αυτοι που ηταν να το δουν θα το 'βλεπαν:oΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
E το κανα γιατί το τελικό βίντεο ήταν 40 λεπτά. Έπρεπε να το πετσοκόψω ή να κάνω αυτό.
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αλήτες ΚΤΜάδες!!1![]()
![]()
![]()
αυτοι που ηταν να το δουν θα το 'βλεπαν:oΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
E το κανα γιατί το τελικό βίντεο ήταν 40 λεπτά. Έπρεπε να το πετσοκόψω ή να κάνω αυτό.
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αλήτες ΚΤΜάδες!!1![]()
![]()
![]()
Ωραια η διαδρομη, μοιαζει με χαλκιδικη.
(αυτην την μλκια με τα μπαντιλικια την κανω κ εγω τελευταια... ποτε θα αγορασω κανα χωραφι..)
Εσύ ο στρίβω-πάντα-σκεπτόμενος-ότι-υπάρχει-τοίχος? Zomg zomg screenshot!!111Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
(αυτην την μλκια με τα μπαντιλικια την κανω κ εγω τελευταια... ποτε θα αγορασω κανα χωραφι..)
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Εσύ ο στρίβω-πάντα-σκεπτόμενος-ότι-υπάρχει-τοίχος? Zomg zomg screenshot!!111
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
και καλα κανει θα ελεγα εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ρε συ ο οδηγός του άσπρου adv ιδέα μου είναι η πετάει κώλο επίτηδες σε κάθε στροφή;![]()
δεν ειναι θεμα καγκουριας παντος...![]()
Υστερα λες οτι επιδιωκω να ασχολουνται μαζι μου![]()
![]()
οχι στρίβω-πάντα-σκεπτόμενος-ότι-υπάρχει-τοίχος αλλα... δεν-ριχνω-ευθυνες-στους-αλλους-κατα-οπως-με-συμφερει.
Σε ξεγελάει το Χ2Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ρε συ ο οδηγός του άσπρου adv ιδέα μου είναι η πετάει κώλο επίτηδες σε κάθε στροφή;![]()
![]()
Travel, Grow, Share
αστα αυτα αφου πηγενες μαλια κουβαριαΑρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Σε ξεγελάει το Χ2![]()
![]()
Σκορτσαρει στις χαμηλες ο ματρακας...Δεν ειχατε ΚΤΜ για αυτο δε ξερετεΑρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
αστα αυτα αφου πηγενες μαλια κουβαρια![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
παντα τετοια παιδες....ζηλευω πολυ....ηρθε και ο αντωνης με το τερας που εχω να τον δω απο το 36ωρο...μου λειψες βρε παλιοπαιδο...
Εμείς ετσι όπως πάει βλέπω να τα λέμε πάλι στο 15ο![]()
![]()
![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Δεν ξέρω με τι ρυθμό κάνατε το δεύτερο κομμάτι εσείς (μετά τον καφέ, προς Γκούρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
αστα αυτα αφου πηγενες μαλια κουβαρια![]()
Αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ με τον Άρη το ευχαριστηθήκαμε![]()
![]()
Travel, Grow, Share
υπηρξαν πολλα περιεργα χαμογελα απο πολλους στο τελος η αληθεια ειναι!
αν και το δαγκωσαμε γιατι μας πηρε αργα και επεσε ο ηλιος, μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος?
![]()
Πολύ όμορφο το βιντεάκι.![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Tο τελευταίο κομμάτι είχε το πιο απολαυστικό στροφιλίκι, για τα γούστα μου. Δυστυχώς δεν έχουμε ντοκουμέντα (μου έμεινε μόνο ότι "κυνηγιόμουν" με τον σαολίν, μέχρι που μας πέρασε σουβλάκι ένα cbf :P). Αλλά, λόγω των παρακάτω, δεν είχα καμία απολύτως διάθεση να ακολουθήσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
υπηρξαν πολλα περιεργα χαμογελα απο πολλους στο τελος η αληθεια ειναι!
1. Είχε απίστευτο κρύο, δεν ένιωθα τα χέρια μου και αναγκαστήκαμε να κάνουμε στάση, απλά επειδή κρυώναμε. Δερμάτινα με κοντομάνικο δεν είναι ότι καλύτερο τελικά.
2. Η φιμέ ζελατίνα δε βοηθάει καθόλου όταν βραδιάζει. Επίσης δε βοηθάει η έλλειψη anti-fog. Κάθε 2 στροφές, αναγκαζόμουν να ανοιγοκλείνω τη ζελατίνα, αλλιώς δεν έβλεπα στο μισό μέτρο.
3. Λόγω κρύου, κούρασης κτλ, δεν κάθισα καν να ξαναβάλω την κάμερα πάνω στο τιμόνι κατά την επιστροφή. Πάντα το κάνω αυτό και πάντα το μετανιώνω :/
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και καλα κανει θα ελεγα εγω...
δεν ειναι θεμα καγκουριας παντος...![]()
μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό σε παρακαλώ;![]()