Τώρα συγνώμη θα μου φανεί περίεργο εάν ένα made in japan honda (εάν αληθεύουν τα λεγόμενα στα site) μπορεί να χαρακτηριστεί χαμηλής ποιότητας.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Δέν μίλησα πουθενά για τήν ιπποδύναμη του και τήν τελική του μια χαρά είναι
απλά λέω ξανά ότι 7900 + άδεια είναι αρκετά ..........σε ένα μηχανάκι μεταξύ μας χαμηλής ποιότητας ........ ( Δέν θέλω αντιρρήσεις τόσο καιρό κράζαμε τα κινέζικα μερικά δίκαια και άλλα όχι γιατί πχ δέν είχαν ανάποδο )
το w800 αν και κατά τήν γνώμη μου είναι πανέμορφο έφαγε τρελό κράξιμο λόγο του ταμπούρου πίσω σε σχέση με τήν τιμή του και σκέψου ότι πρακτικά σάν κατασκευή έχει πολύ μεγαλήτερο κόστος από το honda , απλά λέω ότι καλα είναι να το δούμε πρώτα αλλά και μήν ψαρώνετε τοοοοσο με το marketing
Αν απο το quiz κατάλαβες ότι το κράζω για τήν ιπποδύναμη κάνεις τεράστιο λάθος, το quiz είναι για να ξεκαθαριστεί τι είναι ιπποδύναμη και τί ροπή
οι αγγλοσάξονες το λένε physics 101
![]()
Είναι κάτι που θα δούνε όσοι ενδιαφερθούν ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
Αυτό είναι το ωραίο.
Ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις γνώσεις του και την εμπειρία του και συγχρόνως οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν.