καλο του ταξιδι
ας ταξιδευει με το δικο του ιδιαιτερο τροπο και εκει πανω
![]()
οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια ρε παιδια αλλα αν ξερει καποιος και εχει το κουραγιο ας πει τι εγινε ακριβως
καλο του ταξιδι
ας ταξιδευει με το δικο του ιδιαιτερο τροπο και εκει πανω
![]()
οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια ρε παιδια αλλα αν ξερει καποιος και εχει το κουραγιο ας πει τι εγινε ακριβως
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Παιδιά μόλις το διάβασα και εγώ εδώ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
![]()
![]()
![]()
Μια ζωή δεν αξίζει τίποτε, αλλά και τίποτε δεν αξίζει όσο μια ζωή.
Ειναι καποιες στιγμες , που μαθαινεις δυσαρεστα νεα για καποιον ανθρωπο που δεν τον ξερεις προσωπικα , παρα μονο μεσα απο τι αφηγησεις του και τα γραφομενα του .
Ετσι ηξερα εγω τον Παναγιωτη , και ομως σου ερχεται αφθορμητα μια λυπη και ενας κομπος .
Κριμα...
Κουραγιο στην οικογενεια του .
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα...
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Καλο ταξιδι δεν εχω λογια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suzuki GSF Bandit 1250cc
Suzuki GSF Bandit 400cc
Honda Bros 400cc
Kawasaki Kazer
καλο σου ταξιδι φιλε.....οι δημοσιευσεις θα μεινουν για παντα στην μνημη ολων οσων δεν σε γνωρισαν απο κοντα αλλα ''ταξιδεψαν'' μαζι σου....
ειμαι απο χωριο......
..........................................
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
καλο ταξιδι φιλε.η κηδεια θα γινει στα μεσα τησ εβδομαδας οταν μαθω ποθ ακριβως και ποτε θα στειλω μνμ.ξεκινησε απο σοφια φτανοντας στην ουκρανια διερχομενη νταλικα επεσε πανω στο φορτηγακι που οδηγουσε.
κρίμα....
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
καλό σου ταξίδι Παναγιώτη. Δεν σε γνωριζα προσωπικα αλλα τα ταξιδιωτικά σου ήταν σαν να σε ηξερα.
συλληπητηρια στους δικούς του.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Τι λετε ρε παιδια τωρα... Οχι ρε πουστη μου οχιιιιιιιι...![]()
Είμαι ο αδελφός του Παναγιώτη....
Θέλω απλά να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας..
Ελπίζω ότι απόψε θα ξεκαθαρίσουν τα διαδικαστικά στην Ουκρανία και ο Παναγιώτης θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Ελλάδα.Θα σας ενημερώσω για το πότε και που θα γίνει η τελετή.
Και πάλι σας ευχαριστούμε, εγώ και τα υπόλοιπα αδελφια του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgevas
Ελπίζω ότι απόψε θα ξεκαθαρίσουν τα διαδικαστικά στην Ουκρανία και ο Παναγιώτης θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Ελλάδα.Θα σας ενημερώσω για το πότε και που θα γίνει η τελετή.
Και πάλι σας ευχαριστούμε, εγώ και τα υπόλοιπα αδελφια του.
Ω ρε φιλε!![]()
Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια....και κουραγιο σε ολους σας
Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια Γιώργη, συμπονάμε μαζί σας τον χαμό αυτού του παλικαριού..Αρχικά δημιουργήθηκε από georgevas
Και πάλι σας ευχαριστούμε, εγώ και τα υπόλοιπα αδελφια του.![]()