με 5η στις 6.000 στην Εγνατία
    Εκείνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν μετράει τα χλμ που διανύω κανονικά. Αυτές τισ μέρες θα πάω σε
    ένα μέρος που απέχει 90 χλμ ακριβώς και θα σας ενημερώσω
    Δεν ξέρω τι γίνεται σε σοβαρό off με 16 δόντια, αλλά εγώ συνήθως πάω σε ήρεμα μέρη

Nice to be back
    τόσο καιρό Aπό τον Μάιο δεν ήξερα ότι πήγαμε στο ΧΤΖ part II
    HERE I AM AGAIN

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat

Εκείνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν μετράει τα χλμ που διανύω κανονικά.
    Όχι .....έχει και εκεί 10% λάθος
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Όχι .....έχει και εκεί 10% λάθος
    Δηλαδή εμείς με τα μαμίσια πόσο % λάθος έχουμε??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Με το 16, ούτε μετρά ούτε δείχνει λάθος.
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Δηλαδή εμείς με τα μαμίσια πόσο % λάθος έχουμε??

Ρε Στράτε....ο αισθητήρας στον τροχό είναι, όχι στο γρανάζι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
    Με το 16, ούτε μετρά ούτε δείχνει λάθος.
    Αυτό πως γίνεται ρε ψηλέ ?

Moderator
    Γιατί ο αισθητήρας είναι στο στο γρανάζι Νίκο. Από το κιβώτιο ταχ/των μετράει.

Ο χηλιομετρητής παίρνει ένδειξη από τον κινητήρα ………….. οπότε μακραίνοντας την τελική μετάδοση μηδενίζεις την απώλεια του κοντέρ.
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αλλαγή μπροστινά τακάκια στα 41.700 χλμ και είχαν και λίγο ψωμί ακόμα...

Brembo 66,00 ευρώπουλα.

Της κυραyamaha άν θυμάμαι καλά έχουν πάνω από 100,00

Τα ρέστα θα τα φάω σε βενζίνες για βόλτες.

Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Σήμερα πήγα για δουλειά στο Καπανδρίτι και στην επιστροφή λόγω αργοπορίας μου σε σημαντικότατο ραντεβού αποφάσισα να 'τηγανίσω' το tenere.
    Αποτέλεσμα να δω 186km/h στο κοντέρ - με ευνοϊκές συνθήκες πάντα όπου αν και το μηχανάκι ξεκίνησε να αποσυντίθεται μπορώ να πω πως ήταν ακόμα ελέγξιμο. (νταξ' για την κατηγορία του πάντα)
    Δίδαγμα; Θα ήθελα λίγο πιο μακρυά την μετάδοση για να βλέπω πιο ξεκούραστα τα 140-150km/h και το 16άρι γρανάζι μπροστά το θεωρώ must. Νομίζω πως λόγω ροπής δεν θα με κουράσει εντός πόλης ή σε κλειστά κομμάτια. Ας μιλήσει κάποιος που το 'μάκρυνε' please.
    Όβερ.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Σήμερα πήγα για δουλειά στο Καπανδρίτι και στην επιστροφή λόγω αργοπορίας μου σε σημαντικότατο ραντεβού αποφάσισα να 'τηγανίσω' το tenere.
    Αποτέλεσμα να δω 186km/h στο κοντέρ - με ευνοϊκές συνθήκες πάντα όπου αν και το μηχανάκι ξεκίνησε να αποσυντίθεται μπορώ να πω πως ήταν ακόμα ελέγξιμο. (νταξ' για την κατηγορία του πάντα)
    Δίδαγμα; Θα ήθελα λίγο πιο μακρυά την μετάδοση για να βλέπω πιο ξεκούραστα τα 140-150km/h και το 16άρι γρανάζι μπροστά το θεωρώ must. Νομίζω πως λόγω ροπής δεν θα με κουράσει εντός πόλης ή σε κλειστά κομμάτια. Ας μιλήσει κάποιος που το 'μάκρυνε' please.
    Όβερ.
    Τι αλλαγές του έχεις κάνει? Εξάτμιση, φίλτρο κτλ?

Ο παραλίγο το έχει λίγο πιο μακρύ και είναι ευχαριστημένος (ωχ τι γράφω? ), αλλά ας μπει ο ίδιο να σου πει εντυπώσεις.

Στην πόλη δεν θα σε κουράσει αλλά δεν ξέρω σε καμιά σαθρή ανηφόρα πόσο θα σε ταλαιπωρήσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Τι αλλαγές του έχεις κάνει? Εξάτμιση, φίλτρο κτλ?

Ο παραλίγο το έχει λίγο πιο μακρύ και είναι ευχαριστημένος (ωχ τι γράφω? ), αλλά ας μπει ο ίδιο να σου πει εντυπώσεις.

Στην πόλη δεν θα σε κουράσει αλλά δεν ξέρω σε καμιά σαθρή ανηφόρα πόσο θα σε ταλαιπωρήσει.
    Έπρεπε να έχουν και 6η σχέση ας μην γελιόμαστε. Τουλάχιστον να 'μακρύνει' ελαφρώς για οικονομία στο ταξίδι...
    Τώρα τo μηχανάκι μηχανολογικά είναι 'μαμά' μα σκέφτομαι αν προλάβω αυτή τη βδομάδα να του περάσω ενα μονόμπουκο πίσω (χειροποίητη ελληνική) και φίλτρο πρώτο στάδιο. Τα είχαμε πει και με pm και σκέφτομαι να μην του πειράξω τα μείγματα καθόλου πιστεύοντας πώς αυτού του είδους την 'μικρή' επέμβαση θα μπορέσει να την διαχειριστεί ο ψεκασμός. Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή...
    Τέλος θα δημιουργηθεί χρήσιμο κενό απο πίσω όπου μπορεί να μπει κυλινδρική εργαλειοθήκη (κάπου το είχα δει εδώ μέσα) και να μπορώ να μεταφέρω μόνιμα σαμπρέλες / εργαλεία και παραφερνάλια).

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49