Να μη βγάλω και γω το κατιτίς μου; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
@ nikos_abel
2,5 ευρω το φραπε?Δενομιζωνικο.
Να μη βγάλω και γω το κατιτίς μου; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
@ nikos_abel
2,5 ευρω το φραπε?Δενομιζωνικο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω...
φωναζει ο κοσμος για καθολικη απελευθερωση επαγγελματων,ακομα και για αυτα που εμειναν μισοκλειστα απο περυσι...
καλα ασε μας εμας τους αυτοκινιτιστες...δε τρεχει και τπτ για να μας απελευθερωσει(που λεει ο λογος)
στα φαρμακεια και στους γιατρους που χρωσταει το κρατος ενα σωρο λεφτα ,με τι μουτρα ερχεται και τους λεει οτι θα απελευθερωσω το επαγγελμα σας?
εκει δεν θελει απεργια μονο...κανονια ρξω απο την βουλη θελει και ανατιγματα μαζι με ολους μεσα...
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη αλλά...
τελικά με αυτούς που ρίξανε τα λάδια και θα μπορούσαν να σκοτώσουν κόσμο τι έγινε;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μουγκα στη στρουγκα.Οτι θα γινει και με τις δικογραφιες μολις λυθει η απεργια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Συγνώμη αλλά...
τελικά με αυτούς που ρίξανε τα λάδια και θα μπορούσαν να σκοτώσουν κόσμο τι έγινε;
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Άσε που σήμερα. επιτέλους! , τελειώσαμε και με Mizens και υποβρύχια!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Μουγκα στη στρουγκα.Οτι θα γινει και με τις δικογραφιες μολις λυθει η απεργια.
Αφήστε τους νόμους να κοιμούνται!
:ZZZ:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Βαρυτατες πολιτικες ευθυνες για τα υπβρυχια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Άσε που σήμερα. επιτέλους! , τελειώσαμε και με Mizens και υποβρύχια!
Αφήστε τους νόμους να κοιμούνται!
:ZZZ:
Το αλλο με τον Τοτο το ξερουν?
Το ξέρουν. Βαρύτατες πολιτικές ευθύνες καταλογίζουν στον Τοτό για τη Μίζενς..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Βαρυτατες πολιτικες ευθυνες για τα υπβρυχια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το αλλο με τον Τοτο το ξερουν?
κοιτα ,στελι, οι "συναδελφοι" που το εκαναν αυτο θελουν ξυλο γιατι ξεμπροστιασαν ξεδιαντροπα εναν ολοκληρο κλαδο ,εναν αγωνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Συγνώμη αλλά...
![]()
μην ασχολειστε με "πτωχους το πνευματι"...τοσο τους κοβει ,τετοιες μ@λ@κιες κανουν...
και στο γηπεδο πηγαινουν φιλαθλοι να απολαυσουν ενα ματσ και υπαρχουν ανεγκεφαλοι που σπανε,κοπονανε,σκοτωνουν για "καποιο λογο"...
![]()
Βρε άσε τους αυτούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μην ασχολειστε με "πτωχους το πνευματι"...τοσο τους κοβει ,τετοιες μ@λ@κιες κανουν...
Για το μακρύ (κουλό και παράουρο) χέρι του νόμου προβληματίζομαι...
99% εληξε η απεργια.
νομος = κρατοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Βρε άσε τους αυτούς...
Για το μακρύ (κουλό και παράουρο) χέρι του νόμου προβληματίζομαι...
δυσλειτουργια του ενος ορου της εξισωσης ,εχει αποτελεσμα και δυσλειτουργια του αλλου ορου...
ο κοσμος "τα εχει" με τους ταξιτζηδες ,γιατι τοσο καιρο εκαναν μαυρες συναλλαγες με τεραστια ποσα για αγοραπωλησιες αδειων...με το κρατος παλι αμετοχο,να κλεινει ματια και αυτια και μην κανει κατι για να εξασφαληση διαφανεια...γιατι?
τωρα ζηταμε απο το κρατος να αλλαξει αυτο το καθεστος ,να μπουν συγκεκριμενα κριτηρια στις αγορες και πωλησεις των αδειων,το θελουμε ειλικρινα ολοι οι επαγγελματιες ιδιοκτητες αυτοκινιτιστες, και παλι απαντηση δεν παιρνουμε...
τι να λεμε τωρα...απουσα η πολιτεια σε ολες τις μορφες τις...
τα παραδειγματα απειρα...
Άντε να πάνα δουλέψεις τώρα γιατί σε βαρεθήκαμε, μπρος!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
99% εληξε η απεργια.![]()
![]()
θα γινόσουν εσυ ενας ιδιοκτήτης ταξί...μούρλια!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε να πάνα δουλέψεις τώρα γιατί σε βαρεθήκαμε, μπρος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κερδίσαμε τον αγώνα? Να ξέρω να φορέσω καθαρό σώβρακο.![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll